2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım iyi yapmışsın gitmekle hemde fıstığını görmüş oldun ne güzel ii korkulacak bişey yoksa sorun yok..bende görmeyeli 20 gün oldu sanıyorum daha 1 hafta var görmeme bu defa nedense görmek için çok sabırsızlanıyorum onu çok merak ediyorum

ayyy bidoğsunlar bol bol görücez zira ben yiyip yiyip durucam kurabiyemiii

kızlar bişey sorucam nasıl doğum yapmayı düşünüyosunuz normal mi sezeryan mı

canım doğum hikayelerini okumaya başladığımdan beri ümitsizliğe kapıldım hem ağlıyorum hem okuyorum ben normal doğum istiyorum ama allah nasip kısmet ederse tabi epiduralli olunca ağrıda fazla olmuyormuş açıcası tam anlamıyla araştırmadım ama gönlümde yatan kesinlikle normal doğum doğal olanı yani.. sezeryan olan arkadaşlarımdan hepsi sıkıntı çekti 15 gün yatıyorlar en az kimi daha fazla kilo vermeleri güçleşiyor arasındaki farklarıda okuyunca normala karar verdim tabi bakalım bizim fıstık buna izin vericekmii.. oda kısmet aslında eee birazda doktor amcaya bağlı bence...

bende kesinlikle normal doğum istiyorumhem bebeğimi ilk ben görmek istiyorum hemde sezeryandan daha sağlıklı ve iyi olduğunu düşünüyorum inş Allah kısmet ederde normal yaparız canım

selam kızlar hepinize....

bebişine ciciler alanlar güzel günlerde inş.aldıklarınıza bakıyormusunuz ben alsam heralde onlarla yatar kalkardımmm..
daha bir iğne almadım oğluma..yüreği havada tipleriz biraz eşimle..
bazen buradaki olumsuzluklara fena takılıyoum..çok önemli olduğumuzu unutmamakta fayda var diyorum.
çok önemliyiz gerçekten bunu etrafımızdakilerde çok iyi bilmeli...yada bildirmeliyiz.

kızlar sepet almak istiyorum ve sepetin tüllerini vs. süslemesinide yaptırmak istiyorum.süslü sepetler çok pahalı gerçekten...bu şekilde düşünen yada yaptıracak olan varmı?
semaysem yanlış hatırlamıyosam sen sepet aldımmı demiştin? nasıl süsleticen bildiğin bir yer varmı?

bende kesinlikle normal doğum istiyorumhem bebeğimi ilk ben görmek istiyorum hemde sezeryandan daha sağlıklı ve iyi olduğunu düşünüyorum inş Allah kısmet ederde normal yaparız canım

inşallah canım o sancıyı yaşamak çıktığını görmek inan bende çok istiyorum şu açılma olmadı diye hemen sezeryana almalarını anlamıyorum...bi arkadaşınkini okudum ondan çok etkilendin suni sancı takılı sürekli yürüyüş yapıyormuş o zaman daha ii açılmış nefes egzersizleri falan hepsine bakmamış lazım araştıralım dicemde daha erken inşallah 7. aydan sonra bakarız..

selam canımmm bende yaak odamıza koymak için sepet alıcam ve tüllerini arkadan iğneli kelebek,çiçek,böcek vs... öle süslemeyi düşünüyorum belki bu fikir işine yarar

canım bir arkadaşımın annesi nefes egzersizleri üzerine eğitim almış bende ona gidicem yakın bi zamanda sizede anlatırım dilimin döndüğünce

selam canım hoşgeldin bende sepet almayı düşünüyorum allah kısmet ederse evet olumsuzluk bizi çok üzüyor ve bende olumsuzluk yaşadığım için henüz kuzuma bişey alamayanlardanım malesef.. as sonucum çıkınca alıcam burda kapitoneciler var belki bilmezsin bu yöreye özgü yada yatak örtüsü nevresim takımı ütü ötüsü gibi örtüleri diken yerler var hem sepet süslüyorlar hem pike takımlarını hemde kapı süslüyorlar inşallah bende onlara yaptıracam.. sende bu tarz şeyler dikilen yerlere sorabilirisn..

bence dorti iyi akadaşlar
hatırlıyor musunuz daha once de sonuclarının cıkacagı gun beklemıstık gelmemıstı 1 gun sonra gelıp sonuc urememıs tekrar bakılacak demıstı

selam hoşgeldinnn
evet ben aldımm tülüyle beraber
sepet krem rengi
krem rengi tül
üzerinde kahvrengi ince kurdelaları varr
ben yatak odamdaki mpbilyaya uyduğu içi hemde 2.bebiş olursa onuda yatırabileyim diye bu renk aldım
şimdilik kızım için pembiş bişeylerle süslemeyi düşünüyorumm

bence dorti iyi akadaşlar
hatırlıyor musunuz daha once de sonuclarının cıkacagı gun beklemıstık gelmemıstı 1 gun sonra gelıp sonuc urememıs tekrar bakılacak demıstı

inşallah öledir canım ama eğer sonuçlar iyiyse bizi bu kadar merakta bırakmasına çok üzülürüm

selam canımmm bende yaak odamıza koymak için sepet alıcam ve tüllerini arkadan iğneli kelebek,çiçek,böcek vs... öle süslemeyi düşünüyorum belki bu fikir işine yarar

dilara , ceren bende şimdi eşimi bekliyorum.. haftasonlarını beni gezdirmekle görevli kendileri...
şimdi çıktığımda davetiyeciler var evet birde ceren senin dediğin gibi kapitone döşemelik diken yerler onlara bir sorayım.sepet satan yeri bakçelievlerde vardı o kolay..
canım ceren bende as aşamasına gelmiş biriyim ve yaptırmadım.recep has a gitmiştim.çok tecrübeli bir hoca yapsakta temiz çıkar demişti. evvelallah diyorum arkadaşım hepimiz için.
inş. herşey güzel olacak....rabbime güveniyorum sağlıkla gelecek bebişler ...
kendimizi yediğimizle kalırız yoksa...
neyse bakırköye gidecem şu süsleme işiyle ilgili biyerler bulursam yazarım kızlar..
ben kaçarım şidilik hoşçakalın

güle güle
haberlerini bekliyorummm

canım iyide o süslemeyi kim yapacak dikecek onu merak ettim?
hangi semtte oturuyosun?
ben güneşli yenibosna tarafındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…