2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canımmm cok tesekkur ederim güzel dileklerin için...
Sordum elbette kilomu ama buraya yazmayı unuttum..Hiç üzülme önemli olan kilo almak degil saglıklı gıdalar ile beslenmektir dedi..kilo aldım varsayalım ama yediklerin iyi degilse bunun bebege bi faydası olmaz sadece sen şişmiş olursun dedi..Bol sebze ve meyve ye dedi...Kırmızı et agzıma sürmedigim için köfteye agırlık verebilirsin dedi..Su an amacımız beni hamile kaldıgım kiloya getirebilmekmiş...
Ama dedi ya gelişimi bebegin kilosu iyi diye nasıl rahatladım anlatamam

baharnaz saol cnm bende öyle yapıcam artık ... su içicem buaralar ...

gülesram cicilerine bayıldım ..hele o sağda altta kareli bahçivan yokmu .. nekadar şeker ...
güle güle giysin inşallah ..

banada akşam komşum sordu
yatak için ne yapıcaksın dedi
bende ne olduğunu bilemediğim için size sordum

bu hafta arayamadım onu
müsait olunca arıycam ama aklımda

işte budur canım ya ne güzel söylemiş bence çok şanslısın kiloyu yavaş alman en mantıklısı zaten 2 ay sonra istemesende kilo alacaksın canımm..

hayırlı olsun ... maşallah .. kilosu boyu için birşey dedimi peki ....

cicileri sabırsızlıkla beklioyoruz .. güle güle kullansın .. minik erkeğin

gülesrammm güle güle kullansın canım hepside çok güzel ... bende bian önce almak istiyorum çok heveslendim ama yaaa

SAolun canlarım daha iyileri sizlerin olsun inşallah..
Tugbacım uzun zaman yoktum ama dun geri döndüm aranıza...
Benimkide öyle yani saglam bi tekmesi yok gıdıklama gibi bi kıpırdanma var içeride..
En cok yürürken hissediyorum dun kemeraltı nda dolasırken nasıl hareketliydi anlatamam
Anası gibi sevcek galiba gezmeyi

Nevracım benim oglan cok hareketli oldugu için doktor bi türlü duzgun ölçemedi boyunu..
30 Kasım da ölçtügünde -o sırada uyuyordu cunku paşam-17 cm di...
Dün bana ortalama rakamlar söyledi..Boyu 20-22 cm arası olmustur dedi..anası babası gibi uzun olcak galiba benim sıpam..kilosu için 200 gr dan fazla ama 250 gr dan azdır dedi..Bebek büyüdügü zaman kilo için net bilgi veririm şimidedn kafana takma dedi..

herkese selammm
kızlar lohusa yatağı diye bişey varmışşş
siz duydunuzmu yada gören varmı aranızda
ne yapılıyo yatağa
bu yatak olaylarından falan hiç hbrim yok benim...doğum iznine ayrılınca annem gelecek yanıma inş..o ayarlayacak..ben hiçbirşey bilmiyorum çünkü...ama ne çok iş varmış bu doğum olaylarında yaa....bir de ne kadar masraflıymış değil mi? Sağlıkla gelsinler de inş...

gülesram süper şeyler..haıyrlı olsun canım....

gülesram cicilerine bayıldım ..hele o sağda altta kareli bahçivan yokmu .. nekadar şeker ...
güle güle giysin inşallah ..

ehueheheuhe
Bir an hayal ettim onun içinde paşamı içim gitti..Bütün kıyafetleri yaydım salona..Ortalık carsamba pazarı gibi ben oturdum hem burdan yazıyorum hemde onları seyrediyorum
Nolur yanlıs anlamayın görgüsüzlük falan gibi ama yazmak isterim neler aldıgımı..Belki bi fikir olur sizede..
Satıcı kızla cok konustum bebek için neler gerekli cok yardımcı oldu..Yalnız oldugum ve cok agır kaldıramadıgım için az sey aldım
*4 tane alttan cıtcıtlı kısa kollu badi.
*10 tane beyaz mendil
*5 tane beyaz el bezi
*1 tane penye battaniye.
*3 tane iç zıbın
*2 takım sapkalı eldivenli önlüklü pijama
*Gögüs ucu kremi(Lansinoh...Eczanede minicik boyu böyle ruj boyunda 25 TL iken ben büyük boyunu 23 TL ye aldım)
*3 tane patikli alt pijama...

