2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benım burada yani ankarada ıkı tane abım olacak adam ve bırde annem var.ama abılerım kendı aılelerınden cocuklarından baskasını dusunmuyor.burada ölsem kımsenın haberı yok.annemde yanlız basına kalıyor.ne arayan var ne soran ıkı abımde babam öldukten sonra ne olduklarını gosterdıler.hep menfaaat hep ıkı yuzluluk.babam ölunce abılerımız var basımızda yarı baba sayılırlar dıye guvenmıstık onlara.buyuk abımden beklemedım ben zaten bıze sahıp cıkmasını ama kucuk abımın bu tarafını bılmıyordum.ınsanlar uzaktayken bırbırını tanıyamıyormus gercekten.yakına gelınce herkesın kokusu cıkıyor ıste

ii valla canım misafirlerim vardı yeni gittiler ancak girebildimm sende ne var ne yok

bende bıraz cıktım dolastım oglumla.bugun okula gıtmedı.gezdık ıste.bebek cıcılerıne baktık ama yıne alamadım.bılmıyorum snkı hala korkum var ıcımde.şu doktor bır aramadı benı.o devam etmemi ıstıyor ya ondan aramıyor heralde kararı kesın adamın.ama benım ıcım hala tam olarak rahat degıl

Son düzenleme:

boşver sıkma canını onlar seni düşünmüyorsa sende onları düşünme hayat işte kimin ne olacağı belli olmuyor sen annene sahip çık gerisi boş

Arkadaslar;
dun dıs hekımıne gıtdım benım dıs etlerım buara cok kanıyordu bır de sıstıler bılmıyorum aranızda bu sorunları yasayanlar varmı?

Dıs hekımı bunun sebebının hamılelık hormonları oldugunu ve bu hassasıyetın dogumdan ıkı uc ay sonrasına kadar devam etcegını soledı bır de bır hap yazdı bu hem bızım suan dıslerımızı koruyrmus ve kan yoluyla bbegede gecdıgı ıcın cocugun dıs cıkarırken kolay cıkarması ve guclu olmasını saglıyormus

benım ıbı bu sorundan muzdarıp olan arkadaslara bılgı vermek ıstdım

canım sen kararını verdin artık lütfen şimdi bebeğinin sağlıklı olacağını düşünüp alışverişini yap :87:

merhaba annecikler....
dün geceden beri şiddetli diş ve diş eti ağrısı çekiyorum...
gece 1 de gündüz de saat 11 de bir minoset aldım. acaba hakkımı doldurdummu?

boşver sıkma canını onlar seni düşünmüyorsa sende onları düşünme hayat işte kimin ne olacağı belli olmuyor sen annene sahip çık gerisi boş

annemde psıkolojık hasta oldu resmen.bunları gorunce ıyı uzuluyor.cok zor gercekten.bak hepımız burada neler cekıyoruz bır tane bebek doguracagız dıye.analarımız bızım gıbı nazlıda degıllermıs.zavallı annecım bes tane cocuk dogurmus buyutmus.ah dılaracım bır bılsen neler oluyor delırırsın vallahi

canım benim genellme yapmıyorum ama genelde erkekler böle heralde sıkma canını bebeğini düşün sen

herkese mrb kızlar ben çok kötü hissediorum kendimi oğlum iki gündür doğru dürüst kıpırdamıyo sizce neden bikaçgünü stresli atlattım ondan olabilir mi????

canım benimde dişetlerim kanama yapıyordu birde sabahları sanki böle azım kan kokuyodu ama çok şükür biraz engelledim ben sana tavsiyem çok yumuşak kıllı diş fırçası alman ben oral b'nin en hassas dişler için olanını aldım şimdi eskisi kadar kanatmıyo

Selam guzel anneler,

Inanin 24 sayfa okudum, gozlerim portledi:))) daha 1 gunluk okunucak bi 20 sayfa daha var sanirim)) hayirlisi osun, yavas yavas okucam onlarida, azicik ara veriim dedimdi

Oncelikle butun guzel dilekleriniz icin toptan hepinize tesekkur ederim kizlar, Rabbim hepimize guzel haberler almak nasip etsin.

Rabia, arkadasimiza cok uzuldum, Gezginin aktardiklarini okudum, insallah kendisi icin herseyin hayirlisi olur, bebeginde herhangibir risk cikmaz insallah., Sanirim bahsetigi sivi olayi bebegin bobreginden degilde AS herhlde. Cok aciklayici olmamis ama insalla kendisi guc buldgu zaman gelir bizede anlatir.

Gezginimm, saniyorumki bizlere TR den sesleniyorsun, nasil gidiyor canim? Kavustn annecine allahin izniyle. Bebisinide haftaya gorucen sanirim, yanlis algilamadiysam sayet.. hayirlisi olsun canim.

Semaysem, canim, isyerini heran birakabilecegini okudum, hayirlisi olsun hakkinda, umarim emeklerinin karsiligini alirsin. SUan icin en onemlisi sen ve bebegin, guzel guzel dinlenirsin ve tadini cikarirsin insallah.

Baharnaz, canim insallah yoluna giricek hersey, sende biraz cefa cekiyorsun bu konuda ama insallah karsiligini kat kat vericek mevlam sanada. Yeterki sonucta bebgini sag salim alasin kucagina. Hayirlisi olsun insallah. Ama sakin hastane ev arasi dogurayim deme bebisi Bu arada..sekermi yedinde gittin demissin ultrasona..hahaha harbiden bi parca cukulata yedim kis, yemeyeydim nerden biliim:)))

Melekm, canim, bobreginle alakali problem cikmis, sanirim halledileilicek bir sorun, insallah duzelicek, bebegime bisey olurmu diyede kendini strese sokma lutfen.,iyi olucak hersey insallah.

Duncan, Yasadigim soguk memleket Hollanda canim, biz ailecek aramizda Sibiryada diyoruz Ne sogugu biter ne yagmuru:))) memleketinizin kiymetini bilin sekercim.

Ozlemcim, de amniyosentez olucakti, insallah guzel gecmistir, hayirlisi olsun insallah.

Gulesram, NEVRAA, bebuslerinizi gormussunuz kizlar, gozunuz aydin, tamaminada erdirir Rabbim insallah. Cicilerde almissiniz, guzel gunlerde giydirirsiniz bebislerinize.

Zonox, gelinine iyi bakiyorum aynen:))) buyutup senin pglana vericem., Senin oglanda iyice buyusun, guclensin kuvvetlensin bakem:)))

Kizlar..hafizam henuz bukadarini aklinda tutabildiiiii.,..buda ii di bence Ben yine turluyayimda okuyayim yine)))

opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…