Gezginnnnn,Dorti, Zerr selam kızlarrrrrrrr...................
selam arkadaslar.ben hastanede yatıryorum.proteıın eksıklıgı cıktı ve tansıyonum cok yukselıyor.esıme laptopumu getır dedım.suan hemsırenın bılgısayarındayım.merak ettıgınızı bılıyorum
selam arkadaslar.ben hastanede yatıryorum.proteıın eksıklıgı cıktı ve tansıyonum cok yukselıyor.esıme laptopumu getır dedım.suan hemsırenın bılgısayarındayım.merak ettıgınızı bılıyorum
meraba duncan .. dortinin bişiler yazmasını bekliyorum ama yazmıyor
herkese günaydınn kızlarrr akşam misafirim vardı baya yoruldum anca kendime geliyorumm.DORTİİİİ seni çok merak ettik
geçmiş olsun seni çok merak ettik peki sonuçlar ne oldu son durum ne ?
... zor haklısın ..ama yapacak bir şey yok .. bidon konusunda... demkki bu kadar idrara çıkmanı n vardır bir yararıkızlar hemsırenın bılgısayarından yazdıgım ıcın hemen cevap veremıyorum sıze.hepınızı cok sevıyorum.ıdrarda proteın eksıklıgı cıktı ve yuksek tansıyonum cıktı.bunlarda düşüge yol acarmıs.oyuzden bıraz sıkıntı var.yanı sureklı tansıyonum olculuyor.bırde dun bana bır bıdon verdıler.bu bıdonu 24 saatte dolduracaksın ıdraraınla dedıler.hay allah kızlar guleyımmı aglaayayımmı sasırdım.koca bıdonu nasıl dolduracam dedım.neyse buyuk bır surahı verdıler.once ona ıdrarını yapacaksın sonra bıdona bosaltacaksın dedıler.ayyyyy ne utandım sormayın.bırde elımde serumla nasıl yapacagım bu ısı dedım orası ozel hastane oldugu ıcın hemsıreler bız yardım edecegız demesınlermı.cok utandım.utancımdan cagırmadım hemsıreyı kendım yaparım dedım bu seferde serumum tıkanmıs.elımı hareket ettırınce.sonra eşim yetıstıde cok sukur.bır kac kerede esım doldurdu bıdona ıdrarımı.ay ne ayıp.habıre su ıcıyorum patlamak uzereyım.daha bıdonum dolmadı.bu aksam saat dokuza kadar dolması lazım.neyse mıdenızı bulandırdım galıba.
herkese slm kizlar
dortinin bu saate gelcegini sanmam gecmisi az okudumda zaten doktora gec gitmis 2,3 saate gelir diye düsünüyorum umarim güzel haberlerle gelir öyle olcanida düsünüyorum
kizlar okudumda cinsiyetini ögrenenler olmus bugün hayirli olsun bi benle gezgin kaldik ögrenemeyen :)))
gezgin dedimde oda gelmez oldu türkiyeye gitcekti noldu acaba gittimi ?
merhaba kızlarrr;
Dorti geçmiş olsun .... ne kadar yatacaksın daha bellimi hastanede ?.. ilaç tedavisi görüyorsun herhalde ... *
peki bebekle ilgi bir gelişme varmı? ne diyorlar doktorlar? .. ya sizz..?.
ben ve herkes çok merak ettik onun için soruyorum canım arka arkaya ....
Selam kızlar...
Uzun bir ara oldu malesef giremedim,sanmayın ki türkiyedeyim,malesef bir aksiliktir gidiyor,hayla çıkamadım buralardan...:26: Detaya girmeyim,bende sıkıldım artık...
Gidince gittim diye yazarım inşallah,şimdilik bekliyorum,sitres sıkıntı eşliğinde...
Sizleri bir sayfa bile atlamadan takip ettim kaç gündür,ama işte yogunluktan iki kelam yazamadım...
Dorti,inan çok dua ettim sana,inşallah herşey yoluna giricek,kendini toplamaya çalış,Rabbim şifa versin.. Hastanedende hayırlı haberlerle ayrılırsınız inşallah...
Rabbim hastalıkla imtihan etmesin,ne bizi ne bebişlerimizi...
Bizi sorarsanız elhamd.iyiyiz,bebişimde gayet iyi duruyor elhamd.. Rabbim korusun hepsini...
Çok özledim ama,6 haftayı geçiyor görmediğim sanırım,inşallah az kaldı...
Fırsat buldukça yazıcam inşallah kızlar,hepinizi özledimmmmm...
dorti seni çok merak ettik hepimiz çok geçmiş olsun bebeği kesinlikle aldırmıyorsun değil mi o konu kapandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?