2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aslında ben çanta araştırıyorum, diğer ürünleri tek tek almaktansa bu şekilde alıp çantayıda aradan çıkarmış oluruz. çanta küçük ama ilk zamanlar idare eder heralde. bübcheni bende gördüm bugün ama chicco daha iyidir diye düşünüyorum. kırmızı almak istiyorum ben. çokmu cart olur acaba

Son düzenleme:
iyigeceler kızlar yatmadan uğrayayım dedim umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir..
dorti geçmiş olsun umarım çabucak iyileşip çıkarsın hastaneden,bebeğinde çok iyidir..
ve tüm arkadaşlar hepimizin bebişlerine allah sağlık versin,allah rahatlık versin hepinize sola yatışlar diliyorum :))

hayır canım cart değil bende kırmızıya baktım çok güzel ve kullanışlı
nettende kullananlardan bi araştır istersen ben öyle yapıcam.ama gerçi her bebek farklı çoğu chicco yaramadı diye okudum nivea iyi gelmiş mesela.değişiyor artık alıcaz bebişler hangisini severlerse.

sanada iyigeceler cnm, biz yorucu bi haftasonu geçirdik. bebeğim için gezdik bugün.
sizede Allah rahatlık versin cnm, bol tekmeli günler diliyorum bende

suuuperiii kiz sana yazmistim ama görmedin tahminim soru sormustumda :)

bende yavastan kaciyorum kizlar hepinize iyi geceler dilerim hoscakalin

Son düzenleme:
senle hic karsilasmadik yada denk gelmedik hamislin nasil gidiyor canim bulantin filan olmusmuydu ?

cnm benim diğer sayfada kalmış,sen söyleyince gördüm. kusura bakma.
çok şükür biz iyiyiz, bulantılarım çok oldu ama yaklaşık bir aydır çok şükür geçti cnm. evet haklısın hiç karşılaşmadık seninle, aslında ben seni çok okuyorum ama denk gelip konuşamamıştık sağlık olsun.
senin nasıl geçiyor hamileliğin cnm

rabiacım çıkmışsın cnm yetişemedim, tekrar kusura bakma. yarın konuşuruz artık. benimde uykum geldi bende yatayım. iyi geceler kızlar. Allaha emanet olun.

iyi geceler kızlarrrr

bizi uyku tutmadı bu gece oturduk kaldıkk

aranızda hiç kaşıntı problemi olan var mı kızlar ya benim bacaklarımda göbişimde kollarımda kaşıntılar var kırmızı kırmızı kabardı cildiyeye mi gitmeliyim yoksa kendi doktoruma mı acaba??

canım merhaba bu akşam biz nöbetteyiz galiba..
kol va bacaklarını bileme ama göbekteki kaşıntılar gerlmene işarettir.karnın büyüyor dahada büyüyecek....yediğin bişi dokunmuş olabilirmi fazla protein alıyor olabilirmisn?:94:

su perriiii...
sana yazılarım oluyor beni göremiyosun heralde...!!!
canım bende bugün formdaydım.. e- bebek, mother care aklımda kalaları sayayım.
bu arada mama sandalyelerinde fiyatla iyidir tavsiye ederim.mothercare de mama sandalyeleri 159 lira haberiniz ola çünkü geçen sene marka olmayan sormuştum 16-170 fiyat vardı..
su peri chicco nun çanta setine bakmıştım ama çanta bana pek kullanışlı gelmedi benim fikrim ..
diğer arkadaşlarda bi incelesinler..
birde nivea nın vardı aynı şekilde çanta ve set bana daha kullanışlı geldi bir bakın derim.
cnivea çanta 49 lira ..
formda karşılaşırdık haberim olsaydı..

cnm kaç gündür aklımdasın, takip ediyorum seni cvp yazmak için ama çevrimiçi göremediğimden bekliyordum. yanlış anlama sakın. karşılaştığımızda cvp vermek istemiştim. geçmişi görmezsin diye

geçen bebeğimi sormuştun. hareketlerini hissediyorum ama çok net değil cnm. devamlı takip ediyorum ben bebeğimi, işim olmadıkça uzanıyorum hareket etmesini bekliyorum. nasıl anlatayım böyle baloncuk patlaması gibi bişi hissettiğim, henüz daha erken olduğu için kuvvetsiz sanırım hareketler. ilerde daha iyi hissederiz cnm.

haberimiz olsaydı formda görüşürdük cnm. bende baktım niveanın setine, aslında oda güzel gibi. bakalım düşünüp karar vericem artık, çanta aradan çıksın istiyorum. zaten çok masrafımız olcak.

tekrar kusura bakma cnm. yine konuşuruz. iyi geceler. tatlı rüyalar.

günaydın kızlar ben bugün pek olmayacagım aranızda aşure yemeye gidecem valla hepiniz içinde birer kaşık yerim merak etmeyin

canım gumaydın.yazamadım kusura bakma.tansıyonumu olcmeye geldıde hemsıre.bebek ıyı gorunuyor.benım tansıyonumun cıkmaması gerekıyomus.bugun cıkacam ınsallah hastaneden.doktor saat on gıbı gelecekmıs yanıma.stressten uzuntuden beynım dayanmadı en sonunda patladı.ınsallah ıyı olacak hersey.canım benım sen nasılsın bebegımız nasıl.neler aldın bebegıne gule gule gıydır canım.ayy oyuncak bebek gıbı gıydırırız sureklerı yavrularımızı.rabbım banada o guzel gunlerı gosterır ınsallah

Günaydın

herkes sağlıkla güzel bir gün geçirir inşalah

incidestan drunla görüş canım karın ve göğüs çatladığından olur fakat kolarında öyle olduğu için druna sormakta fayda var.

ece, rabia, zonox tşkler kızlar

yasemin nasılsın?

blue-sky ve nevra73 nerelerde?

gunaydın canım nasılsın

gunaydın canım arkadaslarım.nasılsınız bugun.bende bugun ınsallah cıkacakmısım hastaneden ama sık sık gelecekmısım buraya.malum tansıyonum ve proteın eksıklıgı cıktı ya.:26:

bebekelre neler aldınız resımlerınımı koydunuz.ben goememdım.merak ettım neler alınmıs bebeklere bakalım.bende gorseydım banada yollayın resımlerı merak ettım.canım arkadaslarım.aksam bır bıdon ıdrar verdım ayyy ne ayıp.su ıcmekten ıcım dısıma cıktı.ama bu tahlıl proteın eksıklıgının tam tanısı ıcın yapılıyomus.hemsıre oyle dedı.doktor gelınce sonucu soyleyecekmıs.offff bakalım daha neler cıkacak bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…