2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel anneler geçmişe göz attım biraz, umarım herkes iyidir.

Canım k.validemlerdeyim hala. Arda'm iyi teyzesi. bugün kafa ve poposuyla annesini taciz ediyordu

enfeksiyonum hala devam ediyor. purinol kullanıyorum ve bol su içiyorum inşallah kısa zamanda geçer.

cnm bende bundan bikaç hafta önce enfeksiyon oldum. purinol içtim bende. bikaç gün sonra geçti çok şükür. ama bende devamlı tekrarlayan bi hastalık bu. gebelikten öncede sık sık olurdum. sanırım yine ufak ufak başlıyor. dikkat etmeye çalışıyorum.
sende bol bol su iç. devamlı tuvalete çıkmak lazım. geçmiş olsun cnm.

sagol canım...amın..
ozan sormus n zaman cıkar dıe as den sonra bıkac gun takıp ederız hafta sonuna dogru cıkartırız demısler....

özlemcim dualarım seninle, ben inanıyorum sonuçların güzel çıkacak. bu zamana kadar hep soğukkanlı gödüm seni, bundan sonrada hiç stres yapma. Yüce Rabbime sığın. çok geçmiş olsun

cnm aramıza hg. eğerki dr gelişimi iyi dediyse dr una güven cnm. ama bu ilaç konusunu bi sor istersen. ama belki dr un kan sonuçlarına göre gerek görmemiş olabilir. ama içinde kalmasın. bi danış cnm. Allah kucağına almayı nasip etsin.

özlem cim sen tesbih çekiyorum dedikten sonra aklıma geldi bu tesbihler . daha önceden duymuştum

ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez
ALLAHÜMME YA MÜCİB 60 kere bütün duaları kabul olur
ALLAHÜMME YA SEMİU 100 kere hiç konuşmadan oku dileklerin kabul olur
ALLAHÜMME YA MUĞNİ düştüğü hastalıktan kurtulur,ilişki esnasında okursa
sevgi ve muhabbeti çok olur

evladı olmayan kadındört cuma''YA EVVEL''diye okusa,allahın izniyle evlat sahibi olur.

arkadaşlar paylaşmak istedim ..... ben duaya; tesbihe çok inanıyorum hamile kalmadan önceDe çekerdim .. hala da devam ediyorum hergün tesbih çekip bebeğime gönderiyorum .... kimin ne derdi varsa Allah yardımcı olur ..ALLAH KABUL ETSİN

Hayırlı Haberlerle Gel İnşallah Esracım ALLAHA EMANET OL :79:

canım güzel haberlerle dönersin inşallah.. kendine ii bak görüşmek üzre

gülesram aramıza döndüğüne sevindim cnm, bi anda gidiyorum yazınca üzülmüştüm. yokluğun belli oluyor cnm. yiğit efemizde iyi sanırım maşallah ona, dr a gidiyorsun sanırım. güzel haberlerle dön inş. bakalım ufaklığımız ne kadar büyümüş. grş tatlım.

Hosgeldin kızz..Nasılsın bebegin nasıl[/I][/B]

Sağol iyiyim canım...döndüğüne sevindim...siz nasılsınız bebişle bakalım?

[
blue-skyyy
hoşgeldinn nasılsın ?
allah kavuştursunn
ailen nasıl iyilermii
şimdi nasıl mutlusun sen:97:

Hoşbulduk semacan.. iyiym ben...evet mutuyum ama biraz buruğum işte...doyamadan döndüm... olsun diyorum gerçi görmek çok iyi geldi hepsini walla...Onlar iyiler maaşallah...sağol canım sorduğun için...
siz nasılsınız ayşe kızımla bakalım?

kızlar bu bebek kıyafetleri konusunda ben eminönünü düşünüyorum, herkes orayı tavsiye ediyor. hastane çıkışı olsun, tulumları, battaniyesi v.b bu tarz. konfeksiyon ürünleri oradan baksammı acaba, gerçi biraz uzağım ben eminönüne. gerçekten gitmeye değermi?? aranızda giden yada gitmeyi düşünen varmı kızlar. fiyatları uygun diyolar ama. ne dersiniz?

hoş geldin .. hayırlı olsun ... inşallah sağlıkla kucağına alırsın ... hiçbir vitamin vermemesi garip geldi bana ..bir bildiği vardır doktorunun ...

teşekkür ederim nevra pardon yazmayı unutmuşum sadece 2 aylıkken folik asit verdi onuda üç hafta içmemi söyledi 6 aydan sonra vereceğini söyledi ben ilk hamileliğimde de hiç vitamin ilacı içmedim sadece hamile kalmadan 3 ay önce ve hamileliğimin 3 ayına kadar folik asit içtim düzenli beslendiğinde gerek olmadığını da duymuştum o doktorum boş ver içme demişti kızımda 4 kilo doğdu siz kullanıyomusunuz vitamin ilacı

Kızlar Hepinize Keyifli Muhebbetler
Akşama Yemek Yapıcam Çamaşır Sericem Vs Çok İşim Varr Pffff
Kendinize Ve Meleklerinize Çok İyi Bakınnn :79:

Medipolde Leyla hanıma gittinmi, onu tavsiye ederim şiddetle...

ben kullanıyorum günaşırı 1 tane elevit , hafta 2 kere = b12 vitamin
birde omega3lü balık hapı =hergün
ve calsiyum magnezyumlu kemikleriçin hap = bu da günaşırı

ben çıkıyorum şimdilk akşamüstü girerim ... birkaç işim var..markete gidicem yemeğimde yokk (
görüşürüz

selam kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum birsaattir sonra bibaktım aşağısı felaket kalabalık vazgeçtim yoksa gelemiycem yanınıza :))okadar okudum isimleri tutamadım aklımda gene..özlemcim hayırlısıyla atlatırsın inşallah sonuçlarda tertemiz çıkar..dr gidenler hayırlı haberlerle döner inşallah..
deren göbüşünde kıyafetlerinde çok tatlı maşallah bizde iyiyizdir umarım teyzeleri hala hareketleri hissedemiyorum yada ayırt edemiyorum bilmiyorum..

teşekkür edrerim canım 2 aylıkken sadece folik asit verdi dr bebeğimin gelişimi iyi burda içtiklerini okuyunca arkadaşların soruyom dedim ilk hamilelelğimde de sadece folik asit almıştım kızımda sağlıklı doğmuştu yiinede dr danışırım....:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…