2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaslar.ben hastanede yatıryorum.proteıın eksıklıgı cıktı ve tansıyonum cok yukselıyor.esıme laptopumu getır dedım.suan hemsırenın bılgısayarındayım.merak ettıgınızı bılıyorum

geçmiş olsun seni çok merak ettik peki sonuçlar ne oldu son durum ne ?

Gezginnnnn,Dorti, Zerr selam kızlarrrrrrrr...................

selam canım.hastaneye doktorla konusmaya gelmıstım cuma gunu bılıyosun.gıderken kalbım cok carpıyordu korkudan zaten.tam hastaneye gırdım gozzlerım kapkara oldu tıtremem basladı oanda resepsıyondakı kızlar tuttu benı hemen acıle goturduler sedyeyle.meger tansıyonum 16 8 cıkmıs.sonra yarım saat acılde yatırdılar.doktorumda geldı yanıma.yatışın yapılsın hemen yatıralım dedı.sonra serum taktılar bana.tansıyonumu dusurduler.ıdrara tahlılım yapıldı ve proteın eksıklıgı cıktı.buda bebek ıcın tehlıkelıymıs meger.bırde tansıyon yuksek oldugu ıcın takıbe alındım.ıkı gecedırde dıyazemle uyutuyolar benı.ınanın sersem gıbıyım.sureklı kontrol olmam gerekıyomus.tansıyonumu eve gıdıncede sureklı olcecekmısız.tansıyonum 14 e cıkar cıkmaz hastaneye geleceksın dıyo doktor.bırazdan serumumu cıkaracaklar.ultrasona ınecegım.yıne yazarım canım.hepınızı cok sevıyorum

merhaba kızlarrr;

Dorti geçmiş olsun .... ne kadar yatacaksın daha bellimi hastanede ?.. ilaç tedavisi görüyorsun herhalde ... *
peki bebekle ilgi bir gelişme varmı? ne diyorlar doktorlar? .. ya sizz..?.
ben ve herkes çok merak ettik onun için soruyorum canım arka arkaya ....

Canım geçmiş olsun son durumun ne şimdi....

meraba duncan .. dortinin bişiler yazmasını bekliyorum ama yazmıyor

Merhaba canım...Evet sanırım bişiler yazdı ama tam açıklamalı değil....

herkese günaydınn kızlarrr akşam misafirim vardı baya yoruldum anca kendime geliyorumm.DORTİİİİ seni çok merak ettik

Selam canım dinlen biraz yorma kendini bugün fazla...

Dorti bebişin nasıl doktor ne dedi. Merak ettik...

geçmiş olsun seni çok merak ettik peki sonuçlar ne oldu son durum ne ?

doktorl akonusmaya geldım hastanelık oldum.tansıyon yukseklıgı cıktı.suan hala hastanedeyım canım.hemsırenın bılgısayaraından yazıyorum.ıkı gecedır dıyazemle uyutuyıolar benı.gozlerım zor goruyor ınankı.ıdrarımda proteın eksıklıgı cıktı.buda beklenmeyen bıseymıs.tansıyon yukseklıgı ve proteın eksıklıgı cıktıbende.sureklı takıp altındayım.tuzsuz yemekler verıyolar bana.serum verıyolar.sızıde merakta bıraktım ama gercekten ıkı gundur gozumu acamıyorum.bırazdan ultrasona gıdecegız hemsıreyle.dunde bakmıstı yıne bakacakmıs bebege doktor.ınsallah bu aksam cıkarım hastaneden.hem maddı hem manevı yıpratıyor burası ınsanı

kızlar hemsırenın bılgısayarından yazdıgım ıcın hemen cevap veremıyorum sıze.hepınızı cok sevıyorum.ıdrarda proteın eksıklıgı cıktı ve yuksek tansıyonum cıktı.bunlarda düşüge yol acarmıs.oyuzden bıraz sıkıntı var.yanı sureklı tansıyonum olculuyor.bırde dun bana bır bıdon verdıler.bu bıdonu 24 saatte dolduracaksın ıdraraınla dedıler.hay allah kızlar guleyımmı aglaayayımmı sasırdım.koca bıdonu nasıl dolduracam dedım.neyse buyuk bır surahı verdıler.once ona ıdrarını yapacaksın sonra bıdona bosaltacaksın dedıler.ayyyyy ne utandım sormayın.bırde elımde serumla nasıl yapacagım bu ısı dedım orası ozel hastane oldugu ıcın hemsıreler bız yardım edecegız demesınlermı.cok utandım.utancımdan cagırmadım hemsıreyı kendım yaparım dedım bu seferde serumum tıkanmıs.elımı hareket ettırınce.sonra eşim yetıstıde cok sukur.bır kac kerede esım doldurdu bıdona ıdrarımı.ay ne ayıp.habıre su ıcıyorum patlamak uzereyım.daha bıdonum dolmadı.bu aksam saat dokuza kadar dolması lazım.neyse mıdenızı bulandırdım galıba.

