2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım yarın sabah fakülteyi arıcam eğer çıkmışsa öğleden sonra iznimi alıp sonucu alıcam ve doktorumuza gideceğiz .. bakalım bekliyorum zaman çabuk geçti çok şükür .... hakkıma hayırlısı olsun..kilo aslında almazdımda ben saatlerce işim gereği oturuyorum malesef evede gidince yürüyüş yapamıyorum inşallah doğumdan sonra veririm canım..

cerencım senın sonuc ocakda degılmıydı.kımındı ocakda cıkacak olan.ben ıyıce karıstırdım artık.kusura bakmayın ne olur.kafa beyın kalmadı bende

kızlar şu tetanoz aşısına takıldım kaldım kararımı verdim yaptırıcam ama kafama takılan bişey var saglık ocaklarında tetanoz aşısının içinda difteri aşısıda varmış az miktarda dün tanıdıgım bir doktor difteriye gerek yok eczaneden sade tetanoz aşısı al yaptır dedi.siz nerde yaptırdınız aşınızı?hepinizin cevaplarını bekliyorum

bende bu sabah tartıldım yataktan kalkar kalkmaz 62 kılo olmusum yanı yaklasık 4 kılo edıo:) ammmaaaan napıyım azcık şişiyim verırız o koşusturmada bebekler bi dogsunda

ben ogluma hamıleyken yaptırmıstım.hıcde korkmadım.ıkı defa yapılmıstı bırde dogumdan sonra yapılmıstı.banada dedıler yaptır dıye.ama bana bır doz yapılacakmıs.normalde ıkı defa yapılıyormus.ben gecen yaz kolumu kesmıstımde.tetanoz yapılmıstı.oda bes sene koruyomus dedıler.oyuzden bır defa yapılacak bana.bence doktoruna sor.herkes ayrı bısey soyler sımdı.ama bence tetanoz asısı cok yararlı bısey.yaptırsanızda ıyı olur bence.

Aranızda çok güzel sohbet ediyorsunuz....ben de hayranlıkla okuyorum paylaşımlarınızı...insanın kendi ile aynı durumda insanlarla birşeyler paylaşabilmesi çok güzel....benim kızım da 19 haftalık...hareketlerini sanki kas seyirmesi gibi hissetmeye başladım son 3-4 gündür.ama çok emin değilim,acaba bağırsak hareketleriyle mi karıştırıyorum bilmiyorum.....farklı bir heyecan duyuyorum ama,sanırım bebeğimin hareketleri bunlar....kız bebek geç hareket eder diyorlar,,,benim ki erken mi başladı ne :)
Herkese Ankaradan sevgiler...iyi sabahlar:79:

yok öle bişey canım bende kız annesiyim bende erken hissetmeye başladım o seyirmeler bebeğinin hareketleri sen gel bi 20. haftalara bakta gör ozaman tekmeleri çok güzel oluyo bir insan tekme yemekten hoşlanırmı ben hoşlanıyorummm:90:

sanada iyi sabahlar bende 19. haftadayım dedıgın gıbı bı seyırme gıbı hıssedıorum sankı karnımın ıcınde baloncuklar patlıo gıbı... eee bizde 2 haftaya kalmaz net hissederiz inşallh

günaydın güzel anneler ... nasılsınızzz bakalımmm ....

kızlar diş cektıren oldumu hıc.veya hamıleyken dıs cektıren tanıdıgınız varmı:18:
ben ben bennnn ...çektirdimmm...
hangi tür müzik dinlettin :)))))
yaa benimkide dünden beri azıcık hareket ediyor bende öyle yapayım... :))))

sağol canım benım oğlum olacak inşallah. belim biraz düzelsin yavaş yavaş bakıcaz. sen de alırsın nasılsa daha çok zaman var sıkma canını hepsi olur yeter kı sağlıklı olsunlar

Günaydın

Dorti geçmiş uzun olunca ancak geldim
Dorti yine kararsızlığa düşmüşsün bu gel-gitlerden kurtul canım tansiyonuna dikkat etmelisin

acarasye teşekkürler canım kan hapı kullanıyorsan çayı günde 1 bardak çok açık iç bence dikkat etmelisin

FDilek geçmiş olsun bende seni göremiyordum saolsun acarasye yazmış

mızmız, zhr84 geçmiş olsun İnşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

nevra73 iyi olmana sevindim

Rabia AS yaptıranlar korkulacak birşey olmadığını söylüyor canım İnşallah sonucun güzel çıkar, sonrasında dinlenmek dikkat etmek lazım onu biliyorum

Zonnetje saol canım duan için sende dikkat et işe gidip gelirken

Lover bende balık tüketemiyorum günde en az 3 ceviz tüketiyorum kahvaltıda.

semaysem işi sen bırakıcaktın iş sizimi bırakıyor canım içine doğmuş haftalar önceden çekmecelerini boşaltıyordun hayırlısı canım.

zonox dr konusunuda inşallah gönlünce çözersin

Blue-sky yakında annen gelicek gözünaydın ben de annemin gelmesini istiyorum doğumumun ne zaman olucağını bilmiyorum :) bakalım hayırlısı

gulesram yakışıklın güle güle giysin hayırlı olsun cicişleri henüz alışverişe başlamadık ama aldıklarınız bizede fikir oluyor
paylaştığınız için tşkler kızlar

Yasemin diş ağrısı çekiyormuşsun geçmiş olsun

Son düzenleme:

gunaydın canım nasılsın.ıyımısın.dısını nasıl cektıler.rontgen cekılmıyor sanırım.ıgne vurdularmı offf cok fena bısey su dıs cektırmek degılmı

sen nasılsın canım.rahatsızdın bırara galıba.vallahı herkesı bırbırıne karıstırdım yıne.

cerencım senın sonuc ocakda degılmıydı.kımındı ocakda cıkacak olan.ben ıyıce karıstırdım artık.kusura bakmayın ne olur.kafa beyın kalmadı bende

hayır canım o arkadaşımız monarozaydı... 4 ocakta sanıyorum alıcak sonucu

güzellll annelerrrrr kızımla birliktehepinize mutlu bir gün diliyoruzzzzzz

günaydınnnnnn... canım

canım ben sata göre 19+1 ultrasyona göre yarın 20 haftalık olucam ama hala bişey hissetmiyorum aslında yoğunluktan kendimi bile dinleyemiyorum eve gidince yemek bulaşık derken yatağa zor atıyorum kendimi doktorumda sorun yok olabilir 22. hafataya kadar hissedersin demişti bekliyoruz bakalım..tembelmi ne benim cadı...

saolll canımmmmm

günaydın kızlar umarım herkes iyidir..
bugün saat ikide 4lü testin sonucu çıkacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum allah bebişlerimize sağlık versin..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…