2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

HALA ISRAR ediyorumm
bak bir sürü şey yaşıyosunnn
böyle ikilemde kalırsan yine sıkıntın olacak allah korusunn
dilek hn tabiiki dr ama herşeyin en iyisini ancak allah bilir
sen bebeğinin iyi olduğuna yürekten inan
allaha sığın ..allah sana bu sabrının sıkıntının mükafatını inş verecekk
evet yüksek tansiyon hamilelikte özellikle çok büyük sorunmuşşş
artık kafanı toparla iyi düşün herşey iyi olsunnn
çok öpüyorum seniii
herşey çok güzel olacak allahın izniylee

Canım senin bulantıların devamlımı oluyor? Benimde arada bulanıyor ama normalmiş kiminin doğuma kadar sürermiş.

ohhhh beee..çok merak ettik seni dorticiğim..herkese günaydın bu arada..kötüyü düşünme canım ve benim fikrimi sorarsan,doktorların kararı ne olursa olsun sen doğur bebişini..bu saatten sonra bu bebişe kıymak cinayet olur..Allah'a havale et ve içini ferah tut..görüceksin bak sağlıklı bir evladın olucak..

canım benım sanada gunaydın.ınsallah bende aldırmak ıstemıyorum.ınsallah saglıklı bır bebegım olacak benımde.bende doktoru beklıyorum bırazdan gelecekmıs.damar yolumu cekecek hemsıre sımdı.artık eve gıdecegım ama ınsan huzursuz oluyor.ya evde kotulesırsem dıye.yanımda kımsede olmayacak cunku.allahım yardımcımız olsun.

ilaçları değiştirdik derken canım?hayır bana her ay aynı ilaçları veriyo doktorum acaba değiştirmelimiyiz?

eve gıdıncede yanlız kalacagım.yanlız kalıncada sureklı sıkıntı gelıyor bana.sızlerle burada yazısmak ıyı gelıyor.ama yınede yanımda bırısı olsa ne ıyı olurdu.annemde rahatsız hastaneye gıdıyor oda hep.esımde ızın alamıyor denetlemelerı cok sıkılasmıs onlarında.oglumda okula gıdıyor.bır komsu bıle yok kapımızı calan.off ıste boyle

hiç merak etmez..birşeycikler olmaz..bebişini melekler koruyo zaten...eeee sende anne olduğuna göre senide koruyacak 2 melek göndermiştir Rabbim..

sen ve bebeğin iyi ol iyi haberlerini alalım inş.hep .artık içim rahat sağ salim alacaksın bebeğini kucağına :)

canımmmm..bilirim çok zordur..bende gurbetteyim ve kimsem yok..bazen derim evde ölsek,kimsenin haberi olmaz..analar böle zamanlarda çok daha fazla aranıyo..işte bunları düşün ve daha kuvvetli ol hayata karşı..her zaman yanımızda birilerini bulamayız..

aglattın benı nazo.cok duygulandım vallahı.

ağlamak yok...gül bakıyım...hah işte böle..bak gülünce ne güzel oluyosun..ahanda şuraya yazıyorum aylar sonra arkana dönüp baktığında tüm bu yaşadıklarına güleceksin ve kendine çektirdiğin acı için kendine kızacaksın..

kızlar doktor gelıyomus.ben sımdılık cıkıyorum.bakalım neler dıyecek bana.damar yolumunda cıkarılması gerekıyor sımdı.sımdılık hoscakalın canlarım.eve gıder gıtmez gırecegım sayfaya:18:

hepinize günaydın kızlaaaaaar
herkes için çok güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah bugun oğlumu görücem saat 15.00 de çok heyecanlıyım:) hepinizi kocamaaaan öpüyorum

herkes için çok güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah bugun oğlumu görücem saat 15.00 de çok heyecanlıyım:) hepinizi kocamaaaan öpüyorum

oo kocaman olmuşsunuz siz..ayrıntılıya ne zaman giriliyo canım?20 haftalar diye duymuştum ama?

herkese günaydın arkadaşlar umarım sorunsuz,güzel bi hafta geçiririz hep beraber.tam 10 gün sonra bebeğimi görüceğim için şimdiden heyecanlıyım hemde ayrıntılı ultrosonda göricem :)))

herkes için çok güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah bugun oğlumu görücem saat 15.00 de çok heyecanlıyım:) hepinizi
kocamaaaan öpüyorum

GÜNAYDIINNN
teşk ederimm..sanada ....
sana bugün zaten güzeldir çünkü oğluşunu görecekmişsin ne mutlu
güzel haberlerinle bekliyoruz seniii

günaydın fıstık kıslar, dortiyi merak etmiştim de onun mesajlarını okuyordum:)

işler de yogun gene..fazla yazamıyorum..
bizim de bu hafta sonu ayrıntılı ultrasonumuz.

herkese günaydın arkadaşlar umarım sorunsuz,güzel bi hafta geçiririz hep beraber.tam 10 gün sonra bebeğimi görüceğim için şimdiden heyecanlıyım hemde ayrıntılı ultrosonda göricem :)))

günaydıınnn
amin amin inş.
ooo seninde çok varmışşş benimde haftaya pzt.randevu 2.dzüey usg miz varr..bende çok heyecanlıyımmm kızımı detaylıca görücemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…