2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

DORTİ lütfen ağlayıp bebeğinide üzme bak bu günler geçicek bebeğine kavuşacaksın bunları düşünüp güçlü olmalısın gerçekten kolay diil anlıyorum ama kontrol altındasın ve tedavin en iyi şekilde yapılıyor lütfen morelini bozma bizde seni çok seviyoruz

dorti bu kadar strese dayanamadı ... hamileliğin başından beri çektiği stres çok zor ...gün saymak ..her teste defalarca gün saydı .. protein eksikliğini bilmiyorum ama bu tansiyon yükselmeleri hep bu stres birikimleri olabilir.. İnşallah en kısa zamanda huzura erer...

Dorticim Senden Haber Aldığıma Çok Sevindim Çok Merak Ediyorduk Seni
Özellikle Bebişinin Hala Seninle Olmasına Daha Çok Sevindim
Aklıma Kötü Kötü Şeyler Gelmişti
Büyük Bir İmtihandan Geçiyorsun Arkadaşım
Lütfen Biraz Daha Sabır Rabbim Şifalar Versin İnşallah
Tez Zamanda Evine Dönmen Dileğiyle

dorticim çok geçmiş olsun
bu kadar zorluğunve zahmetin karşılığında inş. bir rahmet vardır
bu rahatsızlığnda geçer inş....
çok şükür ki teşhisin zamanında verilmiş
inş.tedavin iyi netice verir
başımıza neler gelecek bilmiyoruz ama
miniklerimiz Allah a emanet
onların sağlam olması için bizim de güçlü olmamız gerek
Rabbim kaldıramaycağımız yük vermez zaten
her işimiz hayır ve selamet olsun ..dua ile

DORTİ geçmiş olsunn seni çok merak ettik inşallahh en kısa zaman da bebişte sende saglıgınıza kavuşacaksınız herşey yoluna girecek inşallah lütfen aglama okuyunca çok kötü oldumm canımm yaa allah yar ve yardımcınız olsunn bebişini rabbim size bagışlasın sagsaglim kucagınıza versin inşallahh dualarımız seninleee bizde seni çok seviyoruzzz burada kenetlendik sana dua ediyoruzz kendini yanlız hissetme geçicek hepsiii canımm

dorticimm canım çok merak ettik seni ama en azından bebeğin şuanda iyi değil mi sende iyi olacaksın merak etme canım dualarımız seninle

dorti çokkk geçmiş olsun canım.
inşallah bir an önce düzeleceksin ve yarın daha iyi haberlerle geleceksin hepimiz yanındayız
sakın üzme kendini...

dorti canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda bebeginlede ilgili iyi haberler alırsın.en azından bebişin için mücadele veriyorusun.ben o hastaneye defalarca yattım dış gebelik,laparaskopi,hitereskopi defalarca tüp bebek hepsindede hep moralimi yüksek tutmaya çalıştım yılmadım ama hep aynı katta yatan dogum yapan kadınlara bakınca içim sızlardı.rabbim şükür sıkıntılarımın mükafatını verdi.bu hafta kontrolde doktorumda aynı şeyi söyledi çok sabırlısın çok şey yaşadın dedi.bunları niye anlatıyorum her çekilen sıkıntının bir mükafatı vardır canım lütfen sabırlı ol.herkesin hayatının belli dönemlerinde yaşaması gerekenler vardır bunlar bizim sınavımız.

sana katılıyorum canım.bende laparaskopi,tüp bebek denemesi hastaneden yattım gelen giden soruyordu bebeğin nerde diye doğum servisinde yatıyoruz çünkü içim erirdi hamile birini görmeye bile dayanamzdım ama rabbim bi çok acıdan sonra bana bu mucizeyi verdi şükürler olsun allahım hepimizin bebeklerini korusun

güzel akşamlar olsunnnn tüm mayıs annelerine ...

kızlar dışarı çıkmıştık yeni geldik .... bilginiz olsun istedim ...Bücürük mağazalarında yeni doğan ve bebek kıyafetlerinde %50 indirim var... ayakkabılarda %50 indirimde ....
birde lisanslı takım ürünleride indirime girmiş..

