DORTİDEN seni gördümmözelden attım canım:90:
Benimmmm ben ben bennderya hanginizsiniz acaba
offfff azıcık mutlu oldum ya yıne sınırlerım bozuldu.sekreter aradı sımdı hala o genetıkcı dılek hanımdan haber yokmus.ne yapmaya calısıyor bunlar bebegım nerdeyse altı aylık oldu.neyı beklıyor bunlar.ahh ah benım sanssız kafam.en pahalısı olsun en ıyısı olsun dedık bak basıma neler geldı.bu proflar hepmı boyle ılgısız kızlar.sızın doktorlarınız nasıl sızınle ılgılılermı:18:
DORTİDEN seni gördümm
inş.kızının gözleri sana benzerrrr
Pisstttt..bende ekliyorum simdi seni, kafan dahada karissin iyimi:))))
[Gezginimm, saniyorumki bizlere TR den sesleniyorsun, nasil gidiyor canim? Kavustn annecine allahin izniyle. Bebisinide haftaya gorucen sanirim, yanlis algilamadiysam sayet.. hayirlisi olsun canim.
hehe ekle tabii sevinirimmm
asıl ben sizin isimleri karıştırıpta yanlış kişilere yanlış mesajalr atınca bak sen eğlenceye
sorma canım hıc sorma.oyle kotuyum kı suan.sınırleerım cok bozuldu.ya bırde dıyorkı doktor bana amn tanıyonun 13 ü gecmesın.nasıl gecmesın hadı buyur.ne yapmaya calısıyor bunlar anlamıyorum.
babada renkli gözlü canımm renkli olur oda heralde
Oh maşallah ablacım,aklında çok iyi tutmuşsun o kadar konuyu...
Ben maleseeeffffff gitmedim henüz tr ablacm...Uzun hikaye,bende sıkıldım artık,gidince gittim derim,şimdilik sükunet içinde bekliyorum duaa ett bana olur mu...:26:
Haftaya orda olucam inşallah,o zaman gidicem,hatta inat ettim bir kerede değil bir ayda bir kaç kez gitmeyi düşünüyorum..İnşallaah...
Bu arada bebişin hareketlenmiş,maşallah ona,daha çok hissettirsin inşallah kendisini anneciğine..
Bu arada face'ler ekleniyor sanırım,bende GEZGİN..
Beni bulmanız uzun sürmez
cnm ya kafanı fazla takma bebeğinden de vazeçme boşver hamileliğini güzel geçir ben etrafımdan da çok duydum bebek kesin sakat deyipte gayet sağlıklı doğanlar var allah hepimize hayırlısını versin bize de hep sağlıklı diyolar ama ne olup ne biteceği belli olur mu? allah kimseye vermesin. inşallah hepimiz bebişlerimiz sağlıklı sihhatli kucağımıza alırız
hehe ekle tabii sevinirimmm
asıl ben sizin isimleri karıştırıpta yanlış kişilere yanlış mesajalr atınca bak sen eğlenceye
hahaha kusura bakma
sagol canım benım.ınsallah ıyı olur hersey
ben ekledim seni çok kolay olduu
cnm ya kafanı fazla takma bebeğinden de vazeçme boşver hamileliğini güzel geçir ben etrafımdan da çok duydum bebek kesin sakat deyipte gayet sağlıklı doğanlar var allah hepimize hayırlısını versin bize de hep sağlıklı diyolar ama ne olup ne biteceği belli olur mu? allah kimseye vermesin. inşallah hepimiz bebişlerimiz sağlıklı sihhatli kucağımıza alırız
sema ... olan sensin sanırım...
sema ... olan sensin sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?