Masallah canim minigine seninde
Henuz hareketleri cok net degil, rastgele en belirginlerini hissedebiliyorum bende anca anca
Ama super bir duygu...
Babalarin hissetmelerine var daha,
sanirim 2-3 hafta sonra onlarda disaridan hissedebilicekler elleriyle
Aslinda pek farkinda degiliz ama, zaman baya bir cabuk gecmeye basladi,
sukurler olsun bu gunumuze, tamaminada erdirir Rabbim insallah.
Hayal kuruyoruya simdi bebeklerimizle alakali...
dusunsene...birkac ay sonra o hayal ettiklerimiz kucaklarimizda olucak
misler gibi koklariz bebelerimizi....
Ben daldim yine hayal denizime:)))))fazla batmadan cikayim icinden
vakit baya gec olmus..geceleri uyuyamiyorum fazla....ufaktan ufaktan iskence cekmeye basladim bu mide yanmalarindan....
bakalim bu gece nasil gecicek...
hadi opuyorum kizlar sizi..
Allah rahatlik versin
sizlere ve bebislerinize
cnm benim ne güzelde anlattın, bende kucağıma alıp onu koklayacağım günleri hayal ediyorum. rabbim yaşamayı nasip etsin inş güzel günleri,
cnm sanada Allah rahatlık versin. bol bol hareketli günler diliyorum. öpüyoruz seni ve bebişini bebişimle
çok güzel hayeller bizlerde kuruyoruz emin olabilirsin vala benim 2. bebegim ama ilk miş gibi heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorummm hayallerimiz gerçek olacak işallahh
iyi gecelerr tatlı uykularr güzell anne bebişe iyi bakk :))
Turkocum,
Bizim kiz hakikaten cok nazli...naz ede ede 7 -8 yilda anca geldi...
Inan bende cok cok merak ediyorum herkesin bebisinii,
inaniyorum hepsi birbirinden tatli, sirin bebekler olucak..
ben zaten oldu bitti yeni dogmus bebegi coook severim,
yegenlerim az cekmediler benden heheheheh
buldugum yerde mincikliyodum hepsini buyuk kucuk demeden
[kızlarr bende kaçıyorumm iyi gecelerrrrr yarın bir sürü temizlik var bei bekliyor yaa yarın pek giremiye bilirim görüşürz kızlarr tatlı uykularrr:79::79::79:
sedacımm eşinden öğrendinmi mağazanın adını
senin kızın biraz eziyetli doğmuş canım sana .... furkanda direkt sezeryana gireceğin için sancı çekmeyeceksin inş ......derencim çok hoştu bu yazıı :)))
valla bendehep deli korkuyordum normal dogumdan sancının en berbatını çektim yinede açılmadı mecbur amaliyata aldılar ama ben yalvarıyorumm beni amaliyata alınn bir an önce kesin şu sancıyı diye hemen uyuşturdular belden aşagamı sanki tüm narkoz almış gibiydim sancı çekmektem bitki düşmüşüm kızımı almışlar ne yüzünü gördüm ne sesini duydum baygın gibiydimm
odama götürdüklerinide pat sat hatırlıyorumm kızımı taa sonradan gördümm
o sancıyı boşuna çekmişim bu defa içim okadar rahat kii ohh sancısız gidecegim oglum çıkar çıkmaz görecegimm agrım sızım olmadan inşallahh
ve ben sezeryan olduguma hiç pişman olmadımm penceredde orjinall kaldı tabii
çok şükür bir şikayetim yok amaliyatımdan sizlerinde hakkınızda hayırlısı olsun kızlarr
günaydın güzel anneler bol tekmeli günaydınlarrr hepinizee
kızlar günaydınlar.. gene bir pazar günü gene kimsecikler yok bakıyorum...........
Deren yazıya bayıldım canım...
Balcı bebişinin kıyafeti çok şirin Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin...
turko göbüşün çok tatlı... Maşallah Furkan'a....
Şimdilik hatırladıklarım bunlarrrrrr. Öptüm kaçar ben Büşraya yemek yedircem tabiiii kendimeeeee deeeee:92:
valla öyle oldu canımm boşuna çektim o sacıyı inşallah benim gibi olmazsınız hayırlısı olsun hakkınızda rabbim yanımızda olsu hepimizindederen cim okudum çok hoştu saol paylaşımın için ...
senin kızın biraz eziyetli doğmuş canım sana .... furkanda direkt sezeryana gireceğin için sancı çekmeyeceksin inş ......
benimde en korktuğum o .. normal doğum ve ya sezaryan değil .... normal doğum gibi sancıçekip ... üstüne sezaryen e girmek .... yani ikisininde acısını yaşamak...
sanada günaydınn .aminnn ..sanada bol tekmeler gelsinnn
senin bebeişin daha güzellerinden giysinnn .... bide çokk tekmeler atsın :))).....forum istanbulda e-bebek mağazası var ordada çok güzel park yataklar var ..hem çok uygun hemde taksitleri çok iyigünaydın en güzel annecikler.....
aynen artık bende istiyorum o tekmelerden..:84:
nevracım bayıldım aldıklarına
sedasem seninde kız kıyafetleri mahfediyo beni sağlıkla giydirin inş.
kızlar semasemin beşiğini hatırlıyomusunuz masaüstüne koydum eşimde çok beğendi fiyatta iyi..
bayrampaşa akvaryum demişti galiba .. bilen varmı ama hangi mağaza ..
o tarafa gidecem de bi bakayım.semasem internetten sipariş vermişti.?
kızlarr bugünn temizlik günümmmm eşim çalışıyoır temizlik yapıcam pek giremicem bana kolaylık dileyin :))) hepinizi öpüyorumm görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?