2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzel annecikler..... herkes iyidir umarım .... bir bakayım ..merhaba diyeyim dedim bu saatte pek girmiyorum normalde .. yarın buradaki hastaneye randevü almak için kalktım ... sadece tam idrartahlili yapılacak .. kendi doktorum uzak .. bu tip şeyleri hemen buradaki devlet hastanesinden yaptırıyorum ... sonucu gösteriyorum ...

Uploaded with ImageShack.us
bugün ayrıca mudodan kızımın kıyafetlerini koymak için kirli sepeti aldım.çok tatlı bişiy
gerçekten kirlilerini koymak için ayrı sepet süper fikir .. aklıma gelmemişti .. ayrı yıkanacak çünkü bebişin çamaşırları dimi yaaa.... güle güle kullan çok şirin cnm ... Bol bol kirtletecekler üstlerini :)))))

günaydın kızlar ben bugün pek olmayacagım aranızda aşure yemeye gidecem valla hepiniz içinde birer kaşık yerim merak etmeyin
ne olur benim için 2 kaşık yeeee ....ölmüşlerinin ruhuna gitsin
canım sana da günaydın .. bugün daha iyisin inşallah .... şu dıoktorlada görüşürsen için daha rahat etse ... bebeğin iyi oldumu sende iyi olacaksın ... sakın sıkma kendini stres yapma tansiyonun çıkmasın Allah korusun ...

günaydınnn cnmmm sanada .. iyi haftalar

:92::92::92:
herkese günaydınlarrr
mutlu haftalarrr
dorti hoşgeldinnn
nasılsın
neler yaptınn

canım gunatdın.bende cuma gunu doktorla konusmaya gıderken taksıde fenalık geldı.sonra hastaneye gırınce tıtreme basladı oarada koltuga oturdum.resepsıyondakı kızlar farketmıs hemen yanıma geldıler.hemen acıle ındırdıler benı tekerlıklı sandalyeyle.tansıyonum 16 8 cıktı.yatırdılar benı acılde yarım saat.sonra doktorum geldı yanıma.yatısını yapacagım dedı.takıp edecekmıs benı.sonra ıdrar tahlılım yapıldı ve proteın eksıklıgı cıktı.cumadan berı hastanedeyım.serumlar verılıyor ogunden berı.artık tuzsuz yemek yıyecekmısım buradada oyle verıyolar yemegımı zaten.sureklı kontrolde olacakmısım.evdede hergun tansıyonumu olcup kaydedecekmısım.proteın eksıklogıde tehlıkelıymıs.offfff işte bır suru sey.bugun cıkacagım ınsallah hastaneden :84:

dılek hanım dıye bır kadın varmıs.o kadınla benım doktor karar ıcın goruseceklermıs.zaten onun yuzunden strese gırdım tansıyonum cıktı.bu kadında nerdeyse bır turlu gelememıs hastaneye.ınsallah bugun yarın konusacaklar benım hakkımda.ınsallah kotu bısey soylemez doktora.offfffff nedır bu kadın doktorlardan cektıgım benım.:18:

geçmişi okurken gördüm ... chicco çanta konuşmuşsunuz ... dün akşam üstü eşimle aziz bebe mağazasına gittik orada baktım ...
2 çeşit chicco çanta var

birincisi = ıslak mendil şampuan pudra vs. bakım ürünleri (omuza takılan çanta ) 44 tl civari

diğeri
= 1 tane 250ml biberon , göğüs pedi ; emzik ; 2 li yedek biberon emzikbaşı(SIRT ÇANTA)( 29 tlcivarı )

ikincisi bANa uygun geldi 29 tl .. nette 35 tl çünküü ... ama içine bakmadan sakın almayın ... ben orada açtım .... kırmızı çantanın içinden mavi emzik falan çıktı ... benim bebeğim kız dedim ....
hadi alayım buda mavi olsun derken bir baktım ... yalancı emzik damaklı .... biberon damaksız...
çocuk ikisini birden almazki
; birine alışacak... ya bibeeronu atacaksınız ..ya emziği ..
bana ayrı biberon yada emzik satmaya çalıştılar yanında .... öyle olunca çanta 40 -50 tlye geliyor .niye setalıyorumki ben dedim ....almadım çıktım ... chicco nun kendi mağazasına bakıcam ....aklınızda bulunsun

:92::92::92:
herkese günaydınlarrr
mutlu haftalarrr
dorti hoşgeldinnn
nasılsın
neler yaptınn

sanada günaydınnn .. hoş geldin

ÇOKKK geçmiş olsunn
çok merak ettik seniii
allah sağlık versin inş..
bu arada sana verilen işaretleri alıyomusun dorti ?

yeşimcim müsaitsen birşey sorucam ... bu i protein eksikliği ... idrar tahlilindemi çıkıyor .(tam idrar tahlilinde çıkarmı) ....yoksa kanda mı?

tekrar günaydınn hoşbuldumm
nasılsın ?

