ceren -daphne06-hazal çok saolun yorumlarınız için
benim tahlil kağıdında norma değer yazmıyorda .. bir sonraki kontrolumda 2-3 hafta sonra ... akşamada kayınvalidelere geçiyoruz orda kalıcam 10 gün .. karşıda maltepedeler bize çok uzak .. problem varsa gitmem diyordum ... içimi rahatlattınız ...
ben şimdi su içmeeye başlayayım ..başucuma koyarım
herkese merhaba güzel anneler..
1 saat önce doktordan geldim ... Bebğimi gördüm ... 250 gr olmuş ...
Kan ve idrar tahlili istedi ... Sabah 10 gibi verdim .. şimdi internetten baktım çıkmış sonuç ..
Yaa tam anlamadım ama benim idrarda galiba enfeksiyon gibi birşey var ...:26:
lökosit 10-12
epitel bol
yazıyorr.....
wc yede bi yatak at tam olsun:)
mrb arkadaslar;
canm degerlerın gayet iyi lokosit dgerleri 10-12 arası cok yuksek degıl doktorun sana kasıntı falan gıbı enfeksıyon belırtılerını sorcaktır bunlar yoksa sende cok buyuk ıhtımalle ılaclı tedavı onermez ancak senı rahatsız edecek kasıntı varsa hafıf bır ılaclı tedavı onerebılır.
Telaş edecek bır durum yok 18 hafta ıcın de mınıgının kılosu cok ıyı
mrb arkadaslar;
canm degerlerın gayet iyi lokosit dgerleri 10-12 arası cok yuksek degıl doktorun sana kasıntı falan gıbı enfeksıyon belırtılerını sorcaktır bunlar yoksa sende cok buyuk ıhtımalle ılaclı tedavı onermez ancak senı rahatsız edecek kasıntı varsa hafıf bır ılaclı tedavı onerebılır.
Telaş edecek bır durum yok 18 hafta ıcın de mınıgının kılosu cok ıyı
teşkk ederimmm ... ben daha önceki idrar tahlilimle karşılaştırınca yüksek geldi ondan panik yaptım aslında ... zaten idrarda yanma acıma probl sormuştu .. yok ...
şimdi gramlarla ifade ediliyor .. artık 30 lu haftalarda kaç kilo diye soracağız inşallah
teşkk ederimmm ... ben daha önceki idrar tahlilimle karşılaştırınca yüksek geldi ondan panik yaptım aslında ... zaten idrarda yanma acıma probl sormuştu .. yok ...
şimdi gramlarla ifade ediliyor .. artık 30 lu haftalarda kaç kilo diye soracağız inşallah
Hayırlı Haberlerle Gel İnşallah Esracım ALLAHA EMANET OL :79:
canım güzel haberlerle dönersin inşallah.. kendine ii bak görüşmek üzre
gülesram aramıza döndüğüne sevindim cnm, bi anda gidiyorum yazınca üzülmüştüm. yokluğun belli oluyor cnm. yiğit efemizde iyi sanırım maşallah ona, dr a gidiyorsun sanırım. güzel haberlerle dön inş. bakalım ufaklığımız ne kadar büyümüş. grş tatlım.
Sağol iyiyim canım...döndüğüne sevindim...siz nasılsınız bebişle bakalım?
Canlarım hepinize cok tesekkur ederim..Birazdan ayrıntıları paylasıcam sizlere
Canım ben dun doktoruma acık acık dedim ki sakın beni kesmeyi dusunmeçok sinirliyim. normal doğum istiyorum ama hiçbir doktora güvenmiyorum. hele ki internette yorumları okuyunca iyice geriliyorum
Dogumdan sonra bana bakabilecek bi annem yok..Kayınvalidemde bende cok fazla kalamz.O yuzden neyap et beni normal dogurt ki, bende hemen ayaga kalkabileyim..Hiç merak etme Esracım dedi...İnşallah hersey yolunda gider normal bir şekilde dunyaya gelir paşan inşallah..Her gün dua ediyorum canımm..İnşallah hepimizin gönlüne göre olur Kuzucum doktorla acık acık konusmak en iyisi..İnşallah mecbur kalmayız..Bende normal dogurmak istiyorum..Hemen süt geliyo o zaman cok kısa zamanda ayaga kalkıyosun..En yakın arkadasım dogum yapalı bugun 9 gun oldu kız hala rahat kalkıp oturamıyo..Bandajı hala duruyo karnında..Ve sütü ilk 3 gün gelmedigi için cocuk aclıktan ortalıgı yıktı...Şimdi yine az geliyo sütü..Ellerinde makine habire sagıyolar sütü..ayy cok zor işleri yaa...Allah yardımcısı olsun bizede en kolayını yasatsın inşallahaynennn canım aynen ya yok açılma olmadı yok kordon dolandı suyu bitti diyip hemen alıyorlar insanlarda çaresiz tabi o esnada kimse bişey diyemiyor bende normal istiyorum gelinimiz yaptı aynı gün ayağa kalktı 1 haftada eski haline döndü sadece 3 dikiş varmış sanıyorum ve temiz bi bakımla hemen atlattı... benim doktorumda pek iç açıcı değil ama bakalım ne olcak??Harika bi uyarı sekerim..Bende İzmir de hastanelere bakarken bunu hep göz önünde bulundurdum ve hastaneye bile karar verdim.Kızlar "Bebek Yoğun Bakım Ünitesi" olmayan hastaneyi doğum için tercih etmeyin.aklıma gelmişken uyarayım dedim:26:Maaşallah güzel bebegine hep böyle olursunuz inşallahGünaydın kızlar,
ayy şükür kavuşturana diyorum bilgisayarım nihayet tamirden geldi neredeyse 2 haftaya yakın giremedim, sizleri hem çok özledim hem merak ettim. herkes iyi dimi kızlar?
