sanada iyi yıllarrr şimdiden ... ama denk geliriz ..görüşürüz gene.. laptopumu alıyorum .. komik oluyor ama artık heryere bilgisayrımla gidiyorum .. o kadar bağlandık artık birbirimize
canım sağlık ocaklarında yapılanda içinde difteride varmış az miktarda çok kafam karıştı sen nerde yaptıracaksınEce mrb canım tetenoz aşısına bende takmış durumdayım
doktorum yaptırmamı önerdi sağlık ocağındaki hemşire tanıdık oda mutlaka yaptır faydası olur zararı olmaz dedi uzman tv de kağan kocatepeyi dinledim doktorunuz tavsiye ediyorsa mutlaka yaptırın dedi bende biraz korkarak yaptırmaya karar verdim :94:
Bak Burdan İzleyebilirsin
hamilelik (gebelik) 21. hafta - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe
iyi uykular canımben kaçtım .... uyku geldi bedene .....
yarın görüşüz güzel annelerrrr
canım aynı sorunları bende ilk hamileliğimde kızımda yaşadım bebeğimin saglıklı olmasına ve dediğin gibi ultrasonda iyi görünmesine rağmen sakat olabileceğini söylediler üçlü tarama testi sonucunda inan günlerce ağladım ve ben kızımdan önce iki defa düşük yapmıştım böyle sorun çıkınca dahada üzüldüm hep benimi buluyor böyle şeyler dedim allaha asi gitmek istemem ama sonra kayseriye gönderdi dr um beni orda prof var 3 boyutlu ultrasonla ayrıntılıl 1 saat inceledi ara vererek prof zaten türkiyede ultrasonun sekreterliğini yapıyormuş kendisi söyledi bence çok iyi bir doktordu hiç birşey yok bu bebekte dedi son derece sağlıklı olduğunu söyledi bu testlerde zaten sonuç belli olmuyor yanlışda çıkabiliyor risk var kesin denmiyor olabilir deniyor bizim riskimiz hatırladığım kadarıyla on dörtte birdi bayada yüksekti ama hiç bişey çıkmadı ve kızım şimdi dört yaşında son derece sağlıklı bize bel kemiğinde genişlik olabilir yani sakat yürüyemez denmişti davn sendromu ile ilgili birsey çıkmamıştı testlerde bence dediğin gibi kafa karıştırıyorlar bu hamileliğimde de yaptırdım bir sorun çıkmadı...
sanada günaydınn mutlu sabahalr
gunaydın canlarım gunumuz ıyı gecsın ınsallah.kızlar rabıaya neler olmus oyle.haber alan varmı rabıadan çok uzuldum vallahı
günaydın arkadaşlarım hayırlı haberler alabileceğimiz bir gün diliyorum
günaydın arkadaşlarım hayırlı haberler alabileceğimiz bir gün diliyorum
baharnaz -özlem- dorti –melekm-rabia-zhr84-fdilek (tırnak batması)-zonox ve isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah herşey güzel olacak
bebek hareketlerinde sorun yaşayanlar ben 4 gün hissetmedim cumartesi akşam dayanamadım dr gittim salak birine rastladım sinirim bozuldu bebek iyiydi sonra sanki bu bebişler dalga geçiyor bizimle doktordon sonra hergün ben burdayım der gibi tıp tıp vuruyo gıcık bu çocuklar özellikle geceleri o yüzden kafayı takmayın 20 haftadayım hala böyle işte
tetonoz aşısını yaptırın derim ben ben geçen sene olduğum için hamilelikte gerek yok beş sene koruyormuş
kıyafetlere gelince bebişe hiçbirşey almadım kendimde pişamaların lastiklerini kesip idare ediyorum dışarı çıkarken bir elbisem var onu giyiyorum
29 aralıkta ayrıntılı var heycanla bekliyorum cumartesi akşsam hiçbirşey görmedim gerizekalı dr boy kilo söylemedi salak birsiydi ayrıntılıda alltan bakıyorlarmı
günlerdir okuyamadım daha geçmişi yeni bitirdim gezgin tr yeye gelememiş üzüldüm en çok dorti arkadaşımızdan etkileniyorum inşallah herşey iyi olur ben bebek aldırma konusunda dortiye hep yorumsuz kaldım ama şu kadarını söyleyeyim bazen bazı şeyleri çok yoğun hi,ssedrim bence dorti bebişin çok sağlıklı bir bebek herşeyi boşver birde bence şu gittiğin hastaneden doktordan vazgeç bebişşince tertemiz sayfa aç başka hastane doktor vge g,üzel hayallerle bence çok bir bebilş
okumaktan beynim döndü şu anda hatırlamadığım arkadaşlar kusura bakmayın semaysen boşver işi herşey kısmet bi arkadaşta kayınvaldesine gidicekti umarım gü,zel vakit geçirir aaa bu arada bir arkadaş bebek oluşumunu yazmış önce amin diyorum çok etkilendim ve dedimki çok şeyi sitres yapıyoruz ALLAHIM ne yazmışsa o olur diye düşündüm
bu arada ben 6 kilo aldım mısa boynum tam adile naşit oldum aman boşverin kiloya takmayın ben takmıyorum tam tersine bebişi bakıma aldım haftada 3 kere yeşillik salata haftada bir balık hergün 2 bardak süt hergün bir avuç ceviz ve fındık içi hergün katı meyve sıkacağında yapılan taze meyve suyu sıkıyorum hergün bir yumurta işte kırmızı et yemiyorum 20 gündür bu bakımı yapıyorum ben kilo almadım şaşırdım ya bebiş alıyo yada toptan benden çıkıcak bakalım 29 unda bebiş kilosunda belli olacak
günlük birbuçuk litre ölçümlü su içiyorum tuvalete gidip geliyoruz kusurum var çayı biraz fazla içiyorum kan demir hapı olan bir kutu hap vermişti hünlük bir tane ondan birtanede elevit alıyorum ama ben dr verirse balık hapı istemiyorum diycem çünkü o en çok anneye kilo aldırıyormuş ve kalıcı oluyormuş zahten taze balık yiyorum
işte böyle hatırlayamadığım bütün arkadaşlarada sevgiler
günaydın arkadaşlar........herkes iyidir inş...
günaydın arkadaşlar........herkes iyidir inş...
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.biraz okudum rabia çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer.kahvaltı yapıp geliyim kızlar sabahları çok aç uyanıyorum ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?