2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok aralcıgım anlayamazsın en azınadan ben hıc anlamıyorun...agrı hıssetmedıgım ıcın rahım agzımın acıldıgınıda hıssetmıyorum...normalde dusunun normal dogum yapan bayanlar nasıl agrı cekerler...

Ne var ne yok dorti inşallah güzel haberlerle gelir okuyorum hemen hemen herkez tekmelerini duymaya başlamış biz her şeyi geriden yaşıyoruz haliyle çabuk geçse günler bizde duysak hafif kıpırt gibi arada hissediyorum ama değildir heralde diyorum bu arada bizimki kordonu çekip duruyor heralde arada göbek deliğim sızlıyor ,bugün 4 lü testimi eşim doktora gösterdi iyi demiş doktor 1 ay sonrada kalbine bakarız delikmi değilmi diye ondan sonra ferahlarız demiş tabi artık o doktora gitmicem oda ayrı tabi bende oğluşum mu kızım mı olcak çok merak ediyorum 20 haftalık olsamda doktora gitsem

Son düzenleme:
Ben sütü gece içiyorum çok zor içiyorum bazı günler içmiyorum bile ama bol bol peynir yoğurt yiyorum

Hoşgeldin canım idrar yolu için dr a gidecektin naptın gittin mi ,kayınvalidendemisin nasıl oldu teyze oğluşun nasıl tekmeliyormu annesini
tatlım idrar yolum için toz ilaç önerdi doktorum onu kullanıcam inşallah geçer. çok ağrım var yalan yok oğluşum 2 gündür pek tekmelemiyor hastayım ondan sanırım hala kayınvalidemlerdeyim evimide özledim. siz napıosunuz yeni haberler var mı:)

canım serviks uzunluğunu hep sorucam sorucam unutuyorum. ne demek oluyor serviks? bu adı unuttuğum için doktoruma soramıyorum

merhaba kızlar biz kızımla gezdik,yemek yedik geldik havada soğuk diildi iyi oldu bu gezme bize :) gelince hemen girdim dortiden haber var mı diye ama henüz gelmemiş merak ettim doğrusu umarım herşey yolundadır.

Zonox gittinmi platese devam ediyomusun diye sorcaktım

evet ediyorum geçen pazar gidemedim yalnızca. kayınvalidem ameliyat olduğu için şuan evimde değilim dolayısıyla platese ara verdim bu pazar gidicem ama çok özledim hocamı ve platesi:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…