kızlar biz yemeğimizi yapıp yedik etrafı toparladık bıcıbıcımızı yaptık yağlandık geldikkk :)) dorti henüz gelmedi sanırım
OOO maşallahhh
eee nede olsa kız anası bak nasıl hamarat oluyooo[/QUOTE
eheheh biraz hızlıyım be yabişey sorucamm sizin göbişlerinizde kahverengi çizgi olmaya bşladımı bende yok henüz de
Bende de yok çizgi mizgi ama ben geriden geliyorum gerçiOOO maşallahhh
eheheh biraz hızlıyım be yabişey sorucamm sizin göbişlerinizde kahverengi çizgi olmaya bşladımı bende yok henüz de
OOO maşallahhh
MAŞALLAH
süper bacımm bende henüz yok
Bende de yok çizgi mizgi ama ben geriden geliyorum gerçi
neden geriden geliyosun canım 2-3 haftanın lafımı olur
o da çok kız varya siz hep nisanda doğurcaksınız bence çünkü bebekler hep erken doğuyor takip ettiğim kadarıylaneden geriden geliyosun canım 2-3 haftanın lafımı olur
o da çok kız varya siz hep nisanda doğurcaksınız bence çünkü bebekler hep erken doğuyor takip ettiğim kadarıyla
evet aynen öyle olucak
biraz daha burda keyfim kaçarsa
heran nisan annelerine yatay geçiş yapabilirimmm
evet aynen öyle olucak
keyfini kaçıran mı var canım
bende süt içmeyi pek sevmem ama nesquik faan idare ediyorum işte semacım iç sütünü aaaaa
evet aynen öyle olucak
Ana kız niye keyfini kaçırıyorsun kaçtıkça git yine nisan annelerine, yine gelirsin buraya ha bu arada benim sorumada cevap verilmiyor arkadaşlar diyorya cevap yok diye ,tekrar tekrar yazın nolcak veren verir vermeyen sorunun cevabını bilmiyordur yada canı vermek istememiştir insanlık hali ben hiç alınmıyorum çok önemliyse soru ,ben 100 kerede olsa yazarım soruyu cevap alırsın heralde o kadarda eşşek hayvan değilizya bu arada semaysem bu yazdıklarım sana değildi ha genel söyledim
tatlım idrar yolum için toz ilaç önerdi doktorum onu kullanıcam inşallah geçer. çok ağrım var yalan yokHoşgeldin canım idrar yolu için dr a gidecektin naptın gittin mi ,kayınvalidendemisin nasıl oldu teyze oğluşun nasıl tekmeliyormu annesini
selam kızlar hepınıze..
hosbuldum canım...ıyıyım cok sukur hastanedeyım daha as salıya gun verdıler salıyı beklıyorum...
evet dr bu konuda cok da ılgılı deyıller aslında normal gebelıkde her seferınde servıks uzunlugu olculmelı ama atlıyorlar bebekle ılgılenıyorlar olcum yaparken genelde..sonra bedelı cok agır oluyo...benımde baslarda gayet ıyı gorunuyo ama bı anda acılıyo...bazılarınında hafıf agrıyla oluyormus benden sanada butun arkadaslarada tavsıyem her muayenede mutlaka olcturum servıks uzunlugunuzu...bu tanıyı koymadan genelde malesef kı bebek kayıpları yasanıyo...
Zonox gittinmi platese devam ediyomusun diye sorcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?