2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Herşeyde Vardır Bir Hayır
Bence Bu Kadının Ortaya Çıkmaması Bebeğin Alınmaması İçin
Belki Ortaya Çıkınca Kafanı Karıştırıp Sağ Salim Bebeğe Kıyacaklar
Sen Aldırmamaya Karar Verdim Demiştin
Yani Gösteripte Kafanı Karıştırmanın Bir Anlamı Yok
Artık Bu Defteri Kapanamı Öneriyorum Bu Saatten Sonra Aldırmayacaksın Nasıl Olsa?

[Gezginimm, saniyorumki bizlere TR den sesleniyorsun, nasil gidiyor canim? Kavustn annecine allahin izniyle. Bebisinide haftaya gorucen sanirim, yanlis algilamadiysam sayet.. hayirlisi olsun canim.

Oh maşallah ablacım,aklında çok iyi tutmuşsun o kadar konuyu...
Ben maleseeeffffff gitmedim henüz tr ablacm...Uzun hikaye,bende sıkıldım artık,gidince gittim derim,şimdilik sükunet içinde bekliyorum duaa ett bana olur mu...:26:
Haftaya orda olucam inşallah,o zaman gidicem,hatta inat ettim bir kerede değil bir ayda bir kaç kez gitmeyi düşünüyorum..İnşallaah...

Bu arada bebişin hareketlenmiş,maşallah ona,daha çok hissettirsin inşallah kendisini anneciğine..

Bu arada face'ler ekleniyor sanırım,bende GEZGİN..
Beni bulmanız uzun sürmez

sorma canım hıc sorma.oyle kotuyum kı suan.sınırleerım cok bozuldu.ya bırde dıyorkı doktor bana amn tanıyonun 13 ü gecmesın.nasıl gecmesın hadı buyur.ne yapmaya calısıyor bunlar anlamıyorum.

cnm ya kafanı fazla takma bebeğinden de vazeçme boşver hamileliğini güzel geçir ben etrafımdan da çok duydum bebek kesin sakat deyipte gayet sağlıklı doğanlar var allah hepimize hayırlısını versin bize de hep sağlıklı diyolar ama ne olup ne biteceği belli olur mu? allah kimseye vermesin. inşallah hepimiz bebişlerimiz sağlıklı sihhatli kucağımıza alırız

ben ekledim seni çok kolay olduu

sagol canım benım.ınsallah ıyı olur hersey

hehe ekle tabii sevinirimmm
asıl ben sizin isimleri karıştırıpta yanlış kişilere yanlış mesajalr atınca bak sen eğlenceye

Olsunnn, sonucta eglenicksek varsin karissin mesajlar birbirine))
Ilk basta alisana kadar karistiriyor insan, sonra kisa surede duzene giriyor merak etme cnm:)))

hahaha kusura bakma

Rica ederim canim ne dimek:))

bana zaten dogduktan sonra olur o rısklı hastalıklar dedıler.yani ıkı yasında üç yasında bellı olurmus ama ınsallah oyle seyler yasamayız.benı o korkutuyor.bılemıyorum ıste.ınan ıyıce karıstı kafam.offff allahım hepımıze yardım etsın:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…