2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cook güzel bir paylasım cook tesekkurler..Okurken tüylerim diken diken oldu..Rabbim sen nelere kadirsin
canım sen kararını verdin artık lütfen şimdi bebeğinin sağlıklı olacağını düşünüp alışverişini yap :87:

Merhaba Dorti;
Öncelikle kdilara nın yazdıklarına katılıyorum sen kararını verdin lütfen artık niye aramıyorlar diye hem kendini yıpratma hemde tansiyonu yukseltme..Farkındamısın kendine ne kadar zarar verdiginin..Cocugun sapasaglam içinde duruyorsa bile sırf senin şu kafana takman ve olumsuz dusuncelerin yüzünden sinir küpü olucak gerilecek..allah askına bi dur arkadasım yaa...
Amacım seni kırmak diil ama birininde seni kendine getirmesi lazım..dönüp dolaşıp aynı seyleri sorma..Yedin bitirdin kendini yazık diil mi yaa..Özlem i dusun Cerenliyagmur u dusun..Bak rabia da sıkıntılı bi zaman yasıyor..Rabbim hepimizi korusun..ama lütfen bir anne oldugunu ve bebeginin her acıdan guclu bir anneye ihtiyac duydugunu lutfen unutma..Bende arada hiç bir sorun yokken bişeyi takıyorum kafama sonra dusunuyorum burdaki kızları cogunun nelerle ugrasmak zorunda kaldıgını..Sonra tevbe ediyorum sukrediyorum rabbime..Artık bekleme kimseden telefon Öyle ya da böyle bu cocuk dogacak inşallah..Sende tadına bak hamilelegin git ciciler al kızına onu nasıl süsleyecegini dusun..Abinmiş annenmiş kimseyide kafana takma..Herkes yerinde saolsun de sarıl dört elle kocana cocuklarına..Eminimki burada ne sıkıntılar yasayan ya da gecmişinde ne kadar zorluk cekmiş arkadaslarımız var ama hayat bi şekilde devam ediyor..
cocugumuza iyi bakmak demek sadece iyi beslenmek degil..Moralimizi hep iyi tutup olumlu dusunmek..Cunku bu zor hayat kosullarında moral en degerli varlık..Ona sahip cıkmamız ve korumamız sart..İnşallah yazdıklarımı yanlıs anlamamıssındır..Dilegim sen dahil herkesin saglıkla huzurla bebeklerine kavusmaları inan bana

Son düzenleme:

Yanii telefonda cok acı veriyormus diyen arkadasa da kocaman bi selam gönderiyorum..Senin durumundaki birine söylencek sey mi bu yaa..Canımmm..öncelikle burada as yaptıran cok arkadasımız var ve hepsi bunun kolay bi işlem oldugunu anlattı..zor oldugunu dusunup lutfen kendini daha cok uzme..Hem sen korkunca bebegin de korkar sen ne kadar rahat olursa kuzunda o kadar iyi olur annesi..Dualarım seninle..Bizi habersiz bırakma emi..İkinizde allaha emanet olun

canım aynı sorunları bende ilk hamileliğimde kızımda yaşadım bebeğimin saglıklı olmasına ve dediğin gibi ultrasonda iyi görünmesine rağmen sakat olabileceğini söylediler üçlü tarama testi sonucunda inan günlerce ağladım ve ben kızımdan önce iki defa düşük yapmıştım böyle sorun çıkınca dahada üzüldüm hep benimi buluyor böyle şeyler dedim allaha asi gitmek istemem ama sonra kayseriye gönderdi dr um beni orda prof var 3 boyutlu ultrasonla ayrıntılıl 1 saat inceledi ara vererek prof zaten türkiyede ultrasonun sekreterliğini yapıyormuş kendisi söyledi bence çok iyi bir doktordu hiç birşey yok bu bebekte dedi son derece sağlıklı olduğunu söyledi bu testlerde zaten sonuç belli olmuyor yanlışda çıkabiliyor risk var kesin denmiyor olabilir deniyor bizim riskimiz hatırladığım kadarıyla on dörtte birdi bayada yüksekti ama hiç bişey çıkmadı ve kızım şimdi dört yaşında son derece sağlıklı bize bel kemiğinde genişlik olabilir yani sakat yürüyemez denmişti davn sendromu ile ilgili birsey çıkmamıştı testlerde bence dediğin gibi kafa karıştırıyorlar bu hamileliğimde de yaptırdım bir sorun çıkmadı...

slm kızlarrrrr nasılsınızzz ya eskisi kadar giremiyorumm herkes iyidir inşallahh bebişlerden yeni haber varmıı

rabia canımm inşallahh çok saglıklıdır bebeginn

gülesrammmm aldıgın cicileri gördümm güle güle giyinsin ogluşun inşallahhh canımmm bend ecumartesi gidecegim ogluşumu görmeye inşallahhh

çok geçmiş olsun
ne diyeceğimi bilemiyorum
umarım herşey çok güzel çıkar

rabiacım merhaba
öncelikle 2 hafta önce as yaptırmış biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki korkulacak hiç bişey yok.için rahat olsun ben de iğneye dayanamam normalde ama sadece ufak bi gerginlik acısı hissediyorsun hepsi bu..
Allah yardımcın ve yardımcımız olsun ..

slm kızlar nasılsınız

uzun zamandır gıremıyorum evımde net yok

gecen cumartesı bebegımı gordum hala kesın olarak bu erkek dıyemıyor doktor

buyuk ıhtımalle dıyor delı edıyor doktor benı
bebegım kocaman olmus

416 gram 28 santım olmus masallah kuzumaaa

sızler nasılsınız bebeklerınız nasıl

ayyyyy bırde bana bobregınde genısleme var bıraz dedı bebegın cok uzuntuluyum bıraz

Zehra canim, cok gecmis olsun, insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer senin icinde., Canim doktorlar bu suyunun gelmesi hakkind birsey dedilermi? Neden kaynaklanirmis? Rabbim sifani versin canim, bol bol dinlen, hayirlisiyla oglunuda zamani gelince kucagina alasin insallah.

