2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsun bebeğini görmüşün canım maşallah kızına

evet işte ama ben şekerden ziyade anı olarak kalması için dha farklı bişeyler bulmak istiyorum ama neeeeee:95:

herkeslere günaydınnnnnn
kızlar ya çok güzel bir rüya gördüm rüyamda resmen kızımı gördüm süper bişeydi anlatamam hala etkisindeyim rüyanın
hayır olsun rüyan .. bende gördüm ama yüzünü hatırlamıyorum ..
[
ACH=CONFIG]116842[/ATTACH]
kızlar buna bayıldım bunu alıcam kapı süsü olarak

çok güzelmiş buuuu .. bayıldım

ilk hissetmeye bende o şekilde başladım .. tam hissetme o gıdıklanmadan 1 hafta sonra oldu .. hayırlı olsun

çok güzelmiş buuuu .. bayıldım

bende bayıldım ama almaya gittiğim zaman biliyorum ki kararım değişecek diğer ürünleri görünce

maşallahh bebişine
oyy teyzesi onun kaşlarını sevsiiinnnn
herkese söylüyorumm burda çoğu arkadaşlar nisan annesi olucak bende dahil hatta ben 23.nisana kafayı taktımm...
bu arada bebişin boyu kaç olmuşş annesi söylemedimi dr

hadi bakalım inşallah bu arada ben bebek not efteri alıp hastaneye gtürücem her gelen bişey yazsın tabi ilk yazıyı eşimle ben yazıcazzz

inş..
normal doğurursan yazacak çok vaktin olurmu acaba sancı çekerken yazıcak anlatacak çok şeyin olurda yazabilirsen eğer

hahaha valla bilmem artık normal istiyorum ben Allah kısmet ederse fırsat bulurum ya yatakta sancı çekerken yazarım yine yazarım

DİLARAAA
bian gözümde canlandırdım o halini...
bana sanki anı defterine yazan biri değilde
daha çok isyanını anlatacak biri gibi olacaksınn gibime geliyorr sankiim
oyyyy o sancılar çokk zorrr allah hepimize yardım etsin..

becedeee inşallah çok kolay doğumlar yaparız bi bakmışsın hemen çıkmışlar hahaha

canım bebeğin gelişimiyle doğum tarihi doğru orantılı değil ne yazıkki..birebir yaşadım gördüm ben..eğer normal düşünüyorsun kendini son tarihine alıştır yoksa çooook beklersin..sıkılırsın..
benimde 1 mayıs görünüyor sata göre..ben kendimi 1 mayısa endeksledim..ötekinde şubat sonu doğar demişti marta geldik ilk haftası doğdu.
bana şubat sonuna doğru dedi diye o kadar alıştımıştım ki kendimi..her geçen saat zulüm gibi geliyordu.

sanada ..hoşgeldin ... KAyınvaliden iyileşmiştir inş ..evindemisin artık..
Arda bebeğe sevgiler annesi ..
birde sende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı galiba . onu ne yaptın? daha iyimisin

Canım k.validemlerdeyim hala. Arda'm iyi teyzesi. bugün kafa ve poposuyla annesini taciz ediyordu

enfeksiyonum hala devam ediyor. purinol kullanıyorum ve bol su içiyorum inşallah kısa zamanda geçer.

kızlar çoğunuz biliyordur ben medipole gidiyorum koşuyolu. doktorumu değiştirmiştim cevahir tekcan'dan prof.dr.gürkan zorlu'ya geçtim yalnız adam bana tam bir sezeryancı bigi geliyor. hiç içim ısınmadı napsam bilemiyorum. normal doğum istiyorum ben. var mı bildiğiniz bu taraflarda bi doktor hastane (normal doğumcu)

canım bende medipole gidiyorum şule selviye bana bir kere olsun sezeryan demedi normal düşünüyorum dedim tabiki en sağlıklısı normal doğumdur en güzelini düşünüyosun dedi

Selam canlarımmmmmm

Umarım herkes iyidir
merhaba hoşgeldin
Canım k.validemlerdeyim hala. Arda'm iyi teyzesi. bugün kafa ve poposuyla annesini taciz ediyordu

enfeksiyonum hala devam ediyor. purinol kullanıyorum ve bol su içiyorum inşallah kısa zamanda geçer.
onun kafasınıda poposunuda yerim bennnn
geçmiş olsun cnm sana da ..kayınvalidene .. ona bakıcam diye kendini çok yorma ..sende iki can taşıyorsun

Son düzenleme:
canım bende medipole gidiyorum şule selviye bana bir kere olsun sezeryan demedi normal düşünüyorum dedim tabiki en sağlıklısı normal doğumdur en güzelini düşünüyosun dedi

şule selvi hangi katta dilara? sen hiç gürkan zorlu'yu duydun mu? ya çoğu doktor en güzeli normal diyolar ama doğuma gelince illaki kesiyorlar. sen güveniyor musun doktoruna bir de kaç haftadır şule hanıma gidiyorsun?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…