2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kıslarrr inanın benimde hiç gülesim yoktu
ben 8 ile 12 haftalarda bulantılarım çok yoğunken ağlama krizine giriyodum ne zaman iyileşicem ne zaman tekrar insna gibi yemek yiycem diye
ama tuza şekere heiiççç darılmadımmm

ayy valla cok guldum kızzz..Sen cok yasa emii
hehehehe:90::90:

İyi Yapmışsın İyiki Geldin Ben Zaten Dayanamayacağını Biliyordum
Benim İç Göbek Pek Geniş Değil Sanırım Maşallahı Var Benim Göbüşüm Dün Yağlanmaya Başladım
Eşime Yağlattım Güzelcee Mis Gibi Koktu Bebe Yağı
Sizlerde Varmı Bilmiyorum Ama Bende Daha Hiç Çatlak Olmadı İnşallah Bundan Sonrada Hiç Olmaz
Kıyafete Gelince Valla Bi Başladımmı Kendini Tutamıyosun Esracım Ben Beşiği Bi Alayım İlk Etapta Dedim Dyanamadım Devamı Geldi
Yavaşca Önce Odanı Düzenle Sonra Sende Başla İnan Çok Zevkli Oluyo Alışveriş
Ayrıca Onun Beşiğini Filan Görünce Daha Çok Sevinip Heycanlanıyosunn

bende ikinci çocuğuma hamileyim mayısda doğum yapıcam bir kızım var 4 yaşında, ama ben hiç kilo almadım ilaçda vermedi doktor 6 aydan sonra veriyoruz dedi herşeyi yiyiorum ama bir süt içmek istemiyorum diğerin de içmiştim bunda canım istemiyor bir sorun çıkmaz inşallah bebeğimin gelişimi iyidiir insan ister istemez korkuyor... cinsiyetini tam göstermedi bebek ama %90 kız dedi doktor kesinde birşey söylemedi hayırlısı olsun

canım yani senin sadece 8 kilo almanı istemiş ama bu çok tuaf değilmi en normali 10 kilo diyor sonuçta senden çok daha fazla kiloula kalanlar var kan pıhtılaşması yüzündenmi istemiyor sende çok dikkat ete canım eğer öyleyse..bende 56 ile başladım 60 oldum 19+3 oldum düşün çok hızlı gidiyorum galiba belkide şuan 61 oldum
Hepinize Kocaman Bir Merhaba Diliyoruz Oğlumla Ben
Umarım Hepiniz Çok İyisinizdir Kızlar

Gülesram Tekrar Aramıza Döndüğüne Çok Sevindim Canım Benim

Bu Arada Göbüş Toipiğimize Resim Ekledim

hoşgeldinnnnnn.... sen nasılsın bakalım..

cerencıgım hastanedeyım ben hala cıkmadım...
ıns canım yaaa hayırlıısyla bır atlatsak...acayıp stres yaptım....
canım rahat ol inan anlamayacaksın.. allahın izniyle..

benim eşim anlamıyor işte bu hamilelik psikolojisini hemde zerre kadar bana problemli demeye başladı...

merhaba hoşgeldinn
dr kontrollerinde bebeğin gelişimini dr.un görmüştür sana bilgi vermedimi
problem olsa mutlaka sana söylerdi değilmi ayrıcaa ilacı 6.aydan sonra değil 3.aydan sonra veriyolar
nerenin dr.u bu merak ettimm

heehh işte sakinleşmek için yapılacak en güzel şeyy
bu arada vaktin olursa
www.lahuti.com a bir gir faydalı dualar tesbihler var inş.işine yarayan bişey çıkar ordan
sagol canım bakacagım sımdı...bol bol la havle cekıyorum...yazdıgın gıbı ıyı gelıyo...
rabbım herzaman bızımle ama ınsan sıkılınca sankı daha bır ıcten hıssetmek ıstıyo herseyı...

dr neden o kadar kısıtlamışki seni 8 kilo çok az şuanki kilona göre
hadi 80-90 la başlasan desem neysede 57 yidemi dert ediyorlar

ben 2 doktora gidiyorum .. bunu diyen jinekolog değil ... nişantaşında ilk tüp bebek için gittiğim gebelikte sağlıklı beslenme uzmanı. hala devam ediyorum gitmeye .(kan pıhtılaşması olduğu için bazı yiyecekler kısıtlı .. bazılarınıda bu dr. kilo almayaym diye kısıtlıyor) ..
eee... bu adam biraz sosyete doktoru ..hep kilodan kısıtlamaya çalışıyor .. doğum yapınca ince olmasın falan ..hatta .bana wıchy nin çatlak kremlerinden falan hediye etti ...
.dediklerinin bir kısmına uyuyorum ...ama canım istedi miiiii ... valla yiyorum bazen .. hamileyyizzz yaniiiii...

Öncelikle hosgeldin Yasemin..
Doktorların tutum ve davranısları birbirinden farklılık gösterebiliyor..
Örnegin ben hamile oldugumu ögrenir ögrenmez hemen doktorum elevit yazdı dogurana kadar içicen dedi..Kimi doktor bu ilacı 3.aydan sonra vermeye baslamıs mesela..İyisi mi sen doktorunla acık acık konus..Ben hep öyle yapıyorum..Bazı doktorlar söyle yapmıs, bazı anne adayları sunları kullnaıyor siz neye göre buna karar veriyorsunuz diye soruyorum..İçim rahatlıyor o zaman.
doktorum eger süt içemiyorsan sütlü tatlı ye yogurta peynire agırlık ver demişti...Sütlacı önerebilirim mesela..İnşallah saglıkla gelir bebeginiz kucagınıza...

hoş geldin .. hayırlı olsun ... inşallah sağlıkla kucağına alırsın ... hiçbir vitamin vermemesi garip geldi bana ..bir bildiği vardır doktorunun ...

deren cim hem bluzun hem göbeğin çok tatlı maşallah ... çok yakından çekmişsin .. bence göründüğünden biraz daha küçük olabilirmi?

Valla Kendim Çekince Anca Bu Kadar Oldu Nevracım Kolumu Uzakta Tuttum Ama Olmadı
Nasılsa Öyle Çıktı Ama Dediğin Gibi Belki Yakından Çekildiği İçin Bu Kadar Büyük Gözükmüş Olabilir

canım

hoşgeldinnnnnn.... sen nasılsın bakalım..

benim eşim anlamıyor işte bu hamilelik psikolojisini hemde zerre kadar bana problemli demeye başladı...

Hoşbulduk Yağmurcum İyiyim Çok Şükür
Eşine Gelince Pek Naz Çeken Bir Tip Değil Sanırım Kimisi Öyle Olur Hiç Çekemez Naz Filan
Sensin Problemli De Geç Takma Kafana

Senin Miğde Bulantılarında Bunları Yaşaman Normalki Eğer Ben Olsaydım Yerinde Sanırım Senin Kadar Katlanamazdım Ben Hayatta Gelemem Miğde Bulantısına Çok Şükür Rabbim Bana Yaşatmadı
Valla Ben Kızkende Annemlerde Sinir Olurdum Tam Kahvaltıya Otururuz Tuz İsterler Kalakrım Elimi Bi Atarım AAAA Bitmiş Ordan Bir Gıcıklığım Var Bu Olaylara

Kızlar randevumuz akşam 18:30 da ama ben giyinip birazdan cıkıcam evden..
Bankanın doktoruna da ugramam lazım..Hava da nasıl güzel burda pırıl pırıl bi güneş var dısarıda...
Herkes allaha emanet olsun..Öpüldünüz koccaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…