2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canim, hosgeldin aramiza.
Tebrik ederiz senide, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin oglunu.

Nasil hersey yolundami?

hoşbulduk
Amin...Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
bu aralar sırt ağrısı çok çekiyorum önceden belimde sorun vardı
onunda etkisi var şimdi
onun haricinde iyim çok şükür

Ablacım dün gece ne tevafuktur ki benim bebişte hiç durmadı,eşime bile sert tekmeler attı
Baya hissettim,geç uyudum bende...
Artık ilerde tekmeler hızlanınca düşünemiyorum gecelerimizi...

su perisi canım pusetliyi arabada çok lazım olur düşüncesiyle istiyorm,yolculuk sık yapıyoruz biz buralarda,onun dışında evdede çok kullanışlı oluyor diye düşüyorum..

Canım ben pusetli bebek arabası düşünüyorum,şöyle;

cnm bu hangi marka?

su perisi canım pusetliyi arabada çok lazım olur düşüncesiyle istiyorm,yolculuk sık yapıyoruz biz buralarda,onun dışında evdede çok kullanışlı oluyor diye düşüyorum..

evet cnm ben hem hafif hem kullanışlı bişi istiyorum. ama karar veremiyorum. varmı senin kafanda bi marka.

cnm bu hangi marka?

evet cnm ben hem hafif hem kullanışlı bişi istiyorum. ama karar veremiyorum. varmı senin kafanda bi marka.

Canım bunları netten aldım,fikrimi göstermek için...
Yoksa marka hiç düşünmedim,daha doğrusu çıkıp araştırmadım mağazalarda neler var,neler daha kullanışlıdır diye..Yakında başlarım bakmaya inşallah...
Dediğin gibi hafif istiyorum bende,bazıları çok kaba oluyor...
Pusetinde kaba olmaması lazım..

kızlar benım bebegımde sorun olsaydı hareket edermıydı normal bır bebek gıbı ultrasonda ıyı cıkarmıydı.boyle bır bebekte nasıl rısk olur anlamıyorumkı.nasılda ınsanın aklını karıstırıyolar bu genetıkcıler:26:

slm arkadaşlar

yaklaşık 3 haftadır siteye giremiyordum.Bende haberler kötü 3 hafta önce suyum gelmeye başladı hastanede yatıyordum yeni çıktım.Büyük ihtimalle doğuma kadar raporluyum sadece lavabo için kalkacağım yataktan.Onun için uzun zamandır giremiyordum sayfalar çok ilerlemiş umarım herkes iyidir.Bu arada benimde oğlum oluyor dualarınızı bekliyorum hepinizin rabbim inş.meleğimi korur da ona bişey olmaz

cnm çok geçmiş olsun. oğlun hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin. umarım şimdi daha iyisindir. Allah beterinden korusun. Allahım meleğini korusun inş.

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

cok gecmıs olsun.allah yardımcın olsun.ınsallah hepımızde saglıklı bebekler dunyaya getırırız.rabbım yardımcımız olsun

senin yaşadığın talihsizlikleri biliyorum
ama hiçbir zaman kötü düşünmedim ben sağlıcakla bebeğini kucağına alacağına inanıyorum:emir_bebek
:

çok geçmiş olsun
çok zor bir süreç yaşamışsın
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
yanında sana bakabilcek kimse varmı

bebek arabası bende pusetli almayı düşünüyorum
puseti hem evde hemde arabada oto koltuğu olarak rahatlıkla kullanabiliriz

sagol canım.ınsallah ıyıolur hersey.hepımız mutlu oluruz bebeklerımızle

çok geçmiş olsun
çok zor bir süreç yaşamışsın
Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
yanında sana bakabilcek kimse varmı

bebek arabası bende pusetli almayı düşünüyorum
puseti hem evde hemde arabada oto koltuğu olarak rahatlıkla kullanabiliriz
[/QUOTE]

çok tşk ederim.Evet çok zor psikolojim bozuldu resmen her an ona bişey olacak diye korkuyorum.dr.um nötr olmamı istiyor ne negatif nede pozitif düşünmeliymişim ama insanın elinde değil Allah inş. bidaha yaşatmaz.Annem yanımda o da olmasa ne yapardım bilmiyorum.

slm arkadaşlar bende mayıs annelerındenım ınsallah 17+1 iz suan ve kızımız gelıyor ınsallah

herkese slm kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim kizimin böbreginde su toplanmasi varmis ve burnu cok ufakmis down sendronlu cocuklarda oluyormus benim ailemdede downsendromlu cocuklar hatta kardesimde down olunca tehlikem daha cok oluyormus dünden beri cok mutsuzum
yarin öglen AS sivisi alinip bakilcak ve AS yaptirirken cok aci cekiyormussun telefonda arkadas söyledi diger ignelere benzemiyor dedi cok korkuyorum zaten kan alinirken bile igneye zor dayanardim
simdilik cikiyorum kizlar ALLAHA emanetsiniz

çok geçmiş olsun inşallah bebeğin iyidir bir sorun yoktur...bu sorunlar tarama testlerindemi yoksa ayrıntılı ultrasondamı çıktı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…