2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun nevra hafifbir enfeksiyondur korkma bendede çıktı içtiğin su miktarını arttırıp bol meyve yersen 1 haftada geçer kan tahlili yaptırdıysan kan sayımı(hemogram)da wbc ye bak o kaç çıkmış oda lökosit değeri..ben suyla meyveyle atlattım seninde hemen geçecektir üzülme..

Elhamd canım...
Bende merak etmeye başladım artık,mağazalara girip kız erkek kıyafetlerine belirsizce bakmak ne zormuş..:26:
İnşallah haftaya öğrenirim dua edin canımmm

saol cnm teşk ederim .. evet kan tahlili sonucuna baktım şimdi
ordaki wbc yani lökosit değ . = 10.9 norm.değ 4-10
demekki hafif dediğin gibi ....

arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere yanlış anlamazsanız umarım beni benim uzun süredir akıntım çok geliyo sizlerde aynı şikayeti olan varmı bunun için doktora çıktınızmı ?

arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere yanlış anlamazsanız umarım beni benim uzun süredir akıntım çok geliyo sizlerde aynı şikayeti olan varmı bunun için doktora çıktınızmı ?

herkese selam kızlar
benimde akıntım çok hamilelikte olurmuş canım

benim arada oluyor ama abartı değil...normal olduğunu sanıyorum....doktoruna tlfda da sorabilirsin...illle de gitmene gerek yok.anormal bir durumsa çağırır o seni zaten....

KIZLARRRRRRRR...birşey soracağım ben de...ağzınızdaki o acı tat tamamen geçti mi?benim geçmedi de halen...doğumdan sonraya kadar devam edecek galiba...

aynen benimde çok arttı ama rengi kokusu yok önemli olanda bu fizyolofik akıntı dedi doktorum endişelenme canım,benim 12.haftaya kadar kanamam oldu ara ara ilk zamanlar hemn lavoboya koşuyodum şimdi alıştım bende..

canım ben de çok detaylı konuşmadım ama zaten doktorunun tavrından anlıyorsun normal doğumcu mu sezeryancı mı diye. mesela benm doktor prof. adam doğumhanede ıkın ıkın die beklemez herhalde hakımızda hayırlısı hayatım. doktoruna güveniyorsan 30 haftadan itibaren doğumunu konuşabilirsin. eğer samimiyetin varsa şimdiden ne düşündüğünü öğrenebilirsin.
Canımm ben en basından beri hep dusunuyordum bunu..
Dun de acık acık konustum doktorla...
Dedim bana bakacak kimsem yok
O yuzden naap et beni normal dogurt
İnşallah sezeryane mecbur kalmayız
hayatım, benim de bakacak kimsem yok. kayınvalidem çalışıyor kendi şirketlerinde ve çok uzun süre bakamaz. annem vefat etti zaten o hiç bakamaz. eeee geriye teyzeler kalıyor onlarında derdi başlarından aşkın

bu arada kızlar bana cevap yazan herkese alıntı yaptım ama çıkmadı ısrarla. sadece bu 2 alıntıyı cevaplayabildim. bir sorun var benim pc'de

saol cnm teşk ederim .. evet kan tahlili sonucuna baktım şimdi
ordaki wbc yani lökosit değ . = 10.9 norm.değ 4-10
demekki hafif dediğin gibi ....

rica ederim seninki benden çok düşük benim 14 tü 1 haftada 10 a düştü hemen geçer seninde umarım geçmiş olsun tekrar..

bu arada kızlar bana cevap yazan herkese alıntı yaptım ama çıkmadı ısrarla. sadece bu 2 alıntıyı cevaplayabildim. bir sorun var benim pc'de [/B]
tüp bebek olduğu için büyük ihtimal sezeryan benimki
benimde bakacakkimsem yok sayılır .. annem vefat etti ..kızkardeşim yeni doğum yaptı ..bebekli bende gelip kalamaz.. kayınvalide karşıda evi uzak ..sanmam gelip te baksın .. teyzem hayatta gelmez..
belkim büyük görümce gelip birkaç gün kalırr .eşi yok boşandı oğluda askerde
. yaşayıp görücezzz....
yada bakacak kimsesi olmayanlar bir grup kuralım . arka arkaya doğurucaz yaa bir eve çıkalım .. birbirimizin eksiğini kapatırız .. birbirimize bakarız:)))))))

KIZLARRRRRRRR...birşey soracağım ben de...ağzınızdaki o acı tat tamamen geçti mi?benim geçmedi de halen...doğumdan sonraya kadar devam edecek galiba...
bende yok canım..Allah kolaylık evrsin tez günde kurtulursun inşallah..

zonox bende dr.değiştirdim. benimkide prof.. anaamm bende bitmişim o zaman.. valla yeni gitmeye başladım henüz samimi sayılmam..du bakalım ne olcek hakkımızda hayırlısı..

üzülmüyorum desem yalan olur 6 yıldır burdayım
ama zaten 3 ay sonra bırakacaktım deyip teselli ediyorum kendimi
şahıslarla ilgili değil genel olarak problem var tasfiye edebilirler şirketi

ne oldu sema neler olmuş ben yokken.neden cıkıyosun ısten ya canım cok uzuldum

aynen benimde çok arttı ama rengi kokusu yok önemli olanda bu fizyolofik akıntı dedi doktorum endişelenme canım,benim 12.haftaya kadar kanamam oldu ara ara ilk zamanlar hemn lavoboya koşuyodum şimdi alıştım bende..

saol canım bünye değişiyo demek alışmam lazım bu durumlara :)

ne oldu sema neler olmuş ben yokken.neden cıkıyosun ısten ya canım cok uzuldum

SELAM hoşgeldinn
işyeri tasfiye edilecek galiba ama henüz kesinleşmedi
kesinleşirse bırakıcam
uzun süre yazamazsam merak etmeyin diye haber verdim arkadaşlara
sorun yok yanii elhm.

SELAM hoşgeldinn
işyeri tasfiye edilecek galiba ama henüz kesinleşmedi
kesinleşirse bırakıcam
uzun süre yazamazsam merak etmeyin diye haber verdim arkadaşlara
sorun yok yanii elhm.

senı bırakmayız sen bızım kralıcemıssın.gıtme bır yere.bak burada kardes olduk hepımız.sen benı ekledınmı facene.evde bılgısayarın yokmu canım.

Son düzenleme:
senı bırakmayız sen bızım kralıcemıssın.gıtme bır yere.bak burada kardes olduk hepımız.sen benı ekledınmı facene.evde bılgısayarın yomu canım.

ay canım sağol teşk ederimm
bende hepinizi çok merak edicemm
evde şimdilik yok ama işim kesinleşirse halledicem bilg işini
senin face yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…