evvet beniimmm
çörekçi kim ?
bende yeşim gezgıncım
bu sorun bende de var ama bir türlü geçmiyor
sadece hamilelikten değil benimki
hamilelikten önce adaçayı ile gargara yapıyordum
şimdi tuzlu su ile gargara yapıyorum
misvakta iyi gelmişti
dr. sana hangi ilacı yazdı adını öğrenebilir miyım?
bu sorun bende de var ama bir türlü geçmiyor
sadece hamilelikten değil benimki
hamilelikten önce adaçayı ile gargara yapıyordum
şimdi tuzlu su ile gargara yapıyorum
misvakta iyi gelmişti
dr. sana hangi ilacı yazdı adını öğrenebilir miyım?
bana zaten dogduktan sonra olur o rısklı hastalıklar dedıler.yani ıkı yasında üç yasında bellı olurmus ama ınsallah oyle seyler yasamayız.benı o korkutuyor.bılemıyorum ıste.ınan ıyıce karıstı kafam.offff allahım hepımıze yardım etsın:18:
Zonnetje ablammmm
Bende resimlere bakıyordum acaba kimdir diye,ama bambaşka biri çıktın karşıma,maşallah çok hoş görünüyorsun...
Oh maşallah ablacım,aklında çok iyi tutmuşsun o kadar konuyu...
Ben maleseeeffffff gitmedim henüz tr ablacm...Uzun hikaye,bende sıkıldım artık,gidince gittim derim,şimdilik sükunet içinde bekliyorum duaa ett bana olur mu...:26:
Haftaya orda olucam inşallah,o zaman gidicem,hatta inat ettim bir kerede değil bir ayda bir kaç kez gitmeyi düşünüyorum..İnşallaah...
Bu arada bebişin hareketlenmiş,maşallah ona,daha çok hissettirsin inşallah kendisini anneciğine..
Bu arada face'ler ekleniyor sanırım,bende GEZGİN..
Beni bulmanız uzun sürmez
kızlaaarrr
ben çıkıyorummm
hepinize iyi akşamlar kendinzie bebişlerinzie çokk iyi bakınnn
yarın inş.görüşürüzz
sarı saclı pembe askılı bluzlu benım
sagol canım benım.memnun oldum bende benı ekledıgın ıcın sagol canım
Bende diyodumki kac gundur, bu kizin sesi cikmiyor, tabii kavustu ailesine hasret gideriyordur:))
Bundada vardir bir hayir elbette caim, ne diyelim, gec olsunda guc olmasin.
Senin yerinde olsam bi gidince epeyi dönmem. Hak ettin walla uzun uzadiya bi tatiliii(esin duymasin tabii ozler seni haha)
Haftaya randevun burdami, TR demi olucak peki?? Hani belli olmiyorya gitme isleri senin
Canim yaa, hakkinda oncelikle herseyin hayirlisi olsun, geri hersey halledilir. Bebiste iyidir umarim, karninda rovesata yapmiyomu yaramaz>:))))
slmlar arkadaşlar
epeydir sizi takip edemedim
ama çoğunuzu biliyorum
bende 18+1 günlüğüm ve nasipse oğlum olucak
cnm benim üzme artık kendini. herşey olacağına varır derler. Rabbimden gelen herşey kabulümüzdür. herşey Allahın takdiri. ne olursa olsun şükretmek gerekir. tevekkül etmek gerekir. inan seni çok iyi anlıyorum. bu sadece senin değil hepimizin korkusu, hiç birimizin garantisi yok. Sen elinden gelen herşeyi yaptın cnm. Allah sabrının sonunu inş mukafatlandıracaktır. Allahım bebeğini ve tüm bebeklerimizi korusun.
kızlar ben kaçarrrr kendinize çok iyi bakın öptümmm
kızlar ben kaçarrrr kendinize çok iyi bakın öptümmm
HATUN ben seni ekleyeli çok oluyo T.E.Deniz benim adım :):) ohoo anam sen çorba yapmışın herkezi heheh:):)):
Bende canımmm,sende sağoll
Valla imtihan ablacım,burası uğraştırıyor bizi...
Artık hayır olsun... Az kaldı inşallah...
Bende öyle diyorum eşime,her gidemediğim günler için bir hafta kalıcam diye alttan alttan bakıyor..
Bir gideyim gerisi kolay inşallah..
Bebişimde iyi elhamd teyzesiiiiBu sıra arttı hareketleri çok şükür,bazen bir gün sessizlik oluyor,sanırım dediğin gibi kendini topluyor Sonrasında gelişini fena hissettiriyor elhamd..
Artık zamanla artıcak zaten,bu en masum halleriymişş...
hepinize merhaba güzel anneler,
daha erken aslında bunu konuşmak için ama belki aranızda fikir sahibi olanlar vardır. bebek arabasında ne düşünüyorsunuz. hangi model önerirsiniz. ben çok araştırdım ama hala karar veremedim. fikri olan varmı arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?