cuma günü ayrıntılıya allaha çok şükür olsun hiç bir sorun yoktu , 500 gram olmuş kızım kıpır kıpırdı kaşları bile çıkmış harikaydı keşke hep böyle 21. haftada olmam gerekirken 1 hafta öne geçmişim 22 haftalık oldum doktor 20 - 25 nisan arası doğar dedi yani kızlar mayısın 1 inden nisana terfi ettim :) kan akışı falan her şey normal şu anda bugünde aşımı oldum hiç bir sızlama,ağrı falan yok çok iyiyim , aile hekimimizde çok ilgili
bu kadarsa basitmiş ben altından kalkarım bu işin yeterki vaktim olsunn
şekeri mevlüt yaparsam orda dağıtırım...
dilara
ben asıl hastaneye yada eve ziyarete gelenlerede anı olarak bişeyler yapmak istiyorumm
süslemeli bişeyler
onada eminönüne gidince karar vericem artıkk
hayır olsun rüyan .. bende gördüm ama yüzünü hatırlamıyorum ..herkeslere günaydınnnnnn
kızlar ya çok güzel bir rüya gördüm rüyamda resmen kızımı gördüm süper bişeydi anlatamam hala etkisindeyim rüyanın
[
ACH=CONFIG]116842[/ATTACH]
kızlar buna bayıldım bunu alıcam kapı süsü olarak
kızlar bişey sorıcam yemek yedikten sonra bazı zamanlarda içimde böle çok küçük kıpırtı gibi bişeyler hissediyorum böle bazen yukarı doğru bazen aşağıya doğru biri hafiften gıdıklıyormuş gibi anlatamadım da :)) bu hissettiğim bebeğim miiii 17 + 4 oldum bugün
evet işte ama ben şekerden ziyade anı olarak kalması için dha farklı bişeyler bulmak istiyorum ama neeeeee:95:
BULUCAZ bulucaz oraya gidince merak etme senn
cuma günü ayrıntılıya allaha çok şükür olsun hiç bir sorun yoktu , 500 gram olmuş kızım kıpır kıpırdı kaşları bile çıkmış harikaydı keşke hep böyle 21. haftada olmam gerekirken 1 hafta öne geçmişim 22 haftalık oldum doktor 20 - 25 nisan arası doğar dedi yani kızlar mayısın 1 inden nisana terfi ettim :) kan akışı falan her şey normal şu anda bugünde aşımı oldum hiç bir sızlama,ağrı falan yok çok iyiyim , aile hekimimizde çok ilgili
hadi bakalım inşallah bu arada ben bebek not efteri alıp hastaneye gtürücem her gelen bişey yazsın tabi ilk yazıyı eşimle ben yazıcazzz
inş..
normal doğurursan yazacak çok vaktin olurmu acaba sancı çekerken yazıcak anlatacak çok şeyin olurda yazabilirsen eğer
hahaha valla bilmem artık normal istiyorum ben Allah kısmet ederse fırsat bulurum ya yatakta sancı çekerken yazarım yine yazarım
DİLARAAA
bian gözümde canlandırdım o halini...
bana sanki anı defterine yazan biri değilde
daha çok isyanını anlatacak biri gibi olacaksınn gibime geliyorr sankiim
oyyyy o sancılar çokk zorrr allah hepimize yardım etsin..
becedeee inşallah çok kolay doğumlar yaparız bi bakmışsın hemen çıkmışlar hahaha
aminn ..inşallah ... hurma yemek çok faydalı diyorlar .. doğumu kolaylaştırıyormuş .. deneyelim bence abartmadan ama ..çok kalorili:)))
sanada ..hoşgeldin ... KAyınvaliden iyileşmiştir inş ..evindemisin artık..
Arda bebeğe sevgiler annesi ..
birde sende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı galiba . onu ne yaptın? daha iyimisin
kızlar çoğunuz biliyordur ben medipole gidiyorum koşuyolu. doktorumu değiştirmiştim cevahir tekcan'dan prof.dr.gürkan zorlu'ya geçtim yalnız adam bana tam bir sezeryancı bigi geliyor. hiç içim ısınmadı napsam bilemiyorum. normal doğum istiyorum ben. var mı bildiğiniz bu taraflarda bi doktor hastane (normal doğumcu)
merhaba hoşgeldinSelam canlarımmmmmm
Umarım herkes iyidir
onun kafasınıda poposunuda yerim bennnnCanım k.validemlerdeyim hala. Arda'm iyi teyzesi. bugün kafa ve poposuyla annesini taciz ediyordu
enfeksiyonum hala devam ediyor. purinol kullanıyorum ve bol su içiyoruminşallah kısa zamanda geçer.
canım bende medipole gidiyorum şule selviye bana bir kere olsun sezeryan demedi normal düşünüyorum dedim tabiki en sağlıklısı normal doğumdur en güzelini düşünüyosun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?