2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

diana
sanırım o bebişin
gaz olsa biraz ağrı olur ..ağrısız gaz olsa devamı gelir sen onun gaz olduğunu anlarsınn
dahada emin olmak istiyosan
tatlı bişeyler ye ondan sonra bebeğini dinle o zaman kesin farkediceksinn bebişin hareketlerini
benim kızım tatlı yiyince sanırım tepetakla atıyo seninkide aynısı olur eminim

ağrım,sancım,gazım yok ayy inanmıyorum ya gözyaşlarımı tutamıyorum şu an bunu yaşadığıma inanmıyorum yıllardır hep bunu bekledim neler yaşadım ama şimdi içimde ve kıpırdıyor allahım sana şükürler olsun

Dorticiğim çok geçmiş olsun seni çok merak ettik inşallah bu zor zamanları artık atlatırsın ve bebeğinin hamileliğinin tadını çıkarırsın kendine çok iyi bak dikkat et kendine Allaha emanet ol

cuma günü ayrıntılıya allaha çok şükür olsun hiç bir sorun yoktu , 500 gram olmuş kızım kıpır kıpırdı kaşları bile çıkmış harikaydı keşke hep böyle 21. haftada olmam gerekirken 1 hafta öne geçmişim 22 haftalık oldum doktor 20 - 25 nisan arası doğar dedi yani kızlar mayısın 1 inden nisana terfi ettim :) kan akışı falan her şey normal şu anda bugünde aşımı oldum hiç bir sızlama,ağrı falan yok çok iyiyim , aile hekimimizde çok ilgili

cuma günü ayrıntılıya girdim allaha çok şükür olsun hiç bir sorun yoktu , 500 gram olmuş kızım kıpır kıpırdı kaşları bile çıkmış harikaydı keşke hep böyle olsa kontroller 21. haftada olmam gerekirken 1 hafta öne geçmişim 22 haftalık oldum doktor 20 - 25 nisan arası doğar dedi yani kızlar mayısın 1 inden nisana terfi ettim :) kan akışı falan her şey normal şu anda bugünde aşımı oldum hiç bir sızlama,ağrı falan yok çok iyiyim , aile hekimimizde çok ilgili

Selam Kızlar, az önce böyle bir yazı okudum, okumayanlarınız varsa diye koyuyorum buraya

Parmaklıklı Beşik Yasaklandı
Son 3 yılda 35 bebeğin ölümüne neden olan parmaklıklı beşikler Amerikan hükümeti tarafından yasaklanıyor. Kongre’de ele alınan yasa tasarısına göre standart dışı beşiklerin üretimi ve satışı tamamen durdurulacak.

ABD hükümeti, son bir kaç yıl içinde beşikten düşerek ölen bebek vakalarında yaşanan artış yüzünden geleneksel parmaklı beşikleri tamamen piyasadan kaldırmaya hazırlanıyor. 2007-2010 yılları arasında ülke genelinde 35 bebeğin bu beşiklerden düşerek veya başını sıkıştırıp boğularak hayatını kaybetmesi üzerine, Tehlike Altındaki Çocuklar isimli örgüt harekete geçti. Örgüt, büyük çabalar sonucunda beşiklere bir standart getirilmesini sağlayan yasayı Kongre’ye getirmeyi başardı. “Dünyadaki en güçlü beşik standardı” olarak yorumlanan yasanın içeriğine göre, 6 ay içinde standart dışı beşik üretimi yasaklanmış olacak. ABD’de 2007’den beri, 11 milyon beşik hatalı üretildiği için piyasadan toplatılmıştı. Ancak beşik üreticileri aileleri suçlamışlardı. Yeni yasayla birlikte beşiklerin yeni kurallara uygun hale getirilmeleri zaman alacağı için pazarın bir kaç yıl sorun yaşayacağı belirtiliyor. Oteller ve çocuk bakım merkezlerine yetecek kadar beşik üretiminin de yaklaşık olarak 2 yıl süreceği kaydediliyor.

İDEAL BEŞİK ÖZELLİKLERİ

- Beşik kenarlarındaki çıtaların arası bebeğin ayak ve başının girebileceği genişlikte olamayacak.

- Bebeğin tırmanabilmesine imkan veren parmaklıklar olmayacak.

- Sürgülü mekanizmalar bulundurmayacak.

- Beşiğin tabanındaki tahtaların arası açık olmayacak.

allah daha güzel günlerinide görmeyi nasip etsin inş...
bende duygulandım şimdi

ben birde tüm malzemeyi alıp kendim yapmak istiyorumm
kendi el emeğim olsunn istediğim gibi yapıyım diyorum ama bakalım yapabilecekmiyim

aslında bende öyle yapmak istiyorum yiğenimin bebek şekerlerini biz kendimiz yapmıştık çokta güzel olmuştu ama uğraşması çok yorucu

kızlar ihtiyaç listesi diye bişey buldum belki işinize yarar

BEBE ve ÇEYİZ SARAYI TEKSTİL TİC.LTD.ŞTİ.
ANNE ADAYI -BEBEK İHTİYAÇ LİSTESİ
X ihtiyacınız X ihtiyacınız X ihtiyacınız
Badi Hastane Çıkışı Sıcak su torbası
Çamaşır takım Uyku Seti Battaniye
Patikli pantolon Park uygu seti Yorgan
Eldiven Cibinlik tülü Yastık
İç zıbın Cibinlik demiri Nevresim takım
Dış zıbın Biberon Emzirme yastığı
Zıbın takım Biberon fırçası Alez çarşaf
Atlet Kilot Biberon termosu Park yatağı
Alıştırma Kilotu Emzik Uyku tulumu
Bere Emzik zinciri Pike takımı
Sweet Emzik saklama kabı Küvet
Önlük Bardak-Suluk Küvet filesi
Kundak Dişlik Küvet ayağı
Yüz Örtüsü Tırnak makası Küvet süngeri
Yelek Fırça-tarak Maşrapa-Kova
Ceket Ana göğüs pedi Yatak Koruyuçu
Hırka Ana göğüs pompası Yıkama süngeri
Çorap Ana göğüs koruyucu Banyo Havlusu
Pijama Takım Ana göğüs uçu kremi Bornoz havlusu
Tulum Derece-Ateş ölçer Bornoz takım
Ağız mendili Şampuan Altaçma portbebe
Sırt ter havlusu Yağ Patik
Mevlüt Takımı Losyon Kapı süsleri
Dönence Sabun Altın yastığı
Taşıma çantası Pişik kremi Şeker sepeti
Malzeme Çantası Islak mendil Araba-Puset
Kanguru Bel koruyucu Bisiklet
Sırt çantası Çamaşır filesi Beşik
Taşıma 2-3-4-5 li setleri Burun aspiratörü Oyun parkı
Anakuçağı Mama tabağı Oto ve taşıma koltuğu

oyy oyyy oyyyy
ne çok eksiğimiz var
ne çok alınacaklar varmışşş
elelrine sağlık iyi oldu bunu gönderdiğin

lazım olan tek şey silikon tanbancası şekerler tül ve biblo :81:

bu kadarsa basitmiş ben altından kalkarım bu işin yeterki vaktim olsunn
şekeri mevlüt yaparsam orda dağıtırım...
dilara
ben asıl hastaneye yada eve ziyarete gelenlerede anı olarak bişeyler yapmak istiyorumm
süslemeli bişeyler
onada eminönüne gidince karar vericem artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…