2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm ben bahsediyordum eminönünden. gidip göresim var ama bakalım biraz uzak. cnm bana en yakın sensin galiba, komşu sayılırız. hatırladığım kadarıyla yenibosnada oturuyordun. bende büyükçekmecedeyim. hangi hastaneye gidiyorsun cnm sen?

canlarım coksukur geldık eve.butun sonuclar aynı proteın eksıklıgı ve yuksek tansıyon teshısı kesınlestı.bunlarda tehlıkelı ve düşüge neden olan ıkı olumsuz seymıs.evde sureklı tansıyonumu olcup kaydedecekmısım.tansıyonum 13 u gecerse hemen hastaneye kosacakmısız.proteın eksıklıgıde yemekle falan ılgılı degılmıs.amaaaaaan kızlar vallahı kafam allak bullak oldu yıne.bunada sukur ne dıyelım.bu hafta yıne ara benı dedı.bebekle ılgılı ben kararımı verdım doguracagım.ama su dılek hanım denen kadından allah korusun aksı bır sey duyarsak ne yaparız bılmıyorum.o kadında hala ortada yok.ıste boyle canlarım.sızler nasılsınız bakalım.

cnm en azından senin kararlı olduğunu görmek güzel. Allahın izniyle sapasağlam bi bebeğin olacak cnm. yinede şükretmek gerekir. Allah beterinden korusun. inş dilek hanımdanda güzel haberler gelir ve bundan sonra güzel bir hamilelik yaşarsın cnm. dualar herzman seninle. tekrar tekrar çok geçmiş olsun. Allahım seni ve bebeğini korusun.

slm cnm. çok şükür çıkmışsın hastaneden. şimdi nasılsın? görüştünüzmü dr la.

sagol canım.ıyı dıyelım ıyı olalım.bugunumuzede cok sukur.bebegın alınıp alınmamasıyla ılgılı doktorumun danısacagı fıkır alacagı bır kadın vardı.hala ortada yok.ınsanı nasılda delırtıyolar.bırde dıyorkı sakın tansıyonun 13 u gecmesın.nasıl gecmesın.cumadan berı kadından haber yok.anlamadım gıttı:18:

su periii bana en yakın senmisin yaaaaw ...yok başka arkadaşlarda vardı..yanlış hatırlamıyosam lover galiba bana daha yakın..?
ben hala tüpbebek yaptığım yere gidiyorum.bu c.tesi randevum var.as den vazgeçmiştik eşimle bakalım dr. rutine oturduğumuzu sölerse hemen bir hastane ye karar vemem gerekiyor. doğum için ve aynı zamanda doğumu yapacak dr. unda kontrolüne girmeliyim diye düşünüyorum..
hastane arayışındayım yanii...
bana yakın seçeneklerimin içinde olan hastaneler şunlar bilgisi tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim olumlu yada olumsuz lütfen..
medicine bağcılar
jfk bahçelievler
nisa yenibosna
safa yenibosna
medikal park bahçelievler

aklıma gelenler

sagol bıtanem.ınsallah jhersey ıyı olacak.bende bu sıkıntılarada sukur dıyorum.allah beterınden saklasın.doktorların elınde oyuncak olmusuz ıste.

selam kızlar evımızdeyız cok sukur

hoşgeldin geçmiş olsun...

kizlar ben cikiyorum ALLAHA emanetsiniz hoscakalin

görüşürüz canım sende allaha emanet ol..

canım tekrar geçmiş olsun kendine dikkat et peki doktorun ne yapman gerektiğini söyledi ilaçmı kullanıyorsun protein eksikliğin için ya da ne yiyip içeceksin? tansiyon ilacı vermedimi? canım sen eğer kararlıysan sakın canını sıkma artık düşünme bunları onun ve senin sağlığın çok önemli... bizde iyiyiz malum işyeri çok yoğun çalışıyorum canım.. lütfen artık düşünme...

sen amnıyoseentezmı oldun canım.kafam karısık ya belkıde daha once sormustum sana.kusura bakma ne olur.

sagol canım.yok ılac falan vermedı.sımdı takıp edecegız tansıyonumu sureklı olcup kaydedecegım.proteın ıcınde karbonhıdratlı yıyecekler yeme dedı.ödem olmasın dedı.kılo almamamı soyledı.tekar ıdrara bakılacak hafta ıcınde.ve en onemlısı moralını yuksek tut dedı.cunku bunların sebebı hep benım mutsuzlugumdan dolayı olmus.

benim yengem nisada doğum yaptı, memnun kaldı. bikaç arkadaşım daha var nisaya giden çok memnunlar ama sanırım çok yoğun bir hastane. bana uzak olmasaydı bende düşünmüştüm. belli olmaz, bakarsın doğum için bile gidebilirim oraya.

kızlar nerdesınız.ınternetten bebek alısverısı yapanınız varmı.en guvenılır olan hangısı sızce.e bebek dıye bır sırtede ındırım var yazmıssınız.nasıl sızce.sızın alısverıs yaptıgınız sıteler hangılerı

canım üzüntüden olduğu kesin peki şuan kaç kilosun?dikkat et sağlıklı beslen kendine güzel bi çorba yap ve tekrar söylüyorum sen karalıysan artık düşünme dilek hanımın dediğide çok önemli değil o zaman... sebze yemeklerini tercih et.. pırasa ıspanak kabak brokoli hep bunlardan tüket bol su iç canım..

sen amnıyoseentezmı oldun canım.kafam karısık ya belkıde daha once sormustum sana.kusura bakma ne olur.

canım 2 li ve 3 lü testlerimde risk çıkmıştı bu yüzde riskli gebelik prof.recep has a gitmiştim.ultrasonda bebği iyi gördü ve yapsakta etmiz çıkar as demişti.ama dr. yapmamı istediği halde biz vazgçtik.
as yaptırmadım yani rabbim e emanet ediyorum oğlumu sağlıklı hayırlı evlat olsun bahtı güzel olsun cümlemizin inş.

Arkadaşlar benim doktorum şu ana kadar bana hiç vitamin vermedi, elevit falan... Sizce normal mi? Aranızda benim gibi hiç vitamin kullanmayan var mı? Gerçi hap da içemeyen biriyim, işime geliyor ama acaba yüzde yüz gereklidir de doktor mu atlıyor?

sen nasılsın. sonucuna az kaldı galıba senınde.ınsallah cok ıyı sonuclar alacaksın.acaba sen olsan ne yapardın.ben ıyı bır karar verdımmı sence ne dersın.

bende elevıt ıcıyorum.bende sevmıyorum ılac ıcmeyı ama ıcıyoruz ıste.bende zaten cok vıtamın eksıklıgı var

sağol dorti cevabın için. Benim kan değerlerim iyi çıkmıştı ama ta gebeliğin ikinci ayı falandı ölçüldüğünde. Şimdi de halsizlik, yorgunluk çok fazla hissetmiyorum. Herhalde ihtiyaç yoktur diye avutuyorum kendimi :) ama yine de sorayım doktora en iyisi.

Bi de benim durumum ilaç içmeyi sevmemekle kalsa iyi. Ben içemiyorum :) Gitmiyor hap boğazımdan. Nasıl bir fobiyse, çok heyecanlanıyorum. İçemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…