2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sanada iyi yıllarrr şimdiden ... ama denk geliriz ..görüşürüz gene.. laptopumu alıyorum .. komik oluyor ama artık heryere bilgisayrımla gidiyorum .. o kadar bağlandık artık birbirimize

Benimki Laptop Olsaydı Emin Ol Bende Ayrılmazdım Hiç Bilgisayarlar Hayatımızın Bir Parçası Oldu Resmen Neyse Nevracım Kociş Çağırıyo Kendine Ve Bebişe Çok İyi Bak Görüşürüz :79:

canım sağlık ocaklarında yapılanda içinde difteride varmış az miktarda çok kafam karıştı sen nerde yaptıracaksın
ben kaçtım .... uyku geldi bedene .....
yarın görüşüz güzel annelerrrr
iyi uykular canım

baharnaz -özlem- dorti –melekm-rabia-zhr84-fdilek (tırnak batması)-zonox ve isimlerini hatırlayamadığım arkadaşlar hepinize geçmiş olsun inşallah herşey güzel olacak

bebek hareketlerinde sorun yaşayanlar ben 4 gün hissetmedim cumartesi akşam dayanamadım dr gittim salak birine rastladım sinirim bozuldu bebek iyiydi sonra sanki bu bebişler dalga geçiyor bizimle doktordon sonra hergün ben burdayım der gibi tıp tıp vuruyo gıcık bu çocuklar özellikle geceleri o yüzden kafayı takmayın 20 haftadayım hala böyle işte

tetonoz aşısını yaptırın derim ben ben geçen sene olduğum için hamilelikte gerek yok beş sene koruyormuş

kıyafetlere gelince bebişe hiçbirşey almadım kendimde pişamaların lastiklerini kesip idare ediyorum dışarı çıkarken bir elbisem var onu giyiyorum

29 aralıkta ayrıntılı var heycanla bekliyorum cumartesi akşsam hiçbirşey görmedim gerizekalı dr boy kilo söylemedi salak birsiydi ayrıntılıda alltan bakıyorlarmı

günlerdir okuyamadım daha geçmişi yeni bitirdim gezgin tr yeye gelememiş üzüldüm en çok dorti arkadaşımızdan etkileniyorum inşallah herşey iyi olur ben bebek aldırma konusunda dortiye hep yorumsuz kaldım ama şu kadarını söyleyeyim bazen bazı şeyleri çok yoğun hi,ssedrim bence dorti bebişin çok sağlıklı bir bebek herşeyi boşver birde bence şu gittiğin hastaneden doktordan vazgeç bebişşince tertemiz sayfa aç başka hastane doktor vge g,üzel hayallerle bence çok bir bebilş

okumaktan beynim döndü şu anda hatırlamadığım arkadaşlar kusura bakmayın semaysen boşver işi herşey kısmet bi arkadaşta kayınvaldesine gidicekti umarım gü,zel vakit geçirir aaa bu arada bir arkadaş bebek oluşumunu yazmış önce amin diyorum çok etkilendim ve dedimki çok şeyi sitres yapıyoruz ALLAHIM ne yazmışsa o olur diye düşündüm

bu arada ben 6 kilo aldım mısa boynum tam adile naşit oldum aman boşverin kiloya takmayın ben takmıyorum tam tersine bebişi bakıma aldım haftada 3 kere yeşillik salata haftada bir balık hergün 2 bardak süt hergün bir avuç ceviz ve fındık içi hergün katı meyve sıkacağında yapılan taze meyve suyu sıkıyorum hergün bir yumurta işte kırmızı et yemiyorum 20 gündür bu bakımı yapıyorum ben kilo almadım şaşırdım ya bebiş alıyo yada toptan benden çıkıcak bakalım 29 unda bebiş kilosunda belli olacak

günlük birbuçuk litre ölçümlü su içiyorum tuvalete gidip geliyoruz kusurum var çayı biraz fazla içiyorum kan demir hapı olan bir kutu hap vermişti hünlük bir tane ondan birtanede elevit alıyorum ama ben dr verirse balık hapı istemiyorum diycem çünkü o en çok anneye kilo aldırıyormuş ve kalıcı oluyormuş zahten taze balık yiyorum

işte böyle hatırlayamadığım bütün arkadaşlarada sevgiler

canım cok sagol ıcımı rahatlattın.sanada gecmıs olsun.ınsallah benım kızımda saglıklı dogar ve saglıklı buyur.bu genetıkcıler ınsanı gercekten mahvedıyor.alay eder gıbı kolay bısey gıbı souluyolar.zaten bendekı ıkı kromozomun yer degısmesı (resıprokal translokasyon)yuzde bes ve on rısklıymıs.banada 2 veya 3 yasında bellı olur rıskler dedıler.kafamı allak bullak ettıler.ınsallah hersey ıyı olacak ben buna ınanıyorum.herseyı yuce rabbım bılır

gunaydın canlarım gunumuz ıyı gecsın ınsallah.kızlar rabıaya neler olmus oyle.haber alan varmı rabıadan çok uzuldum vallahı

herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.biraz okudum rabia çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer.kahvaltı yapıp geliyim kızlar sabahları çok aç uyanıyorum ben yaa

canım ne güzel yazmışsın okurken yediklerini ben yemiş gibi oldum balığı ben haftada 2 kere tüketmeye çalışıyorum ama çalışınca bazen olmuyo onun için takviye olarak balık hapımı içiyorum gün aşırı bikaç arkadaşımdan duydum gebelik süresince kullanmışlar ve hala bebeklerine şurubunu içiriyolarmış olumlu cevaplar aldım ve gerçekten çocukları çok zeki maşallah bende kilo aldırıyo diye duymuştum ama kilo alsamda bebeğim için katlanacağım kullanan arkadaşlarım fazla kilo almamışlardı :)bu arada maşallah sanada güzel bakıyorsun bebişe umarım ona faydalı olur haftaya alırız haberlerini hayırlısıyla ...

herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.biraz okudum rabia çok üzüldüm umarım herşey yoluna girer.kahvaltı yapıp geliyim kızlar sabahları çok aç uyanıyorum ben yaa

gunaydın canım.bende oyleyım sabah felaket ac kalkıyorum.çok acıkıyorum.

ınsallah rabıa bugun bıze bır haber verır.cok merak edıyorum gercekten.ınsallah hersey yolundadır

günaydın kızlar...

nasılsınız?

ben sabah kocaman bi çikolatayla güne başladım ama şimdi çok pişmanım galiba çok hızlı kilo almaya başladım((14: artık dikkat et diyorum ama olmuyor hiç hareketsiz yemesemde şişiyorum yaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…