2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

wc yede bi yatak at tam olsun:)

mrb arkadaslar;
canm degerlerın gayet iyi lokosit dgerleri 10-12 arası cok yuksek degıl doktorun sana kasıntı falan gıbı enfeksıyon belırtılerını sorcaktır bunlar yoksa sende cok buyuk ıhtımalle ılaclı tedavı onermez ancak senı rahatsız edecek kasıntı varsa hafıf bır ılaclı tedavı onerebılır.

Telaş edecek bır durum yok 18 hafta ıcın de mınıgının kılosu cok ıyı

Kaşıntı yanında bir de idrarda yanma da olursa özellikle idrarda yanma enfeksiyon belirtisi deniliyor ona dair olası bir neden yok başka umarım doğru biliyorumdur?

teşkk ederimmm ... ben daha önceki idrar tahlilimle karşılaştırınca yüksek geldi ondan panik yaptım aslında ... zaten idrarda yanma acıma probl sormuştu .. yok ...
şimdi gramlarla ifade ediliyor .. artık 30 lu haftalarda kaç kilo diye soracağız inşallah

nevra benim doktorum kilosunu söylemiyor. normal klasik siyah beyaz ultrasonu var acaba ultrason mu göstermiyor. seninkisi nasıl

herkese selammm
kızlar lohusa yatağı diye bişey varmışşş
siz duydunuzmu yada gören varmı aranızda
ne yapılıyo yatağa

kızlar geçen araştırdım ...bizim minikler BOĞA BURCU olacaklar büyük ihtimalle ...
yanii anne karnında ençok tekmeleyen en hareketli bebekler boğa burcundan olurmuş .... :)))

bir internet sitesinde de şunu gördüm .. okuyun ....

Boğa Burcu Bebeği:21 Nisan-21 Mayıs
En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı

Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici
Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz:2::119:

Senin adına sevindim canım herşeyin olumlu olmasına benimde senin gibiydi idrar tahlilim dr. bir dozluk toz şeklinde ilaç verdi suya atıp içtim önlemini şimdiden almazsak hamileliğin ileriki zamanlarında daha çok olur demişti bence dr. görüşmelisin bebeğinin boyu kaç cm olmuş?

Hayırlı Haberlerle Gel İnşallah Esracım ALLAHA EMANET OL :79:

canım güzel haberlerle dönersin inşallah.. kendine ii bak görüşmek üzre

nevra benim doktorum kilosunu söylemiyor. normal klasik siyah beyaz ultrasonu var acaba ultrason mu göstermiyor. seninkisi nasıl

benimkininde klasik bir ultrasonu var .. hatta devlethastanesindeki makinelerde bile bir kerekilosunu demişti bir doktor ..

ilk gittiğimde hemen baş çapına bakıyor .....sanırım baş çevresi ni boyunu falan çıkartıyor önce .. ordan hesaplıyor makine ....
Bebek Kilosu Hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bu siteye girersen... ultrason verilerini giriyorsun . otomatik hesaplıyor

gülesram saol canım .. yorumun için .. şimdi kardeşimle konuştum o da kendi tahliline baktı ..
önce bol yazıyormuş ..(toz ilaç içmiş ) ..... sonra 10-12 olmuş ..bolsu iç demiş ..
yeni bir şey dahaöğrendik valla ... doğum yapınca bize diploma verseler bariiii

boyunu sormadım ama şimdi ultrason kağıdına baktım 16cm yazıyor ..bu boyu sanırım ..( baş popo uzunluğu ) sonraki haftalarda baş ayak uzunluğu alınacağı için bebek birden uzunmuş gibi gelecek bize ..

