kızlarrr FB karaman kim ben herkesi görüyorum ama kim kimdir bilemedim amaa:78:
canım mesaj atamıyorum özelden malum on dkda birdafnetuğba ekledi beni şimdi onadan bak görürsün
kızlar yıne canım sıkıldı.doktorun sekreterını aradımda şu dılek hanım denen kadından haber yokmus.ya bunlar oyunmu oynuyor bızımle.dunyanın parasını verıyoruz bunlara.ya delı edecekler en sonunda benı.nasıl haber gelmez uc gundur o kadından.neyı arastırıyolar anlamıyorumkı.ya sınırlerım bozuldu kızlar
sarı saclı pembe askılı bluzlu benım
yok geldi ama o isimde biçok kişi var hangisi sensin bilemedim
canım mesaj atamıyorum özelden malum on dkda birdafnetuğba ekledi beni şimdi onadan bak görürsün
Bende Ekledim Seni Dilara FB Karaman
kızlar şimdi aradım dr. umu sizide bilgi vereyim.minoset için günde 3-4 kez alabilirsin dedi...
ben çıkıyorum çok fena bu diş ağrısı...
herkese iyi geceler
Beneeemmmmmmmmmm
evet kabul ettim
Beneeemmmmmmmmmm
OFF YAWWWWW
ben nereye yazsam nicklerinizi
kdilara senin adın ne pekii
OFF YAWWWWW
selam hosgeldın nerdesın kız
OFF YAWWWWW
Arkadaslar;
dun dıs hekımıne gıtdım benım dıs etlerım buara cok kanıyordu bır de sıstıler bılmıyorum aranızda bu sorunları yasayanlar varmı?
Dıs hekımı bunun sebebının hamılelık hormonları oldugunu ve bu hassasıyetın dogumdan ıkı uc ay sonrasına kadar devam etcegını soledı bır de bır hap yazdı bu hem bızım suan dıslerımızı koruyrmus ve kan yoluyla bbegede gecdıgı ıcın cocugun dıs cıkarırken kolay cıkarması ve guclu olmasını saglıyormus
benım ıbı bu sorundan muzdarıp olan arkadaslara bılgı vermek ıstdım
ayyyyyyyy cnmm allah sana ecir sabır versin gerçekten çok yorucu ve stresli bi dönem geçiriosun
Beneeemmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?