selam kızlar evımızdeyız cok sukur
Ne dersin bugün kaçamak yapıp evemi gitsek....:))) beni bir uyku bastı anlatmam...
kızlar hepinize selam..
geçmişi okuyodum vakit alıyor haliyle...
dorti canım... geçmiş olur inş. bu zor günlerin.. lütfen artık kendini üzüp yıpratma.bizimde içimiz parçalanıyor.güzel hayırlı şeyler düşün öle olsun canım..geçecek allahun izniyle dualarımız seninle..
su periii evet canım aldım yazını.. senmi eminönüne gitmekten bahsediyordun..bende öle yapmayı düşünüyorum..
semasemin sepeti çok beğenmiştim fiyatta 270 deyince havalara uçmuştum.bir arkadaşım bebek sepetlerinin eminönümde olduğunu söledi bi ara bakmak lazım..
bu hafta benimde randevum var inş. hayırlı haberler alırım..
nevarcım yayınlaığın tesbihler sağolasın bir yere not ettim bana ve ihtiyacı olanlar için...
canlarım coksukur geldık eve.butun sonuclar aynı proteın eksıklıgı ve yuksek tansıyon teshısı kesınlestı.bunlarda tehlıkelı ve düşüge neden olan ıkı olumsuz seymıs.evde sureklı tansıyonumu olcup kaydedecekmısım.tansıyonum 13 u gecerse hemen hastaneye kosacakmısız.proteın eksıklıgıde yemekle falan ılgılı degılmıs.amaaaaaan kızlar vallahı kafam allak bullak oldu yıne.bunada sukur ne dıyelım.bu hafta yıne ara benı dedı.bebekle ılgılı ben kararımı verdım doguracagım.ama su dılek hanım denen kadından allah korusun aksı bır sey duyarsak ne yaparız bılmıyorum.o kadında hala ortada yok.ıste boyle canlarım.sızler nasılsınız bakalım.
slm cnm. çok şükür çıkmışsın hastaneden. şimdi nasılsın? görüştünüzmü dr la.
evet cnm ben bahsediyordum eminönünden. gidip göresim var ama bakalım biraz uzak. cnm bana en yakın sensin galiba, komşu sayılırız. hatırladığım kadarıyla yenibosnada oturuyordun. bende büyükçekmecedeyim. hangi hastaneye gidiyorsun cnm sen?
kızlar hepinize selam..
geçmişi okuyodum vakit alıyor haliyle...
dorti canım... geçmiş olur inş. bu zor günlerin.. lütfen artık kendini üzüp yıpratma.bizimde içimiz parçalanıyor.güzel hayırlı şeyler düşün öle olsun canım..geçecek allahun izniyle dualarımız seninle..
su periii evet canım aldım yazını.. senmi eminönüne gitmekten bahsediyordun..bende öle yapmayı düşünüyorum..
semasemin sepeti çok beğenmiştim fiyatta 270 deyince havalara uçmuştum.bir arkadaşım bebek sepetlerinin eminönümde olduğunu söledi bi ara bakmak lazım..
bu hafta benimde randevum var inş. hayırlı haberler alırım..
nevarcım yayınlaığın tesbihler sağolasın bir yere not ettim bana ve ihtiyacı olanlar için...
selam kızlar evımızdeyız cok sukur
kizlar ben cikiyorum ALLAHA emanetsiniz hoscakalin
canlarım coksukur geldık eve.butun sonuclar aynı proteın eksıklıgı ve yuksek tansıyon teshısı kesınlestı.bunlarda tehlıkelı ve düşüge neden olan ıkı olumsuz seymıs.evde sureklı tansıyonumu olcup kaydedecekmısım.tansıyonum 13 u gecerse hemen hastaneye kosacakmısız.proteın eksıklıgıde yemekle falan ılgılı degılmıs.amaaaaaan kızlar vallahı kafam allak bullak oldu yıne.bunada sukur ne dıyelım.bu hafta yıne ara benı dedı.bebekle ılgılı ben kararımı verdım doguracagım.ama su dılek hanım denen kadından allah korusun aksı bır sey duyarsak ne yaparız bılmıyorum.o kadında hala ortada yok.ıste boyle canlarım.sızler nasılsınız bakalım.
