2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım bende hep iyi düşünmeye çalşıyorum taa ki tüp bebek tedavisinin başından beri şimdi de öyle Allaha sığınıyorum iyi düşünüyorum şimdi de o yüzden AS kararımız yaptırmamak oldu

hosbuldum gezgıncıgım sende hosgeldın...
sukur ıkımızde ıyıyız ıns hep boyle gıderız...salı gunu as var...rabbım yardımcımız olsun artık...

sağol canımm..
İnşallah,Rabbim korusun sizi... İyi bak kendine,bebişine..

Amin..canım..

Bende çıkıyorum,gecemiz hayır olsun canlar....
Bebişlere iyi bakınn...

Son düzenleme:
özlem cim atladım sanma deminki mesajımı hızlı yazdım ondan nasıl olduğunu soramadım ayrı yazarım dedim ...
hastanedeymişsin hala .... inşallah sağ salim dönersin evine evladınla ..AS de güzel sonuçlar çıkar diliyorum ... dualarımız seninle ve senin gibi rahatsızlık yaşayan tüm arkadaşlarımızla

Gezgin'cim hoşgeldin canım. en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz bebişle ilgili
umarım Türkiye'ye gelmek kafanı birazda olsa rahatlatmıştır

Baharnaz, eğer bebeğimi sonuçları kötü çıksada aldırmıcam diyorsan yaptırıp huzursuz olmaktansa yaptırmamak daha iyidir diye düşünüyorum. tabi anne karnında iyileşecek sorunları çıkma olasılığınıda sorsan iyi olur.

sagol nevracıgım amın canım ıns...allah razı olsun hakıkaten bu donem bızım ıcın sıkıntılı gecıyo ama bugunlerımızede bın sukur emınımkı bu yatakda bu halde bıle yatmak ısteyen evlat atesıyle yanan bırsuru ınsan vardır onun ıcın rabbıme bın sukur...ıns sonumuzda guzel olur...

canım inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde dogar.
hosbuldum gezgıncıgım sende hosgeldın...
sukur ıkımızde ıyıyız ıns hep boyle gıderız...salı gunu as var...rabbım yardımcımız olsun artık...
özlem cim çok şükür bebişte sende iyisiniz ama benim anlamadıgım bişey var as niye yapılıyo

Uploaded with ImageShack.us
bugün ayrıca mudodan kızımın kıyafetlerini koymak için kirli sepeti aldım.çok tatlı bişiy

sedasem çok güzelmiş, ne kadara aldın cnm bunu? bende bugün forum istanbuldaydım bilseydim ordaki mudodan bakardım.
bende çantayı soracaktım sizlere, chicco ve nivea arasında kaldım. sence chicconun boyutu nasıl? bana sanki küçük gibi geldi ama içindekilerle çok avantajlı

kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu bebek çantalarında?

Selam kizlar bende bgn forum istanbuldaydim ebebek die bi magaza girdim kendimi sasirdim hersey wardi kendimi zor tuttm bisi almamk iicin ama cibinlik aldm besigin basina monte edilebilen.somra cilek mobilyada yatak baktim sallanan alttan cekmeceli 60 a 125cm ebatlari tam aradgm olculerdi umarim iki uc ay sonra bulabilrm yaaaa cok hevesleniorum allahim nasil guzel olcak bebislerimizn cicileri ins.

cnm haberimiz olsaydı görüşürdük

yaptirmamakla iyi etmissin canim testleri kötü cikip okadar saglikli evlat getirenlr varki burda cok okudum ALLAHIN izniyle sende saglikla alcaksin kucagina oglusunu

özlem sanada cok gecmis olsun canim umarim kisa zamanda cikarsin hastaneden

herkese slm kizlar

çok şanslısınız istanbuldakiler
ben hala gelemedim ocak 15 e kaldı.neyse forum istanbulu bütün gün dolaşırım artık
canım 35 tl ye aldım sepeti şuan indirimde %30 (50 idi)
bakım ürünlerinden hepsini inceledim bugün çantaları pek beğenmedim.chicconunki inanılmaz kaliteliydi.
sonuçta bebişimizin kullanacağı malzemeler açısından bübcheni tavsiye ettiler bana organic dediler en pahalısıda o zaten sebamedde var oda aynı fiyatlardaydı ama şampuanı göz yakıyormuş:2::2:
takımların içindeki malzemelerin ml miktarları aynı pek değişiklik yok yani.ama chicco da sabun varsa bşkasında yok ondada nemlendirici var gibi......fiyatları tek tek alınıncada aynı hesapladım.sadece çanta bedavaya geliyor bilgini<zeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…