2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel hayeller bizlerde kuruyoruz emin olabilirsin vala benim 2. bebegim ama ilk miş gibi heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorummm hayallerimiz gerçek olacak işallahh

iyi gecelerr tatlı uykularr güzell anne bebişe iyi bakk :))

Turkocum,

Bizim kiz hakikaten cok nazli...naz ede ede 7 -8 yilda anca geldi...

Inan bende cok cok merak ediyorum herkesin bebisinii,
inaniyorum hepsi birbirinden tatli, sirin bebekler olucak..
ben zaten oldu bitti yeni dogmus bebegi coook severim,
yegenlerim az cekmediler benden heheheheh
buldugum yerde mincikliyodum hepsini buyuk kucuk demeden

Sizlerede iyi geceler dadlu hamislerr, opuyoruz kizimla sizi, iyi bakin kendinize,Allah rahatlik versin. Gorusmek uzere

:86::81::81::79::79:

[kızlarr bende kaçıyorumm iyi gecelerrrrr yarın bir sürü temizlik var bei bekliyor yaa yarın pek giremiye bilirim görüşürz kızlarr tatlı uykularrr:79::79::79:

kızlar günaydınlar.. gene bir pazar günü gene kimsecikler yok bakıyorum...........

Deren yazıya bayıldım canım...
Balcı bebişinin kıyafeti çok şirin Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin...
turko göbüşün çok tatlı... Maşallah Furkan'a....

Şimdilik hatırladıklarım bunlarrrrrr. Öptüm kaçar ben Büşraya yemek yedircem tabiiii kendimeeeee deeeee:92:

iyi pazarlar güzel anneler .. nasılsınız bakemmmm ?? kocişler evde keyifler yerindemi ???

benimki tam karşımda tv izliyor ...

bebişim bugün biraz hızlı tekme attı bana karnım oynadı dışarıdan ..yatakta dönmeme sinir oluyor galiba .. nereye dönsen o da 20 sn sonra hemen pozisyon değiştirip tekmeliyor... hele bugün yatak keyfi yapaım dedim ..biraz fazla döndüm heralde .. artık en sonunda sert bi tepik attı .. kalktım yataktan ...:))))
:26:

deren cim okudum çok hoştu saol paylaşımın için ...

senin kızın biraz eziyetli doğmuş canım sana .... furkanda direkt sezeryana gireceğin için sancı çekmeyeceksin inş ......
benimde en korktuğum o .. normal doğum ve ya sezaryan değil .... normal doğum gibi sancıçekip ... üstüne sezaryen e girmek .... yani ikisininde acısını yaşamak...

amin duncan inşallah çok teşekkür ederim

günaydınnn kızlarrr

turko göbüşün çok tatlı... Maşallah Furkan'a....
çok tşkr ediyoruz teyzesiiiiiiiiii
valla öyle oldu canımm boşuna çektim o sacıyı inşallah benim gibi olmazsınız hayırlısı olsun hakkınızda rabbim yanımızda olsu hepimizinde
evracım bendesabaha kadar dönüyorum valla beyefendi kızarsa kızsın bel agrım oluyor sabit yatamıyorum kii ee onlarda bukadarına katlansın artık demii

sanada günaydınn .aminnn ..sanada bol tekmeler gelsinnn

günaydın en güzel annecikler.....

aynen artık bende istiyorum o tekmelerden..:84:
nevracım bayıldım aldıklarına
sedasem seninde kız kıyafetleri mahfediyo beni sağlıkla giydirin inş.

kızlar semasemin beşiğini hatırlıyomusunuz masaüstüne koydum eşimde çok beğendi fiyatta iyi..
bayrampaşa akvaryum demişti galiba .. bilen varmı ama hangi mağaza ..
o tarafa gidecem de bi bakayım.semasem internetten sipariş vermişti.?

kızlarr bugünn temizlik günümmmm eşim çalışıyoır temizlik yapıcam pek giremicem bana kolaylık dileyin :))) hepinizi öpüyorumm görüşürz

senin bebeişin daha güzellerinden giysinnn .... bide çokk tekmeler atsın :))).....forum istanbulda e-bebek mağazası var ordada çok güzel park yataklar var ..hem çok uygun hemde taksitleri çok iyi
kızlarr bugünn temizlik günümmmm eşim çalışıyoır temizlik yapıcam pek giremicem bana kolaylık dileyin :))) hepinizi öpüyorumm görüşürz

kolay gelsin ..eşyaları çok çekerek iş yapma ..olduğu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…