Son düzenleme:
Cumleten merhaba herkese....
Keyirler yerindedir inşallah..
dun akşamki doktor randevumuz cok guzel gecti.
Haftasına göre gelimi boyu posu gayet iyi dedi doktor amcamız..
Uzun uzun izledik paşamı...
2 li testimiz iyi cıktıgı için 3 lü ve 4 lü teste gerek yok dedi.
Bir sonraki randevumuz olan 08 Ocak ta kan ve idrar tahlilimiz yapılacak
Elevit,Calsiyum ve Omega 3 kullanmaya devam edicez..
Midem hala tam düzelmedigi için kan hapını sonraki randevuda yazacagını söyledi.
Serviks uzunlugu hakkında da sıkıstırdım adamı..Dedim bi ultrasondan bakmakla oluyor mu bu işler gibi laf ettim.Ya rahmin cocugu tasıyamayacak kadar iyi degilse ya acılma falan olursa nasıl bilicez bunları dedim..Rahim uzunlugumu en basından beri ultrason ile kontrol ettigini herseyin yolunda oldugunu söyledi..Cogu anne adayı bunu bilmedigi için biz hekimler bakarız ama anneye bu konu hakkında bilgi vermeyiz dedi..Olmaz ki doktor bey dedimÖldüm meraktan size gelene kadar..
Bundan sonra ben sormadan herseyi söyleyin dedim..Malum ben cok okuyorum arastırıyorum sonra sizden bilgi gelmeyince panik oluyorum..Anlastık el sıkıstık içim rahat etti..
Ama oglumu tescilletmeyi unuttum:18:Yani bamyasını gecen sefer gösterdi doktor bize ama keske bi daha sorsaydım nolur nolmaz diye..Unuttum işte:26:
Artık oglumu hissetmeye basladıgımı söyledim acaba yanılıyormuyum diye sordum..Ne güzel bu cok iyi bi haber dedi...Artık hissetmeye baslarsın elbet ama bazı gunler hiç hareket etmezse korkma cunku arada hiç hissetmedigin zamanda olabilir dedi..

Bu arada dun ogluma ilk kez ciciler aldık teyzeleri...Nasıl mutlu oldum anlatamam..Burada Kemeraltı nda cok guzel bebe magazaları var..Gezerken içim acıldı..Resimlerini cektim cicilerin birazdan eklicem..

semaysem nasıl yani lohusa yatağı derken anlamadım canım yani hani bizimkiler süsler falan en güzel nevresimler falan açılır o tarz bişeymi sordun.....???

bu arada ciesra dan haberin varmı? görüştünüzmü hiç nasılmış nasıl olmuş merak ettim canım..

herkese selammm
kızlar lohusa yatağı diye bişey varmışşş
siz duydunuzmu yada gören varmı aranızda
ne yapılıyo yatağa

Canımm hani anneler ceyize dantelli pike takımı yapıpı koyarlar yaa..
İşte o takımlar dogum yapıldıgı zaman kullanmak içinmiş..
İster yatak odanı ister salonda bi cekyatı bu iş için kullanabilirsin.
Hani gelen giden oldugunda rahat uzanabilecegin bi yer olsun diye yapılır bu yatak..
Gerci son yıllarda bu yatagı yapanı da yatanıda hiç görmedim..
Bende yapmayı hiç dusunmuyorum.yorulunca uzanırım cekyata..İnşallah normal dogum yaparımda o zaman yatmaya hiç gerek kalmaz

hayırlı olsun ... maşallah .. kilosu boyu için birşey dedimi peki ....

cicileri sabırsızlıkla beklioyoruz .. güle güle kullansın .. minik erkeğin

gülesram hoşgeldin nerdesin canım sen uzun zamandır yokmuydun benmi göremedim seni bebeğinden gelişmeler v ar ne kadar güzel aynı haftada olduğumuz için pür dikkat okudum yazdıklarını bende bebeğimin hareketlerini hissediyorum böyle çok derinden damar atması gibi evet bazı zamanlarda hiç hissetmiyorum bunu yazdığın iyi olmuş :)

gözün aydın canım maşallah diyelim oğluşuna bak herşey yolundaymış,kilon için ne dedi yazmamışsın ama ... iyi yapmışsın en güzeli merak ettiğimiz herşeyi sormak tabi ben nedense oraya gidince unutuyorum hemen... ciciler almışsın ne güzel güle güle kullansın kuzucun canım benim ii günlerde giysin.. kemeraltını bilirim evet bebek mağazalrı he çok güzeldir hemde kaliteli annemde sanıyorum gidip ordan alıcak benim için kısmetse ...

duncan ve ohcanıma deysin aşı cvplarınız için tşkler

ece bende kararsızım

melekm çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığın ve bebeğin için en kısa zamanda çözüm bulunur.

Canım bebeişler büyüdükçe iç organlarımızda değişiklikler olucak haliyle benimde kalp drum hamilelerde kalp kapakçığında büyüme olabiliyor dedi kalp hastanesine gidiyorum Rabbim dermanı olan dertler versin

Nevraa geçmiş olsun bol bol su iç benimde bir kere snucum öyle çıkmıştı bol bol su içtim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…