2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar ne güzel yaa, bebişler görülmüş, testler güzel çıkmış..500 gra ulasılıyor mu artık..yani hızlı büyümeye mi geçiyorlar..yoksa 500 gr onde oldugu için mi:)

ben cok kilo alıyorum kızlar.siz oyle 4 kilo aldım 5 kilo aldım dedikçe benim moralim cok bozuluyor:) neydi hassas mıydık

özlemcimmmm güzel haberlerle gel inşallahh..
dortiden de güzel haberler gelsinnn..

kıpırdak ufaklıklarınızın popolarından ısırırım:))

ben yazamıyorum ama paylaşımlarınızı okumaya çalışıyorum

Canım benimmmmmmm..Güzel arkadasım....Zaten saglam bi kafam olmadıgı için hamilelikle birlikte sartellerim iyice arttı..Buraya girip o ruh halimle sizlere bişeyler yzmak istemedim..cunku biliyorum ki fiziksel oldugu kadar ruhsal olarakta iyi bir saglıga sahip olmak lazım..Hepiniz iki canlı oldugunuz için hiçbirinize kıyamadım kendi içimde kudurdum durdumİyi moral aslında en degerli hazinemiz bizim..Ona iyi sahip cıkmak ve kimsenin bozmasına izin vermememiz lazım diil mi ama..
bu arada tartım ilk defa beni aylar sonra 73 gösterdiayy nasıl sevindimmm anlatamam...Tartı dedigin banyoda olur dimi ben aldım salona her an tartıldım durdumİnşallah bu akşam doktor amcamız oglusumun iyi oldugunu söylerde bende rahat ederim..Ona iyi bakamıyorum diye cok yedim kendimi..Cunku bende iştah hala sıfır..Canım hiçbişey cekmiyo inan ki...
ayy cok konustum kızzz..Sen nasılsın melegin nasılsınız..Özlemişim ben sizi yaa

selam kızlar....
umarım herkes cooooook ıyıdır....

hoşgeldin canım.. nasılsın ? hastanedemisin ben kaçırmış olabilirim kusura bakma..

evet aynen öyle benimde 2 arkadaşım prof. gidiyor ve sezaryen oldular sancıları geldiği halde adamların işine gelen bu...

kızlarrr süt içmeyi unutmayınnnn

canım ben kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum akşamda 1 kase yoğurdumu yiyorum

yarın benım as gunum dualarınızı esırgemeyın lutfen ayyyy bı heyecan bende....

canım benim allahım yardımcın olsun hiç ama hiç korkma ben çoook tecrübeliyim inan bana kıl kadar iğne ben iğneden o kadar çok korkarımki gördüğümde ağlamaya başlarım ama bunda nasıl oldu bitti anlamadım... dualarım seninle gülüm..

yarın benım as gunum dualarınızı esırgemeyın lutfen ayyyy bı heyecan bende....
Aklım ve kalbim hep sizinle şekerler...İkinizde allaha emanet olun inşallah
Slm kızlar...Döndüm ben de...3 gün de olsa rahatladım dinlendim...Sizler nasılsınız?İnş herkes iyidir...
Hosgeldin kızz..Nasılsın bebegin nasıl

bana bir arkadaşım demiştiki sen kadın değilsin hamilesin hahahha nasıl yani diye sorduğumda anlatmaya başladı hamile olan insana çok dikkatli yaklaşılmalı bişey söyleyeceksen 2 kere düşünüp öyle sölemelisin çünkü hamile bir kadının neye ne tepki göstereceği belli olmaz (ki kızlar geçen gün yiğenimle çizgi film izlerken calliou düşüp dizini kanattı anneeee diye ağlamaya başladı ve be hüngür hüngür ağlamaya başladım 3 yaşındaki yiğenim neden ağlıyorsun ki yuttuğun bebeği çıkar onu sev hem bende varım dedi ve ice ağlamaya başadım,geçenlerdede yatak örtüsü neden gergin durmuyo diye ağladım hahaha hormonlar işte)

evet canım en güzeli bede zar zor içiyorum sütü o yüzden drden kalsiyum ilacı istedim

maşallah kızına...
kanpıhtılaşması var ya ondan benim .. süt 1 çay bardağı bebeğe yeter dedi gerisi sana kilo aldırır dedi ... ben acı yemek istiyorum bazen .. 1-2 kezyedim rahatsız etmedi :))
yumurta da beyazını yiyebiliyorum haftada 1 veya 2 kere sarısınıda ye dedi..

