Canım k.validemlerdeyim hala. Arda'm iyi teyzesi. bugün kafa ve poposuyla annesini taciz ediyordu
enfeksiyonum hala devam ediyor. purinol kullanıyorum ve bol su içiyoruminşallah kısa zamanda geçer.
sagol canım...amın..
ozan sormus n zaman cıkar dıe as den sonra bıkac gun takıp ederız hafta sonuna dogru cıkartırız demısler....
bende ikinci çocuğuma hamileyim mayısda doğum yapıcam bir kızım var 4 yaşında, ama ben hiç kilo almadım ilaçda vermedi doktor 6 aydan sonra veriyoruz dedi herşeyi yiyiorum ama bir süt içmek istemiyorum diğerin de içmiştim bunda canım istemiyor bir sorun çıkmaz inşallah bebeğimin gelişimi iyidiir insan ister istemez korkuyor... cinsiyetini tam göstermedi bebek ama %90 kız dedi doktor kesinde birşey söylemedi hayırlısı olsun
kusura bakma ben sankı yıllardır arkadasmısız gıbı yazıp gecıyorum canım ozan esım...
AMINNNNNN canım AMIIIIIIIINNNN....
aman canım rica ederimm ne demek
allah bir yastıkta kocatsın sizi inş..
Tabikide meleklerinizle birlikte:97:
amıııııııııın canım rabbım hepımıze bol bol mutluluk versın kuzularımızla ıns....
Kızlar randevumuz akşam 18:30 da ama ben giyinip birazdan cıkıcam evden..
Bankanın doktoruna da ugramam lazım..Hava da nasıl güzel burda pırıl pırıl bi güneş var dısarıda...
Herkes allaha emanet olsun..Öpüldünüz koccaman
Kızlar randevumuz akşam 18:30 da ama ben giyinip birazdan cıkıcam evden..
Bankanın doktoruna da ugramam lazım..Hava da nasıl güzel burda pırıl pırıl bi güneş var dısarıda...
Herkes allaha emanet olsun..Öpüldünüz koccaman
Hosgeldin kızz..Nasılsın bebegin nasıl[/I][/B]
blue-skyyy
hoşgeldinn nasılsın ?
allah kavuştursunn
ailen nasıl iyilermii
şimdi nasıl mutlusun sen:97:
slm güzel anneler geçmişe göz attım biraz, umarım herkes iyidir.
cnm bende bundan bikaç hafta önce enfeksiyon oldum. purinol içtim bende. bikaç gün sonra geçti çok şükür. ama bende devamlı tekrarlayan bi hastalık bu. gebelikten öncede sık sık olurdum. sanırım yine ufak ufak başlıyor. dikkat etmeye çalışıyorum.
sende bol bol su iç. devamlı tuvalete çıkmak lazım. geçmiş olsun cnm.
özlemcim dualarım seninle, ben inanıyorum sonuçların güzel çıkacak. bu zamana kadar hep soğukkanlı gödüm seni, bundan sonrada hiç stres yapma. Yüce Rabbime sığın. çok geçmiş olsun
SAGOL CANIM..ıns canım..
sımdıye kadar cok sey yasadım emınım yasadıklarımın yanında hıcbıseydır as ama yınede ınsanı kasıyo bıraz...rabbım cok buyuk guzel kızımında benımde yardımcımız olsun ıns..
hoş geldin .. hayırlı olsun ... inşallah sağlıkla kucağına alırsın ... hiçbir vitamin vermemesi garip geldi bana ..bir bildiği vardır doktorunun ...
kızlar çoğunuz biliyordur ben medipole gidiyorum koşuyolu. doktorumu değiştirmiştim cevahir tekcan'dan prof.dr.gürkan zorlu'ya geçtim yalnız adam bana tam bir sezeryancı bigi geliyor. hiç içim ısınmadı napsam bilemiyorum. normal doğum istiyorum ben. var mı bildiğiniz bu taraflarda bi doktor hastane (normal doğumcu)
teşekkür ederim nevra pardon yazmayı unutmuşum sadece 2 aylıkken folik asit verdi onuda üç hafta içmemi söyledi 6 aydan sonra vereceğini söyledi ben ilk hamileliğimde de hiç vitamin ilacı içmedim sadece hamile kalmadan 3 ay önce ve hamileliğimin 3 ayına kadar folik asit içtim düzenli beslendiğinde gerek olmadığını da duymuştum o doktorum boş ver içme demişti kızımda 4 kilo doğdu siz kullanıyomusunuz vitamin ilacı
slm güzel anneler geçmişe göz attım biraz, umarım herkes iyidir.
cnm bende bundan bikaç hafta önce enfeksiyon oldum. purinol içtim bende. bikaç gün sonra geçti çok şükür. ama bende devamlı tekrarlayan bi hastalık bu. gebelikten öncede sık sık olurdum. sanırım yine ufak ufak başlıyor. dikkat etmeye çalışıyorum.
sende bol bol su iç. devamlı tuvalete çıkmak lazım. geçmiş olsun cnm.
özlemcim dualarım seninle, ben inanıyorum sonuçların güzel çıkacak. bu zamana kadar hep soğukkanlı gödüm seni, bundan sonrada hiç stres yapma. Yüce Rabbime sığın. çok geçmiş olsun
cnm aramıza hg. eğerki dr gelişimi iyi dediyse dr una güven cnm. ama bu ilaç konusunu bi sor istersen. ama belki dr un kan sonuçlarına göre gerek görmemiş olabilir. ama içinde kalmasın. bi danış cnm. Allah kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?