günaydın kızlar umarım herkes iyidir..
bugün saat ikide 4lü testin sonucu çıkacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum allah bebişlerimize sağlık versin..:18:
gunaydın canım nasılsın.ıyımısın.dısını nasıl cektıler.rontgen cekılmıyor sanırım.ıgne vurdularmı offf cok fena bısey su dıs cektırmek degılmı
canım sağlık ocaklarında yapılanda içinde difteride varmış az miktarda çok kafam karıştı sen nerde yaptıracaksın
Bende Sağlık Ocağında Yaptıracam Canım Hemşire Bize Difteriden Filan Bahsetmedi
Hatta Ayın 27. De Aşı Günümüz Sanırım İlk Ben Yaptırcam Aramızda :96: :94:
ben transferden önce röntgen çektirmiştim kanal tedaviye başlamıştım ... hamile kalınca tedavi yarım kaldı ...
9-haftalık hamileyken çok sancı yaptı ..1-2 kere gittim temizledi kanal tedaviyi...
sonra bir gece dişin yarısı kökten kırıldı ..... ölüyorum acıdan ... dişçiye gittik .... yarısını çekti... iğnede olamadım ... tam çocuğun organları oluşuyor ... 7-8 kere diş etine iğne batırarak minik delikler açtı .. o deliklere fıs fıs sıktı ... hafifff bir uyuştu .. dişin kırılan yarı kökünü çekti ..ben fenalaştım ..dişin yarısı hala ağzımda duruyor ..kalan yarısını doldurdu eve gönderdi ...
4.aydan itibaren( röntgen hep yasak ama) morfinle uyuşturulabiliyor.. ben şanssız bir zamana denk geldim....
sanada çok geçmiş olsun cnm .. korkma en azından iğne olabilirsin ..bazı antibyotikleri alabilirsin
kızlar neden tetanoz aşısı yaptırıyosunuz geçmişi okuyamadım da dr mu söledi sizlere
kızlar diş cektıren oldumu hıc.veya hamıleyken dıs cektıren tanıdıgınız varmı:18:
Bende Sağlık Ocağında Yaptıracam Canım Hemşire Bize Difteriden Filan Bahsetmedi
Hatta Ayın 27. De Aşı Günümüz Sanırım İlk Ben Yaptırcam Aramızda :96: :94:
sagol canım.ınan yemeklerı dırı dırı yutmaktan mıdem mahvolıuyor.cunku ıkı tarafımda sıkıntılı.cıgneyemıyorum yanı ne sag ıle ne sol ıle.cok acı verıyor cıgnerken cunku.mecburen dırı dırı yutuyorum
hamıleyken yapılıyorcanım.sende sor doktoruna oda yaptır der kesın
kızlar neden tetanoz aşısı yaptırıyosunuz geçmişi okuyamadım da dr mu söledi sizlere
hosgeldın derencım:90:
Evet Dilaracım Bana Hem Doktorum Yaptır Dedi
Hem Sağlık Ocağındaki Ebe Tanıdık Gereksizse Yaptırmayım Dedim Faydası Olur Zararı Olmaz Yaptır Dedi Hemde Kaan Kocatepenin Videosunu İzledim Doktorunuz Önerdiyse Mutlaka Yaptırın Dedi
Bende Biraz Tırsarakta Olsa Yaptırmaya Karar Verdim
Bak Burdan İzleyebilirsin
hamilelik (gebelik) 21. hafta - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe
Hoşbulduk Canım Ani Bi Giriş Oldu Kimseye Merhaba Diyemedim
Nabersin
saol canım of ne biiyim özellikle tetanoz aşısı çok ağrı yapıyo napcaz bilmem
kızlarnormalmı yapacaksınız dogumlarınzı kısmet olursa
kızlarnormalmı yapacaksınız dogumlarınzı kısmet olursa
Rabbim İzin Verirse Ben Normal İstiyorum
epıduralle yaparsınız galıba.sancısız olsun dıye.ben sezeryan olacam yıne.tabıkı kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?