Gezgin, Cerenli yağmur,Kdilara,sedasem,semaysem,bahar80
GÜNAYDINLAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
nasılsınız bakim hamiş anneler....
Gezgin, Cerenli yağmur,Kdilara,sedasem,semaysem,bahar80
GÜNAYDINLAR KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRR
nasılsınız bakim hamiş anneler....
günaydın canımmm.. çok şükür biz iyiyiz ben hala bebişin hareketlerini hissedemiyorum yanlızca ona takmış durumdayım ama baya bi araştırma yaptım doktorumla konuçtum kesinlikle korkulacak bişey olmadığını anladım yapıdan yapıya değişirmiş 22. haftaya kadar hissedeceğimi söyledi bakalım bekliyoruzz... benim gibi olan bi kaça kişiye şahit olunca rahatladım..
eee birde sonuçlarıma son 4 gün hayırlısıyla bi alırsam .... sen nasılsın neler yapıyorsun???
kızlar kızlar bebek odalarını nasıl süslemeyi düşünüyosunuz bakalım kapı süsü olacak o kesinde ben pembe beyaz renkler düşünüyorum ama süsleme için ne almak lazım onu pek kestiremiyorum
günaydınnnnn
biz iyiyiz çok teşk ederiz teyzesiiii siz nasılsınız ?
günaydın kızlar
bugün kontrole gittik
bebişim 445 gr olmuşdr gelişimi çok güzel dedi zaten hiç durmadı kıpır kıpırdı
kilo alımım gayet iyi gidiyordu ama son 1 haftadır aşure yedim 1 kere pizza 2 kere çikolata yedim diye hemen 1.5 kilo almışım bir haftada
dr dikkat et şekerin vardır o zaman dedi
yoksa 2 çikolata yedin diye hemen 1 haftada 1.5 kilo alınmaz,ama şekr tetikler dedi
zaten ilkindede çıkmıştı
kendi tarımda çıplakken toplamda 3 kilo,dr da kıayfetlerle ayakkabılarla 5 kilo almış görünüyorum
canım beniimde aynı işlerim olacakk
eminönünde bir han varmış o han ın içinde süs eşyaları incik boncuk satan mağaza varmış çokkk büyükkk
ben fırsatım olduğunda oradan almayı düşünüyorum
çeşit çokmuş orda karar verilebilir ....
GÖzün aydın canım maşallah bebeğineeee........
İyiyiz tatlım napalım işte bizmki bugün yuvarlanıyo sanki içimde (y da bana öle geliyo) bakın bi yazı paylaşcam mutlaka okuyun canlar...
çok güzelmiş cnm
ben ilkinde kendim yapmıştım..hala duruyor zaten yine kız
bu seferde bebek şekeri yapmayı düşünüyorum,hem oyalanırım,iyi gelir
evet canım bende oraya gidicem şimdi bir liste hazırlıyorum bakalım neler alınacak ve ne kadara mal olacak:76:
ahh evde olsam hergün biryerlere giderdim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?