2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ; inş önemli bir ağrı değildir .. zaten şimdi iyisin sanırım .. ama böyle tekrarlarsa şiddetli olursa( inş. olmaz) yine ultrasona girilecek.. zararlımı falan deme git doktora

nevracım dün gece bekledim beraberinde kanama olurmu diye gelmedi su gibi akıntı gelmedi,yalnız şöyle birşey var idrarda yanma var bende acaba enfeksiyonmu var diyorum dün burayı okudum enfeksiyonlara kasık ağrısıda eşlik edermiş. tabi tahlil yaptırmam lazım. ama başından beri düşünüyorum yani böyle kafaya tak tak yani adam gibi bi keyfini cıkartmadım su hamileliğin sürekli bir tedirginlik yani bebeğe zararı en cok bu stres veriyor. benim doktorumda pimpirik 2li testim iyi çıktı 3 lü testi yaptırdı hobbaa aldı beni amniyosenteze pzt gunu belki ondanda olsa gerek. çok fazla takmamalıyız bence

yemek yapmaya ara verdimmm çünkü bu soğan kokusu beni alt üst ediyor canlarrrr bestecim erkekte olabilir tabi ama ne biliyim senin kızın olucak gibi geliyo bakalım yarın öğrenicez
benide mahveden soğan salça kavrulmasının kokusu .. bende çiğden üstüste koyup kısık ateşte kapağı kapalı ..yada düdüklüde pişiriyorum yemeklerimiş ..

test sonuçların maşallah güzel çıkmış ... ama idrarda yanma varsa TİT - yani tam idrar tahlilinde çıkıyor .. lökositlere bakıyorlar ... ilaç veriyor dr. başında anlaşılırsa hemen geçiyor .. o tahlili yaptır biran önce .. geçmiş olsun

Kırmızıya Yılbaşına Kara Benimde Acayip Bir Tutkum Vardır
Şimdi Gözümün Önünde Canlandı Avmler
Pırıl Pırıldır Şimdi Oralar :97:
Ben Birdaha Giyermiyim Bilemiyorum Yapım Gereği Çok Çabuk Kilo Veremiyorum
Ama Dilerim Sizler Giyersiniz

sana katılıyorum iyi veya kötü haber vermeliydi diye düşünüyorum ama belki de haber vericek durumda da olmayabilr diyede düşünüyorum ama bende çok gerildim gerçekten arkadasım

Canlarım selammmmmmm

kızlar azıcık gerilmişsiniz yine. hamile kaprisli şeyler sizi üzmeyin bebeklerinizi ve kendinizi

semaysem, nereye gidiyorsun kız, deli gidersen canın sıkılır bak evde öyle yalnız başına çekilmez hamilelik egoları:82:

deren, kuzum çok güzel yapmışsın şimdiden bebek kıyafetlerini alarak. ben de düşünüyorum almayı(çok ağırlaşmadan) bu ay çıkınca 4 ayım kalcak inanamıyorum ocakta ben de alıcam. bebeğimin dolabını yaptırcam bi tanıdığımıza. seninkilerde hayırlı uğurlu olsun hayatım. güle güle kullanın

Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. bugün kayınvalidemin dikişleri alınacak o nedenle sizle olamıcam

Geçmiş olsun cnm 2 haftadır bende de o tür ağrılar oluyor bıçak saplanır gibi gece ve sabah daha çok baya tedirgindim dr aradım bol su iç panik yapma herşeyi bu kadar diyor valla başından beri tak tak kafaya yok toksoplazma yok düşükmü oluyo kendime zehir ettim dr umu dinliyorum artık nerdeyse her hafta ultrasona girdim 2 li 3lü felanda yaptırmadım sonuç riskli çıkarsa aldırırmısın dedi dr hayır dedim boşuna stres yapma o zaman hiçbirini yaptırmadı iyikide öle yapmışım .köyde çalışıyorum ben kadınlar gözümün önünde 4 .5. yi doğurdular ne vitamin ne bişi içtiler test falanda yaptırmadılar.topicik evlatları var hepsinin ben aylardır hastanelerdeyim .bu aradada benim kasıktaki ağrı dikkat ettimde idrarımı tutunca artıyo zannedersem orda baskı felan oluyor ondan ağrı giriyor

Son düzenleme:
deren cim aldıkların hayırlı olsun .... güle güle kullanın bebişinle ....

turko maşallah göbeğin çok güzel çıkmış .. bahçivan çok yakışmış

kızlar, unuttuklarım olabilir okuyorum ama unutuyorum cevap yazmayı alınmayın lütfen çünkaynı zamanda evde iş yapıorum kayınvalideme bakıorum. k.k nü açıyorum saatler sonra cevap yazabiliyorum ancak.

Sağol Teyzesi Daha Güzelleri Ardamızın Olsun İnşallah Yalnız Bişey İtiraf Edeyim Dünden Beri Kıyafetlerini Gördükçe Daha Çok Sabırsızlanıyorum Gelmesi İçin

Son düzenleme:

yaa bişey yapmadan izlemek bile çok hoş:97:
sanırım uzun bir süre bende giyemem
inş...en kısa zamanda hepimiz kiloları veririzzz

sana katılıyorum iyi veya kötü haber vermeliydi diye düşünüyorum ama belki de haber vericek durumda da olmayabilr diyede düşünüyorum ama bende çok gerildim gerçekten arkadasım

ya inan onada kıyamıyorumm
ama bak bugün hepimiz onu merak ediyoruz
telf da almayı akıl edemedikkk
öylece kalakaldıkk
kendimizide düşünmemiz lazım dime ama

canım idrarda yanma varsa mutlaka ama mutlaka bol su iç tek çaresi günde 3-4 litre su içmen tabiki doktorunu bu konuda bilgilendir ve tahlil yaptır önlemini al mutlaka sonradan daha kötü olabilir ayaklarını sıcak tut.. malesef enfeksiyon kasıklara vuruyor hemen.. çook çok geçmiş olsun..

canlar panikli bir anne adayı olarak dr'a gittim ve geldim çünkü ağrım çok şiddetlenmye başlamıştı ama drum korkulacak bişey olmadığını söledi bebeğimi gösterdi yaaş yvaş büyüdüğü için gerilemlerin olduğunu veve bunu sancı olarak algıladığımı söledi ve stresinde öyle şeyler yapabileceğini ekledi gerçekten de nasıl bir mucize inanmıyorum daha 2 gün önce gittiğimde daha küçüktü bugün sanki biraz daha büümüş gibiydi

ohh ne güzel rahatlamışsın keşke bende gidip görebilsemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…