gerçekten kirlilerini koymak için ayrı sepet süper fikir .. aklıma gelmemişti .. ayrı yıkanacak çünkü bebişin çamaşırları dimi yaaa.... güle güle kullan çok şirin cnm ... Bol bol kirtletecekler üstlerini :)))))
Uploaded with ImageShack.us
bugün ayrıca mudodan kızımın kıyafetlerini koymak için kirli sepeti aldım.çok tatlı bişiy
ne olur benim için 2 kaşık yeeee ....ölmüşlerinin ruhuna gitsingünaydın kızlar ben bugün pek olmayacagım aranızda aşure yemeye gidecem valla hepiniz içinde birer kaşık yerim merak etmeyin
canım sana da günaydın .. bugün daha iyisin inşallah .... şu dıoktorlada görüşürsen için daha rahat etse ... bebeğin iyi oldumu sende iyi olacaksın ... sakın sıkma kendini stres yapma tansiyonun çıkmasın Allah korusun ...canım gumaydın.yazamadım kusura bakma.tansıyonumu olcmeye geldıde hemsıre.bebek ıyı gorunuyor.benım tansıyonumun cıkmaması gerekıyomus.bugun cıkacam ınsallah hastaneden.doktor saat on gıbı gelecekmıs yanıma.stressten uzuntuden beynım dayanmadı en sonunda patladı.ınsallah ıyı olacak hersey.canım benım sen nasılsın bebegımız nasıl.neler aldın bebegıne gule gule gıydır canım.ayy oyuncak bebek gıbı gıydırırız sureklerı yavrularımızı.rabbım banada o guzel gunlerı gosterır ınsallah
Günaydın
herkes sağlıkla güzel bir gün geçirir inşalah
incidestan drunla görüş canım karın ve göğüs çatladığından olur fakat kolarında öyle olduğu için druna sormakta fayda var.
ece, rabia, zonox tşkler kızlar
yasemin nasılsın?
blue-sky ve nevra73 nerelerde?
:92::92::92:
herkese günaydınlarrr
mutlu haftalarrr
dorti hoşgeldinnn
nasılsın
neler yaptınn
:92::92::92:
herkese günaydınlarrr
mutlu haftalarrr
dorti hoşgeldinnn
nasılsın
neler yaptınn
canım gunatdın.bende cuma gunu doktorla konusmaya gıderken taksıde fenalık geldı.sonra hastaneye gırınce tıtreme basladı oarada koltuga oturdum.resepsıyondakı kızlar farketmıs hemen yanıma geldıler.hemen acıle ındırdıler benı tekerlıklı sandalyeyle.tansıyonum 16 8 cıktı.yatırdılar benı acılde yarım saat.sonra doktorum geldı yanıma.yatısını yapacagım dedı.takıp edecekmıs benı.sonra ıdrar tahlılım yapıldı ve proteın eksıklıgı cıktı.cumadan berı hastanedeyım.serumlar verılıyor ogunden berı.artık tuzsuz yemek yıyecekmısım buradada oyle verıyolar yemegımı zaten.sureklı kontrolde olacakmısım.evdede hergun tansıyonumu olcup kaydedecekmısım.proteın eksıklogıde tehlıkelıymıs.offfff işte bır suru sey.bugun cıkacagım ınsallah hastaneden :84:
dılek hanım dıye bır kadın varmıs.o kadınla benım doktor karar ıcın goruseceklermıs.zaten onun yuzunden strese gırdım tansıyonum cıktı.bu kadında nerdeyse bır turlu gelememıs hastaneye.ınsallah bugun yarın konusacaklar benım hakkımda.ınsallah kotu bısey soylemez doktora.offfffff nedır bu kadın doktorlardan cektıgım benım.:18:
geçmişi okurken gördüm ... chicco çanta konuşmuşsunuz ... dün akşam üstü eşimle aziz bebe mağazasına gittik orada baktım ...
