evet bılıyorum.sen hep aldırmamam konusunda ısrarcıydın.halada oylesın canım.ınsallah su dılek hanım denen kadındanda bır haber alsaydık ıyıce rahatlayacagız.bende kadın doktorlardan korkar oldum artık.ya aksı bısey soyleyıp doktorumun kafasını karıstırırsa dıye cok korkuyorum.ama tansıyonumun yukselmemesı lazımmıs.dusunmemem lazım.bu bebek dogacak ınsallah.bende ınanıyorum buna.sana cok tesekkur ederım.gercekten benı anlıyosun.sagol cok sagol
Herkese Günaydın haftasonu dr gittim Allaha şükür bebişim iyiymiş ilaçları değistirdik ......ama benim hala bulantılarım oluyor inş düzelir arkadaşlar 4,5 aylık oldu bebişim sizce bulantılar normalmi.??
ohhhh beee..çok merak ettik seni dorticiğim..herkese günaydın bu arada..kötüyü düşünme canım ve benim fikrimi sorarsan,doktorların kararı ne olursa olsun sen doğur bebişini..bu saatten sonra bu bebişe kıymak cinayet olur..Allah'a havale et ve içini ferah tut..görüceksin bak sağlıklı bir evladın olucak..
Herkese Günaydın haftasonu dr gittim Allaha şükür bebişim iyiymiş ilaçları değistirdik ......ama benim hala bulantılarım oluyor inş düzelir arkadaşlar 4,5 aylık oldu bebişim sizce bulantılar normalmi.??
HALA ISRAR ediyorumm
bak bir sürü şey yaşıyosunnn
böyle ikilemde kalırsan yine sıkıntın olacak allah korusunn
dilek hn tabiiki dr ama herşeyin en iyisini ancak allah bilir
sen bebeğinin iyi olduğuna yürekten inan
allaha sığın ..allah sana bu sabrının sıkıntının mükafatını inş verecekk
evet yüksek tansiyon hamilelikte özellikle çok büyük sorunmuşşş
artık kafanı toparla iyi düşün herşey iyi olsunnn
çok öpüyorum seniii
herşey çok güzel olacak allahın izniylee
ohhhh beee..çok merak ettik seni dorticiğim..herkese günaydın bu arada..kötüyü düşünme canım ve benim fikrimi sorarsan,doktorların kararı ne olursa olsun sen doğur bebişini..bu saatten sonra bu bebişe kıymak cinayet olur..Allah'a havale et ve içini ferah tut..görüceksin bak sağlıklı bir evladın olucak..
hiç merak etmez..birşeycikler olmaz..bebişini melekler koruyo zaten...eeee sende anne olduğuna göre senide koruyacak 2 melek göndermiştir Rabbim..
canım canım canımmmmmm gunaydın.senı ve butun arkadaslarımı uzdugum ıcın cok kızıyorum kendıme.ama benıde aksılıkler bır turlu bırakmıyor.suan hala hastanedeyım.ıdrarda proteın eksıklıgı cıktı.tansıyonumda yuksek cıktı.tuzsuz yemek verıyolar.sık sık tansıyonum olcuyolar.bugun cıkıcam ınsallah.bebekle ılgılı son karar verılemedı hala.dılek hanımı beklıyor benım doktorum.o kadın ınsallah doktorumun kafasını karıstırmaz.çunku benım doktorum bebegı almak ıstemmıyor.ıste boyle
eve gıdıncede yanlız kalacagım.yanlız kalıncada sureklı sıkıntı gelıyor bana.sızlerle burada yazısmak ıyı gelıyor.ama yınede yanımda bırısı olsa ne ıyı olurdu.annemde rahatsız hastaneye gıdıyor oda hep.esımde ızın alamıyor denetlemelerı cok sıkılasmıs onlarında.oglumda okula gıdıyor.bır komsu bıle yok kapımızı calan.off ıste boyle
sen ve bebeğin iyi ol iyi haberlerini alalım inş.hep .artık içim rahat sağ salim alacaksın bebeğini kucağına :)
aglattın benı nazo.cok duygulandım vallahı.
hepinize günaydın kızlaaaaaar
herkes için çok güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah bugun oğlumu görücem saat 15.00 de çok heyecanlıyım:) hepinizi kocamaaaan öpüyorum
hepinize günaydın kızlaaaaaar
herkes için çok güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah bugun oğlumu görücem saat 15.00 de çok heyecanlıyım:) hepinizi
kocamaaaan öpüyorum
herkese günaydın arkadaşlar umarım sorunsuz,güzel bi hafta geçiririz hep beraber.tam 10 gün sonra bebeğimi görüceğim için şimdiden heyecanlıyım hemde ayrıntılı ultrosonda göricem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?