... zor haklısın ..ama yapacak bir şey yok .. bidon konusunda... demkki bu kadar idrara çıkmanı n vardır bir yararı
çok geçmiş olsun... inşallah geçecek bunlarda

Son düzenleme:

Gezginnnnn,Dorti, Zerr selam kızlarrrrrrrr...................

Selam kızlar...
Uzun bir ara oldu malesef giremedim,sanmayın ki türkiyedeyim,malesef bir aksiliktir gidiyor,hayla çıkamadım buralardan...:26: Detaya girmeyim,bende sıkıldım artık...
Gidince gittim diye yazarım inşallah,şimdilik bekliyorum,sitres sıkıntı eşliğinde...

Sizleri bir sayfa bile atlamadan takip ettim kaç gündür,ama işte yogunluktan iki kelam yazamadım...

Dorti,inan çok dua ettim sana,inşallah herşey yoluna giricek,kendini toplamaya çalış,Rabbim şifa versin.. Hastanedende hayırlı haberlerle ayrılırsınız inşallah...

Rabbim hastalıkla imtihan etmesin,ne bizi ne bebişlerimizi...

Bizi sorarsanız elhamd.iyiyiz,bebişimde gayet iyi duruyor elhamd.. Rabbim korusun hepsini...
Çok özledim ama,6 haftayı geçiyor görmediğim sanırım,inşallah az kaldı...

Fırsat buldukça yazıcam inşallah kızlar,hepinizi özledimmmmm...

dorti seni çok merak ettik hepimiz çok geçmiş olsun bebeği kesinlikle aldırmıyorsun değil mi o konu kapandı

sagol canım.şuan sersem gıbıyım.ıkı gecedır dıyazemle uyutuyolar benı.proteın eksıklıgı ve yuksek tansıyon teshısı konuldu.bu hafta yıne bır kac tahlıl yapılacakmıs.bugun de buradayım galıba.çunku ıdararla doldurmam gereken bır bıdon var.hay allah soylerken bıle tuhaf gelıyor.serumlar devam edıyor ıste.tansıyonum sureklı olculuyor.bu proteın eksıklıgı yemekle ılgılı degılmıs.keske yemekle ıcmekle ılgısı olsaydı.bu ıdrarda cıktı.bebege zarar verıyomus.ödeme yol acarmıs allah korusun.offfff yanı al sana bır sıkıntı daha.bırde tansıyonumun 13 ü gecmemesı gerekıyormus.evdede sureklı tansıyonumu olcup not edecekmısız.14 olursa hemen hastaneye kosacakmısız

canım benım.çok sagol ınankı suan dayanamadım artık.demındenberı hemsıre yanımdan gıtsın dıye beklıyorum.onun yanında aglamıyım dıye kendımı zor tuttum neysekı asagı ındı kadın.hepınızı cok sevıyorum.ınsallah ıyı olacak.tuzsuz yemekler verıyolar sureklı tansıyonuma bakıyolar.işte ılgılenıyolar tabı burada.ama doktorumun tek soyledıgı sey moralını yuksek tut dıyor.yoksa bu gebelıgı bıtıremessın dıyor.tansıyonumun 14 olmaması gerekıyormus.ya aglamaktan yazamıyacagım galıba.hepınızı cok cok coooook sevıyorum

dorticim ... üzme kendinin hepimiz ayrı ayrı sorduk ...hepimize ayrı ayrı yazdın .aynı şeyleri..yorma kendini ..herkes geçmişten okusun canım ...yeni girecek olanlarda okur merak etme ...ağlama lütfen ...
ne olur ... bebekte üzülmesin anneciğine..

dorti seni çok merak ettik hepimiz çok geçmiş olsun bebeği kesinlikle aldırmıyorsun değil mi o konu kapandı

doktorun fıkrını soracagı bır kadın vardı.dılek hanım dıye bırısı.yanı benımle ılgılı son kez konusalım dedıgı doktor hanım.ama ıkı gundur kadınla gorusememısler.yarın buyuk ıhtımalle buraya gelecekmıs o kadın.yanı o konu hala havada kaldı.ama doktor bu tansıyonumun yuksek olmasını ve proteın eksıklıgını daha cok onemsıyor.allah razı olsun hepınızden.canlarımsınız gercekten

aklınızda olsun yınede kızlar.doktora gıdınce proteın eksıklıgınız varmı yokmu dıye bır ıdrar tahlılı ısteyın.ben bılmıyordum.cuma gune hastaneye yatırınca kanımı ıdrarımı alınca gorduler onlarda.ama cok tehlıkelı bıseymıs ıdrarda proteın eksıklıgı cıkması.benı sıkı bır takıbe alacaklar sık sık ıdrar tahlılı falan yapacaklarmıs

canlarım benım kara şimşegim geldı.sımdı benı ultrasona goturecekler.bırazdan esımde gelecek laptopumu ıstemıstım.ama serumum cıkmassa bu aksam yazmakta cok zor olacak.yazamassam ne olur merak etmeyın.ınsallah yarın cıkarım bende.gorusuruz canlarım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…