Valla Bilemiyorum Annemlere Çektiysem Epidurale Filan Gerek Kalmaz Pat Diye Doğururum İnşallahhhhh
günaydıınnnn
blue-cannn
nasılsın ?
gunaydın canım.ınsallah guzel bır gun olsun hepımız ıcın:90:
günaydın kızlar...
nasılsınız?
ben sabah kocaman bi çikolatayla güne başladım ama şimdi çok pişmanım galiba çok hızlı kilo almaya başladım(( 14: artık dikkat et diyorum ama olmuyor hiç hareketsiz yemesemde şişiyorum yaaaaa...
günaydı kızlarr güneşli bir sabaha uyandımm
nasılsınız şükür biz iyiyizz tekmeler kuvvetledimi bakalımmm
amin amin inş....ya lütfen iyi düşünün kızlar..........iyi olacak...hepimiz iyi olacağız inş...canım dün gezginden öğrendim ,üzülme nolur inşallah bişeyi çıkmaz bebeğinin.sağ salim kavuşursunuz..Aallah yardımcın olsun cnm
DORTİ cim...senin tahlil sonuçları çıktı mı?
cıktı ama pekde ıc accı degıl.bılıyosun belkı ıkı kromozomda yer degısıklıgı cıktı sonucumda.buda gebelıgı sonlandırmaya kadar gıdecektı.fakat doktorum gebelıge devam edelım dıye ayrıntılı ultrasona baktırdı.bebekte sımdılık bısey cıkmadı cok sukur.bakalım ıste boyle hem ıyı hem kotu bır psıkolojıyle gebelıge devam edıyorum.rabbıme sıgındım.ancak o bılır ne olacagını.sen nasılsın canım
Dorticim hekimine sonuna kadar destek veriyorum.sen içini ferah tut.herşey güzel olur merak etme...genetik danışmanlık alıyor musunuz eşinle?ya da aldınız mı?
zaten genetıkcı doktor bızı korkuttu.ona kalsa hemen aldırmam lazım bebegı.bebek dogduktan sonra bazı hastalıklar cıkabılırmıs.gelısım bozuklugu zeka gerılıgı falan.ama ayrıntılıda cok sukurkı bır sorun cıkmadı.baska bır genetıkcıde rısk var ama aldırmayın dedı.anlayacagın kafamız allak bullak oldu
SEMACAAAANNNNNNNNNNNN.............nerdesin?
kızlarnormalmı yapacaksınız dogumlarınzı kısmet olursa
canım 19. haftada hissetmeye başladım seninki daha erken annesi merak etmegünaydın canım ben 17+6 hiç hissetmiyorum sen ne zaman hissetmeye başladın bazen böyle gıdıklanma gibi bişeyler oluyor ama bilemiyorum ki bende mi denesem şu yöntemi acaba :)
teşekkürler canım deneyimli anneler daha iyi bilir tabiben ogluma hamıleyken yaptırmıstım.hıcde korkmadım.ıkı defa yapılmıstı bırde dogumdan sonra yapılmıstı.banada dedıler yaptır dıye.ama bana bır doz yapılacakmıs.normalde ıkı defa yapılıyormus.ben gecen yaz kolumu kesmıstımde.tetanoz yapılmıstı.oda bes sene koruyomus dedıler.oyuzden bır defa yapılacak bana.bence doktoruna sor.herkes ayrı bısey soyler sımdı.ama bence tetanoz asısı cok yararlı bısey.yaptırsanızda ıyı olur bence.
canım hoşgeldin prensesin hayırlı olsunAranızda çok güzel sohbet ediyorsunuz....ben de hayranlıkla okuyorum paylaşımlarınızı...insanın kendi ile aynı durumda insanlarla birşeyler paylaşabilmesi çok güzel....benim kızım da 19 haftalık...hareketlerini sanki kas seyirmesi gibi hissetmeye başladım son 3-4 gündür.ama çok emin değilim,acaba bağırsak hareketleriyle mi karıştırıyorum bilmiyorum.....farklı bir heyecan duyuyorum ama,sanırım bebeğimin hareketleri bunlar....kız bebek geç hareket eder diyorlar,,,benim ki erken mi başladı ne :)
Herkese Ankaradan sevgiler...iyi sabahlar:79:
kendi sevdigim müzikleri toygar ışıklı mesela.bir kere klasik müzik dinlettim bebegimide benide baydıgünaydın güzel anneler ... nasılsınızzz bakalımmm ....
ben ben bennnn ...çektirdimmm...
hangi tür müzik dinlettin :)))))
yaa benimkide dünden beri azıcık hareket ediyor bende öyle yapayım... :))))
canım bende bu cuma yaptırıcam sanırım.hemşireye difteriyide sor söyler internettede yazıyo sağlık ocaklarında vurulanda difteride oldugu.td aşısı deniyoBende Sağlık Ocağında Yaptıracam Canım Hemşire Bize Difteriden Filan Bahsetmedi
Hatta Ayın 27. De Aşı Günümüz Sanırım İlk Ben Yaptırcam Aramızda :96: :94:
doktor bana bıraktı canım ama biraz araştırdım herkes çok gerekli diyorkızlar neden tetanoz aşısı yaptırıyosunuz geçmişi okuyamadım da dr mu söledi sizlere
anladım canım...sen nerdeydin?hangi hastaneden aldın danışmanlık hizmetini?
bende normal çok istiyorum dorticim Allahım nasip eder inşallah ay başı sancım çok oluyor benim hamile kalmadan önce doktora çıktığımda normal doğum yaparsan düzelir demişti hem onun için hem kendi sağlığım hemde bebeğim için normal çok istiyorum ama kısmet
burdayımm canoooo
face e dalmışım
blue-can
senin face adresini alabilirmiyim
ben ankaradayım canım.ankaranın kadın dogum ıcın acılan tek ozel hastanesı.habıre para yıyolar.ama bır ısıde sonuclandırsalar parayada acımayacagız.malesef cok para verıyoruz ama bır sonuca ulasamıyoruz.en ıyısı olsun ıstedık ama olmuyor ıste.benım sansım yok galıba hastanelerden doktorlardan yana
ınsallah canım.ınsallah hayırlısı neyse o olsun.ben hem 6 saat sancı cektım hemde sezeryan oldum.yanı ıkı dogum seklınıde gormus oldum.doktorum normal dogum ıstemıstı ben ıstememıstım.ama bana verdıklerı ılac sancı hapıymıs.benım haberım yoktu.sonra serumla sıddetlendırdıler sancıyı.ben cok kotu oldum.6 saatı geckın sancı cektım.sonra doktor benım normal yapamayacagımı anladı ve benı amelıyata aldı.tabı olan bana oldu okadar sancı cektım.bıraz daha dayansaydım normal yapacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?