şule selvi hangi katta dilara? sen hiç gürkan zorlu'yu duydun mu? ya çoğu doktor en güzeli normal diyolar ama doğuma gelince illaki kesiyorlar. sen güveniyor musun doktoruna bir de kaç haftadır şule hanıma gidiyorsun?:26:
hosgeldın tatlım.....Herkese Merhaba
Uzun bir ayrılık oldu ama sonunda geri döndüm aranıza...
İnşallah hepinizin keyfi yerindedir..
şule selvi hangi katta dilara? sen hiç gürkan zorlu'yu duydun mu? ya çoğu doktor en güzeli normal diyolar ama doğuma gelince illaki kesiyorlar. sen güveniyor musun doktoruna bir de kaç haftadır şule hanıma gidiyorsun?:26:
saol hayatım. ellerinden öper teyzesi. benim sıpam biraz yaramaz olucağa benziyor yandım ben. ama en güzeli geceleri ben yatınca o çoooooktan uyumuş oluyor.merhaba hoşgeldin
onun kafasınıda poposunuda yerim bennnn
geçmiş olsun cnm sana da ..kayınvalidene .. ona bakıcam diye kendini çok yorma ..sende iki can taşıyorsun
sonunda hoşgeldin kuzum. çok özledim seni ve minik oğluşunu. bir daha gitme olur mu. zaten hamile egoları hepimizde tavan yapıyorHerkese Merhaba
ben ilk günden beri şule hanıma gidiyorum 1. katta gürkan zorluyu duymadım 2li test vs hakan apaydına yaptırdım şule hanıma güveniyorum ben canım yani güvenmek istiyorum umarım herşey yolunda giderde normal doğum yaparım şirin bir dr ve rahatlatıyo insanı
selam kızlar....
umarım herkes cooooook ıyıdır....
maşallahh bebişine
oyy teyzesi onun kaşlarını sevsiiinnnn
herkese söylüyorumm burda çoğu arkadaşlar nisan annesi olucak bende dahil hatta ben 23.nisana kafayı taktımm...
bu arada bebişin boyu kaç olmuşş annesi söylemedimi dr
saol hayatım. ellerinden öper teyzesi. benim sıpam biraz yaramaz olucağa benziyor yandım ben. ama en güzeli geceleri ben yatınca o çoooooktan uyumuş oluyor.canım kayınvalidem ben yorulmim diye kendi işini kendi bile yapmak istiyor saolsun. yorulmuyorum Allahtan
sonunda hoşgeldin kuzum. çok özledim seni ve minik oğluşunu. bir daha gitme olur mu. zaten hamile egoları hepimizde tavan yapıyorkaprisliler forumu burası
canım senin adına çok sevindim özellikle doktoruna güvenmen süper. ben ilk doktorum cevahir hanıma çok güveniyordum ama benim pilates hocam doktorumla ilgili bir kaç anı anlattı ve gerçekten sinirlerimi bozdu. sonra gürkan beye başladım ama adama güvenemiyorum nedense. çok yapmacık geliyor:78: en sonunda şuna karar verdim "Kesileceksem bari uzman eller kessin beni"bu arada senin detaylı ultrasonun ne zamana verildi?
Herkese Merhaba
hoşgeldin cnm ... çok iyi yaptın ... bebişte sende iyisindir inşallah görüşmeyeliHerkese Merhaba
selam kızlar....
umarım herkes cooooook ıyıdır....
sonunda hoşgeldin kuzum. çok özledim seni ve minik oğluşunu. bir daha gitme olur mu. zaten hamile egoları hepimizde tavan yapıyorkaprisliler forumu burası
canım bebeğin gelişimiyle doğum tarihi doğru orantılı değil ne yazıkki..birebir yaşadım gördüm ben..eğer normal düşünüyorsun kendini son tarihine alıştır yoksa çooook beklersin..sıkılırsın..
benimde 1 mayıs görünüyor sata göre..ben kendimi 1 mayısa endeksledim..ötekinde şubat sonu doğar demişti marta geldik ilk haftası doğdu.
bana şubat sonuna doğru dedi diye o kadar alıştımıştım ki kendimi..her geçen saat zulüm gibi geliyordu.
kızlarrr süt içmeyi unutmayınnnn
Herkese Merhaba
Hosbuldum canımm...Buralardaydım aslında..merhaba hoşgeldin
nerelerdeydinn
hoşgeldin cnm ... çok iyi yaptın ... bebişte sende iyisindir inşallah görüşmeyeli
Hosbulduk canımmm.iyiyiz cok sukur..Yavas yavas basladım oglusumu hissetmeye cok mutlu oluyorum..
Bu akşam doktor randevumuz var..Ama sabah yine kusarak güne merhaba dedim..En son aynada söyleniyordum kendime...Koca cocuk oldun ben hala kusuyorum diye
Buna bile razıyım valla yeter ki o kabus dolu 3 ay geri gelmesin...
İnşallah sende iyisindir canımm
merhaba cnm hoşgeldinnn .... iyi haberle ALdıkça iyi oluyoruz ...
şimdi dilara dan msj gelir diyordum :))))) sütümü gece içicem(bana günde 1 çay bardağıdan fazlasını vermedi dr) ama 5 dk önce probiyotik yoğurtumu yedimmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?