2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın fıstık kıslar, dortiyi merak etmiştim de onun mesajlarını okuyordum:)

işler de yogun gene..fazla yazamıyorum..
bizim de bu hafta sonu ayrıntılı ultrasonumuz.

günaydıınnn
bende çok yoğunum ama arada kaçak göçek giriyorum
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inş...

günay dın günaydın günaydın kızlar sabah 8,30 açtım ama şimdi ancak yazabildim hem çok yoğunum hemde koştura koştura geçmişi okudumm...

dorticim öncelikle mutlu bir gün diliyorum sana inan bana çok ama çok merak ettim evimde nette yok buraya gelmek için sabırsızlandım.evet sürekli olumsuzlular yaşadın bak bende yaşıyorum,herşeyde bi hayır vardır sakın unutma rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinde inşallah bu sıkıntıları çok şükür atlatırız.. protein eksikliği için ne yapman gerektiğini sor doktoruna canım belkide ii beslenemedin bu yaşadığın sıkıntılar yüzünden.. tansiyonunada dikkat et sakın kendini üzme bende bu gurbette yapayanlızım öyle zor günler geçirdimki anlatamam hep tek başıma mücadele ettim hem annen hiç gelmse 3 günde bir yine uğrar sıkma canını.. bizi sonuçlardan haberdar et..

kızlar aldıklarınız çook güzell sonucum çıksın semasemin sepetinden sizin aldığınız cicilerden alıcam kısmetse çok güzel fikir veriyorsunuz teşekkür ederim..

allah hepimizin yardımcısı olsun çok yoğunum tekrar gelirim öpüyorum hepinizi..

günaydınnnn
bende sana mutlu kolay br gün diliyroumm
inş.sende iyi haberlerini alıcaksınn
rabbim dilediğin herşeyi sana fazlasıyla versin inş.
amin amiin cümlemizin yardımcısı olsun..

kızlar bu arada e bebek .com chicco giysiler baya indirime girmiş dün alacaktım.kargo parası yüzünden almadım.sinir oldum 100 tl üstüne kargo bedevaymış.almadım bende.
bakan oldumu???

günaydınnnn
bende sana mutlu kolay br gün diliyroumm
inş.sende iyi haberlerini alıcaksınn
rabbim dilediğin herşeyi sana fazlasıyla versin inş.
amin amiin cümlemizin yardımcısı olsun..

canım benim aminnnn çook teşekkür ederim.. sende olan pozitif enerjiye hayranım beni hep rahatlatıyorsun güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim..

canım benim aminnnn çook teşekkür ederim.. sende olan pozitif enerjiye hayranım beni hep rahatlatıyorsun güzel dileklerin için tekrar teşekkür ederim..

CEREN rica ederimmm
ben hep şöyle düşünüürm
eğer başıma iyi yada kötü bişey gelecekse ben ne yapsam boş...
en iyisi güzel düşünmek...
ancak allah herşeyin en iyisini bilir
allaha güveniyorum bol bol dua ediyorum
allah herşeyin en güzelini en iyisini bilir
hepimiz için hayırlısı ne ise o olsunnn

herkeslere günaydınnnnnn
kızlar ya çok güzel bir rüya gördüm rüyamda resmen kızımı gördüm süper bişeydi anlatamam hala etkisindeyim rüyanın

Son düzenleme:
saol canım teşekkür ederim eşine sordunmu sepeti aldığın mağazanın adını

rica ederimmm
sorma başıma geleni evet sordummm dilara
istanbul forumdan almışız
ben sepetin komple fiyatı 270 sanıyodum
meğer örtüleriyle birlikte 500 TL imiş
ben çok beğendim diye eşim bana belli etmeden siparişi vermiş
dün fiyatı öğrenince bende çok oldumm
ama olan oldu çokta güzel olmuşşş..gerçekten çok güzell beşik

evet bencede çok güzel olmuşş zaten genel olrak fiyatlar aşağı yukarı böle sanırım

sagol canım.ınan allak bullak oldum.ınsallah bu sıkıntıların sonu ferahlık olacak.senın bılgın avarmı bu proteın eksıklıgınden canım

Canım ayriyetten uzun bir yazı paylaşmayı düşünüyorum bu rahatsızlıkla ilgili herkes bilgilensin şimdi burda yazarsam kaynar arada...

hosbuldum gezgıncıgım sende hosgeldın...
sukur ıkımızde ıyıyız ıns hep boyle gıderız...salı gunu as var...rabbım yardımcımız olsun artık...

Canım hayırlısı çıkacak sende bu sıkıntıların sonunda feraha erişeceksin......... Ben inanıyorum..

bende hamileyim mayısda doğum yapcam allahın izniyle allah hepimize yadım etsin

Aramıza hoşgeldin o zaman ...:)

CAnım bazı hamişlerin bulantıları baya uzun sürebiliyormuş inşallah seninki tez zamanda geçer.. Bebişinin iyi olmasına sevindim...

hepinize günaydın kızlaaaaaar
herkes için çok güzel sağlıklı bir hafta olsun inşallah bugun oğlumu görücem saat 15.00 de çok heyecanlıyım:) hepinizi kocamaaaan öpüyorum

günaydın tatlım hayırlı haberlerle dön inşallahhhh...

herkeslere günaydınnnnnn
kızlar ya çok güzel bir rüya gördüm rüyamda resmen kızımı gördüm süper bişeydi anlatamam hala etkisindeyim rüyanın

Canım benim bende geçenlerde gördüm sağ göğsümden emzircem bi türlü beceremedim.. güzel rüyalar RAbbim hayırlara çıkarsınnnn....

Gezgin, Cerenli yağmur,Kdilara,sedasem,semaysem,bahar80

GÜNAYDINLAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR

nasılsınız bakim hamiş anneler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…