tamam canım ekledim senii
biri daha beni ekledi ama kim olduğunu bilmiyorumm kızlar pembiş patikli kim ?
ii valla canım misafirlerim vardı yeni gittiler ancak girebildimm sende ne var ne yok
benım burada yani ankarada ıkı tane abım olacak adam ve bırde annem var.ama abılerım kendı aılelerınden cocuklarından baskasını dusunmuyor.burada ölsem kımsenın haberı yok.annemde yanlız basına kalıyor.ne arayan var ne soran ıkı abımde babam öldukten sonra ne olduklarını gosterdıler.hep menfaaat hep ıkı yuzluluk.babam ölunce abılerımız var basımızda yarı baba sayılırlar dıye guvenmıstık onlara.buyuk abımden beklemedım ben zaten bıze sahıp cıkmasını ama kucuk abımın bu tarafını bılmıyordum.ınsanlar uzaktayken bırbırını tanıyamıyormus gercekten.yakına gelınce herkesın kokusu cıkıyor ıste
bende bıraz cıktım dolastım oglumla.bugun okula gıtmedı.gezdık ıste.bebek cıcılerıne baktık ama yıne alamadım.bılmıyorum snkı hala korkum var ıcımde.şu doktor bır aramadı benı.o devam etmemi ıstıyor ya ondan aramıyor heralde kararı kesın adamın.ama benım ıcım hala tam olarak rahat degıl
boşver sıkma canını onlar seni düşünmüyorsa sende onları düşünme hayat işte kimin ne olacağı belli olmuyor sen annene sahip çık gerisi boş
annemde psıkolojık hasta oldu resmen.bunları gorunce ıyı uzuluyor.cok zor gercekten.bak hepımız burada neler cekıyoruz bır tane bebek doguracagız dıye.analarımız bızım gıbı nazlıda degıllermıs.zavallı annecım bes tane cocuk dogurmus buyutmus.ah dılaracım bır bılsen neler oluyor delırırsın vallahi
kızlar napıyosunuz nasılsınız işlerim biraz hafifledi bi bakayım dedim sizlere ....
Arkadaslar;
dun dıs hekımıne gıtdım benım dıs etlerım buara cok kanıyordu bır de sıstıler bılmıyorum aranızda bu sorunları yasayanlar varmı?
Dıs hekımı bunun sebebının hamılelık hormonları oldugunu ve bu hassasıyetın dogumdan ıkı uc ay sonrasına kadar devam etcegını soledı bır de bır hap yazdı bu hem bızım suan dıslerımızı koruyrmus ve kan yoluyla bbegede gecdıgı ıcın cocugun dıs cıkarırken kolay cıkarması ve guclu olmasını saglıyormus
benım ıbı bu sorundan muzdarıp olan arkadaslara bılgı vermek ıstdım
Oyyy kurban olurum ben sana siteyi okuodum kızlar nasıl dürtüo benı pıt pıt dıeee yaaaaaa yerım kız senı
biraz geçmişe bakıyım dedim herkes facesini almış benide ekleyin alınırım ama bak hamileyim bende
bende yazayım ozelebiraz geçmişe bakıyım dedim herkes facesini almış benide ekleyin alınırım ama bak hamileyim bende
merhaba annecikler....
Dün geceden beri şiddetli diş ve diş eti ağrısı çekiyorum...
Gece 1 de gündüz de saat 11 de bir minoset aldım. Acaba hakkımı doldurdummu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?