dorti cerenliyağmur özellikle sonuç bekliyodunuz herşey yolunda mı?
ben dün kontrole gittim kızlar.2liyi yaptırmıştım bu kontrolde de 3lü ve 4 lü teste gerek yok dedi dr. bizimki kıpır kıpırdı çok komik. bu arada cinsiyet belli erkek..oğluşum geliyo teyzeleri inşallah...
tetanoz aşısını sordum 20. haftadan sonra yaptır dedi. çatlaklar için soru sordum ürün kullanabilirsin ama bu iş bünye meselesi dedi. ben zeytinyağı sürdüğümü söyledim olur, kakao yağı da kullanabilirsin dedi..
bende haberler bööle işte.. geçmişe birara bakmayı deniycem ama 2 haftayı biraz zor okurum herhalde..
Demek oglusuma bi arkadas daha geliyo..Ohhhh yasasın
CAnımm okuyunca cok sasırdım cok uzuldum..İnşallah tez zamanda saglıgına kavusursun..Rabbim yardımcın olsun seni ve bebegini korusunmeraba kızlar uzun zamandır yazamıyodum. çok morelim bozuk herşey yolunda gidiyo sorun yok derken şu olanlara bakın.
kaç gübdür belim ağrıyo zannediyodum pazar günü şiddetli ağrıyınca pazartesi sahtan acile gittik böbreklerim ağrıyomuş . doktora gittik tahliller falan yapıldı us çekildi sağ böbreğimde büyüme, taş ve ltihap varmış doktor antibiyotik verdi. kendi doktorumada gösterdim ilacı kullanabilirsin dedi. normal doğumu etkilermi diye sordum büyüme devam ederse böbreğime tüp takılıcakmış. kendi doktorumda bebeği erken alabiliriz dedi. çok korkuyorum inşallh daha büyüme olmaz. dua edin benim için lütfen bebeğim sağlıkla normal gelsin istiyorum. dünden beri oynamıyo hissedemeim bebeğimi çok üzülüyorum ağrılardan olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım.
bişey olmasın bebeğime ben ağrılara razıyım. Canımm öncelikle maasallah bebegineherkese merhaba güzel anneler..
1 saat önce doktordan geldim ... bebğimi gördüm ... 250 gr olmuş ...
kan ve idrar tahlili istedi ... sabah 10 gibi verdim .. şimdi internetten baktım çıkmış sonuç ..
yaa tam anlamadım ama benim idrarda galiba enfeksiyon gibi birşey var ...:26:
Lökosit 10-12
Epitel bol
yazıyorr.....
Yazdıklarını okuyunca kendi test sonucuma baktım hemen
İlk testte bol lökosit yazıyo o zaman antibiyotik kullanmıstım birde bakteri varmıs öyle yazıyo burda..Sonra kontrol için tekrar test yapıldı..O zamanda 18-20 lokosit cıktı doktor dedi ki bol su içerek
bundan kurtulabilirsin dedi öyle de oldu valla..Sen genede sor doktoruna ama bol bol su içmeyi ihmal etme sakın..Geldim kuzucum şimdi yazıcam...Az daha bekleyinesra hoşgeldin... gittinmi doktora ee anlat bakalım paşan nasılmış?
nevra benim doktorum kilosunu söylemiyor. normal klasik siyah beyaz ultrasonu var acaba ultrason mu göstermiyor. seninkisi nasıl
Senin adına sevindim canım herşeyin olumlu olmasına benimde senin gibiydi idrar tahlilim dr. bir dozluk toz şeklinde ilaç verdi suya atıp içtim önlemini şimdiden almazsak hamileliğin ileriki zamanlarında daha çok olur demişti bence dr. görüşmelisin bebeğinin boyu kaç cm olmuş?
herkese selammm
kızlar lohusa yatağı diye bişey varmışşş
siz duydunuzmu yada gören varmı aranızda
ne yapılıyo yatağa
Cumleten merhaba herkese....
