2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin her birinizin yaratılışı ana rahminde nutfe ( meni)olarak kırk gün derlenir toplanır.
Sonra ki 40 günde pıhtılaşmış kan aleka (embriyo)olur.
Sonra yine kırk günde et parçası olur.
Daha sonra Allah-u Teâlâ bir melek gönderir ve o ceninin neler yapacağını, rızkını, ecelini, şâki (kendini bilmez)mi sâid (mübarek ) mi olacağını yazması o meleğe emrolunur. Bundan sonra cenine ruh üfürülür." (Buhârî. Tecrîd-i sarîh: 1324)

allahım sen bızım bebeklerımızı mubarek ve hayırlı rızıklar ömurler yaz

Amiin canım,sağolasın paylaşımın için..

amin canım.allah razı olsun.ınsallah hersey ıyı olur hepımız ıcın

amin canım ne güzel bir paylaşımdı

kızlar cıesradan haber varmı.onunda bayagı sorunları vardı.ben nasıl ulasacagımı bılmıyorum belkı ulasanınız olmustur dıye sordum

Amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn......

dafne tugba sana ne oldu nıye moralın bozuk:84:

dorticim bilmiyorum şu iki gündür hiçbirşey bana tat vermiyo çalıştığım arkadaş bile batıyo nerdeyse aradabi bebeğim kıpırdayınca yüzüm gülüyo nedendir bilmem bi sıkıntıda yok ama anlam veremedim sanki çevremde kimse yokmuş kimse beni merak etmiyormuş beni düşünmüyormuş gibi düşüncelere sahibim

aslında bunlar normalmiş.hamılelık psıkolojısı dıyolar buna.ınan varya ben senden daha beterım.ama ıyı seyler dusunmeye calısıyorum.aılem arasındakı problemlerı dusunuyorum.annemle abılerım arasındakı problemleremı uzuleyım kendı derdımımı ddusuneyım.ınan varya bazen cıldıracak gıbı oluyorum.oyle yanlızımkı bende anlatamam sana.burada sızlerle dertlesıp ıcımı dokup rahatlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…