herkese merhaba güzel anneler..
1 saat önce doktordan geldim ... bebğimi gördüm ... 250 gr olmuş ...
kan ve idrar tahlili istedi ... sabah 10 gibi verdim .. şimdi internetten baktım çıkmış sonuç ..
yaa tam anlamadım ama benim idrarda galiba enfeksiyon gibi birşey var ...:26:
Lökosit 10-12
Epitel bol
yazıyorr.....
CAnımm cok sukur hersey yolunda..cicilerde aldım ogluma allahım nolur giydirmeyi nasip et diye diye...
Kızz seninde bebegin cinsiyetini nasıl merak ediyorum..Bi pencere olsa da biz bakabilsek arada iceriye ne güzel olurdu dimi yaaa ehueheueheu
geçmiş olsun nevra hafifbir enfeksiyondur korkma bendede çıktı içtiğin su miktarını arttırıp bol meyve yersen 1 haftada geçer kan tahlili yaptırdıysan kan sayımı(hemogram)da wbc ye bak o kaç çıkmış oda lökosit değeri..ben suyla meyveyle atlattım seninde hemen geçecektir üzülme..
arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere yanlış anlamazsanız umarım beni benim uzun süredir akıntım çok geliyo sizlerde aynı şikayeti olan varmı bunun için doktora çıktınızmı ?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum sizlere yanlış anlamazsanız umarım beni benim uzun süredir akıntım çok geliyo sizlerde aynı şikayeti olan varmı bunun için doktora çıktınızmı ?
canım ben de çok detaylı konuşmadım ama zaten doktorunun tavrından anlıyorsun normal doğumcu mu sezeryancı mı diye. mesela benm doktor prof. adam doğumhanede ıkın ıkın die beklemez herhaldezonox ve gülesram ben daha hiç sormadım bile dr.a bu konuları..Bende normal doğum yanlısıyım ama daha erken dedim konuşmak için.. Hakkımızda hayırlısı olsun ya...İnşallah herşey yolunda gider üff ne karışık bu işler yaaa..normal istersin dr.istemez bu ne iş?
hayatım, benim de bakacak kimsem yok. kayınvalidem çalışıyor kendi şirketlerinde ve çok uzun süre bakamaz. annem vefat etti zaten o hiç bakamaz. eeee geriye teyzeler kalıyor onlarında derdi başlarından aşkınCanımm ben en basından beri hep dusunuyordum bunu..
Dun de acık acık konustum doktorla...
Dedim bana bakacak kimsem yok
O yuzden naap et beni normal dogurt
İnşallah sezeryane mecbur kalmayız
saol cnm teşk ederim .. evet kan tahlili sonucuna baktım şimdi
ordaki wbc yani lökosit değ . = 10.9 norm.değ 4-10
demekki hafif dediğin gibi ....
tüp bebek olduğu için büyük ihtimal sezeryan benimkibu arada kızlar bana cevap yazan herkese alıntı yaptım ama çıkmadı ısrarla. sadece bu 2 alıntıyı cevaplayabildim. bir sorun var benim pc'de[/B]
bende yok canım..Allah kolaylık evrsin tez günde kurtulursun inşallah..KIZLARRRRRRRR...birşey soracağım ben de...ağzınızdaki o acı tat tamamen geçti mi?benim geçmedi de halen...doğumdan sonraya kadar devam edecek galiba...
canım ben de çok detaylı konuşmadım ama zaten doktorunun tavrından anlıyorsun normal doğumcu mu sezeryancı mı diye. mesela benm doktor prof. adam doğumhanede ıkın ıkın die beklemez herhaldehakımızda hayırlısı hayatım. doktoruna güveniyorsan 30 haftadan itibaren doğumunu konuşabilirsin. eğer samimiyetin varsa şimdiden ne düşündüğünü öğrenebilirsin.
üzülmüyorum desem yalan olur 6 yıldır burdayım
ama zaten 3 ay sonra bırakacaktım deyip teselli ediyorum kendimi
şahıslarla ilgili değil genel olarak problem var tasfiye edebilirler şirketi
aynen benimde çok arttı ama rengi kokusu yok önemli olanda bu fizyolofik akıntı dedi doktorum endişelenme canım,benim 12.haftaya kadar kanamam oldu ara ara ilk zamanlar hemn lavoboya koşuyodum şimdi alıştım bende..
ne oldu sema neler olmuş ben yokken.neden cıkıyosun ısten ya canım cok uzuldum
sana ne oldu tugbacımsaol canım bünye değişiyo demek alışmam lazım bu durumlara :)
kızlar nerdesınız :84:
SELAM hoşgeldinn
işyeri tasfiye edilecek galiba ama henüz kesinleşmedi
kesinleşirse bırakıcam
uzun süre yazamazsam merak etmeyin diye haber verdim arkadaşlara
sorun yok yanii elhm.
senı bırakmayız sen bızım kralıcemıssın.gıtme bır yere.bak burada kardes olduk hepımız.sen benı ekledınmı facene.evde bılgısayarın yomu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?