c.tesi konuştuğumuz sepeti eşime sordummm
sepet örtüleri yatağı ile birlikte 500 TL imiş
ben örtüleriyle birlikte 270 diye hatırlamışımm..birde örtüler dahil hatırlıyodumm :78:
eşimde ben çok beğendim diye bana belli etmeden siparişi vermiş...
fiyatını duyunca içim gitti ..ama yapıcak bişey yok artıkkk olan oldu
kızımın canı sağolsun
iürünü stanbul forum dan almışızz

günaydınn ..iyiyim teşk ederim ...
sepetini gördüm ogün çok güzeldi ..onun örtüleri yıkanıyordur inşallah
. bende alacaktım aslında .. eskiden beri çok beğenirim bu sepetleri ..ama küçük diye kararsız kaldım .kısa süre sonra çocuk sığmaz. ben birdaha birdaha birşey alamıyacağım maddi olarak çünkü . park yatak karar verdim normal yatağın yanında ...

ÇOKKK geçmiş olsunn
çok merak ettik seniii
allah sağlık versin inş..
bu arada sana verilen işaretleri alıyomusun dorti ?

kız ne ısaretı merakta kaldım sımdı.bebegım cok sukur ıyıymıs.yanı dusuk rıskım varmıs bu yuksek tansıyonla ılgılı ya.uc gundur bakıyo doktor ultrasonda

ben şöyle düşündümmm

cuma günü hastaneye giderken hangi niyetle gittiysen karşına başka sorunlar çıkmışş

bilmem anlatabiliyormuyum ?

evet sımdı anladım canım.cok haklısın.bak sureklı bırseylercıkıyor.bu bebek dogacak allahın ıznıyle.ınsallah hersey ıyı olacak.

Günaydın Arkadaşlar hekese sağlıklı mutlu hayırlı haftalar. Dorti çok geçmiş olsun hafta sonu ben intrernete girmediğim için şimdi geçmişi okuyunca öğrendim acil şifalar diliyorum canım.

Herkese Günaydın haftasonu dr gittim Allaha şükür bebişim iyiymiş ilaçları değistirdik ......ama benim hala bulantılarım oluyor inş düzelir arkadaşlar 4,5 aylık oldu bebişim sizce bulantılar normalmi.??

kız ne ısaretı merakta kaldım sımdı.bebegım cok sukur ıyıymıs.yanı dusuk rıskım varmıs bu yuksek tansıyonla ılgılı ya.uc gundur bakıyo doktor ultrasonda

BENDE onu anlatmaya çalıştım haftalardır zaten :97:
sen tam karar veremedin ya bebeğinle ilgili
onu aldırmaman için karşına bir sürü sorun aksilik çıktı..
ne yalan söyliyeyim ben üzülmedim senin tansiyonun çıkmasına
eğer normal olsaydın kafan karışık olacaktı yine acaba aldırsammı diyecektin belkide kıyacaktın bebişine
bebeğinin hala seninle olmasına çokk sevindiimmm
tansiyonunda büyük ihtimalle üzüntüden çıktı e normal tabii bu kadar stress sıkıntı
en kısa zamanda iyileşmeni diliyorumm
allah ikinizede sağlık sıhhat versiiinn inş...:97:

ah dorticim şimdi okudum bizim merakta bıraktın kendimizce senaryolar çizip durduk sen girmeyince okudumki çok şükür kötü bişey yok Allahın izniyle dahada iyi olacak herşey sayende güzel bi haftaya başladım :):)
Bu arada herkeze günaydın hayırlı bir hafta olsun inş.sıkıntısız bir hafta olmasını diliyorum

evet bılıyorum.sen hep aldırmamam konusunda ısrarcıydın.halada oylesın canım.ınsallah su dılek hanım denen kadındanda bır haber alsaydık ıyıce rahatlayacagız.bende kadın doktorlardan korkar oldum artık.ya aksı bısey soyleyıp doktorumun kafasını karıstırırsa dıye cok korkuyorum.ama tansıyonumun yukselmemesı lazımmıs.dusunmemem lazım.bu bebek dogacak ınsallah.bende ınanıyorum buna.sana cok tesekkur ederım.gercekten benı anlıyosun.sagol cok sagol

canım canım canımmmmmm gunaydın.senı ve butun arkadaslarımı uzdugum ıcın cok kızıyorum kendıme.ama benıde aksılıkler bır turlu bırakmıyor.suan hala hastanedeyım.ıdrarda proteın eksıklıgı cıktı.tansıyonumda yuksek cıktı.tuzsuz yemek verıyolar.sık sık tansıyonum olcuyolar.bugun cıkıcam ınsallah.bebekle ılgılı son karar verılemedı hala.dılek hanımı beklıyor benım doktorum.o kadın ınsallah doktorumun kafasını karıstırmaz.çunku benım doktorum bebegı almak ıstemmıyor.ıste boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…