günaydın fıstık kıslar, dortiyi merak etmiştim de onun mesajlarını okuyordum:)
işler de yogun gene..fazla yazamıyorum..
bizim de bu hafta sonu ayrıntılı ultrasonumuz.
oo kocaman olmuşsunuz siz..ayrıntılıya ne zaman giriliyo canım?20 haftalar diye duymuştum ama?
GÜNAYDIINNN
teşk ederimm..sanada ....
sana bugün zaten güzeldir çünkü oğluşunu görecekmişsin ne mutlu
güzel haberlerinle bekliyoruz seniii
sağol canım benim inşallah gerçekten dün çok depresiftim bugun çok mutluyum:)
günay dın günaydın günaydın kızlar sabah 8,30 açtım ama şimdi ancak yazabildim hem çok yoğunum hemde koştura koştura geçmişi okudumm...
dorticim öncelikle mutlu bir gün diliyorum sana inan bana çok ama çok merak ettim evimde nette yok buraya gelmek için sabırsızlandım.evet sürekli olumsuzlular yaşadın bak bende yaşıyorum,herşeyde bi hayır vardır sakın unutma rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinde inşallah bu sıkıntıları çok şükür atlatırız.. protein eksikliği için ne yapman gerektiğini sor doktoruna canım belkide ii beslenemedin bu yaşadığın sıkıntılar yüzünden.. tansiyonunada dikkat et sakın kendini üzme bende bu gurbette yapayanlızım öyle zor günler geçirdimki anlatamam hep tek başıma mücadele ettim hem annen hiç gelmse 3 günde bir yine uğrar sıkma canını.. bizi sonuçlardan haberdar et..
kızlar aldıklarınız çook güzell sonucum çıksın semasemin sepetinden sizin aldığınız cicilerden alıcam kısmetse çok güzel fikir veriyorsunuz teşekkür ederim..
allah hepimizin yardımcısı olsun çok yoğunum tekrar gelirim öpüyorum hepinizi..
günaydın herkeze
ben geldim semaysemcimm......
mutlu bir gün diliyorum herkeze
günaydınnnn
bende sana mutlu kolay br gün diliyroumm
inş.sende iyi haberlerini alıcaksınn
rabbim dilediğin herşeyi sana fazlasıyla versin inş.
amin amiin cümlemizin yardımcısı olsun..
canım benim aminnnn çook teşekkür ederim.. sende olan pozitif enerjiye hayranım beni hep rahatlatıyorsun güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim..
herkeslere günaydınnnnnn
kızlar ya çok güzel bir rüya gördüm rüyamda resmen kızımı gördüm süper bişeydi anlatamam hala etkisindeyim rüyanın
günaydınnn
hayır olsun inş...
allah inş.öyle bir evlat versin sana :97:
saol canım teşekkür ederim eşine sordunmu sepeti aldığın mağazanın adını
rica ederimmm
sorma başıma geleni evet sordummm dilara
istanbul forumdan almışız
ben sepetin komple fiyatı 270 sanıyodum
meğer örtüleriyle birlikte 500 TL imiş
ben çok beğendim diye eşim bana belli etmeden siparişi vermiş
dün fiyatı öğrenince bende çok oldumm
ama olan oldu çokta güzel olmuşşş..gerçekten çok güzell beşik
sagol canım.ınan allak bullak oldum.ınsallah bu sıkıntıların sonu ferahlık olacak.senın bılgın avarmı bu proteın eksıklıgınden canım
hosbuldum gezgıncıgım sende hosgeldın...
sukur ıkımızde ıyıyız ıns hep boyle gıderız...salı gunu as var...rabbım yardımcımız olsun artık...
bende hamileyim mayısda doğum yapcam allahın izniyle allah hepimize yadım etsin
Herkese Günaydın haftasonu dr gittim Allaha şükür bebişim iyiymiş ilaçları değistirdik ......ama benim hala bulantılarım oluyor inş düzelir arkadaşlar 4,5 aylık oldu bebişim sizce bulantılar normalmi.??
hepinize günaydın kızlaaaaaar
herkes için çok güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah bugun oğlumu görücem saat 15.00 de çok heyecanlıyım:) hepinizi kocamaaaan öpüyorum
herkeslere günaydınnnnnn
kızlar ya çok güzel bir rüya gördüm rüyamda resmen kızımı gördüm süper bişeydi anlatamam hala etkisindeyim rüyanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?