evet ediyorum geçen pazar gidemedim yalnızca. kayınvalidem ameliyat olduğu için şuan evimde değilim dolayısıyla platese ara verdimbu pazar gidicem ama çok özledim hocamı ve platesi:78:
keyfini kaçıran mı var canım
bende süt içmeyi pek sevmem ama nesquik faan idare ediyorum işte semacım iç sütünü aaaaa
Belirli bişey yok ama bazen keyfim acaip kaçıyor
sütü zoraki seviyorum
benim dr.süte kakao nesguit vs katarak içmemem gerektiğini söylwmişti
Anladım canım bende haftada 3 kere yapmaya devam ilerledikçe yapabilecekmiyim çok merak ediyorum
ben 1 haftadır hareketsizim. ne yazık ki hişbir şey yapamıyoruminşallah yakın zamanda başlarım
ben 1 haftadır hareketsizim. ne yazık ki hişbir şey yapamıyoruminşallah yakın zamanda başlarım
kızlar dün 2010 mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum. okadar heyecanlı ve duygusalki anlatamam. 6-7 tane okudum içlerinden sadece 1 tanesi normal doğum yapmış, diğer herkes epidural.
ya ben doğumdan korkmuyorum.henüz içimde bi korku falan yok. acaba daha erken diye mi böyle geliyor bana. kızlar sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. kimler nasıl doğum düşünüyor.
ZONOX
merhaba nasılsın ?
Geçmiş olsun canım 3 lün temiz çıkmış gözünaydın bebişlerimiz tek tek bu sınavlarını böyle güzel güzel atlatırlar inşallah kusman üzüntüden psikolojik olabilir bende ne zaman sterse girsem üzülsem midem bulanır karnım ağrır eee tabi hamilelik hormonlarımız bulantıyıarada bize hatırlatıyor da olabilirnormal çookk istiyorum benimd canım kıymetlidir ama normal doğumdan hiç korkmuyorum nedensee
Bugün doktora 3 lü test sonucumu götürdüm temiz dedi şükür meğer izindeyken lab.dan öğrenmiş sorun olmadığını..Mide yanmam için ne yapabilirim dedim şurup yazdı günde 4 e kadar içebilirsin dedi..Bide yatmadan 3 saat önce yemeği kes dedii....
Kızlar bugün dolmuşla gelirken kustumm.bişeylere üzüldüm ondan oldu galibaa , bu kusmalar falan tamamen geçti diyemiyosun anlamadım gittii
semaysemcim yemek konuşulmuyor demişsin,ben topiğe yeni geldiğim için henüz adapte olmuş değilim her lafada atlayamıyorum malumunuz neler konuşuluyor takip ediyorum aslında yemek çok abes olmazdı sanırım ama topiğin böyle bir kuralı varmış madem uyarım bende...keyfin kaçmamıştır umarım!
çılgın kız çok teşekkürler canım umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..
dortiyi merak ediyorum sanırım gelmemiş,inşallah güzel haber almıştırda bunu kutluyordurlar eşiyle..
Merhaba canım ben daha önce histeroskobi geçimiştim bu yüzden risk gurubundayım o zaman ya işte böyle güzel paylaşımlar bize çok şey katıyor çok sağol canım bundan sonra bu kunuya çok dikkat edicemkızlar serviks ölçümüyle ilgili olarak benim doktorum,özellikle rahimden opere olmuş ,histeroskopiyle septum alımı yada başka şeyler geçirmiş hamilelerin daha dikkatti olmasını söyledi her kontrolünde hatırlat rahim ağzı açıklığını ölçtür bana gelmesende dedi..
fdilek gözün aydın testin temiz çıkmış bende 22 sinde 4lüyü alıcam inşallah bizimkilerde güzel çıkar..normal çookk istiyorum benimd canım kıymetlidir ama normal doğumdan hiç korkmuyorum nedensee
Bugün doktora 3 lü test sonucumu götürdüm temiz dedi şükür meğer izindeyken lab.dan öğrenmiş sorun olmadığını..Mide yanmam için ne yapabilirim dedim şurup yazdı günde 4 e kadar içebilirsin dedi..Bide yatmadan 3 saat önce yemeği kes dedii....
