2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben kullanıyorum günaşırı 1 tane elevit , hafta 2 kere = b12 vitamin
birde omega3lü balık hapı =hergün
ve calsiyum magnezyumlu kemikleriçin hap = bu da günaşırı

bende kan pıhtılaşmadan dolayı benexol içiyorum nevra,haftada 2 benimde nezamana kadar içecekmişsin dr bişey dedimi?

OLSUNN kısada olsa gittin gördün geldin
bir süre daha böyle idare eder seni..
bizde iyiyiz teyzesi kızımda sana el sallıyo oda arkadaşını soruyor
isim için karar verdinizmi ?

Kızlar Hepinize Keyifli Muhebbetler
Akşama Yemek Yapıcam Çamaşır Sericem Vs Çok İşim Varr Pffff
Kendinize Ve Meleklerinize Çok İyi Bakınnn :79:

kolay gelsin aynı işler bendede var malesef ( üstüne eşim bide halıya kahve döktü dün gece onu yıkıycam makineyle,akşam sildirdim ama çıkmadı tam olarak..sende bebişine çok ii bak

ben kullanıyorum günaşırı 1 tane elevit , hafta 2 kere = b12 vitamin
birde omega3lü balık hapı =hergün
ve calsiyum magnezyumlu kemikleriçin hap = bu da günaşırı

canım bende eleviti gün aşırı içiyorum, hergün içmiyorum kan hapını düzenli olarak her gece içiyorum, calsiyum ve magnezyumu verdi ama daha başlamadım hatta 23 ünde gittiğimde sorayım artık içmem gerekiyorsa onlarıda gün aşırı alayım..

sizler kullanıyormusunuz kızlar??

cnm ben elevit ve kan ilacı kullanıyorum. başkada bi ilaç vermedi dr um.

semaysem yanlış anlamadıysam kızlarımız adaş olacak heralde bizde Ayşe Hüma düşünüyoruz allah kısmet ederse.

ysh arkadaşım bende vitamin kullanmıyorum ilk üç ay kusma olduğu için hep serumla vitamin verdiler zaten şimdi iştahım çok iyi herşeyden yiyorum süt ürünlerine çok düşkünüm yumurtayı falanda hergün mutlaka yerim yani ben iyi beslendiğime inanıyorum onun için almıyorum vitamin ama kan hapına bu ara başlamam lazım bitek kırmızı eti çok yiyemiyorum tiksindim kansız kalmayalım sonra

bu arada burada bu kadar vakit geçirip bişiler yazmayan varmı acaba beniim gibi bilmem
ne yapayım zannediyorumki bişi dersem yanlış birini kırarım üzerim hamilelikten birazda patavatsızlık geldi üstüme

herkese günaydin kizlar nasilsiniz ? bu saate ne günaydini demeyin yeni uyandim sayilir

evet ne güzelll
benimki Hatice Ayşe adaşlar kızlarımız çok sevindimmm
içinin almadığı şeyleri yeme ama mutlaka telafi edecek şeyler ye..
olsun canım hepimiz aynıyız
bende de var olan patavatsızlık mı desem pat diye söylemekmi desemm

canım bende eleviti hergün içiyorum extra şunlarda var balık hapı,calsium,vitamin ve magnesyum bunları hepsinden günde 1 er tane içiyorum bende demir ve kan eksikliği çıkmıştığı belki ondan bu kadar çoktur:) bazen çok sıkıyo hepsini içmek ama doktorum bilhassa magnezyumu ihmal etme gelecekte olabilecek kas ağrın için ok ii gelecek dedi bence sende başla doktorun yazdıysa vardır bildiği

OLSUNN kısada olsa gittin gördün geldin
bir süre daha böyle idare eder seni..
bizde iyiyiz teyzesi kızımda sana el sallıyo oda arkadaşını soruyor
isim için karar verdinizmi ?

tabi tabii...idare eder...anneciğim zaten gelecek nasipse doğumdan önce...inşaallah.....kızımızın iyi olduğuna sevindim...biz de iyiyiz teyzesi...seninle konuştuğumuz isimler beklemede halen.babamızdan onay gelsin diye bekliyoruz...hayırlısı bakalım...

inş.daha öncesinden gelir
ailenden isim öneren oldumu ?

canım bende iyi besleniyorum diyorum ama yok bakıyorumda çalıştığım için çok dikkat edemiyorum o yüzden gün aşırı içiyorum eleviti.. kan hapına gelince kanım düşük çıktı onun için içiyorum ayrıca anne sütü için çoook önemliymiş...

canım ne istiyorsan yaz sen neden kırılalımkii...

herkese günaydin kizlar nasilsiniz ? bu saate ne günaydini demeyin yeni uyandim sayilir

günaydın tünaydınnn... ohh yarasın canımm ahhh bende evde olunca doya doya uyucam..

kızlar benım detaylı ultrasonuma tam 1 hafta kaldı kısmetse ben sizlere göre 1 hafta 10 gun fln erken gırmıs gıbı olucam cunku dıger kızlar 20. haftalarında gırıo ben 19+1 gunluk girmiş olcam.benım bebeğimde ense kalınlıgı gorlmustu sonra testlerımıs temız cıkmıstı hatırlarsanız bundan dolayı ben tam sınır haftasında gırıorum umarım benım kızımda da hersey sağlıkla ılerlıodur offf ne cok oldu gormeyelı nasıl ozledımmm yaaa

bende yememe dikkat ediyorum et balık olsun sürekli yiyyorum süt içmesemde süt ürünleri alıyorum yoğurt peynir falan hamieliğimin ilk aylarında her şeyden tiksindim süt içtim kustum ne yesem çıkardım şimdi ondanmı ne süt fazla içemiyorum bebeğimin gelişimi iyi söylemiyi unutmuşum 2 aylıkken dr um folik asit verdi 3 hafta içtim burda arkadaşalrın vitamin aldıklarını okuyunca soruyum dedim bence de sağlıklı beslendiğinde fazla vitamin ilacı içmeye gerek yok kızım da biraz önce yazdım hatta o başka bir doktordu içmene gerek yok demişti kızımda sağlıklı doğdu allaha herkesin yardımcısı olsun:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…