2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şirketle ilgili problemler var
belki işide bırakabilirim
evimdeki bilg.eşimin işyerinde ..evde bilg işini halledene kadar
benden haber alamazsanız merak etmeyin diye aklımdayken haber vermek istedimm
konu ne bşilmiyorum am ..kendini üzme diyebilirim şuan ... dikkatli ol ... maddi olarak ihtiyacın varsa fevri karar vermeseydin ...

ayy canım yaa çok saol sevindirdin beni. bizde sizleri çok seviyoruz.

konu ne bşilmiyorum am ..kendini üzme diyebilirim şuan ... dikkatli ol ... maddi olarak ihtiyacın varsa fevri karar vermeseydin ...

üzülmüyorum desem yalan olur 6 yıldır burdayım
ama zaten 3 ay sonra bırakacaktım deyip teselli ediyorum kendimi
şahıslarla ilgili değil genel olarak problem var tasfiye edebilirler şirketi

Canlarım selammmmmm

zonnetjie, çok sevindim güzel haberlerine. maşallah gelinime nasılda kıpır kıpırmış minik sıpacık:76:
nevra,tekrar hoşgeldin canım özlettin kendini. oğluşunada maşallah
NEVRAA, Canım lokositin çok yüksek değil endişe etme. bunun dışında lokosit tüm hamilelerde az ya da çok görülüyor. bende de var ne yazık ki. doktora gidicem bugün. bakalım azalmış mı diye. çok geçmiş olsun sana da.
Rabiaya üzüldüm gerçekten inşallah doktor hatasıdır ve umarım bebeği çok iyidir.
gülesram, doktorumu değiştiricem ben. profösörler bu konuda insafsızlarmış o nedenle güvenmiyorum doktoruma. zaten ilk tanıştığımızda normal doğum yapmak istiyorum dedim bana dedi ki" çok kendini şartlama sezeryanda olabilirsin" :2: bu arada kuzunun cicilerine bayıldım. hele ki o çizgili tuluma bittim. güle güle giyinsin miniğin.
özlem, canım hayırlı haberler getir bize
clinomelyaşadıklarını ben de yaşadım. eşim erkek bebek istiyordu benim için de fark etmiyordu. eşim 2 erkek kardeş ve eltimin oğlu var. kayınvalidem deli gibi kız bebek istiyordu. 50 yaşında eğer eşi doğur dese KIZ çocuk için doğurur yemin ederim. yahu bunlar benim moralimi bir bozdular anlatamam. oğlum olduğuna hala SEVİNEMİYORUM. şimdide 2. çocuk stresi sardı içimi. KIZ olsun diye KIBRIS a gidip embriyo döllemesi bile yaptırmayı istiyorum. yani kayınvalidemler oğlumu çok istemiyolar aslında. şimdi eltimin oğlu onların ilk torunuydu çok sevdiler, şimdi eltim 2.bebeği kız olursa benim çocuklar kayınvalidemler için fasarya olucak anlayacağın
melekm, çok geçmiş olsun canım. tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
kızlar unuttuklarım olabilir kusuruma bakmayın
kızlar ben de minnoşumu çok net hissediyorum artık. kıpır kıpır. yalnız 2 gündür hareketlerinde azalma oldu. sanırım benim ki uykucu olucak

Son düzenleme:

çok sağol bebeğim akşama evime gidince hemen yükleyeceğim resimlerimizi :)

Zonoxx
Hosgeldin sekerim...Senin oglan arada uyuyormus ne güzel benimki kıpırdak osman
fılfır fıldırDısarı cıkınca da böyle olursa yandık valla:18:
doktorunu degiştirme konusunda sana katılıyorum nemeraklı bunlarda kesip biçmeye..Tabii gece yarıları hastabneye gelip saatlerce sıkıntı cekmek istemiyolar..Gelelim keselim yarım saatte işimiz bitsin diyolar..elbette gerekli durumlar vardır bunu yapan hekimleride tenzih ediyorum ama anacım herkes mi riskli yaa..Gecen hafta arkadasımın dogumunda yanındaydım..Bir koridor boyunca 10 taane anneyi kesip biçip getirdiler.biride normal dogurmadı...Allah yardımcımız olsun inşallah

gezgin canım ... evet dün burdaydı rabia ayrıntılı ultrasyona girecekti.. peki nereye yazmış ??? merakk ettimm ve çok üzüldümmm rabbim yardımcısı olsun...

