ben kullanıyorum günaşırı 1 tane elevit , hafta 2 kere = b12 vitamin
birde omega3lü balık hapı =hergün
ve calsiyum magnezyumlu kemikleriçin hap = bu da günaşırı
Sağol iyiyim canım...döndüğüne sevindim...siz nasılsınız bebişle bakalım?
[
Hoşbulduk semacan..iyiym ben...evet mutuyum ama biraz buruğum işte...doyamadan döndüm... olsun diyorum gerçi görmek çok iyi geldi hepsini walla...Onlar iyiler maaşallah...sağol canım sorduğun için...
siz nasılsınız ayşe kızımla bakalım?
Kızlar Hepinize Keyifli Muhebbetler
Akşama Yemek Yapıcam Çamaşır Sericem Vs Çok İşim Varr Pffff
Kendinize Ve Meleklerinize Çok İyi Bakınnn :79:
ben kullanıyorum günaşırı 1 tane elevit , hafta 2 kere = b12 vitamin
birde omega3lü balık hapı =hergün
ve calsiyum magnezyumlu kemikleriçin hap = bu da günaşırı
canım bende eleviti gün aşırı içiyorum, hergün içmiyorum kan hapını düzenli olarak her gece içiyorum, calsiyum ve magnezyumu verdi ama daha başlamadım hatta 23 ünde gittiğimde sorayım artık içmem gerekiyorsa onlarıda gün aşırı alayım..
sizler kullanıyormusunuz kızlar??
semaysem yanlış anlamadıysam kızlarımız adaş olacak heralde bizde Ayşe Hüma düşünüyoruz allah kısmet ederse.
ysh arkadaşım bende vitamin kullanmıyorum ilk üç ay kusma olduğu için hep serumla vitamin verdiler zaten şimdi iştahım çok iyi herşeyden yiyorum süt ürünlerine çok düşkünüm yumurtayı falanda hergün mutlaka yerim yani ben iyi beslendiğime inanıyorum onun için almıyorum vitamin ama kan hapına bu ara başlamam lazım bitek kırmızı eti çok yiyemiyorum tiksindim kansız kalmayalım sonra
bu arada burada bu kadar vakit geçirip bişiler yazmayan varmı acaba beniim gibi bilmem
ne yapayım zannediyorumki bişi dersem yanlış birini kırarım üzerim hamilelikten birazda patavatsızlık geldi üstüme
canım bende eleviti gün aşırı içiyorum, hergün içmiyorum kan hapını düzenli olarak her gece içiyorum, calsiyum ve magnezyumu verdi ama daha başlamadım hatta 23 ünde gittiğimde sorayım artık içmem gerekiyorsa onlarıda gün aşırı alayım..
sizler kullanıyormusunuz kızlar??
OLSUNN kısada olsa gittin gördün geldin
bir süre daha böyle idare eder seni..
bizde iyiyiz teyzesi kızımda sana el sallıyo oda arkadaşını soruyor
isim için karar verdinizmi ?
tabi tabii...idare eder...anneciğim zaten gelecek nasipse doğumdan önce...inşaallah.....kızımızın iyi olduğuna sevindim...biz de iyiyiz teyzesi...seninle konuştuğumuz isimler beklemede halen.babamızdan onay gelsin diye bekliyoruz...hayırlısı bakalım...
semaysem yanlış anlamadıysam kızlarımız adaş olacak heralde bizde Ayşe Hüma düşünüyoruz allah kısmet ederse.
ysh arkadaşım bende vitamin kullanmıyorum ilk üç ay kusma olduğu için hep serumla vitamin verdiler zaten şimdi iştahım çok iyi herşeyden yiyorum süt ürünlerine çok düşkünüm yumurtayı falanda hergün mutlaka yerim yani ben iyi beslendiğime inanıyorum onun için almıyorum vitamin ama kan hapına bu ara başlamam lazım bitek kırmızı eti çok yiyemiyorum tiksindim kansız kalmayalım sonra
bu arada burada bu kadar vakit geçirip bişiler yazmayan varmı acaba beniim gibi bilmem
ne yapayım zannediyorumki bişi dersem yanlış birini kırarım üzerim hamilelikten birazda patavatsızlık geldi üstüme
herkese günaydin kizlar nasilsiniz ? bu saate ne günaydini demeyin yeni uyandim sayilir
günaydın tünaydınnn... ohh yarasın canımm ahhh bende evde olunca doya doya uyucam..
Herkese selamlar....çok yorgunummmm şuan evde ve yatağında olmayı çok isterdim ...
Arkadaşlar nerdesiniz kimse yokmu herkes evde uyku saatindemi...::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?