2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyy cnmm allah sana ecir sabır versin gerçekten çok yorucu ve stresli bi dönem geçiriosun

kızlar şimdi aradım dr. umu sizide bilgi vereyim.minoset için günde 3-4 kez alabilirsin dedi...
ben çıkıyorum çok fena bu diş ağrısı...
herkese iyi geceler

Bende icilebilecegini biliyordum canim, umarim diner agrin, sifalar diliyorum sana. Cok gecmis olsun, cok zordur dis agrisi

selam hosgeldın nerdesın kız

Hoşbulduk Dortişim
Bugün Komşularımdaydım Tanışma Günü Yapmışlar Davet Ettiler
Daha İlk Defa Gittim Evlerine Hepsiylede Kaynaştık
İkramlar Filan Havada Uçuştu Çok Sevdim Komşuluk Muhabbetini

OFF YAWWWWW
ben nereye yazsam nicklerinizi
kdilara senin adın ne pekii

offfff azıcık mutlu oldum ya yıne sınırlerım bozuldu.sekreter aradı sımdı hala o genetıkcı dılek hanımdan haber yokmus.ne yapmaya calısıyor bunlar bebegım nerdeyse altı aylık oldu.neyı beklıyor bunlar.ahh ah benım sanssız kafam.en pahalısı olsun en ıyısı olsun dedık bak basıma neler geldı.bu proflar hepmı boyle ılgısız kızlar.sızın doktorlarınız nasıl sızınle ılgılılermı:18:

bu sorun bende de var ama bir türlü geçmiyor
sadece hamilelikten değil benimki
hamilelikten önce adaçayı ile gargara yapıyordum
şimdi tuzlu su ile gargara yapıyorum
misvakta iyi gelmişti
dr. sana hangi ilacı yazdı adını öğrenebilir miyım?

ayyyyyyyy cnmm allah sana ecir sabır versin gerçekten çok yorucu ve stresli bi dönem geçiriosun

sorma canım hıc sorma.oyle kotuyum kı suan.sınırleerım cok bozuldu.ya bırde dıyorkı doktor bana amn tanıyonun 13 ü gecmesın.nasıl gecmesın hadı buyur.ne yapmaya calısıyor bunlar anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…