2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar 30 sayfa geçmişe doğru okudum

Dorti çok geçmiş olsun canım, tansiyondan dolayı çok dikkat etmen gerekiyor Gün içinde hem evde kendin ölç hemde eczaneye hastaneye filan git kulaktan dinlenenden ölçtür canım sınırı gördüğün zaman drum beni ara demişti ve tansiyon ilacına başlamıştık sende ihmal etme drunla bu durumu sıkı sıkı görüş.
Ben tansiyon ilacı kullanıyorum sabah öğlen ve akşam alfamet içiyorum çok şükür ve bol bol dinlenmek yormamak tuz tüketmemek yağlı ve hamur işleri yememek gerekiyor çok aşırı stres ve heyecanda tetikleyebiliyor.

Yarın AS konsuunda son günüm kararımızı verdik yaptırmıycaz Allaha dua ediyorum sağlıkla bebişimi kucağıma alayım diye

Tansiyonla ilgili kalp hastanesine gidiyorum2 gün holter cihazı takıldı şimdi kalp ve böbrek ultrasonunu bekliyorum. yarın yine dra gidicem bende şimdilik böyle kızlar çok fazla uğrayamıyorum.

Zonnetje ve Rabia inşallah ayrıntılı ultrasonlarınız güzel geçer güzel haberler alırsınız inşallah
Rabia tşkler canım :)
Duncan tşkler canım :)

Alışverişler yapılmış, ciciler alınmış maşallah hayırlı olsun hepinize güle güle kullansın bebişleriniz.
Ben henüz o alışveriş yolculuğuna çıkamadım sanırım bikaç ay daha beklerim

Son düzenleme:

ayy ne tatlidir simdi onlarin aglama sesi,INSALLAH hepmizde 4,5 ay sonra bu mutlulugu tadacagiz geceleride uykusuz kalcagiz beni en cok düsündüren bu cok agir uykum var cünkü :))))

kizlar ben cikiyorum ALLAHA emanetsiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin

canım cok ama cok haklısın.sen benı ıyıce tanımıssın.gercektende stresten uzuntuden tansıyonum daha fazla dayanamadı.herseyın başi uzuntu stres.ıkı aydır hep aklımda tahlıller tahlıl sonucları.yok kan ver hadı onun sonucunu bekle.hadı kan uremedı bır daha kan ver ...............ve sonuc tansıyon yukselmesı proteın kaybı.allah sonumuzu hayır etsın ınsallah.

sagol canım.sende allaha emanet ol ıyı geceler.

selam canım sana neden amnıyosentez yapılacaktı

iyi akşamlar kızlar
bugün bebişe organik tulum aldım.indirimle 20 tl
birde mama önlüğü aldım.
bakım setlerine baktım bir türlü karar veremedim.çanta setli olanlardan
sebamed ,bübhcen, chicco
ama bübhcen alıcam sanırım.
sizler napıyosunuz bakalım???

Canlarım hepınızı tek tek opuyorum.bırazdan serum takılacak yıne.ınsallah yarın cıkarım bende hastaneden.hepınızı sevıyorum.saat ondada uyku ılacım verılecek.rabbımın ıznıyle sabaha hayırlı bır gune hayırlı bır haftaya merhaba derız.ınsallah hersey cok ıyı olsun hepımızı ıcın

Gezgin bizde seni özeldik kendini fazla özlettirme iyi olmana sevindim..

canım,sık yazmak istiyorum artık,yakında düzene girerim inşallah..

gezgin seni trkiyede saniyodum henüz gidememissin INSALLAH gidebilirsin canim kendine cok dikkat et bende bebisimi 4 haftadir göremiyorum yarin INSALLAH görecegim

Amin cnm..Çok sevindim senin adına,güzel haberlerini bekliyoruz ve tabiki cinsiyeti inş
Banada eşim geçen gün gidip görelim dedi,ama tr de baktırmak istiyorum onun için gitmedim,burda sadece görüyorum bilgi almak zor,en ıyısı sabırla bekleyip öğrenmek...
Artık bebişimin cinsiyetide açıkça belli olmuştur,annesinin miniği ney acaba..

