Cook güzel bir paylasım cook tesekkurler..Okurken tüylerim diken diken oldu..Rabbim sen nelere kadirsinSizin her birinizin yaratılışı ana rahminde nutfe ( meni)olarak kırk gün derlenir toplanır.
Sonra ki 40 günde pıhtılaşmış kan aleka (embriyo)olur.
Sonra yine kırk günde et parçası olur.
Daha sonra Allah-u Teâlâ bir melek gönderir ve o ceninin neler yapacağını, rızkını, ecelini, şâki (kendini bilmez)mi sâid (mübarek ) mi olacağını yazması o meleğe emrolunur. Bundan sonra cenine ruh üfürülür." (Buhârî. Tecrîd-i sarîh: 1324)
allahım sen bızım bebeklerımızı mubarek ve hayırlı rızıklar ömurler yaz
canım sen kararını verdin artık lütfen şimdi bebeğinin sağlıklı olacağını düşünüp alışverişini yap :87:
Merhaba Dorti;kızlar yıne canım sıkıldı.doktorun sekreterını aradımda şu dılek hanım denen kadından haber yokmus.ya bunlar oyunmu oynuyor bızımle.dunyanın parasını verıyoruz bunlara.ya delı edecekler en sonunda benı.nasıl haber gelmez uc gundur o kadından.neyı arastırıyolar anlamıyorumkı.ya sınırlerım bozuldu kızlar
herkese slm kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim kizimin böbreginde su toplanmasi varmis ve burnu cok ufakmis down sendronlu cocuklarda oluyormus benim ailemdede downsendromlu cocuklar hatta kardesimde down olunca tehlikem daha cok oluyormusdünden beri cok mutsuzum
yarin öglen AS sivisi alinip bakilcak ve AS yaptirirken cok aci cekiyormussun telefonda arkadas söyledi diger ignelere benzemiyor dedi cok korkuyorum zaten kan alinirken bile igneye zor dayanardim
simdilik cikiyorum kizlar ALLAHA emanetsiniz
kızlar benım bebegımde sorun olsaydı hareket edermıydı normal bır bebek gıbı ultrasonda ıyı cıkarmıydı.boyle bır bebekte nasıl rısk olur anlamıyorumkı.nasılda ınsanın aklını karıstırıyolar bu genetıkcıler:26:
herkese slm kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim kizimin böbreginde su toplanmasi varmis ve burnu cok ufakmis down sendronlu cocuklarda oluyormus benim ailemdede downsendromlu cocuklar hatta kardesimde down olunca tehlikem daha cok oluyormusdünden beri cok mutsuzum
yarin öglen AS sivisi alinip bakilcak ve AS yaptirirken cok aci cekiyormussun telefonda arkadas söyledi diger ignelere benzemiyor dedi cok korkuyorum zaten kan alinirken bile igneye zor dayanardim
slm arkadaşlar
yaklaşık 3 haftadır siteye giremiyordum.Bende haberler kötü 3 hafta önce suyum gelmeye başladı hastanede yatıyordum yeni çıktım.Büyük ihtimalle doğuma kadar raporluyum sadece lavabo için kalkacağım yataktan.Onun için uzun zamandır giremiyordum sayfalar çok ilerlemiş umarım herkes iyidir.Bu arada benimde oğlum oluyor dualarınızı bekliyorum hepinizin rabbim inş.meleğimi korur da ona bişey olmaz
iyi akşamlar kızlar
slm kızlar nasılsınız
uzun zamandır gıremıyorum evımde net yok
gecen cumartesı bebegımı gordum hala kesın olarak bu erkek dıyemıyor doktor
buyuk ıhtımalle dıyor delı edıyor doktor benı
bebegım kocaman olmus
416 gram 28 santım olmus masallah kuzumaaa
sızler nasılsınız bebeklerınız nasıl
ayyyyy bırde bana bobregınde genısleme var bıraz dedı bebegın cok uzuntuluyum bıraz
Sanada iyi aksamlar Ececim, nasilsin canim?
Mizmiz canim, hosgeldinn
OO senin bebek masallah nekadar buyumus oyle annesii,
neguzel bakmissin ona:))
seninle haftalarimiz ayni,
benim bebis 350 gr olmus anca teyzesi, 22 cm de boyu
Masallah bebegine nazar degmesin cnm.
Bobreginde genisleme var demis doktor, onu nasil gormus canim? Ayrintili ultrasonda felanmi?
Insallah gecisi bir durumdurda duzelir cnm, Rabbim kolaylik versin herkese.
canım çok geçmiş olsunslm arkadaşlar
yaklaşık 3 haftadır siteye giremiyordum.Bende haberler kötü 3 hafta önce suyum gelmeye başladı hastanede yatıyordum yeni çıktım.Büyük ihtimalle doğuma kadar raporluyum sadece lavabo için kalkacağım yataktan.Onun için uzun zamandır giremiyordum sayfalar çok ilerlemiş umarım herkes iyidir.Bu arada benimde oğlum oluyor dualarınızı bekliyorum hepinizin rabbim inş.meleğimi korur da ona bişey olmaz
rabia as korkulacak bişey degilmiş canım hep yazıyo arkadaşlar.herkese slm kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim kizimin böbreginde su toplanmasi varmis ve burnu cok ufakmis down sendronlu cocuklarda oluyormus benim ailemdede downsendromlu cocuklar hatta kardesimde down olunca tehlikem daha cok oluyormusdünden beri cok mutsuzum
iyiyim canım.kafayı tetanoz aşısına taktım yaptırsammı yaptırmasammı kararsız kaldım.saglık ocagındakinin içinde difteride varmış.sen ne yapmayı düşünüyosun
Mizmiz canim, hosgeldinn
Bobreginde genisleme var demis doktor, onu nasil gormus canim? Ayrintili ultrasonda felanmi?
Mizmiz canim, hosgeldinn
iyiyim canım.kafayı tetanoz aşısına taktım yaptırsammı yaptırmasammı kararsız kaldım.saglık ocagındakinin içinde difteride varmış.sen ne yapmayı düşünüyosun
kızlar şimdi aradım dr. umu sizide bilgi vereyim.minoset için günde 3-4 kez alabilirsin dedi...
ben çıkıyorum çok fena bu diş ağrısı...
herkese iyi geceler
canlarım iyi akşamlar ..yarın sabah erkenden eşim beni kayınvalidemlere bırakacak ... yılbaşından sonra döneriz.... amaaaaa laptopu yanıma alıyorum ... sabahtan akşama açık olamasamda gün içinde ara ara giricem ...
Güle Güle Git Güle Güle Gel Nevracım
Belki Pek Denk Gelemeyiz
Seneye Görüşürüz O Zaman
Şimdiden Nice Mutlu Yıllara :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?