2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet ediyorum geçen pazar gidemedim yalnızca. kayınvalidem ameliyat olduğu için şuan evimde değilim dolayısıyla platese ara verdim bu pazar gidicem ama çok özledim hocamı ve platesi:78:

Anladım canım bende haftada 3 kere yapmaya devam ilerledikçe yapabilecekmiyim çok merak ediyorum

ben 1 haftadır hareketsizim. ne yazık ki hişbir şey yapamıyorum inşallah yakın zamanda başlarım

Canım bizde iyiyiz çok şükür ben sürekli hareketsizim evdeyim raporluyum çalışmıyorum zor gebe kalınca riske atmak istemedik bu yüzden evede ufak tefek işler dışında kendimi zorluyacak işler yapmıyorum ay canım sen ne vefalı bir gelinsin maşallah allahım bizede senin gibi kadir kıymet bilen gelinler versin inşallah

normal çookk istiyorum benimd canım kıymetlidir ama normal doğumdan hiç korkmuyorum nedensee

Bugün doktora 3 lü test sonucumu götürdüm temiz dedi şükür meğer izindeyken lab.dan öğrenmiş sorun olmadığını..Mide yanmam için ne yapabilirim dedim şurup yazdı günde 4 e kadar içebilirsin dedi..Bide yatmadan 3 saat önce yemeği kes dedii....

Kızlar bugün dolmuşla gelirken kustumm .bişeylere üzüldüm ondan oldu galibaa , bu kusmalar falan tamamen geçti diyemiyosun anlamadım gittii

semaysemcim yemek konuşulmuyor demişsin,ben topiğe yeni geldiğim için henüz adapte olmuş değilim her lafada atlayamıyorum malumunuz neler konuşuluyor takip ediyorum aslında yemek çok abes olmazdı sanırım ama topiğin böyle bir kuralı varmış madem uyarım bende...keyfin kaçmamıştır umarım!
çılgın kız çok teşekkürler canım umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize..
dortiyi merak ediyorum sanırım gelmemiş,inşallah güzel haber almıştırda bunu kutluyordurlar eşiyle..

Geçmiş olsun canım 3 lün temiz çıkmış gözünaydın bebişlerimiz tek tek bu sınavlarını böyle güzel güzel atlatırlar inşallah kusman üzüntüden psikolojik olabilir bende ne zaman sterse girsem üzülsem midem bulanır karnım ağrır eee tabi hamilelik hormonlarımız bulantıyıarada bize hatırlatıyor da olabilir

eylem merhaba
bu genel olarak verilmiş karardı..
öyle yasak falan değil aslında beni rahatsız etmiyor ama diğer arkadaşlar böyle olmasını istemişti
keyfim o yüzden kaçmadı eylemcimm...

kızlar serviks ölçümüyle ilgili olarak benim doktorum,özellikle rahimden opere olmuş ,histeroskopiyle septum alımı yada başka şeyler geçirmiş hamilelerin daha dikkatti olmasını söyledi her kontrolünde hatırlat rahim ağzı açıklığını ölçtür bana gelmesende dedi..

Merhaba canım ben daha önce histeroskobi geçimiştim bu yüzden risk gurubundayım o zaman ya işte böyle güzel paylaşımlar bize çok şey katıyor çok sağol canım bundan sonra bu kunuya çok dikkat edicem

fdilek gözün aydın testin temiz çıkmış bende 22 sinde 4lüyü alıcam inşallah bizimkilerde güzel çıkar..
mide yanması için gaviscon içiyorum bende hamilelikte çok güvenliymiş..birde ben başından beri arada 1-2 defa kustum ama buhafta daha çok bulandı midem ve kustum belki otobüsün kokusuda etkilemiştir seni..aklında olsun yanmaya verdiği şurup bulantıyada iyi geliyor..
eylem merhaba
bu genel olarak verilmiş karardı..
öyle yasak falan değil aslında beni rahatsız etmiyor ama diğer arkadaşlar böyle olmasını istemişti
keyfim o yüzden kaçmadı eylemcimm...

bunu duyduğuma sevindim semaysem üzüldüm bian bende..kararınıza saygı duyarım tabiki,öğreneceğimiz çok şey var yolumuz uzun daha

merhaba kızlar biz kızımla gezdik,yemek yedik geldik havada soğuk diildi iyi oldu bu gezme bize :) gelince hemen girdim dortiden haber var mı diye ama henüz gelmemiş merak ettim doğrusu umarım herşey yolundadır.
Hoşgeldiniz canım oh ne güzel kızınla gezdin geldin demek insan dışarı çıkınca arkadaşlarıyla buluşunca deşarj oluyor rahatlıyor iyi yapmışsın umarım eşinlede bu akşam konuşup sorunlarınızı halledersiniz

bende buradan çok şey öğreniyorum aralcım,rahim ağzı açıklığının sınırıda 2,5mm bu arada..sen niçin histeroskopi olmuştun,bana sağolsunlar 3 kayıba kadar rahim temiz temiz dediler sonra öğrendikki rahimde t şeklinde bi zar var komple 2 ye bölünükmüş..

KIZLARR
ben çıkıyorumm
dorti gelmediii
herkese mutlu akşamlarr..kendinzie eşinize bebişinize iyi bakın...
uyuyamayan arkadaşlarıma iyi uykularr allah rahatlık verir inş..
yarın ben burdayım çalışmayan arkadaşlarımada iyi tatiller diliyorumm

evet canım hep evde olunca sıkılıyor insan eşim henüz gelmedi geç kalıcakmış biraz aradı haber verdi bakalım gelsin bi neler olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…