2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın canım nasılsın.ıyımısın.dısını nasıl cektıler.rontgen cekılmıyor sanırım.ıgne vurdularmı offf cok fena bısey su dıs cektırmek degılmı

ben transferden önce röntgen çektirmiştim kanal tedaviye başlamıştım ... hamile kalınca tedavi yarım kaldı ...
9-haftalık hamileyken çok sancı yaptı ..1-2 kere gittim temizledi kanal tedaviyi...
sonra bir gece dişin yarısı kökten kırıldı ..... ölüyorum acıdan ... dişçiye gittik .... yarısını çekti... iğnede olamadım ... tam çocuğun organları oluşuyor ... 7-8 kere diş etine iğne batırarak minik delikler açtı .. o deliklere fıs fıs sıktı ... hafifff bir uyuştu .. dişin kırılan yarı kökünü çekti ..ben fenalaştım ..dişin yarısı hala ağzımda duruyor ..kalan yarısını doldurdu eve gönderdi ...

4.aydan itibaren( röntgen hep yasak ama) morfinle uyuşturulabiliyor.. ben şanssız bir zamana denk geldim....
sanada çok geçmiş olsun cnm .. korkma en azından iğne olabilirsin ..bazı antibyotikleri alabilirsin

canım sağlık ocaklarında yapılanda içinde difteride varmış az miktarda çok kafam karıştı sen nerde yaptıracaksın

Bende Sağlık Ocağında Yaptıracam Canım Hemşire Bize Difteriden Filan Bahsetmedi
Hatta Ayın 27. De Aşı Günümüz Sanırım İlk Ben Yaptırcam Aramızda :96: :94:

sagol canım.ınan yemeklerı dırı dırı yutmaktan mıdem mahvolıuyor.cunku ıkı tarafımda sıkıntılı.cıgneyemıyorum yanı ne sag ıle ne sol ıle.cok acı verıyor cıgnerken cunku.mecburen dırı dırı yutuyorum

kızlar diş cektıren oldumu hıc.veya hamıleyken dıs cektıren tanıdıgınız varmı:18:

canım ilk 3 ay müdahale edilemiyo diye biliyorum ben daha sonraki dönemde tedavi ettirebiliyorsun fakat röntgen çektirmenin sakıncalı olduğunu duymuştum ama iltihap toplamadan doktora danışmalısın bebeğe rahatsızsıl vermesin iltihap

benim doktorum dediki o zaman .. iyiki çektirmişsin ... hamilelikte çürük ve ağrılı dişle dolaşmak enfeksiyon oluşturuyormuş ...bebeğe kadar zararlıymış ... ya tedavi edilmeli ya da çekilmeli ... o yüzden canım hem acı çekmenede değmez .. tedavi neyi gerektiriyorsa geciktirme ... 1 günlük sıkıntı çünkü . değmez öyle yemekleri diri diri yutmayada ağrı çekmeyede .... çok ağrın olursakaranfil ezerek koy üstüne biraz uyuşturuyor...

kızlar neden tetanoz aşısı yaptırıyosunuz geçmişi okuyamadım da dr mu söledi sizlere

Evet Dilaracım Bana Hem Doktorum Yaptır Dedi
Hem Sağlık Ocağındaki Ebe Tanıdık Gereksizse Yaptırmayım Dedim Faydası Olur Zararı Olmaz Yaptır Dedi Hemde Kaan Kocatepenin Videosunu İzledim Doktorunuz Önerdiyse Mutlaka Yaptırın Dedi
Bende Biraz Tırsarakta Olsa Yaptırmaya Karar Verdim

Bak Burdan İzleyebilirsin
hamilelik (gebelik) 21. hafta - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe

saol canım of ne biiyim özellikle tetanoz aşısı çok ağrı yapıyo napcaz bilmem

saol canım of ne biiyim özellikle tetanoz aşısı çok ağrı yapıyo napcaz bilmem

Valla Dilaracım Ben Kendimi Herkez Nasıl Dayandıysa Sende Dayanırsın Hem Buna Dayanamazsan Doğuma Nasıl Dayanacaksın Diye Teselli Ediyorum
Sonuçta İşin İçinde Bebeklerimiz Var
Tamam Belki Günümüz Şartlarında Ameliyatda Paslı Makasa Filan Maruz Kalmayacağız Ama
Hayat Bu Olurda İlerde Paslı Bir Çivi Vs Birsürü Şey Olabilir O Yüzden Ben Şimdiden Hem Kendimi Hemde Bebişimi Koruma Altına Almak İstiyorum

kızlarnormalmı yapacaksınız dogumlarınzı kısmet olursa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…