2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayim simdilik biseyler atistirip doktora gitcegim :)

rabiacım dün akşam yazmışsın cnm. yetişemedim çıkmışsın. cvp yazdım ama görmedin sanırım. hamileliğimi sormuşsn, mide bulantılarımı falan. mide bulantım artık yok denecek kadar az. önceleri çok çektim ama şimdi çok şükür iyiyiz. senin hamileliğin nasıl cnm. bebişin kız sanırsam değilmi?

kızlar aranızda benim gibi göbişi yayılan varmı sanki benim kızın kafası belimin bir yanında bacakları diğer yanında genişledim iyice kimse 5 aylık olduğuma inanmıyo hergün en az iki kişi aaaa hamile olduğun belli değil diyor ama ben hiç kulak asmıyorum ablam ikizleri taşırken öleydi karnında hiç çatlak olmadı karın içi geniş oluyo heralde bazılarının he bide istatistik tutuyom en az bikişi de aaaaa kızmı? olsuuuun diyo .

bilmiyorum canim cinsiyetini bugün sorcagim umarim söyler :) hamislim cok rahat gecti ne bulanti ne halsizlik tiksinme aserme hic olmadim ama son 1 haftadir mide sorunu yasiyoum agir yemek yince bulanti yok ama midemde tas var sanki neyseki bulantilardan kurtulmussun canim burda bikac arkadas ilk zamanlarda baya cektiler

oldu benim şimdi çıkmam lazım kızım acıktıyemek yediricem bakkala ekmek almaya gidiyorum hepinizle tanıştığıma memnun oldum selam

resim pembe olunca dedim kızmı acaba. inş bugün öğrenirsin cnm. Allah gönlüne göre versin. sağlıklı olsunlarda cinsiyetinin hiç önemi yok. hayırlı haberlerle dön inş.

resim pembe olunca dedim kızmı acaba. inş bugün öğrenirsin cnm. Allah gönlüne göre versin. sağlıklı olsunlarda cinsiyetinin hiç önemi yok. hayırlı haberlerle dön inş.

kiz istedim icin rengi pempe yaptim canim tabiki önce bebegin sagligi önde gelir

umarim fazla kilo almamisimdir yoksa aksam esimin dalgasindan gecilmez

kızlar hepinize selam..
geçmişi okuyodum vakit alıyor haliyle...

dorti canım... geçmiş olur inş. bu zor günlerin.. lütfen artık kendini üzüp yıpratma.bizimde içimiz parçalanıyor.güzel hayırlı şeyler düşün öle olsun canım..geçecek allahun izniyle dualarımız seninle..

su periii evet canım aldım yazını.. senmi eminönüne gitmekten bahsediyordun..bende öle yapmayı düşünüyorum..
semasemin sepeti çok beğenmiştim fiyatta 270 deyince havalara uçmuştum.bir arkadaşım bebek sepetlerinin eminönümde olduğunu söledi bi ara bakmak lazım..
bu hafta benimde randevum var inş. hayırlı haberler alırım..

nevarcım yayınlaığın tesbihler sağolasın bir yere not ettim bana ve ihtiyacı olanlar için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…