çok şanslısınız istanbuldakiler
ben hala gelemedim ocak 15 e kaldı.neyse forum istanbulu bütün gün dolaşırım artık
canım 35 tl ye aldım sepeti şuan indirimde %30 (50 idi)
bakım ürünlerinden hepsini inceledim bugün çantaları pek beğenmedim.chicconunki inanılmaz kaliteliydi.
sonuçta bebişimizin kullanacağı malzemeler açısından bübcheni tavsiye ettiler bana organic dediler en pahalısıda o zaten sebamedde var oda aynı fiyatlardaydı ama şampuanı göz yakıyormuş:2::2:
takımların içindeki malzemelerin ml miktarları aynı pek değişiklik yok yani.ama chicco da sabun varsa bşkasında yok ondada nemlendirici var gibi......fiyatları tek tek alınıncada aynı hesapladım.sadece çanta bedavaya geliyor bilgini<zeeeeee
aslında ben çanta araştırıyorum, diğer ürünleri tek tek almaktansa bu şekilde alıp çantayıda aradan çıkarmış oluruz. çanta küçük ama ilk zamanlar idare eder heralde. bübcheni bende gördüm bugün ama chicco daha iyidir diye düşünüyorum. kırmızı almak istiyorum ben. çokmu cart olur acaba
iyigeceler kızlar yatmadan uğrayayım dedim umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir..
dorti geçmiş olsun umarım çabucak iyileşip çıkarsın hastaneden,bebeğinde çok iyidir..
ve tüm arkadaşlar hepimizin bebişlerine allah sağlık versin,allah rahatlık versin hepinize sola yatışlar diliyorum :))
senle hic karsilasmadik yada denk gelmedik hamislin nasil gidiyor canim bulantin filan olmusmuydu ?
iyi geceler kızlarrrr
bizi uyku tutmadı bu gece oturduk kaldıkk
aranızda hiç kaşıntı problemi olan var mı kızlar ya benim bacaklarımda göbişimde kollarımda kaşıntılar var kırmızı kırmızı kabardıcildiyeye mi gitmeliyim yoksa kendi doktoruma mı acaba??
aslında ben çanta araştırıyorum, diğer ürünleri tek tek almaktansa bu şekilde alıp çantayıda aradan çıkarmış oluruz. çanta küçük ama ilk zamanlar idare eder heralde. bübcheni bende gördüm bugün ama chicco daha iyidir diye düşünüyorum. kırmızı almak istiyorum ben. çokmu cart olur acaba
su perriiii...
sana yazılarım oluyor beni göremiyosun heralde...!!!
canım bende bugün formdaydım.. e- bebek, mother care aklımda kalaları sayayım.
bu arada mama sandalyelerinde fiyatla iyidir tavsiye ederim.mothercare de mama sandalyeleri 159 lira haberiniz ola çünkü geçen sene marka olmayan sormuştum 16-170 fiyat vardı..
su peri chicco nun çanta setine bakmıştım ama çanta bana pek kullanışlı gelmedi benim fikrim ..
diğer arkadaşlarda bi incelesinler..
birde nivea nın vardı aynı şekilde çanta ve set bana daha kullanışlı geldi bir bakın derim.
cnivea çanta 49 lira ..
formda karşılaşırdık haberim olsaydı..
Günaydın
herkes sağlıkla güzel bir gün geçirir inşalah
incidestan drunla görüş canım karın ve göğüs çatladığından olur fakat kolarında öyle olduğu için druna sormakta fayda var.
ece, rabia, zonox tşkler kızlar
yasemin nasılsın?
blue-sky ve nevra73 nerelerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?