özlemcim hala hastanedesin canım ya inşallah bir an önce geçer bu günler bebişinle evinize dönersiniz.
baharnazcım kesinlikle kötü düşünme bence bebeğin çokkk sağlıklı ve güzel bir bebek olacak
hosbuldum gezgıncıgım sende hosgeldın...
sukur ıkımızde ıyıyız ıns hep boyle gıderız...salı gunu as var...rabbım yardımcımız olsun artık...
Gezgin canım Allah razı olsun duaların için.
İnşallah sağlıkla sonunu getiririz.
kulağımda pırpırlar dönmeye başladı ben çıkıyorum dinlenmem lazım
çok sık gelemiyorum kendinize ve bebişlerinizi dikkat edin sağlıkla kalın
sagol nevracıgım amın canım ıns...allah razı olsun hakıkaten bu donem bızım ıcın sıkıntılı gecıyo ama bugunlerımızede bın sukur emınımkı bu yatakda bu halde bıle yatmak ısteyen evlat atesıyle yanan bırsuru ınsan vardır onun ıcın rabbıme bın sukur...ıns sonumuzda guzel olur...özlem cim atladım sanma deminki mesajımı hızlı yazdım ondan nasıl olduğunu soramadım ayrı yazarım dedim ...
hastanedeymişsin hala .... inşallah sağ salim dönersin evine evladınla ..AS de güzel sonuçlar çıkar diliyorum ... dualarımız seninle ve senin gibi rahatsızlık yaşayan tüm arkadaşlarımızla
bu arada herkese selam
1 haftadır hissediyorum .. tekme daha az içerde dönme itme daha çok hissediyorumnevra özlem aynı haftalardayız bebeişi hissediyormusunuz.
ben daha hissetmiyorum
canım inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde dogar.Dorti benim bebeğin kalbinde parlama var ve 4 lü testim kötü çıktı Down Sendromu riski yüksek çıktı bu yüzden AS uygun görüldü ama yaptırmama kararı aldık Allaha emanetiz canım.
İnşallah senin içinde herşey yolunda gider.
özlem cim çok şükür bebişte sende iyisiniz ama benim anlamadıgım bişey var as niye yapılıyohosbuldum gezgıncıgım sende hosgeldın...
sukur ıkımızde ıyıyız ıns hep boyle gıderız...salı gunu as var...rabbım yardımcımız olsun artık...
Uploaded with ImageShack.us
bugün ayrıca mudodan kızımın kıyafetlerini koymak için kirli sepeti aldım.çok tatlı bişiy
Selam kizlar bende bgn forum istanbuldaydim ebebek die bi magaza girdim kendimi sasirdim hersey wardi kendimi zor tuttm bisi almamk iicin ama cibinlik aldm besigin basina monte edilebilen.somra cilek mobilyada yatak baktim sallanan alttan cekmeceli 60 a 125cm ebatlari tam aradgm olculerdi umarim iki uc ay sonra bulabilrm yaaaa cok hevesleniorum allahim nasil guzel olcak bebislerimizn cicileri ins.
Dorti benim bebeğin kalbinde parlama var ve 4 lü testim kötü çıktı Down Sendromu riski yüksek çıktı bu yüzden AS uygun görüldü ama yaptırmama kararı aldık Allaha emanetiz canım.
İnşallah senin içinde herşey yolunda gider.
kizlar hepiniz nereye kactiniz uyuumak icin daha erken gelinde sohbet edelim
sedasem çok güzelmiş, ne kadara aldın cnm bunu? bende bugün forum istanbuldaydım bilseydim ordaki mudodan bakardım.
bende çantayı soracaktım sizlere, chicco ve nivea arasında kaldım. sence chicconun boyutu nasıl? bana sanki küçük gibi geldi ama içindekilerle çok avantajlı
kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu bebek çantalarında?
cnm ben burdayım :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?