2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese mrb kızlar ben çok kötü hissediorum kendimi oğlum iki gündür doğru dürüst kıpırdamıyo sizce neden bikaçgünü stresli atlattım ondan olabilir mi????

ama zaten simge doktorlarda hergun kıpırmaıo dıe telaş yapmayın demıomu benım senden gerı oldugu ıcın ben daha yenı yenı basladım hıssetmeye dıger arkadaslarda zaten yazar şimdi sana sanırım hergun olmasa dahı sorun var demek deıl kı bu

dısınde curukmu var apsemı yaptı yoksa benım az once bahsetdıgım gıbı bır rahatsızlıkmı canım

benım hem yırmılık dısım cekılecek hem sol tarafımda tamda cıgneme tarafında dısım cekılecek.yanı yedıklerımı dırır dırı yutuyorum.çok zor oluyo cıgneyemıyorum ben

cnm bende devamlı hissediiodum senin haftalarında benimde hissetmediğim zamanlar oluodu o zaman pek takmıodum şimdi kendi kendime tereddüt ettim

herkese mrb kızlar ben çok kötü hissediorum kendimi oğlum iki gündür doğru dürüst kıpırdamıyo sizce neden bikaçgünü stresli atlattım ondan olabilir mi????

gecmıs olsun tatlım.kafanı takma ne olur.psıkolojık olabılır belkı

dısınde curukmu var apsemı yaptı yoksa benım az once bahsetdıgım gıbı bır rahatsızlıkmı canım

canım hafif bir çürük varmış .dişçi az etkili bir atibiyotil adı alfoxil 8 saatte bir acayip ağrım var şu anda dayanamoyorum.akşamdan da uykusuzum .minosat gece 1 de ve 11 aldım alsammı tekrar..

hosgeldın canım nasılsın

iyi canım napayım iş iş iş çalışıyorum yoğun bi şekilde ama size bakmadan yapamıyorum..

canım ben 20. haftaya geldim hala tık yok hissetmiyorum 22. haftamı bekliyorum ayrıcada hergün hissetmezsiniz diyo doktorlar

Cevz yıyomusunuz kızlar....ben balık yemedıgım ıcın cok fazla hergun 5 cevız yıorum umarım yarar bebişime

evet canım günde 2 yada 3 tane yiyorum...

kızlar şimdi aradım dr. umu sizide bilgi vereyim.minoset için günde 3-4 kez alabilirsin dedi...
ben çıkıyorum çok fena bu diş ağrısı...
herkese iyi geceler

benım hem yırmılık dısım cekılecek hem sol tarafımda tamda cıgneme tarafında dısım cekılecek.yanı yedıklerımı dırır dırı yutuyorum.çok zor oluyo cıgneyemıyorum ben

allah yardımcın olsun ;
mınoset 11 de almısın en son bence bır zararı olmaz
benım bır de bu donemde 20lık dısım cıkıyor sanmayın kı 20 lı yaslarımın baharındayım tam 29 yasındayım:) ama su kalsıyumun yoklugunda bır de o cıktı dıs doktorum cok sasırdı:)

kızlar yıne canım sıkıldı.doktorun sekreterını aradımda şu dılek hanım denen kadından haber yokmus.ya bunlar oyunmu oynuyor bızımle.dunyanın parasını verıyoruz bunlara.ya delı edecekler en sonunda benı.nasıl haber gelmez uc gundur o kadından.neyı arastırıyolar anlamıyorumkı.ya sınırlerım bozuldu kızlar

cnm bende devamlı hissediiodum senin haftalarında benimde hissetmediğim zamanlar oluodu o zaman pek takmıodum şimdi kendi kendime tereddüt ettim

Canim, normaldir 1-2 gun bebegini hissedememen, babda oldu gecenlerde nedeyse 2 gun kiprasmadi benimki, ama bir sonraki gun daha sert hareketlerle geri dondu annecine:))) Sanirim az biraz kas calismasi yapti yaramaz icerde:)))

Sende telas yapma, gor bak hissettiricek kendisini yine sana annesi..

Cevz yıyomusunuz kızlar....ben balık yemedıgım ıcın cok fazla hergun 5 cevız yıorum umarım yarar bebişime

Bende hergun olmuyorsada 2-3 gunde bi yiyorum canim birkac tane...duzenli yemeyi unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…