su periii bana en yakın senmisin yaaaaw ...yok başka arkadaşlarda vardı..yanlış hatırlamıyosam lover galiba bana daha yakın..?
ben hala tüpbebek yaptığım yere gidiyorum.bu c.tesi randevum var.as den vazgeçmiştik eşimle bakalım dr. rutine oturduğumuzu sölerse hemen bir hastane ye karar vemem gerekiyor. doğum için ve aynı zamanda doğumu yapacak dr. unda kontrolüne girmeliyim diye düşünüyorum..
hastane arayışındayım yanii...
bana yakın seçeneklerimin içinde olan hastaneler şunlar bilgisi tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim olumlu yada olumsuz lütfen..
medicine bağcılar
jfk bahçelievler
nisa yenibosna
safa yenibosna
medikal park bahçelievler
aklıma gelenler
hoşgeldin geçmiş olsun...
görüşürüz canım sende allaha emanet ol..
canım tekrar geçmiş olsun kendine dikkat et peki doktorun ne yapman gerektiğini söyledi ilaçmı kullanıyorsun protein eksikliğin için ya da ne yiyip içeceksin? tansiyon ilacı vermedimi? canım sen eğer kararlıysan sakın canını sıkma artık düşünme bunları onun ve senin sağlığın çok önemli... bizde iyiyiz malum işyeri çok yoğun çalışıyorum canım.. lütfen artık düşünme...
su periii bana en yakın senmisin yaaaaw ...yok başka arkadaşlarda vardı..yanlış hatırlamıyosam lover galiba bana daha yakın..?
ben hala tüpbebek yaptığım yere gidiyorum.bu c.tesi randevum var.as den vazgeçmiştik eşimle bakalım dr. rutine oturduğumuzu sölerse hemen bir hastane ye karar vemem gerekiyor. doğum için ve aynı zamanda doğumu yapacak dr. unda kontrolüne girmeliyim diye düşünüyorum..
hastane arayışındayım yanii...
bana yakın seçeneklerimin içinde olan hastaneler şunlar bilgisi tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim olumlu yada olumsuz lütfen..
medicine bağcılar
jfk bahçelievler
nisa yenibosna
safa yenibosna
medikal park bahçelievler
aklıma gelenler
sagol canım.yok ılac falan vermedı.sımdı takıp edecegız tansıyonumu sureklı olcup kaydedecegım.proteın ıcınde karbonhıdratlı yıyecekler yeme dedı.ödem olmasın dedı.kılo almamamı soyledı.tekar ıdrara bakılacak hafta ıcınde.ve en onemlısı moralını yuksek tut dedı.cunku bunların sebebı hep benım mutsuzlugumdan dolayı olmus.
sen amnıyoseentezmı oldun canım.kafam karısık ya belkıde daha once sormustum sana.kusura bakma ne olur.
canım üzüntüden olduğu kesin peki şuan kaç kilosun?dikkat et sağlıklı beslen kendine güzel bi çorba yap ve tekrar söylüyorum sen karalıysan artık düşünme dilek hanımın dediğide çok önemli değil o zaman... sebze yemeklerini tercih et.. pırasa ıspanak kabak brokoli hep bunlardan tüket bol su iç canım..
Arkadaşlar benim doktorum şu ana kadar bana hiç vitamin vermedi, elevit falan... Sizce normal mi? Aranızda benim gibi hiç vitamin kullanmayan var mı? Gerçi hap da içemeyen biriyim, işime geliyor ama acaba yüzde yüz gereklidir de doktor mu atlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?