Kızlar bugün dolmuşla gelirken kustumm.bişeylere üzüldüm ondan oldu galibaa , bu kusmalar falan tamamen geçti diyemiyosun anlamadım gittii
eylem merhaba
bu genel olarak verilmiş karardı..
öyle yasak falan değil aslında beni rahatsız etmiyor ama diğer arkadaşlar böyle olmasını istemişti
keyfim o yüzden kaçmadı eylemcimm...
Hoşgeldiniz canım oh ne güzel kızınla gezdin geldin demek insan dışarı çıkınca arkadaşlarıyla buluşunca deşarj oluyor rahatlıyor iyi yapmışsın umarım eşinlede bu akşam konuşup sorunlarınızı halledersinizmerhaba kızlar biz kızımla gezdik,yemek yedik geldik havada soğuk diildi iyi oldu bu gezme bize :) gelince hemen girdim dortiden haber var mı diye ama henüz gelmemiş merak ettim doğrusu umarım herşey yolundadır.
Merhaba canım ben daha önce histeroskobi geçimiştim bu yüzden risk gurubundayım o zaman ya işte böyle güzel paylaşımlar bize çok şey katıyor çok sağol canım bundan sonra bu kunuya çok dikkat edicem
Hoşgeldiniz canım oh ne güzel kızınla gezdin geldin demek insan dışarı çıkınca arkadaşlarıyla buluşunca deşarj oluyor rahatlıyor iyi yapmışsın umarım eşinlede bu akşam konuşup sorunlarınızı halledersiniz
evet aynen öyle olucak
biraz daha burda keyfim kaçarsa
heran nisan annelerine yatay geçiş yapabilirimmm
aaa kimmiş keyfini kaçıran canım benim nereye gidiyosun sen bakıyım izin vermem göndermem.... hayırdır canım neoldu? canım doğumdan sonra bakan olursa kuzuma çalışmayı düşünüyorum...
merhaba kızlar biz kızımla gezdik,yemek yedik geldik havada soğuk diildi iyi oldu bu gezme bize :) gelince hemen girdim dortiden haber var mı diye ama henüz gelmemiş merak ettim doğrusu umarım herşey yolundadır.
ohhh ne güzel yapmışsınız özeniyorum ya evdeki annelere...
canım ben hareketsizlik ne olucam bilmiyorum 12 saat oturuyorum düşün artıkk.. eve gidincede ağzım açık yatıyorum:18::18::18: hoşgeldin bu arada geçmiş olsun canım..
normal çookk istiyorum benimd canım kıymetlidir ama normal doğumdan hiç korkmuyorum nedensee
gözün aydın testeler temiz çıkmışş... bende normal istiyorum rabbim nasip eder inşallah..
semaysemcim yemek konuşulmuyor demişsin,ben topiğe yeni geldiğim için henüz adapte olmuş değilim her lafada atlayamıyorum malumunuz neler konuşuluyor takip ediyorum aslında yemek çok abes olmazdı sanırım ama topiğin böyle bir kuralı varmış madem uyarım bende...keyfin kaçmamıştır umarım!
çılgın kız çok teşekkürler canım umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..
dortiyi merak ediyorum sanırım gelmemiş,inşallah güzel haber almıştırda bunu kutluyordurlar eşiyle..
canım mesela ben çalışıyorum ve bu şehirde yanlızım kimsem yok eve gittiğimde saat 8 oluyor örneğin canım dolma istedi yapamıyorumvaktim ya da halim olmuyor hani hamileyiz ya canımız çeker die bahsetmiyelim dedik aslında çok ii olurdu ama şimdilik susuyoruz şu can çekmelerizmi bitsin ne menüler paylaşırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?