Canım başlık açmış sanırım bilgi açmak için,ben en son yazdıgı msjlara baktım,orda gördüm...

Gülesram,gözün aydın canım ne güzel haberlerle gelmişsin,maşallah kuzucuguna...
Ayrıca kıyafetleride çok şeker,sağ selim giydiği günleride göstersin Rabbim....

zonox,hoşgeldin canım sende...
Bende senin gibiyim canım,hareketleri hızlandı elhamd...
Babasına sert tekmeler atmayıda ihmal etmiyor bizim miniğimizz..
Tabi bazen durgunluk oluyor,oda normal oldugu için sıkıntı yapmıyorum eh...

hakkında hayırlısı olsun canım ..

çok sağol canım..
bende özledim valla..

çok sağol bebeğim akşama evime gidince hemen yükleyeceğim resimlerimizi :)
merakla bekliyoruz...

aynen tatlım. gerçekten çok gerginim. "koskaca profosör oldum kadın ıkınsın diye mi beklicem o kadar saat." diyorlar. ne yapıcağımı şaşırdım inan. hastanemde normal doğum yaptıran bir doktor arıyorum yok bulamadım

aa!!! hiç böyle bir ihtimalin varlığından hbrin var mıydı daha önce?çok ilginç...ne olmuş da tasfiye yoluna gidiyorlarmış?Sema gidiyor bizim de artık işimiz olmaz demiş olmasınlar? belki şirkete iş getiren sendin...deyip iyi tarafından bakmak istiyorum duruma...bilgisayar işini hallettirmeye bak madem kocana...merak ederiz seni sonra...

hayırlısı olsun canım senin için ii olan neyse o olsun inşallah.. burda sensizlik büyük bi sessizlik gibi olucak galiba..

hoşgeldinnn ..saol .. . inşallah düzelmiştir seninkide ....

zonox ve gülesram ben daha hiç sormadım bile dr.a bu konuları..Bende normal doğum yanlısıyım ama daha erken dedim konuşmak için.. Hakkımızda hayırlısı olsun ya...İnşallah herşey yolunda gider üff ne karışık bu işler yaaa..normal istersin dr.istemez bu ne iş?

CAnımm cok sukur hersey yolunda..cicilerde aldım ogluma allahım nolur giydirmeyi nasip et diye diye...
Kızz seninde bebegin cinsiyetini nasıl merak ediyorum..Bi pencere olsa da biz bakabilsek arada iceriye ne güzel olurdu dimi yaaa ehueheueheu

muuuhhahahahaaahaha
hiç gülesimm yoktuuu
yokk daha neler nelerrrr
1,5 aydır bildiğim devam eden bir konu bu.
netlik kazanmamıştı..
evet kesinlik kazanınca ilk iş bilg.halletmek yoksa patalrım ben evde
eee sizide çokk merak ederimm
eşimin lap topuna gözümü diktim ama eşimin benim hayınnn planalrımdan henüz haberii youk

Canımm ben en basından beri hep dusunuyordum bunu..
Dun de acık acık konustum doktorla...
Dedim bana bakacak kimsem yok
O yuzden naap et beni normal dogurt
İnşallah sezeryane mecbur kalmayız

şimdiden söyleyip altyapıyı hazırlamaya başla o zaman ...başının çaresine baksın eşin...senin durumun daha kritik ve önem arz ediyor...:87:

Canımm ben en basından beri hep dusunuyordum bunu..
Dun de acık acık konustum doktorla...
Dedim bana bakacak kimsem yok
O yuzden naap et beni normal dogurt
İnşallah sezeryane mecbur kalmayız

hayırlısı olsun canım ..Allah inşallah kolay ve normal doğumlar nasip etsin ....

benim de en baştan beri aklımda ama işte testlerdi şuydu buydu bide dr.un"şimdi bu konuları konuşmak için erken" laflarını etmesin istemedim..
ne bileyim çekindim işte.. bi sonraki randevuda belki sorarım bende..

Kızlar Esra kaçar
Görüşürüz yine...
öptüm sizi şekerler

şimdiden söyleyip altyapıyı hazırlamaya başla o zaman ...başının çaresine baksın eşin...senin durumun daha kritik ve önem arz ediyor...:87:

herşey tamam kafamda hepsini tasarladımm.. sadece bir net için o cihaz lazım o kadar
eğer lap topu vermezse bende kendi bilg geri isterim hehe tabiikide benim işim daha acill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…