hamile kaldığımdan beri yediğim mandalinanın hesabı yokk :)) o beni rahatlatıyor ..elmada yiyorum ...
bende 57 ile başladım ..şu an 60-61 civarı değişiyorum .3,5 kilo falan almışım .. doktorum 65 le doğuma gitmem gerektiğini söyledi ..ama zor gibi .şimdiden sonra kilo alacağız sanırım (malesef)

Son düzenleme:
Hepinize Kocaman Bir Merhaba Diliyoruz Oğlumla Ben
Umarım Hepiniz Çok İyisinizdir Kızlar

Gülesram Tekrar Aramıza Döndüğüne Çok Sevindim Canım Benim

Bu Arada Göbüş Toipiğimize Resim Ekledim

ehuheuheueheu:90::90::90:
Demek ki yalnız diilmişim bende yaa..dun akşam yemek yerken peceteligi aldım bi baktım içinde pecete yok..Sen bile bana karsısın neden hep ben elime aldıgımda bitmiş oluyosun dedim bi guzel hasladım peceteligi..Bi baktım eşim bana garip garip bakıyo..Sonra ikimizde bastık kahkahayı
ama bişey diiym mi ciddi ciddi azarladım yani peceteligihay allahım sen aklımıza mukayyet oll

canım çok şükür iyiyim bende benim en yakın arkadaşımda hamile doktor demişki 4 ay kesinlikle kilo alma 5. aydan sonra al demiş çünkü 70 kilo boyu senin kadar uzun değil doğumun zor olur demiş sen sağlıklı beslen demiş.. sende mutlaka bakıyorsundur inan bana benimde deli gibi iştahım yok ama sırf ona fayda olsun die kahvaltımı yapıyorum sebzemi yiyorum meyvemi yiyorum.. sıkma canını sakın.. belkide bu aydan sonra kendini yemekten alamayacaksın

cerencıgım hastanedeyım ben hala cıkmadım...
ıns canım yaaa hayırlıısyla bır atlatsak...acayıp stres yaptım....

sagolcanım allah razı olsun...

Puhahaha Hiç Güleceğim Yoktu Deli
Ama Aynısını Bende Yaşıyorum Elime Birşey Alınca Bitmiş Olursa Deli Oluyorum Sinir Oluyorm
Dün Tuz Bitmişti Bu Sabahta Şekerlik Boşalmıştı Tuzu Boşaltım Şeker Hala Bekliyo Onuda Eşime Bıraktım

Hepinize Kocaman Bir Merhaba Diliyoruz Oğlumla Ben
Umarım Hepiniz Çok İyisinizdir Kızlar

Gülesram Tekrar Aramıza Döndüğüne Çok Sevindim Canım Benim

Bu Arada Göbüş Toipiğimize Resim Ekledim

hosbuldum canımm..Cok özledim dayanamadım geldim...
Hemen bakıcam resmine..Bende hafif bi göbek pırtlaması var daha..Görenler sen nasıl hamilesin diyo..Bende altta kalmıcam yaa..İçim cok genişmiş oglan içe dogru buyuyo diyorum:90:
Herkes bir olmaz ki niye bunlara kafası basmıyo insanların yaa..Neyse sekerim..Sen ve Talha Mert nasılsınız bakiimm..Gecmişe biraz baktım ciciler alınmıs iyi günlerde giysin paşam inşallah..mısıl mısıl uyusun hep yatagında..Seni gördüm yaa kudurdum bende bişeyler alıcam diye..ama önce odayı duzenlemek lazım..Aldıklarım ortada kalır valla cunku evim cook kucuk ...:86:

hahaha evt bana da oluyo öle bazen kendimi yemeklerle ble kavg ederken buluyorum hatta bikee çok abarttım yatarken uyuyamadığım için yastıkla kavga ettim eşim şaşırıp kaldı demekki hormonlar baya bi değişmiş sana bulaşmamak lazım diyo

deren cim hem bluzun hem göbeğin çok tatlı maşallah ... çok yakından çekmişsin .. bence göründüğünden biraz daha küçük olabilirmi?

özlem Allah her zaman yanında olsun .. yarın AS güzel geçer ..sonucuda iyi çıkar ....duacıyız

dr neden o kadar kısıtlamışki seni 8 kilo çok az şuanki kilona göre
hadi 80-90 la başlasan desem neysede 57 yidemi dert ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…