2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

malesef bu sorun bende de var sürekli dişlerim kanıyor hamileliğimde daha da çoğaldı doktoruma danıştım bu aylarda daha dikkatli ol güzel temizle ip kullan istersen tuzlu su ile gargara yapabilrsin dedi...doktorların söyledikleri birbirini tutmuyor biri sürekli tuzlu su ile gargara yap demişti bu diş hekimimde sen bilirsin dedi bende normalda diş problemi zaten çok ağzımda üç tane implant var onun için daha dikkatli omalıyım çünkü implantlar temiz kullanılmadığında iltihap yapabiliyor...

malesef bu sorun bende de var sürekli dişlerim kanıyor hamileliğimde daha da çoğaldı doktoruma danıştım bu aylarda daha dikkatli ol güzel temizle ip kullan istersen tuzlu su ile gargara yapabilrsin dedi...doktorların söyledikleri birbirini tutmuyor biri sürekli tuzlu su ile gargara yap demişti bu diş hekimimde sen bilirsin dedi bende normalda diş problemi zaten çok ağzımda üç tane implant var onun için daha dikkatli omalıyım çünkü implantlar temiz kullanılmadığında iltihap yapabiliyor...

cnm benim üzme artık kendini. herşey olacağına varır derler. Rabbimden gelen herşey kabulümüzdür. herşey Allahın takdiri. ne olursa olsun şükretmek gerekir. tevekkül etmek gerekir. inan seni çok iyi anlıyorum. bu sadece senin değil hepimizin korkusu, hiç birimizin garantisi yok. Sen elinden gelen herşeyi yaptın cnm. Allah sabrının sonunu inş mukafatlandıracaktır. Allahım bebeğini ve tüm bebeklerimizi korusun.

kızlaaarrr
ben çıkıyorummm
hepinize iyi akşamlar kendinzie bebişlerinzie çokk iyi bakınnn
yarın inş.görüşürüzz

Bende diyodumki kac gundur, bu kizin sesi cikmiyor, tabii kavustu ailesine hasret gideriyordur:))

Bundada vardir bir hayir elbette caim, ne diyelim, gec olsunda guc olmasin.
Senin yerinde olsam bi gidince epeyi dönmem. Hak ettin walla uzun uzadiya bi tatiliii(esin duymasin tabii ozler seni haha)

Haftaya randevun burdami, TR demi olucak peki?? Hani belli olmiyorya gitme isleri senin

Canim yaa, hakkinda oncelikle herseyin hayirlisi olsun, geri hersey halledilir. Bebiste iyidir umarim, karninda rovesata yapmiyomu yaramaz>:))))

sagol canım benım.memnun oldum bende benı ekledıgın ıcın sagol canım

Bende canımmm,sende sağoll

Valla imtihan ablacım,burası uğraştırıyor bizi...
Artık hayır olsun... Az kaldı inşallah...

Bende öyle diyorum eşime,her gidemediğim günler için bir hafta kalıcam diye alttan alttan bakıyor..
Bir gideyim gerisi kolay inşallah..

Bebişimde iyi elhamd teyzesiiii Bu sıra arttı hareketleri çok şükür,bazen bir gün sessizlik oluyor,sanırım dediğin gibi kendini topluyor Sonrasında gelişini fena hissettiriyor elhamd..
Artık zamanla artıcak zaten,bu en masum halleriymişş...

sagol canım.allah razı olsun.ıçım daraldı yıne.korkuyorum ıste elımde degıl.herseyı rabbım bılır.onlar hıcbısey bılmıyor bence.sadece ınsana ıskence edıyolar.maksat bıraz daha para almak bızden

hepinize merhaba güzel anneler,
daha erken aslında bunu konuşmak için ama belki aranızda fikir sahibi olanlar vardır. bebek arabasında ne düşünüyorsunuz. hangi model önerirsiniz. ben çok araştırdım ama hala karar veremedim. fikri olan varmı arkadaşlar.

Oyyy yesin teyzesi o kiprasan minigi:)
En malum halleri buysa biz ileriki haftalarda yandik desene:))
Biz herturlu hallerine raziyiz, hersey yolunda gitsin, sipalarimiz buyusunlerde

Bu gece mide yanmasindan mahvoldumm, ben kivraniyorum oda karnimda cirit atiyo beninmle birlikte uyumadi hic inanirmisin:))
BiraZ daha buyuselerde karsilikli muhabbete girsek kizimla diyorum

Canım ben pusetli bebek arabası düşünüyorum,şöyle;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…