canım benım.çok sagol ınankı suan dayanamadım artık.demındenberı hemsıre yanımdan gıtsın dıye beklıyorum.onun yanında aglamıyım dıye kendımı zor tuttum neysekı asagı ındı kadın.hepınızı cok sevıyorum.ınsallah ıyı olacak.tuzsuz yemekler verıyolar sureklı tansıyonuma bakıyolar.işte ılgılenıyolar tabı burada.ama doktorumun tek soyledıgı sey moralını yuksek tut dıyor.yoksa bu gebelıgı bıtıremessın dıyor.tansıyonumun 14 olmaması gerekıyormus.ya aglamaktan yazamıyacagım galıba.hepınızı cok cok coooook sevıyorum
dorti canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda bebeginlede ilgili iyi haberler alırsın.en azından bebişin için mücadele veriyorusun.ben o hastaneye defalarca yattım dış gebelik,laparaskopi,hitereskopi defalarca tüp bebek hepsindede hep moralimi yüksek tutmaya çalıştım yılmadım ama hep aynı katta yatan dogum yapan kadınlara bakınca içim sızlardı.rabbim şükür sıkıntılarımın mükafatını verdi.bu hafta kontrolde doktorumda aynı şeyi söyledi çok sabırlısın çok şey yaşadın dedi.bunları niye anlatıyorum her çekilen sıkıntının bir mükafatı vardır canım lütfen sabırlı ol.herkesin hayatının belli dönemlerinde yaşaması gerekenler vardır bunlar bizim sınavımız.
Selam kızlar...
Uzun bir ara oldu malesef giremedim,sanmayın ki türkiyedeyim,malesef bir aksiliktir gidiyor,hayla çıkamadım buralardan...:26: Detaya girmeyim,bende sıkıldım artık...
Gidince gittim diye yazarım inşallah,şimdilik bekliyorum,sitres sıkıntı eşliğinde...
Sizleri bir sayfa bile atlamadan takip ettim kaç gündür,ama işte yogunluktan iki kelam yazamadım...
Dorti,inan çok dua ettim sana,inşallah herşey yoluna giricek,kendini toplamaya çalış,Rabbim şifa versin.. Hastanedende hayırlı haberlerle ayrılırsınız inşallah...
Rabbim hastalıkla imtihan etmesin,ne bizi ne bebişlerimizi...
Bizi sorarsanız elhamd.iyiyiz,bebişimde gayet iyi duruyor elhamd.. Rabbim korusun hepsini...
Çok özledim ama,6 haftayı geçiyor görmediğim sanırım,inşallah az kaldı...
Fırsat buldukça yazıcam inşallah kızlar,hepinizi özledimmmmm...
herkese slm kizlar
dorti senden haber alinca cok sevindim cok gecmis olsun canim
gezgin seni trkiyede saniyodum henüz gidememissin INSALLAH gidebilirsin canim kendine cok dikkat et bende bebisimi 4 haftadir göremiyorum yarin INSALLAH görecegim
Gezgin bizde seni özeldik kendini fazla özlettirme iyi olmana sevindim..
Dorti canım preklamsi teşhisi büyük ihtimalle seninki canını sıkma canım sakın ağlama tansiyonun yükselir hepmiz senin için dua ediyoruz tamam mı tatlım...
BAHARNAZ canım seni merak ediyodum ne zmandır nasılsın iyimisin? Tansiyonun nası oldu?
canlarım selam herkese.laptopum geldı ama serum yuzunden yazamadım.sımdı serumum bıttı.yazmaya calısıyorum bende.basım cok donuyor o yuzden bıraz zorlanıyorum yazarkn.ınsallah yarın cıkacakmısım.doktor sabah tekrar ultrasona bakalım sonra taburcu ederız ınsallah dedı.ve tansıyonumun 14 e cıkmamasını tekrar ıstedı.proteın eksıklıgı ıcınde takıpte olacaksın dedı.tansıyonumu hergun olcecekmısım eve gıdıncede.bebegın alınıp alınmama konusunda bır kadından fıkır alacakmıs.sözde cuma gunu kara verılecektı.ama ne oluyosa bır turlu şu sıon karar verılemıyor.ama doktorum almamata kararlı bende tabıkı.rabbım ınsallah banada sızede sapasaglam nurtopu gıbı evlatlar nasıp etsın.canlarım hepınızı cok cok sevıyorum.
evde güzel güzel dinlen .. ... Allah kalbine göre versin arkadaşım .. Mümkünse evde tek kalma .. Bakacak kimsen vardır inşallah .. Bebeğin çok direndi ..sende öyle annesi .. Allah sizi sağlıkla birbirinize kavuştursun inşallah
sagol canım benım.bende sıze haber veremedım dıye cok kötu oldum.ama ıkı gundur hıc yataktan kalkamadım.suanda bıle sersem gıbıyım.gozlerım bır tuhaf goruyor bu proteın eksıklıgı basına gelen veya etrafında duyan oldumu hıc.
protein eksigligi ile bilgim yok canim ama sen yat dinlen hatta hastanede gözetim altinda kal bikac gün bence senin ve bebisin icin daha iyi bak doktorunda aldimamadan yanaymis demekki hersey yolunda canim allahın izniyle bebisini kucagina alinca bu acilarin hepsini unutacaksin,her karanligin ardi aydinliktir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?