Puhahaha Hiç Güleceğim Yoktu Deli
Ama Aynısını Bende Yaşıyorum Elime Birşey Alınca Bitmiş Olursa Deli Oluyorum Sinir Oluyorm
Dün Tuz Bitmişti Bu Sabahta Şekerlik Boşalmıştı Tuzu Boşaltım Şeker Hala Bekliyo Onuda Eşime Bıraktım
cerencıgım hastanedeyım ben hala cıkmadım...
ıns canım yaaa hayırlıısyla bır atlatsak...acayıp stres yaptım....
amın semacıgım ıns...edıyorum ınan tesbıh getırmıs annem cekıyorum dua edıyorum rabbım buyuk...
ayy valla cok guldum kızzz..hahaha evt bana da oluyo öle bazen kendimi yemeklerle ble kavg ederken buluyorum hatta bikee çok abarttım yatarken uyuyamadığım için yastıkla kavga ettim eşim şaşırıp kaldı demekki hormonlar baya bi değişmiş sana bulaşmamak lazım diyo
kıslarrr inanın benimde hiç gülesim yoktu
ben 8 ile 12 haftalarda bulantılarım çok yoğunken ağlama krizine giriyodum ne zaman iyileşicem ne zaman tekrar insna gibi yemek yiycem diye
ama tuza şekere heiiççç darılmadımmm
sagol canım...amın..özlemm biraz daha sabır allah kolaylık versinn
ne zaman çıkacaksın peki
hosbuldum canımm..Cok özledim dayanamadım geldim...
Hemen bakıcam resmine..Bende hafif bi göbek pırtlaması var daha..Görenler sen nasıl hamilesin diyo..Bende altta kalmıcam yaa..İçim cok genişmiş oglan içe dogru buyuyo diyorum:90:
Herkes bir olmaz ki niye bunlara kafası basmıyo insanların yaa..Neyse sekerim..Sen ve Talha Mert nasılsınız bakiimm..Gecmişe biraz baktım ciciler alınmıs iyi günlerde giysin paşam inşallah..mısıl mısıl uyusun hep yatagında..Seni gördüm yaa kudurdum bende bişeyler alıcam diye..ama önce odayı duzenlemek lazım..Aldıklarım ortada kalır valla cunku evim cook kucuk ...:86:
kızlar size çorba tarifi vereyimmi az önce yaptım çok güzel oldu...
maşallah kızına...
kanpıhtılaşması var ya ondan benim .. süt 1 çay bardağı bebeğe yeter dedi gerisi sana kilo aldırır dedi ... ben acı yemek istiyorum bazen .. 1-2 kezyedim rahatsız etmedi :))
yumurta da beyazını yiyebiliyorum haftada 1 veya 2 kere sarısınıda ye dedi.
hamile kaldığımdan beri yediğim mandalinanın hesabı yokk :)) o beni rahatlatıyor ..elmada yiyorum ...
bende 57 ile başladım ..şu an 60-61 civarı değişiyorum .3,5 kilo falan almışım .. doktorum 65 le doğuma gitmem gerektiğini söyledi ..ama zor gibi .şimdiden sonra kilo alacağız sanırım (malesef)
Hepinize Kocaman Bir Merhaba Diliyoruz Oğlumla Ben
Umarım Hepiniz Çok İyisinizdir Kızlar
Gülesram Tekrar Aramıza Döndüğüne Çok Sevindim Canım Benim
Bu Arada Göbüş Toipiğimize Resim Ekledim
canım rahat ol inan anlamayacaksın.. allahın izniyle..cerencıgım hastanedeyım ben hala cıkmadım...
ıns canım yaaa hayırlıısyla bır atlatsak...acayıp stres yaptım....
Puhahaha Hiç Güleceğim Yoktu Deli
Ama Aynısını Bende Yaşıyorum Elime Birşey Alınca Bitmiş Olursa Deli Oluyorum Sinir Oluyorm
Dün Tuz Bitmişti Bu Sabahta Şekerlik Boşalmıştı Tuzu Boşaltım Şeker Hala Bekliyo Onuda Eşime Bıraktım
ayy valla cok guldum kızzz..Sen cok yasa emii
hehehehe:90::90:
bende ikinci çocuğuma hamileyim mayısda doğum yapıcam bir kızım var 4 yaşında, ama ben hiç kilo almadım ilaçda vermedi doktor 6 aydan sonra veriyoruz dedi herşeyi yiyiorum ama bir süt içmek istemiyorum diğerin de içmiştim bunda canım istemiyor bir sorun çıkmaz inşallah bebeğimin gelişimi iyidiir insan ister istemez korkuyor... cinsiyetini tam göstermedi bebek ama %90 kız dedi doktor kesinde birşey söylemedi hayırlısı olsun
sagol canım bakacagım sımdı...bol bol la havle cekıyorum...yazdıgın gıbı ıyı gelıyo...heehh işte sakinleşmek için yapılacak en güzel şeyy
bu arada vaktin olursa
www.lahuti.com a bir gir faydalı dualar tesbihler var inş.işine yarayan bişey çıkar ordan
dr neden o kadar kısıtlamışki seni 8 kilo çok az şuanki kilona göre
hadi 80-90 la başlasan desem neysede 57 yidemi dert ediyorlar
sagol canım...amın..
ozan sormus n zaman cıkar dıe as den sonra bıkac gun takıp ederız hafta sonuna dogru cıkartırız demısler....
bende ikinci çocuğuma hamileyim mayısda doğum yapıcam bir kızım var 4 yaşında, ama ben hiç kilo almadım ilaçda vermedi doktor 6 aydan sonra veriyoruz dedi herşeyi yiyiorum ama bir süt içmek istemiyorum diğerin de içmiştim bunda canım istemiyor bir sorun çıkmaz inşallah bebeğimin gelişimi iyidiir insan ister istemez korkuyor... cinsiyetini tam göstermedi bebek ama %90 kız dedi doktor kesinde birşey söylemedi hayırlısı olsun
kusura bakma ben sankı yıllardır arkadasmısız gıbı yazıp gecıyorum canım ozan esım...ozan eşin sanırımm
inş.bişey kalmamış hadi allah kolaylık versin inş..
deren cim hem bluzun hem göbeğin çok tatlı maşallah ... çok yakından çekmişsin .. bence göründüğünden biraz daha küçük olabilirmi?
canım
hoşgeldinnnnnn.... sen nasılsın bakalım..
benim eşim anlamıyor işte bu hamilelik psikolojisini hemde zerre kadar bana problemli demeye başladı...
kıslarrr inanın benimde hiç gülesim yoktu
ben 8 ile 12 haftalarda bulantılarım çok yoğunken ağlama krizine giriyodum ne zaman iyileşicem ne zaman tekrar insna gibi yemek yiycem diye
ama tuza şekere heiiççç darılmadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?