Son düzenleme:

Gezgin bizde seni özeldik kendini fazla özlettirme iyi olmana sevindim..

Dorti canım preklamsi teşhisi büyük ihtimalle seninki canını sıkma canım sakın ağlama tansiyonun yükselir hepmiz senin için dua ediyoruz tamam mı tatlım...

BAHARNAZ canım seni merak ediyodum ne zmandır nasılsın iyimisin? Tansiyonun nası oldu?

herkese slm kizlar

dorti senden haber alinca cok sevindim cok gecmis olsun canim

gezgin seni trkiyede saniyodum henüz gidememissin INSALLAH gidebilirsin canim kendine cok dikkat et bende bebisimi 4 haftadir göremiyorum yarin INSALLAH görecegim

canlarım selam herkese.laptopum geldı ama serum yuzunden yazamadım.sımdı serumum bıttı.yazmaya calısıyorum bende.basım cok donuyor o yuzden bıraz zorlanıyorum yazarkn.ınsallah yarın cıkacakmısım.doktor sabah tekrar ultrasona bakalım sonra taburcu ederız ınsallah dedı.ve tansıyonumun 14 e cıkmamasını tekrar ıstedı.proteın eksıklıgı ıcınde takıpte olacaksın dedı.tansıyonumu hergun olcecekmısım eve gıdıncede.bebegın alınıp alınmama konusunda bır kadından fıkır alacakmıs.sözde cuma gunu kara verılecektı.ama ne oluyosa bır turlu şu sıon karar verılemıyor.ama doktorum almamata kararlı bende tabıkı.rabbım ınsallah banada sızede sapasaglam nurtopu gıbı evlatlar nasıp etsın.canlarım hepınızı cok cok sevıyorum.

sagol canım benım.bende sıze haber veremedım dıye cok kötu oldum.ama ıkı gundur hıc yataktan kalkamadım.suanda bıle sersem gıbıyım.gozlerım bır tuhaf goruyor bu proteın eksıklıgı basına gelen veya etrafında duyan oldumu hıc.

sagol canım.ınan allak bullak oldum.ınsallah bu sıkıntıların sonu ferahlık olacak.senın bılgın avarmı bu proteın eksıklıgınden canım

evde güzel güzel dinlen .. ... Allah kalbine göre versin arkadaşım .. mümkünse evde tek kalma .. bakacak kimsen vardır inşallah .. bebeğin çok direndi ..sende öyle annesi .. Allah sizi sağlıkla birbirinize kavuştursun inşallah

inşallah canım.asıl savaş bundan sonra baslıyor galıba.bu proteın eksıklıgını ve yuksek tansıyonu yenmemız lazım.allah yardımcımız olsun.bunada şükür dıyorum.rabbım baska keder vermesin.buda gececek bılıyorum.sızın gıbı arkadaslarım can dostlarım var.sızlerın duaları destegı benı ıyılestırıyor zten.allah razı olsun hepınızden

protein eksigligi ile bilgim yok canim ama sen yat dinlen hatta hastanede gözetim altinda kal bikac gün bence senin ve bebisin icin daha iyi bak doktorunda aldimamadan yanaymis demekki hersey yolunda canim ALLAHIN izniyle bebisini kucagina alinca bu acilarin hepsini unutacaksin,her karanligin ardi aydinliktir canim

kızlar burada yenı dogmus bebekler var.seslerı gelıyor bazen.televızyonun sesını kısıp onların aglayısını dınlıyorum.ınsanın yanlarına gıdıp koklaması gelıyor bebeklerı.ınsallah bızede nasıp etsın yucerabbım bebeklerımızı öpüp koklamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…