RAbiacim, cok uzuldum bu haberineInsallah yaniliyorlardir doktorlar canim, amniyo sentezinden guzel sonuclar almani cani gonulden istiyorum, herkesde istedigim gibi.
Bu uzucu haberin yanindaki guzel haber ise kizinin olucagi, icine dogan dogruymus demekki canim. Insallah hayirlisi olur hakkinizda, dualarimiz senin icinde olsun.
Ayrica amniyo sentez isleminden hic korkma canim, arkadasin bos yere(hesapsizca) korkutmus seni, densiz dicem ama belki cok yakin bir arkadasindir, dememis olayim yinede
Bu islem cok SIK yapilan islem, korkucak birsey yok, insallah kolayca atlatirsin.
Bizide haberdar et canim gidisattan, cok merak ederiz seni...Rabbim yardimcin/yardimcimiz olsun.

iyi akşamlar kızlar

Sanada iyi aksamlar Ececim, nasilsin canim?

Mizmiz canim, hosgeldinn
OO senin bebek masallah nekadar buyumus oyle annesii,
neguzel bakmissin ona:))
seninle haftalarimiz ayni,
benim bebis 350 gr olmus anca teyzesi, 22 cm de boyu

Masallah bebegine nazar degmesin cnm.
Bobreginde genisleme var demis doktor, onu nasil gormus canim? Ayrintili ultrasonda felanmi?
Insallah gecisi bir durumdurda duzelir cnm, Rabbim kolaylik versin herkese.

pekde bırsey yaptıgımı soylemem cnm

mesela gec kahvaltı yapıyorum

ama peynır mısır cok yıyorum haslama cıps

meyve yıyorum tosunum oyle sevıyor

masallahhh

bobregındekı olayıda 3 boyutluda gordu

normalde gecen gıttıgımde ayrıntılı utrason vardı ama ben skk ucretsızmıs duydum orda yapılsın dedım

yaptırmadım sonra pısman oldum 150+38 fazla geldı skk ucretsız olunca ama onlarda taaaaaaa 10 ocaka gun verdıler

sımdı ıcım ıcımı yıyor aptal kafam ne parası dusunuyorsun saglıklı olsunda bebegın gerısı bos dedık

yaptıralım dedım bu seferde ozeldekı doktorun gunu yok oda 30 ocak gun verdı

canım çok geçmiş olsun
rabia as korkulacak bişey degilmiş canım hep yazıyo arkadaşlar.

iyiyim canım.kafayı tetanoz aşısına taktım yaptırsammı yaptırmasammı kararsız kaldım.saglık ocagındakinin içinde difteride varmış.sen ne yapmayı düşünüyosun

canlarım iyi akşamlar ..yarın sabah erkenden eşim beni kayınvalidemlere bırakacak ... yılbaşından sonra döneriz.... amaaaaa laptopu yanıma alıyorum ... sabahtan akşama açık olamasamda gün içinde ara ara giricem ...

iyiyim canım.kafayı tetanoz aşısına taktım yaptırsammı yaptırmasammı kararsız kaldım.saglık ocagındakinin içinde difteride varmış.sen ne yapmayı düşünüyosun

Ece mrb canım tetenoz aşısına bende takmış durumdayım
doktorum yaptırmamı önerdi sağlık ocağındaki hemşire tanıdık oda mutlaka yaptır faydası olur zararı olmaz dedi uzman tv de kağan kocatepeyi dinledim doktorunuz tavsiye ediyorsa mutlaka yaptırın dedi bende biraz korkarak yaptırmaya karar verdim :94:

Bak Burdan İzleyebilirsin
hamilelik (gebelik) 21. hafta - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe

kızlar şimdi aradım dr. umu sizide bilgi vereyim.minoset için günde 3-4 kez alabilirsin dedi...
ben çıkıyorum çok fena bu diş ağrısı...
herkese iyi geceler

yasemin benim 2ay önce dişim tutmuştu ... ben karanfil ezip koymuştum dişime birde buz torbası .. biraz uyuşturmuştu .. minoset alamadığın zamanlarda denersin ccanım ...
kanal tedavi yaptırdım ; iğnesiz gırgır falan sonra dişimin yarısıkırıldı kökten .. fısfısla çektirdim .. çok zordu ..şimdi iyi Allaha şükür .. o zaman erken gebelik haftaları diye minoset falan hepsi yasaktı ...

zhr84 geçmişolsun cnm ..kesende yırtıkmı varmışki.. inş. en kısa zamanda düzelirsin

Güle Güle Git Güle Güle Gel Nevracım
Belki Pek Denk Gelemeyiz
Seneye Görüşürüz O Zaman
Şimdiden Nice Mutlu Yıllara :89:

Güle Güle Git Güle Güle Gel Nevracım
Belki Pek Denk Gelemeyiz
Seneye Görüşürüz O Zaman
Şimdiden Nice Mutlu Yıllara :89:

sanada iyi yıllarrr şimdiden ... ama denk geliriz ..görüşürüz gene.. laptopumu alıyorum .. komik oluyor ama artık heryere bilgisayrımla gidiyorum .. o kadar bağlandık artık birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…