merhaba ; inş önemli bir ağrı değildir .. zaten şimdi iyisin sanırım .. ama böyle tekrarlarsa şiddetli olursa( inş. olmaz) yine ultrasona girilecek.. zararlımı falan deme git doktora
Adamcağız alık alık baktı suratıma ne desin,başından beri keşke ben hamile kalsaydım diyo ama o kalsaydı einim daha beter olurdu
benide mahveden soğan salça kavrulmasının kokusu .. bende çiğden üstüste koyup kısık ateşte kapağı kapalı ..yada düdüklüde pişiriyorum yemeklerimiş ..yemek yapmaya ara verdimmm çünkü bu soğan kokusu beni alt üst ediyor canlarrrr bestecim erkekte olabilir tabi ama ne biliyim senin kızın olucak gibi geliyo bakalım yarın öğrenicez
nevracım dün gece bekledim beraberinde kanama olurmu diye gelmedi su gibi akıntı gelmedi,yalnız şöyle birşey var idrarda yanma var bende acaba enfeksiyonmu var diyorum dün burayı okudum enfeksiyonlara kasık ağrısıda eşlik edermiş. tabi tahlil yaptırmam lazım. ama başından beri düşünüyorum yani böyle kafaya tak tak yani adam gibi bi keyfini cıkartmadım su hamileliğin sürekli bir tedirginlik yani bebeğe zararı en cok bu stres veriyor. benim doktorumda pimpirik 2li testim iyi çıktı 3 lü testi yaptırdı hobbaa aldı beni amniyosenteze pzt gunu belki ondanda olsa gerek. çok fazla takmamalıyız bence
AMİİN AMİİN İNŞ
yılbaşı üzeri mağazaları gezmek istiyorumm
şimdi büyük avm ler süslenmiştir
her yer ışıl ışıl ve kırmızılarla süslenmiştir
kırmızılara baktıkça içim gidiyor
bir daha giyebilecekmiyiz onları acaba
dilara
hepimiz çok tedirginiz
ama yeter artık bu kadar telaşlandığımız
ben kendi adıma konuşayımm
kimse beni zalim gaddar olarak düşünmesin
ama bizde anneyiz ve can taşıyoruz...
son 1 haftadır dortinin olayında
resmen üzüntüden meraktan gerildim yanii
o bir kişi stres yaşıyo biz 10 kişi stresliyiz
hep beraber merakla bekliyoruz
ben günelrce dua ettim ona..çok fazla yardımcı olmaya çalıştımm ama elimden başka bişey gelmiyor
belkide o çok iyi net.e falan giremiyor
bizde burda tedirginliğimizle kalıcaz
ben kendi hayatımda özellikle iş hayatımda bir sürü olumsuzluk yazşıyorum
bebeğime yansımasın diye inanın çok mücadele ediyorumm
benimde canım var bebeğim benim için çok kıymetli ona üzüntü vermek istemiyorumm
başka olumsuzluklara tahammül edemiycem
lütfen beni yanlış anlamayınn
bu konuyu kapatmak istiyorumm
yada bir süre kk ya girmiycemmm
selamlar herkeslere...
Kızlar dün akşam sol kasıgıma bıçak gibi bir ağrı girdi ama nasıl acıdı anlatamam ve tüm gece boyunca sürdü çok endişlendim. Allahım erken doğummu yapıcam yoksa dedim. neredeyse doktora gidecektim. bugün sabah fazla bi ağrı yoktu sanırım rahimin büyümesiyle alakalı olabilir. o yuzden bu tip ağrılarda çok endişelenmemek gerek bence. öff bu hamilelik beni paranoyak yaptı ya,her yerimi dinler oldum. kocama da kızdım akşam niye kadın doğumcu değilsin diye. hayır acile gitsen hemen ultrasona sokuyorlar. zaten 5 aydır 50 kere gidim girmek istemiyorum ultrasona
öff öyle işte
deren, kuzum çok güzel yapmışsın şimdiden bebek kıyafetlerini alarak. ben de düşünüyorum almayı(çok ağırlaşmadan) bu ay çıkınca 4 ayım kalcak inanamıyorumocakta ben de alıcam. bebeğimin dolabını yaptırcam bi tanıdığımıza. seninkilerde hayırlı uğurlu olsun hayatım. güle güle kullanın
deren cim aldıkların hayırlı olsun .... güle güle kullanın bebişinle ....
turko maşallah göbeğin çok güzel çıkmış .. bahçivan çok yakışmış
Kırmızıya Yılbaşına Kara Benimde Acayip Bir Tutkum Vardır
Şimdi Gözümün Önünde Canlandı Avmler
Pırıl Pırıldır Şimdi Oralar :97:
Ben Birdaha Giyermiyim Bilemiyorum Yapım Gereği Çok Çabuk Kilo Veremiyorum
Ama Dilerim Sizler Giyersiniz
sana katılıyorum iyi veya kötü haber vermeliydi diye düşünüyorum ama belki de haber vericek durumda da olmayabilr diyede düşünüyorum ama bende çok gerildim gerçekten arkadasım
nevracım dün gece bekledim beraberinde kanama olurmu diye gelmedi su gibi akıntı gelmedi,yalnız şöyle birşey var idrarda yanma var bende acaba enfeksiyonmu var diyorum dün burayı okudum enfeksiyonlara kasık ağrısıda eşlik edermiş. tabi tahlil yaptırmam lazım. ama başından beri düşünüyorum yani böyle kafaya tak tak yani adam gibi bi keyfini cıkartmadım su hamileliğin sürekli bir tedirginlik yani bebeğe zararı en cok bu stres veriyor. benim doktorumda pimpirik 2li testim iyi çıktı 3 lü testi yaptırdı hobbaa aldı beni amniyosenteze pzt gunu belki ondanda olsa gerek. çok fazla takmamalıyız bence
Canlarım selammmmmmm
kızlar azıcık gerilmişsiniz yine. hamile kaprisli şeyler siziüzmeyin bebeklerinizi ve kendinizi
semaysem, nereye gidiyorsun kız, deligidersen canın sıkılır bak evde öyle yalnız başına çekilmez hamilelik egoları:82:
selamm hoşgeldinnn
nasılsınn
yaww ara ara delleniyorummm
sizede çok alıştımmm girmiyeyim diyorum yapamıyorum
burayı gerçekten çok sevdimmm hepinizi kendim gibi görüyorumm
gelişmeleri merak ediyorumm
yooo
çalışmaya devam ediyorum canım
kızlar bende öyle çok fazla mide bulantısı olmadı ya
ya inan onada kıyamıyorumm
ama bak bugün hepimiz onu merak ediyoruz
telf da almayı akıl edemedikkk
öylece kalakaldıkk
kendimizide düşünmemiz lazım dime ama
canlar panikli bir anne adayı olarak dr'a gittim ve geldim çünkü ağrım çok şiddetlenmye başlamıştı ama drum korkulacak bişey olmadığını söledi bebeğimi gösterdi yaaş yvaş büyüdüğü için gerilemlerin olduğunu veve bunu sancı olarak algıladığımı söledi ve stresinde öyle şeyler yapabileceğini ekledi gerçekten de nasıl bir mucize inanmıyorum daha 2 gün önce gittiğimde daha küçüktü bugün sanki biraz daha büümüş gibiydi
benım de hıc olmadı canım ne bır kere mıdem bulandı ne de kustum hamıle oldugumu buzdolabının uzerındekı ultrason resmı olmasa unutuyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?