kızlar burada yenı dogmus bebekler var.seslerı gelıyor bazen.televızyonun sesını kısıp onların aglayısını dınlıyorum.ınsanın yanlarına gıdıp koklaması gelıyor bebeklerı.ınsallah bızede nasıp etsın yucerabbım bebeklerımızı öpüp koklamayı
dorti bu kadar strese dayanamadı ... Hamileliğin başından beri çektiği stres çok zor ...gün saymak ..her teste defalarca gün saydı .. Protein eksikliğini bilmiyorum ama bu tansiyon yükselmeleri hep bu stres birikimleri olabilir.. Inşallah en kısa zamanda huzura erer...
ayy ne tatlidir simdi onlarin aglama sesi,ınsallah hepmizde 4,5 ay sonra bu mutlulugu tadacagiz geceleride uykusuz kalcagiz beni en cok düsündüren bu cok agir uykum var cünkü :))))
kizlar ben cikiyorum allaha emanetsiniz kendinize ve bebislerinize iyi bakin
selam kızlar 30 sayfa geçmişe doğru okudum
dorti çok geçmiş olsun canım, tansiyondan dolayı çok dikkat etmen gerekiyor gün içinde hem evde kendin ölç hemde eczaneye hastaneye filan git kulaktan dinlenenden ölçtür canım sınırı gördüğün zaman drum beni ara demişti ve tansiyon ilacına başlamıştık sende ihmal etme drunla bu durumu sıkı sıkı görüş.
Ben tansiyon ilacı kullanıyorum sabah öğlen ve akşam alfamet içiyorum çok şükür ve bol bol dinlenmek yormamak tuz tüketmemek yağlı ve hamur işleri yememek gerekiyor çok aşırı stres ve heyecanda tetikleyebiliyor.
Yarın as konsuunda son günüm kararımızı verdik yaptırmıycaz allaha dua ediyorum sağlıkla bebişimi kucağıma alayım diye
tansiyonla ilgili kalp hastanesine gidiyorum2 gün holter cihazı takıldı şimdi kalp ve böbrek ultrasonunu bekliyorum. Yarın yine dra gidicem bende şimdilik böyle kızlar çok fazla uğrayamıyorum.
zonnetje ve rabia inşallah ayrıntılı ultrasonlarınız güzel geçer güzel haberler alırsınız inşallah
rabia tşkler canım :)
duncan tşkler canım :)
alışverişler yapılmış, ciciler alınmış maşallah hayırlı olsun hepinize güle güle kullansın bebişleriniz.
Ben henüz o alışveriş yolculuğuna çıkamadım sanırım bikaç ay daha beklerim
ıyıaksamlar kızlar.....
sagol tatlım hastanedeyım ben hala...salı gunu as var onu beklıyoruz ıns hayırlısıyla atlatırız...ıyı akamlar nasılsın ozlemcım.
Gezgin bizde seni özeldik kendini fazla özlettirme iyi olmana sevindim..
gezgin seni trkiyede saniyodum henüz gidememissin INSALLAH gidebilirsin canim kendine cok dikkat et bende bebisimi 4 haftadir göremiyorum yarin INSALLAH görecegim
Dorti benim bebeğin kalbinde parlama var ve 4 lü testim kötü çıktı Down Sendromu riski yüksek çıktı bu yüzden AS uygun görüldü ama yaptırmama kararı aldık Allaha emanetiz canım.
İnşallah senin içinde herşey yolunda gider.
hastanedeyız canım...ıns amın....özlemcim hala hastanedesin canım ya inşallah bir an önce geçer bu günler bebişinle evinize dönersiniz.
baharnazcım kesinlikle kötü düşünme bence bebeğin çokkk sağlıklı ve güzel bir bebek olacak
oyy oyy onlar nasıl tatlıdır şimdi.... Allah bizi o mutluluğa eriştirsin inş.kızlar burada yenı dogmus bebekler var.seslerı gelıyor bazen.televızyonun sesını kısıp onların aglayısını dınlıyorum.ınsanın yanlarına gıdıp koklaması gelıyor bebeklerı.ınsallah bızede nasıp etsın yucerabbım bebeklerımızı öpüp koklamayı
bundan sonra olmayacak diye düşün .. .. çoğu şeyi atlatttın ..zordaolsa ...Olumlu düşün . olumlu olsun ... bizde hep dua ediyoruz ..canım cok ama cok haklısın.sen benı ıyıce tanımıssın.gercektende stresten uzuntuden tansıyonum daha fazla dayanamadı.herseyın başi uzuntu stres.ıkı aydır hep aklımda tahlıller tahlıl sonucları.yok kan ver hadı onun sonucunu bekle.hadı kan uremedı bır daha kan ver ...............ve sonuc tansıyon yukselmesı proteın kaybı.allah sonumuzu hayır etsın ınsallah.
ıyıaksamlar kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?