herkese mrb kızlar ben çok kötü hissediorum kendimi oğlum iki gündür doğru dürüst kıpırdamıyo sizce neden bikaçgünü stresli atlattım ondan olabilir mi????
dısınde curukmu var apsemı yaptı yoksa benım az once bahsetdıgım gıbı bır rahatsızlıkmı canım
benim tatlım :):)
ama zaten simge doktorlarda hergun kıpırmaıo dıe telaş yapmayın demıomu benım senden gerı oldugu ıcın ben daha yenı yenı basladım hıssetmeye dıger arkadaslarda zaten yazar şimdi sana sanırım hergun olmasa dahı sorun var demek deıl kı bu
herkese mrb kızlar ben çok kötü hissediorum kendimi oğlum iki gündür doğru dürüst kıpırdamıyo sizce neden bikaçgünü stresli atlattım ondan olabilir mi????
dısınde curukmu var apsemı yaptı yoksa benım az once bahsetdıgım gıbı bır rahatsızlıkmı canım
gecmıs olsun tatlım.kafanı takma ne olur.psıkolojık olabılır belkı
biraz geçmişe bakıyım dedim herkes facesini almış benide ekleyin alınırım ama bak hamileyim bende
hosgeldın canım nasılsın
Cevz yıyomusunuz kızlar....ben balık yemedıgım ıcıncok fazla hergun 5 cevız yıorum umarım yarar bebişime
yaz yaz :))
aa sensiz olurmu kdilara
ne senin face adın
benım hem yırmılık dısım cekılecek hem sol tarafımda tamda cıgneme tarafında dısım cekılecek.yanı yedıklerımı dırır dırı yutuyorum.çok zor oluyo cıgneyemıyorum ben
yazdım gelmedımı mesajım canım özele bak özel mesaja
canım hafif bir çürük varmış .dişçi az etkili bir atibiyotil adı alfoxil 8 saatte bir acayip ağrım var şu anda dayanamoyorum.akşamdan da uykusuzum .minosat gece 1 de ve 11 aldım alsammı tekrar..
cnm bende devamlı hissediiodum senin haftalarında benimde hissetmediğim zamanlar oluodu o zaman pek takmıodum şimdi kendi kendime tereddüt ettim
Cevz yıyomusunuz kızlar....ben balık yemedıgım ıcıncok fazla hergun 5 cevız yıorum umarım yarar bebişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?