günaydın canım amann boşver yarasın bebeğine.bende ilk 3 ay mide bulantısından hiç kilo almamıştım ama şimdi hızla almaya başladım üstelik biraz tombiş hamile kalmıştım sağlıkla gelsinlerde veririz heraldde kiloları :))) sonucunu yarın mı alıcaktın canım ben mi yanlış hatırlıyorum hayırlı haberlerle geliceksin bak göriceksin
evet canım yarın sabah fakülteyi arıcam eğer çıkmışsa öğleden sonra iznimi alıp sonucu alıcam ve doktorumuza gideceğiz .. bakalım bekliyorum zaman çabuk geçti çok şükür .... hakkıma hayırlısı olsun..kilo aslında almazdımda ben saatlerce işim gereği oturuyorum malesef evede gidince yürüyüş yapamıyorum inşallah doğumdan sonra veririm canım..
günaydın kızlar...
nasılsınız?
ben sabah kocaman bi çikolatayla güne başladım ama şimdi çok pişmanım galiba çok hızlı kilo almaya başladım(( 14: artık dikkat et diyorum ama olmuyor hiç hareketsiz yemesemde şişiyorum yaaaaa...
kızlar şu tetanoz aşısına takıldım kaldım kararımı verdim yaptırıcam ama kafama takılan bişey var saglık ocaklarında tetanoz aşısının içinda difteri aşısıda varmış az miktarda dün tanıdıgım bir doktor difteriye gerek yok eczaneden sade tetanoz aşısı al yaptır dedi.siz nerde yaptırdınız aşınızı?hepinizin cevaplarını bekliyorum
güzellll annelerrrrr kızımla birliktehepinize mutlu bir gün diliyoruzzzzzz
Aranızda çok güzel sohbet ediyorsunuz....ben de hayranlıkla okuyorum paylaşımlarınızı...insanın kendi ile aynı durumda insanlarla birşeyler paylaşabilmesi çok güzel....benim kızım da 19 haftalık...hareketlerini sanki kas seyirmesi gibi hissetmeye başladım son 3-4 gündür.ama çok emin değilim,acaba bağırsak hareketleriyle mi karıştırıyorum bilmiyorum.....farklı bir heyecan duyuyorum ama,sanırım bebeğimin hareketleri bunlar....kız bebek geç hareket eder diyorlar,,,benim ki erken mi başladı ne :)
Herkese Ankaradan sevgiler...iyi sabahlar:79:
Aranızda çok güzel sohbet ediyorsunuz....ben de hayranlıkla okuyorum paylaşımlarınızı...insanın kendi ile aynı durumda insanlarla birşeyler paylaşabilmesi çok güzel....benim kızım da 19 haftalık...hareketlerini sanki kas seyirmesi gibi hissetmeye başladım son 3-4 gündür.ama çok emin değilim,acaba bağırsak hareketleriyle mi karıştırıyorum bilmiyorum.....farklı bir heyecan duyuyorum ama,sanırım bebeğimin hareketleri bunlar....kız bebek geç hareket eder diyorlar,,,benim ki erken mi başladı ne :)
ben ben bennnn ...çektirdimmm...kızlar diş cektıren oldumu hıc.veya hamıleyken dıs cektıren tanıdıgınız varmı:18:
hangi tür müzik dinlettin :)))))günaydın kızlar nasısınız bakaılım?benim bebiş birkaçgündür çok tembel hiç tekmelemiyor dün akşam yine moralim bozuldu karanlık bir odaya geçtim sırtüstü yattım göbüşümede volkmenin kulaklıgını dayadım ayyyy benim tosuncuk bir hareketlendi sormayın sanırım rahatsız oldu ama ne yapayım ölüyodum meraktan.oda annesini merakta bırakmasın demi ama
gecmıs olsun canım.ıstırahat et.dıkkat et kendıne.ınsallah ıyı olursun.bende ıyı olmaya calısıyorum.bende bebegıme hersey almak ıstıyorum.ama bılmıyorum ıste korkuyorum bıraz.canım senın neyın olacaktı.bence hıc durma gıt bol bol alısverıs yap bebegıne.cok keyıflı oluyor ınsan bebek alısverısı yaparken.
günaydın güzel anneler ... nasılsınızzz bakalımmm ....
ben ben bennnn ...çektirdimmm...
hangi tür müzik dinlettin :)))))
yaa benimkide dünden beri azıcık hareket ediyor bende öyle yapayım... :))))
Günaydın
Dorti geçmiş uzun olunca ancak geldim
Dorti yine kararsızlığa düşmüşsün bu gel-gitlerden kurtul canım tansiyonuna dikkat etmelisin
acarasye teşekkürler canım kan hapı kullanıyorsan çayı günde 1 bardak çok açık iç bence dikkat etmelisin
FDilek geçmiş olsun bende seni göremiyordum saolsun acarasye yazmış
mızmız, zhr84 geçmiş olsun İnşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
nevra73 iyi olmana sevindim
Rabia AS yaptıranlar korkulacak birşey olmadığını söylüyor canım İnşallah sonucun güzel çıkar, sonrasında dinlenmek dikkat etmek lazım onu biliyorum
Zonnetje saol canım duan için sende dikkat et işe gidip gelirken
Lover bende balık tüketemiyorum günde en az 3 ceviz tüketiyorum kahvaltıda.
semaysem işi sen bırakıcaktın iş sizimi bırakıyor canım içine doğmuş haftalar önceden çekmecelerini boşaltıyordun hayırlısı canım.
zonox dr konusunuda inşallah gönlünce çözersin
Blue-sky yakında annen gelicek gözünaydın ben de annemin gelmesini istiyorum doğumumun ne zaman olucağını bilmiyorum :) bakalım hayırlısı
gulesram yakışıklın güle güle giysin hayırlı olsun cicişleri henüz alışverişe başlamadık ama aldıklarınız bizede fikir oluyor
paylaştığınız için tşkler kızlar
cerencım senın sonuc ocakda degılmıydı.kımındı ocakda cıkacak olan.ben ıyıce karıstırdım artık.kusura bakmayın ne olur.kafa beyın kalmadı bende
güzellll annelerrrrr kızımla birliktehepinize mutlu bir gün diliyoruzzzzzz
hayır canım o arkadaşımız monarozaydı... 4 ocakta sanıyorum alıcak sonucu
günaydınnnnnn... canım
canım ben sata göre 19+1 ultrasyona göre yarın 20 haftalık olucam ama hala bişey hissetmiyorum aslında yoğunluktan kendimi bile dinleyemiyorum eve gidince yemek bulaşık derken yatağa zor atıyorum kendimi doktorumda sorun yok olabilir 22. hafataya kadar hissedersin demişti bekliyoruz bakalım..tembelmi ne benim cadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?