günaydın kızlar...
nasılsınız?
ben sabah kocaman bi çikolatayla güne başladım ama şimdi çok pişmanım galiba çok hızlı kilo almaya başladım(( 14: artık dikkat et diyorum ama olmuyor hiç hareketsiz yemesemde şişiyorum yaaaaa...
günaydı kızlarr güneşli bir sabaha uyandımm
nasılsınız şükür biz iyiyizz tekmeler kuvvetledimi bakalımmm
gunaydın fıstık nerelerdesın sen
canım dün eşim evdeydii banasıra gelmedi onda ki alayım elinden ondan önceki günde evde yoktum bugünde kızımı saglık ocagına götürecemm oradan annemlere geçmeyi düşünüyorum dışarıdaki günneş çok güzell sizler nasılsınız herkes iyimii sendeki son durum ne canımm bence senin bebişin çok saaglıklıı annesi içime öyle doguyorrr sagsaglim dogurup kucagına alacakk bak görr
amann bebişlere bişey olmasıın yoksa çok üzülüyoruzzz
senı gezgıncı senı.bende ıste ıyı olmaya calısıyorum artık unutmaya calısıyorum sıkıntılarımı.rabbım yardımcımız olsun.bende ıkı gun hastanede yattım bılıyosun galıba.tansıyonum yuksek ve proteın eksıklıgı varmıs bende.ıste boyle canım.senın dogum nısandamıydı
aman canım iyi olun ewet unut sıkıntılarını bebebginii sev huzur bul moralini hep yüksek tut canımm
ewet dr konuştuk herşey yolunda giderse 23 nisanda alınacak bebegimm iple çekiyorumm o günüü hayırlısıyla inşallahh saglık sıhhatlı alırız kucagımızaa
herkese slm kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim kizimin böbreginde su toplanmasi varmis ve burnu cok ufakmis down sendronlu cocuklarda oluyormus benim ailemdede downsendromlu cocuklar hatta kardesimde down olunca tehlikem daha cok oluyormusdünden beri cok mutsuzum
yarin öglen AS sivisi alinip bakilcak ve AS yaptirirken cok aci cekiyormussun telefonda arkadas söyledi diger ignelere benzemiyor dedi cok korkuyorum zaten kan alinirken bile igneye zor dayanardim
simdilik cikiyorum kizlar ALLAHA emanetsiniz
günaydın kızlar nasısınız bakaılım?benim bebiş birkaçgündür çok tembel hiç tekmelemiyor dün akşam yine moralim bozuldu karanlık bir odaya geçtim sırtüstü yattım göbüşümede volkmenin kulaklıgını dayadım ayyyy benim tosuncuk bir hareketlendi sormayın sanırım rahatsız oldu ama ne yapayım ölüyodum meraktan.oda annesini merakta bırakmasın demi ama
günaydın kızlar...
nasılsınız?
ben sabah kocaman bi çikolatayla güne başladım ama şimdi çok pişmanım galiba çok hızlı kilo almaya başladım(( 14: artık dikkat et diyorum ama olmuyor hiç hareketsiz yemesemde şişiyorum yaaaaa...
slm arkadaşlar
yaklaşık 3 haftadır siteye giremiyordum.Bende haberler kötü 3 hafta önce suyum gelmeye başladı hastanede yatıyordum yeni çıktım.Büyük ihtimalle doğuma kadar raporluyum sadece lavabo için kalkacağım yataktan.Onun için uzun zamandır giremiyordum sayfalar çok ilerlemiş umarım herkes iyidir.Bu arada benimde oğlum oluyor dualarınızı bekliyorum hepinizin rabbim inş.meleğimi korur da ona bişey olmaz
herkese slm kizlar umarim iyisinizdir ben hic iyi degilim kizimin böbreginde su toplanmasi varmis ve burnu cok ufakmis down sendronlu cocuklarda oluyormus benim ailemdede downsendromlu cocuklar hatta kardesimde down olunca tehlikem daha cok oluyormusdünden beri cok mutsuzum
yarin öglen AS sivisi alinip bakilcak ve AS yaptirirken cok aci cekiyormussun telefonda arkadas söyledi diger ignelere benzemiyor dedi cok korkuyorum zaten kan alinirken bile igneye zor dayanardim
simdilik cikiyorum kizlar ALLAHA emanetsiniz
slm kızlar nasılsınız
uzun zamandır gıremıyorum evımde net yok
gecen cumartesı bebegımı gordum hala kesın olarak bu erkek dıyemıyor doktor
buyuk ıhtımalle dıyor delı edıyor doktor benı
bebegım kocaman olmus
416 gram 28 santım olmus masallah kuzumaaa
sızler nasılsınız bebeklerınız nasıl
ayyyyy bırde bana bobregınde genısleme var bıraz dedı bebegın cok uzuntuluyum bıraz
Ece mrb canım tetenoz aşısına bende takmış durumdayım
doktorum yaptırmamı önerdi sağlık ocağındaki hemşire tanıdık oda mutlaka yaptır faydası olur zararı olmaz dedi uzman tv de kağan kocatepeyi dinledim doktorunuz tavsiye ediyorsa mutlaka yaptırın dedi bende biraz korkarak yaptırmaya karar verdim :94:
Bak Burdan İzleyebilirsin
hamilelik (gebelik) 21. hafta - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe
kızlarr yaa bir an önce gelsin şu nisan ayı istiyorumm bebegimi sevmek istiyorummm yaaa
acele etme canım ya tadını çıkar bence bende az kaldı diye heycan yapmaya başladım
cumartesi günü görmeye gidecegiz babasıyla inşallahh
günaydın kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama okuyorum sürekli. benim belim çok ağrıyor kızlar ayakta duramıyorum fazla umarım geçer.oturup kalkarken resmen acı çekiyorum doktora gittim 3 gün istirahat verdi. bakalaım yarında kadın doğuma gidicem kendı doktoruma da sorucam bebişimi 1 aydır görmuyorum çok uzun geliyor ama napalım umarım iidir herkesn bebişi.
kızlar bu arada ben daha bebişime çöp bile almadım annem izmirde benı bekle gelince beraber alırız diyo şubat tatilinde gelicek ama ben kendımı zor tutuyorum ya çok istiyorum bir şeyler almak. sanırım önce bebek arabası ve odasını alıcaz kıyafetlerini annem alıcakmış. hayırlısı bakalım .
dorticim canını hiç sıkma canım üzülme hayırlısıyla hiç bir şey çıkmayacak bebekte.
günaydın kızlar nasısınız bakaılım?benim bebiş birkaçgündür çok tembel hiç tekmelemiyor dün akşam yine moralim bozuldu karanlık bir odaya geçtim sırtüstü yattım göbüşümede volkmenin kulaklıgını dayadım ayyyy benim tosuncuk bir hareketlendi sormayın sanırım rahatsız oldu ama ne yapayım ölüyodum meraktan.oda annesini merakta bırakmasın demi ama
ıyı yapmıssın kucuk yaramaz senı nasılda uzmus.yerım ben onu:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?