Keyirler yerindedir inşallah..
dun akşamki doktor randevumuz cok guzel gecti.
Haftasına göre gelimi boyu posu gayet iyi dedi doktor amcamız..
Uzun uzun izledik paşamı...
2 li testimiz iyi cıktıgı için 3 lü ve 4 lü teste gerek yok dedi.
Bir sonraki randevumuz olan 08 Ocak ta kan ve idrar tahlilimiz yapılacak
Elevit,Calsiyum ve Omega 3 kullanmaya devam edicez..
Midem hala tam düzelmedigi için kan hapını sonraki randevuda yazacagını söyledi.
Serviks uzunlugu hakkında da sıkıstırdım adamı..Dedim bi ultrasondan bakmakla oluyor mu bu işler gibi laf ettim.Ya rahmin cocugu tasıyamayacak kadar iyi degilse ya acılma falan olursa nasıl bilicez bunları dedim..Rahim uzunlugumu en basından beri ultrason ile kontrol ettigini herseyin yolunda oldugunu söyledi..Cogu anne adayı bunu bilmedigi için biz hekimler bakarız ama anneye bu konu hakkında bilgi vermeyiz dedi..Olmaz ki doktor bey dedimÖldüm meraktan size gelene kadar..
Bundan sonra ben sormadan herseyi söyleyin dedim..Malum ben cok okuyorum arastırıyorum sonra sizden bilgi gelmeyince panik oluyorum..Anlastık el sıkıstık içim rahat etti..
Ama oglumu tescilletmeyi unuttum:18:Yani bamyasını gecen sefer gösterdi doktor bize ama keske bi daha sorsaydım nolur nolmaz diye..Unuttum işte:26:
Artık oglumu hissetmeye basladıgımı söyledim acaba yanılıyormuyum diye sordum..Ne güzel bu cok iyi bi haber dedi...Artık hissetmeye baslarsın elbet ama bazı gunler hiç hareket etmezse korkma cunku arada hiç hissetmedigin zamanda olabilir dedi..
Bu arada dun ogluma ilk kez ciciler aldık teyzeleri...Nasıl mutlu oldum anlatamam..Burada Kemeraltı nda cok guzel bebe magazaları var..Gezerken içim acıldı..Resimlerini cektim cicilerin birazdan eklicem..
Midem hala tam düzelmedigi için kan hapını sonraki randevuda yazacagını söyledi.
Serviks uzunlugu hakkında da sıkıstırdım adamı..Dedim bi ultrasondan bakmakla oluyor mu bu işler gibi laf ettim.Ya rahmin cocugu tasıyamayacak kadar iyi degilse ya acılma falan olursa nasıl bilicez bunları dedim..Rahim uzunlugumu en basından beri ultrason ile kontrol ettigini herseyin yolunda oldugunu söyledi..Cogu anne adayı bunu bilmedigi için biz hekimler bakarız ama anneye bu konu hakkında bilgi vermeyiz dedi..Olmaz ki doktor bey dedimÖldüm meraktan size gelene kadar..
Bundan sonra ben sormadan herseyi söyleyin dedim..Malum ben cok okuyorum arastırıyorum sonra sizden bilgi gelmeyince panik oluyorum..Anlastık el sıkıstık içim rahat etti..
Ama oglumu tescilletmeyi unuttum:18:Yani bamyasını gecen sefer gösterdi doktor bize ama keske bi daha sorsaydım nolur nolmaz diye..Unuttum işte:26:
Artık oglumu hissetmeye basladıgımı söyledim acaba yanılıyormuyum diye sordum..Ne güzel bu cok iyi bi haber dedi...Artık hissetmeye baslarsın elbet ama bazı gunler hiç hareket etmezse korkma cunku arada hiç hissetmedigin zamanda olabilir dedi..
Bu arada dun ogluma ilk kez ciciler aldık teyzeleri...Nasıl mutlu oldum anlatamam..Burada Kemeraltı nda cok guzel bebe magazaları var..Gezerken içim acıldı..Resimlerini cektim cicilerin birazdan eklicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?