2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Merhaba
Uzun bir ayrılık oldu ama sonunda geri döndüm aranıza...
İnşallah hepinizin keyfi yerindedir..

ben ilk günden beri şule hanıma gidiyorum 1. katta gürkan zorluyu duymadım 2li test vs hakan apaydına yaptırdım şule hanıma güveniyorum ben canım yani güvenmek istiyorum umarım herşey yolunda giderde normal doğum yaparım şirin bir dr ve rahatlatıyo insanı

prof a gıdıosan ztn sezeryanı göze alıcaksın cnm adamlara senın dogum tarıhın uymuo semınerlerı olur yurtdısına cıkmaları gerekıo adamlar saat başı para basıo.buyuzden senın dogumunu kendıne uyduruolar benm 2-3 arkadasım var prof a gıden ve kesın sezeryana gırmelısın suyun azalıo bebek alınmalı dedı kız guvenmedı daha 20 gunu var baska bı doktor kontrol ettı yooo gayet ıyı senın gıttıgın prof benım hocam olur o sezeryanı sever normale vakıt aramıo dedı....

merhaba hoşgeldin

onun kafasınıda poposunuda yerim bennnn
geçmiş olsun cnm sana da ..kayınvalidene .. ona bakıcam diye kendini çok yorma ..sende iki can taşıyorsun
saol hayatım. ellerinden öper teyzesi. benim sıpam biraz yaramaz olucağa benziyor yandım ben. ama en güzeli geceleri ben yatınca o çoooooktan uyumuş oluyor. canım kayınvalidem ben yorulmim diye kendi işini kendi bile yapmak istiyor saolsun. yorulmuyorum Allahtan
Herkese Merhaba
sonunda hoşgeldin kuzum. çok özledim seni ve minik oğluşunu. bir daha gitme olur mu. zaten hamile egoları hepimizde tavan yapıyor kaprisliler forumu burası

canım senin adına çok sevindim özellikle doktoruna güvenmen süper. ben ilk doktorum cevahir hanıma çok güveniyordum ama benim pilates hocam doktorumla ilgili bir kaç anı anlattı ve gerçekten sinirlerimi bozdu. sonra gürkan beye başladım ama adama güvenemiyorum nedense. çok yapmacık geliyor:78: en sonunda şuna karar verdim "Kesileceksem bari uzman eller kessin beni" bu arada senin detaylı ultrasonun ne zamana verildi?

evet canım günler hep ileri gidiyor sağlıklı doğsunlarda , boyunu tam ölçemedi kıpır kıpırdı bundan sonra zor olur zaten boyunu ölçmek dedi doktor ama varya çok iri geldi bana sanki kucağımdaymış gibiydi ya çok güzel bir duyguydu ...

4 ocağa randevu aldım canım hakan beyden oda süper bir dr ama riskli gebeliklere bakıyo ve normal doğum yaptırmıyo malesef

Herkese Merhaba
hoşgeldin cnm ... çok iyi yaptın ... bebişte sende iyisindir inşallah görüşmeyeli

selam kızlar....
umarım herkes cooooook ıyıdır....

merhaba cnm hoşgeldinnn .... iyi haberle ALdıkça iyi oluyoruz ...

sonunda hoşgeldin kuzum. çok özledim seni ve minik oğluşunu. bir daha gitme olur mu. zaten hamile egoları hepimizde tavan yapıyor kaprisliler forumu burası

Canımm valla ne yalan söyliyim bende özledim sizi..Hakketen hormonlarım tavan yapmıştı
Sizlere oluyor mu bilmiyorum ama bazen bütün olumsuz seyler bir anda beynime hucum ediyo...Ne zor zamanlar atlattım bu da ne ki deyip yoluma devam ediyorum oglusumla...
Bugunumuze sukur:92:

canım aynen benimde sata göre 1 mayıstı bende normal doğum düşünüyorum gene nisan sonu diye kendimi alıştırıyorum bakalım çantamız genede her ihtimale karşı hazır olur artık bide ilk doğum benimki hayırlısı artık , sağlıklı olsunlarda o yeter bana

Herkese Merhaba

nihayet canım ya hoşgeldin msj yazıcaktım bu kız girmiyorsa msj nasıl görecek dedim... face de giremiyorum işyerimden inan seni çok merak ettim bu arada bayıldım facedeki fotograflarına hepsine bakamasamda pek güzelsin arkadaşım maşallah...

sen nasılsın neler yapıyorsun kilo aldın mı???

bende iyiyim çok şükür sonucuma az kaldı onu bekliyorum şimdide saç dökülmesini araştırıyordum :26::26:öyle işte öpüyorum kocaman tekrar hoşgelmişsin canımmmm

merhaba hoşgeldin
nerelerdeydinn
Hosbuldum canımm...Buralardaydım aslında..
Evle ilgilendim iş güç derken zaman gecti..
İnşallah sen ve bebeginde iyisinizdir

şimdi dilara dan msj gelir diyordum :))))) sütümü gece içicem(bana günde 1 çay bardağıdan fazlasını vermedi dr) ama 5 dk önce probiyotik yoğurtumu yedimmm....

canım benim doktor bana hiç öyle bilgiler vermedi hamur işi , tuz baharatlı yiyecekler yeme dedi bende dikkat ediyom zaten baharatlı yiyince midem yanıyor , her gün iş yerinde sütümü içiyorum meyvamı yiyorum ama haşlama yumurta pek yemiyorum bir sorun olmaz inş. kızım çok iyiymiş cuma günü ayrıntılıda gördüm 66 kiloyla hamile kaldım şu anda 69 kilo olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…