Satıcı kız bir de dedi ki bu aldıklarınız sizi ilk 1 ay için idare eder bir dahaki alısverişinizde biraz daha büyük alırsınız cunku bebekler cok cabuk buyuyorlar dedi..Aklınızda bulunsun..

ya bende akşam duydum 2 komşumda hamile bu arada ikisininde kızı olacakmış
onlardan duydummm ama detay sormadım
anneciğin gelince yapar sana merak etme
yaww sorma ben alışverişe bişey harcamam diyodum ama baya bişey gidecek
allah kolaylık versin hepimize

arkadaşlar bende kızıma ciciler aldım ama nasıl ekleniyo bilmiyorum
Ayy bende zor yaptım ama nan nasıl yaptım bilmiyorum cok karısık kuzum yaaa..
keske anlatabilseydim:26:
cok tesekkur ederim canım..Bende dun aldım ama alıncak o kadar cok sey var ki..Belki ben erken basladım ama bizde anane babanne durumu olmadıgı için herseyi kendimiz alıcaz..Yavas yavas alalım ki birden yuk binmesin sırtımıza..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Para dedigin su gibi harcanıyo valla..Dun akşam verdim paraları rahatladım..İnşallah saglıkla giyer oglusum..EE ne de olsa anne baba olmak kolay degil katlancaz cocugumuz için

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için. moral oldu. elekrikler gitmişti geç yazdım kusura bakmayın. hafiften bişeyler hissettim karnımda herlde bebeişim oynadı. bişey olmasın bebeğime annesi onu çok seviyo. üzmeden beni hareketlense bi ohh çekicem.

Rabbim sizi hiç ayırmasın inşallah canım sakın uzme kendini..
Doktorlar senin için en iyi olanı yapacak seni de turp gibi saglam edicek..
Sen içinde bi can tasıyosun o yuzden emin ol hepsi sana daha fazla özen göstercek inan bana...
Seni ve Doruk' u cok seviyorum..İyi bakın kendinize emi

bana yardım edebilecek kimse yokmu yaa bi tek esram cevap vermiş oda hatırlamıyo

Canımm alıntı ile cevapla likini tıkla
karsına cıkan sayfada altında kalın siyah ile cizili bir A harfi var onun yanında bi atac var onu tıkla
Küçük bi sayfa acılacak ekranda...
Sayfanın sag üst köşesinde Dosya Ekle diye bişey var onu tıkla
Onu tıkladıgın an minik bi sayfa acılacak altında yazan Dosyalrı Seç butonuna tıkla
O buton seni kendi bilgisayarının içine atacak.Oradan uygun resimleri CTRL tusuna basılı tutatrak sec..
yukle dedikten sonra bir iki basit işlem daha var..Onşarıda yaptın mı hallolur bu iş..
Nasıl anlattım ama

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim....kendimi üzüyordum sizlerle paylaşınca rahatladım gerçekten....şimdi kızımla çok mutluyum...

nevra hoşgeldn .. baya özlettin kendini .. bilgisayarın tamir olduğuna göre bol bol görüşürüz artık ..oğlun hayırlı olsunnnn

çok sağolasın canım.. valla bende özlemişim sizleri...

maşallah bebişine güzel büyümüş arkadaşlar yazmış zaten lökosit çok yüksek çıkmamış ama bol su iç canım..su içmek iyi de ayy gece tuvalete kalkmak mahfediyo beni normalde de su çok içerim şimdi en az 3 kez kalkıyorum..

Maaşallah güzel bebegine hep böyle olursunuz inşallah
Demek oglusuma bi arkadas daha geliyo..Ohhhh yasasın

[/B]

çok sağol canım..evet bir arkadaşı oldu şimdiden.. beraberce yaramazlık yapacaklar...ayyy gelse o günler...
randevunu da okudum güzel geçmiş sevindim.
bu arada cicileriniz süper.. bahçivan tulum benim de favorim ayy bende sabırsızlanıyorum alışveriş için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…