gözün aydın canım maşallah diyelim oğluşuna bak herşey yolundaymış,kilon için ne dedi yazmamışsın ama ... iyi yapmışsın en güzeli merak ettiğimiz herşeyi sormak tabi ben nedense oraya gidince unutuyorum hemen... ciciler almışsın ne güzel güle güle kullansın kuzucun canım benim ii günlerde giysin.. kemeraltını bilirim evet bebek mağazalrı he çok güzeldir hemde kaliteli annemde sanıyorum gidip ordan alıcak benim için kısmetse ...
semaysem nasıl yani lohusa yatağı derken anlamadım canım yani hani bizimkiler süsler falan en güzel nevresimler falan açılır o tarz bişeymi sordun.....???
bu arada ciesra dan haberin varmı? görüştünüzmü hiç nasılmış nasıl olmuş merak ettim canım..
Canımmm cok tesekkur ederim güzel dileklerin için...
Sordum elbette kilomu ama buraya yazmayı unuttum..Hiç üzülme önemli olan kilo almak degil saglıklı gıdalar ile beslenmektir dedi..kilo aldım varsayalım ama yediklerin iyi degilse bunun bebege bi faydası olmaz sadece sen şişmiş olursun dedi..Bol sebze ve meyve ye dedi...Kırmızı et agzıma sürmedigim için köfteye agırlık verebilirsin dedi..Su an amacımız beni hamile kaldıgım kiloya getirebilmekmiş...
Ama dedi ya gelişimi bebegin kilosu iyi diye nasıl rahatladım anlatamam
hayırlı olsun ... maşallah .. kilosu boyu için birşey dedimi peki ....
cicileri sabırsızlıkla beklioyoruz .. güle güle kullansın .. minik erkeğin
gülesram hoşgeldin nerdesin canım sen uzun zamandır yokmuydun benmi göremedim seni bebeğinden gelişmeler v ar ne kadar güzel aynı haftada olduğumuz için pür dikkat okudum yazdıklarını bende bebeğimin hareketlerini hissediyorum böyle çok derinden damar atması gibi evet bazı zamanlarda hiç hissetmiyorum bunu yazdığın iyi olmuş :)
gülesrammm güle güle kullansın canım hepside çok güzel ... bende bian önce almak istiyorum çok heveslendim ama yaaa
bu yatak olaylarından falan hiç hbrim yok benim...doğum iznine ayrılınca annem gelecek yanıma inş..o ayarlayacak..ben hiçbirşey bilmiyorum çünkü...ama ne çok iş varmış bu doğum olaylarında yaa....bir de ne kadar masraflıymış değil mi?herkese selammm
kızlar lohusa yatağı diye bişey varmışşş
siz duydunuzmu yada gören varmı aranızda
ne yapılıyo yatağa
gülesram cicilerine bayıldım ..hele o sağda altta kareli bahçivan yokmu .. nekadar şeker ...
güle güle giysin inşallah ..
bu yatak olaylarından falan hiç hbrim yok benim...doğum iznine ayrılınca annem gelecek yanıma inş..o ayarlayacak..ben hiçbirşey bilmiyorum çünkü...ama ne çok iş varmış bu doğum olaylarında yaa....bir de ne kadar masraflıymış değil mi?Sağlıkla gelsinler de inş...
gülesram süper şeyler..haıyrlı olsun canım....
Ayy bende zor yaptım ama nan nasıl yaptım bilmiyorum cok karısık kuzum yaaa..arkadaşlar bende kızıma ciciler aldım ama nasıl ekleniyo bilmiyorum
cok tesekkur ederim canım..Bende dun aldım ama alıncak o kadar cok sey var ki..Belki ben erken basladım ama bizde anane babanne durumu olmadıgı için herseyi kendimiz alıcaz..Yavas yavas alalım ki birden yuk binmesin sırtımıza..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Para dedigin su gibi harcanıyo valla..Dun akşam verdim paraları rahatladım..İnşallah saglıkla giyer oglusum..EE ne de olsa anne baba olmak kolay degil katlancaz cocugumuz içinbu yatak olaylarından falan hiç hbrim yok benim...doğum iznine ayrılınca annem gelecek yanıma inş..o ayarlayacak..ben hiçbirşey bilmiyorum çünkü...ama ne çok iş varmış bu doğum olaylarında yaa....bir de ne kadar masraflıymış değil mi?Sağlıkla gelsinler de inş...
gülesram süper şeyler..haıyrlı olsun canım....
ARKADAŞLAR
şirkette yaşanan bazı problemler dolayısıyla
uzunnn bir süre kk giremiyebilirimm
bilginiz olsun
Hayırdır bi sorun yoktur inşallah
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için. moral oldu. elekrikler gitmişti geç yazdım kusura bakmayın. hafiften bişeyler hissettim karnımda herlde bebeişim oynadı. bişey olmasın bebeğime annesi onu çok seviyo. üzmeden beni hareketlense bi ohh çekicem.
bana yardım edebilecek kimse yokmu yaa bi tek esram cevap vermiş oda hatırlamıyo
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim....kendimi üzüyordum sizlerle paylaşınca rahatladım gerçekten....şimdi kızımla çok mutluyum...Doktorların 12. haftalıkken cinsiyet tahmininde bulunmaları çok yanlış bence yasaklanmalı,avrupa amerika gibi 20. haftada söylensin,bende de senin durumuna benzer bir durum oldu benimki hele 11 haftalıktı sordum kız gibi dedi ama soyleme kimseye dedi. bende dayanamadım ee bir ay artık alıştırdık kendimizi isim bulduk kızımıza hayaller kurduk şöyle olur böyle olur. 16. haftamda doktor değiştirdim sorduk doktora açtı gösterdi. erkek bebek!! şok olduk tabi hayır isteyip istememekle bi alakası yok durumun ama kendini alıştırıyorsun. ondan sonra ben hala kız bebek rüyaları gördüm hep. 20. haftada yine sordum kesinleştirdi cinsiyetini doktor. ilk bakan doktorda pek yanılmam diye ahkam kesti. hayır bir de millete yayıyorsun su olacak diye,sonra doktor yanıldı. yaşadığın şoku anlıyorum. ama 16. da soyleyip 20 de değişseydi daha buyuk bi şok olacaktı. zaman cabuk geçiyor ve herşey unutuluyor. takma kafana
nevra hoşgeldn .. baya özlettin kendini .. bilgisayarın tamir olduğuna göre bol bol görüşürüz artık ..oğlun hayırlı olsunnnn
maşallah bebişine güzel büyümüş arkadaşlar yazmış zaten lökosit çok yüksek çıkmamış ama bol su iç canım..su içmek iyi de ayy gece tuvalete kalkmak mahfediyo beni normalde de su çok içerim şimdi en az 3 kez kalkıyorum..herkese merhaba güzel anneler..
1 saat önce doktordan geldim ... bebğimi gördüm ... 250 gr olmuş ...
kan ve idrar tahlili istedi ... sabah 10 gibi verdim .. şimdi internetten baktım çıkmış sonuç ..
yaa tam anlamadım ama benim idrarda galiba enfeksiyon gibi birşey var ...:26:
Lökosit 10-12
Epitel bol
yazıyorr.....
Maaşallah güzel bebegine hep böyle olursunuz inşallah
Demek oglusuma bi arkadas daha geliyo..Ohhhh yasasın
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?