Özlemcim,sende hoşgeldin,nasılsın sen ve bebişin cnm? Bir sıkıntı yok dimi?
İnşallah sağ selim evine dönersin,duacıyım..

Dorticim,doktorun dediği gibi çok dikkat et kendine artık,sakın evine dönünce sıkıntı sitrese kapılma...
Rabbimin izniyle bebişin sağlıkla gelicek,biz tevekkül ediyoruz,inanıyoruz inşallah...
Sende düşünme artık ne olur,dua et bol bol..

Son düzenleme:
dorticannn çççoooookkkkk geçmiş olsun şükür ki bebeğin iyi lütfen artık kendini üzme artık herşey yoluna girecek

Dorti benim bebeğin kalbinde parlama var ve 4 lü testim kötü çıktı Down Sendromu riski yüksek çıktı bu yüzden AS uygun görüldü ama yaptırmama kararı aldık Allaha emanetiz canım.

İnşallah senin içinde herşey yolunda gider.

Bu arada,yeni gelenler oldu aramıza,bir türlü girip kaynaşma fırsatım olmadı,inşallah oda olucak,hepiniz hoşgeldiniz kızlar...

Öyle baharcımm,Rabbimize emanetiz...
Doktorlar yüzde yüz sağlıklı dese garantimiz yok,sonunu Rabbimden başkası bilemez,yüzde yüz sağlıksız dese gene kimse bilemez ki dogunca neler bekliyor bizleri..
Rahimlerde olan O'nun bilgisinde...Biz dua edelim..
Senin bebişin içinde herşey yanılmadır inşallah,sağlıkla sıhhatle gelsin kucağınıza..
Rabbim her şeye kadirdir,dua edin bol bol,herşeyi değiştirmekde düzene sokmakta onun elinde...
Kolaylığıyla,sağlığıyla gelsin miniğiniz..Miniklerimiz.. canım..

Son düzenleme:
özlemcim hala hastanedesin canım ya inşallah bir an önce geçer bu günler bebişinle evinize dönersiniz.
baharnazcım kesinlikle kötü düşünme bence bebeğin çokkk sağlıklı ve güzel bir bebek olacak

hosbuldum gezgıncıgım sende hosgeldın...
sukur ıkımızde ıyıyız ıns hep boyle gıderız...salı gunu as var...rabbım yardımcımız olsun artık...

Gezgin canım Allah razı olsun duaların için.
İnşallah sağlıkla sonunu getiririz.

kulağımda pırpırlar dönmeye başladı ben çıkıyorum dinlenmem lazım

çok sık gelemiyorum kendinize ve bebişlerinizi dikkat edin sağlıkla kalın

hastanedeyız canım...ıns amın....
cıcılerınızı ıyı gunlerde kullanın ıns saglıkla sedacıgım...

oyy oyy onlar nasıl tatlıdır şimdi.... Allah bizi o mutluluğa eriştirsin inş.
bundan sonra olmayacak diye düşün .. .. çoğu şeyi atlatttın ..zordaolsa ...Olumlu düşün . olumlu olsun ... bizde hep dua ediyoruz ..
ıyıaksamlar kızlar.....

iyiakşamlar hoşgeldin ..

komşum baharnaz cım.. hoşgeldin merak etmiştik seni .. AS yaptırmaman zor bir karar. aslında iyide yapmışsın ..evlatlarımız herşeyiyle bizim evlatlaımız artık kocaman oldular karnımızda . inşallah sapasağlam bir tatliş al kucağına cnm... tansiyon ve diğer sağlık problemlerinde sürekli kontrol altında olduğun için yakında düzelecek diye düşünüyorum ... En kısa zamanda bebişe ciciler almanı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…