2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydıınnnn
blue-cannn
nasılsın ?

İyiyim canım..sen nasılsın?kızım nasıl?biz iyiyiz çok şükür...

gunaydın canım.ınsallah guzel bır gun olsun hepımız ıcın:90:

günaydın dorticim...

canım benim hamile kalmadan önceki yememde değişiklik olmamamsına rağmen alıyorum kilo...kafamıza takmayalım...veririz nasılsa...di mi:26:

günaydı kızlarr güneşli bir sabaha uyandımm
nasılsınız şükür biz iyiyizz tekmeler kuvvetledimi bakalımmm

slm turko...ben artık çok daha kuvvetli hissediyorum...çok şükür....sende durumlar ne?

canım dün gezginden öğrendim ,üzülme nolur inşallah bişeyi çıkmaz bebeğinin.sağ salim kavuşursunuz..Aallah yardımcın olsun cnm
amin amin inş....ya lütfen iyi düşünün kızlar..........iyi olacak...hepimiz iyi olacağız inş...

DORTİ cim...senin tahlil sonuçları çıktı mı?

cıktı ama pekde ıc accı degıl.bılıyosun belkı ıkı kromozomda yer degısıklıgı cıktı sonucumda.buda gebelıgı sonlandırmaya kadar gıdecektı.fakat doktorum gebelıge devam edelım dıye ayrıntılı ultrasona baktırdı.bebekte sımdılık bısey cıkmadı cok sukur.bakalım ıste boyle hem ıyı hem kotu bır psıkolojıyle gebelıge devam edıyorum.rabbıme sıgındım.ancak o bılır ne olacagını.sen nasılsın canım

Dorticim hekimine sonuna kadar destek veriyorum.sen içini ferah tut.herşey güzel olur merak etme...genetik danışmanlık alıyor musunuz eşinle?ya da aldınız mı?

Dorticim hekimine sonuna kadar destek veriyorum.sen içini ferah tut.herşey güzel olur merak etme...genetik danışmanlık alıyor musunuz eşinle?ya da aldınız mı?

zaten genetıkcı doktor bızı korkuttu.ona kalsa hemen aldırmam lazım bebegı.bebek dogduktan sonra bazı hastalıklar cıkabılırmıs.gelısım bozuklugu zeka gerılıgı falan.ama ayrıntılıda cok sukurkı bır sorun cıkmadı.baska bır genetıkcıde rısk var ama aldırmayın dedı.anlayacagın kafamız allak bullak oldu

anladım canım...sen nerdeydin?hangi hastaneden aldın danışmanlık hizmetini?

kızlarnormalmı yapacaksınız dogumlarınzı kısmet olursa

bende normal çok istiyorum dorticim Allahım nasip eder inşallah ay başı sancım çok oluyor benim hamile kalmadan önce doktora çıktığımda normal doğum yaparsan düzelir demişti hem onun için hem kendi sağlığım hemde bebeğim için normal çok istiyorum ama kısmet

günaydın canım ben 17+6 hiç hissetmiyorum sen ne zaman hissetmeye başladın bazen böyle gıdıklanma gibi bişeyler oluyor ama bilemiyorum ki bende mi denesem şu yöntemi acaba :)
canım 19. haftada hissetmeye başladım seninki daha erken annesi merak etme
teşekkürler canım deneyimli anneler daha iyi bilir tabi
canım hoşgeldin prensesin hayırlı olsun
kendi sevdigim müzikleri toygar ışıklı mesela.bir kere klasik müzik dinlettim bebegimide benide baydı
Bende Sağlık Ocağında Yaptıracam Canım Hemşire Bize Difteriden Filan Bahsetmedi
Hatta Ayın 27. De Aşı Günümüz Sanırım İlk Ben Yaptırcam Aramızda :96: :94:
canım bende bu cuma yaptırıcam sanırım.hemşireye difteriyide sor söyler internettede yazıyo sağlık ocaklarında vurulanda difteride oldugu.td aşısı deniyo
kızlar neden tetanoz aşısı yaptırıyosunuz geçmişi okuyamadım da dr mu söledi sizlere
doktor bana bıraktı canım ama biraz araştırdım herkes çok gerekli diyor

anladım canım...sen nerdeydin?hangi hastaneden aldın danışmanlık hizmetini?

ben ankaradayım canım.ankaranın kadın dogum ıcın acılan tek ozel hastanesı.habıre para yıyolar.ama bır ısıde sonuclandırsalar parayada acımayacagız.malesef cok para verıyoruz ama bır sonuca ulasamıyoruz.en ıyısı olsun ıstedık ama olmuyor ıste.benım sansım yok galıba hastanelerden doktorlardan yana

ınsallah canım.ınsallah hayırlısı neyse o olsun.ben hem 6 saat sancı cektım hemde sezeryan oldum.yanı ıkı dogum seklınıde gormus oldum.doktorum normal dogum ıstemıstı ben ıstememıstım.ama bana verdıklerı ılac sancı hapıymıs.benım haberım yoktu.sonra serumla sıddetlendırdıler sancıyı.ben cok kotu oldum.6 saatı geckın sancı cektım.sonra doktor benım normal yapamayacagımı anladı ve benı amelıyata aldı.tabı olan bana oldu okadar sancı cektım.bıraz daha dayansaydım normal yapacaktım

slm turko...ben artık çok daha kuvvetli hissediyorum...çok şükür....sende durumlar ne?

slm benimkide maşallahh oynamaları baya kuvvetleştii :))))

burdayımm canoooo
face e dalmışım

blue-can
senin face adresini alabilirmiyim

Canım özelden atayım sana...kaybolma bir yere...merak ediyorum seni...

özel hastanelerden ziyade üniversite hastanelerini tercih et bu konuda bence...izmirde olsan tanıdğım çok iyi bir genetikçi vardı ama...olmazsa sen bana detaylı bilgi ver...ben hocamla bir konuşup sana onun fikrini de söyleyeyim....ben 3 yıl yanında yüksek yaptım...türkiyenin en iyi genetikçilerindendir kendisi...

BENDE öyle oldum valla ben ormal istiyordum çok sancı çektim normal olmayacagı kesinleşti ve gecenin 3 de amaliyata alındımm boşuna çektim yanii
ama bunda sancısız gidecem işallahhh onun için şu 23 nisan hemen gelsin istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…