2 çeşit chicco çanta var
birincisi = ıslak mendil şampuan pudra vs. bakım ürünleri (omuza takılan çanta ) 44 tl civari
diğeri = 1 tane 250ml biberon , göğüs pedi ; emzik ; 2 li yedek biberon emzikbaşı(SIRT ÇANTA)( 29 tlcivarı )
ikincisi bANa uygun geldi 29 tl .. nette 35 tl çünküü ... ama içine bakmadan sakın almayın ... ben orada açtım .... kırmızı çantanın içinden mavi emzik falan çıktı ... benim bebeğim kız dedim ....
hadi alayım buda mavi olsun derken bir baktım ... yalancı emzik damaklı .... biberon damaksız...
çocuk ikisini birden almazki
; birine alışacak... ya bibeeronu atacaksınız ..ya emziği ..
bana ayrı biberon yada emzik satmaya çalıştılar yanında .... öyle olunca çanta 40 -50 tlye geliyor .niye setalıyorumki ben dedim ....almadım çıktım ... chicco nun kendi mağazasına bakıcam ....aklınızda bulunsun
sanada günaydınnn .. hoş geldin
yeşimcim müsaitsen birşey sorucam ... bu i protein eksikliği ... idrar tahlilindemi çıkıyor .(tam idrar tahlilinde çıkarmı) ....yoksa kanda mı?
ÇOKKK geçmiş olsunn
çok merak ettik seniii
allah sağlık versin inş..
bu arada sana verilen işaretleri alıyomusun dorti ?
tekrar günaydınn hoşbuldumm
nasılsın ?
c.tesi konuştuğumuz sepeti eşime sordummm
sepet örtüleri yatağı ile birlikte 500 TL imiş
ben örtüleriyle birlikte 270 diye hatırlamışımm..birde örtüler dahil hatırlıyodumm :78:
eşimde ben çok beğendim diye bana belli etmeden siparişi vermiş...
fiyatını duyunca içim gitti ..ama yapıcak bişey yok artıkkk olan oldu
kızımın canı sağolsun
iürünü stanbul forum dan almışızz
ne ısaretı canım anlamadım.kususra bakma
ÇOKKK geçmiş olsunn
çok merak ettik seniii
allah sağlık versin inş..
bu arada sana verilen işaretleri alıyomusun dorti ?
ben şöyle düşündümmm
cuma günü hastaneye giderken hangi niyetle gittiysen karşına başka sorunlar çıkmışş
bilmem anlatabiliyormuyum ?
Günaydın Arkadaşlar hekese sağlıklı mutlu hayırlı haftalar. Dorti çok geçmiş olsun hafta sonu ben intrernete girmediğim için şimdi geçmişi okuyunca öğrendim acil şifalar diliyorum canım.
kız ne ısaretı merakta kaldım sımdı.bebegım cok sukur ıyıymıs.yanı dusuk rıskım varmıs bu yuksek tansıyonla ılgılı ya.uc gundur bakıyo doktor ultrasonda
BENDE onu anlatmaya çalıştım haftalardır zaten :97:
sen tam karar veremedin ya bebeğinle ilgili
onu aldırmaman için karşına bir sürü sorun aksilik çıktı..
ne yalan söyliyeyim ben üzülmedim senin tansiyonun çıkmasına
eğer normal olsaydın kafan karışık olacaktı yine acaba aldırsammı diyecektin belkide kıyacaktın bebişine
bebeğinin hala seninle olmasına çokk sevindiimmm
tansiyonunda büyük ihtimalle üzüntüden çıktı e normal tabii bu kadar stress sıkıntı
en kısa zamanda iyileşmeni diliyorumm
allah ikinizede sağlık sıhhat versiiinn inş...:97:
ah dorticim şimdi okudum bizim merakta bıraktın kendimizce senaryolar çizip durduk sen girmeyince okudumki çok şükür kötü bişey yok Allahın izniyle dahada iyi olacak herşey sayende güzel bi haftaya başladım :):)
Bu arada herkeze günaydın hayırlı bir hafta olsun inş.sıkıntısız bir hafta olmasını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?