Canım özelden atayım sana...kaybolma bir yere...merak ediyorum seni...
bekliyorumm
merak etme buralardayımmm
en sonunda dayanamadın değilmi
Canım özelden atayım sana...kaybolma bir yere...merak ediyorum seni...
özel hastanelerden ziyade üniversite hastanelerini tercih et bu konuda bence...izmirde olsan tanıdğım çok iyi bir genetikçi vardı ama...olmazsa sen bana detaylı bilgi ver...ben hocamla bir konuşup sana onun fikrini de söyleyeyim....ben 3 yıl yanında yüksek yaptım...türkiyenin en iyi genetikçilerindendir kendisi...
kızlarrrr ay inamıyorummm benimki ilk defa takla attı galiba hissettim resmen ayyy çok tuhafff
heehhh gözünaydınnn
artık sonrasını daha iyi anlıyacaksın
ay valla sorma nasıl heycanlıyım şuanda dur bakalım bidaha bekliyorumm
annesiiii
tatlı bişeyler at hemen ağzına bak nasıl için fokurdıycak kızın hip pop yapar
yok şuanda oyun havası açtımm hahahah bizimki oyun havasına dayanamıyo hemen hareketleniyo anasınamı çekti nedir
HAHA illaki anasına çekmiştirr
ayy bende bayılırım roman havalarına insanı en çok eğlendiren müzik bence ohh yandan yandan
ohh tamam işte genlerini senden aldı
alsın alsınbu akşam babasını kıskandırıyım bari
ayy bende bayılırım roman havalarına insanı en çok eğlendiren müzik bence ohh yandan yandan
yalnız dikkat eeet
bu kızlar babacı olurlarmış
akşam seni utandırmasın babasının yanında
nesenız bol olsun fıstıklar
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir foruma giremedim uzun zamandır.
Ben haftasonu ayrıntılı ultrasona gittim kendi doktorum değil başka bir doktor baktı. Bebişim erkekmiş meğer çok şaşırdım12. haftada kız demişti doktorum o günden beri kızım kızım diye sevip duruyordum içerlemiş olacak ki ultrasonu karnıma koyar koymaz ilk önce pipisini gösterdi meleğim. Ayrıntılı ultrason sonucumda gayet iyi çıktı 300 gr mış miniğim, boyunu ölçmedi, boyu hiç önemli değil dedi ben de üstelemedim. Sadece kalpten çıkan damarları gözlemleyemedim 2 hafta sonra yine gel 22-23. haftada bakılıyor dedi. Yılbaşından sonra gideceğim. Renkli ultrason videosunu aldık onu izleyip duruyorum, hayaller kuruyorum
Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir foruma giremedim uzun zamandır.
Ben haftasonu ayrıntılı ultrasona gittim kendi doktorum değil başka bir doktor baktı. Bebişim erkekmiş meğer çok şaşırdım12. haftada kız demişti doktorum o günden beri kızım kızım diye sevip duruyordum içerlemiş olacak ki ultrasonu karnıma koyar koymaz ilk önce pipisini gösterdi meleğim. Ayrıntılı ultrason sonucumda gayet iyi çıktı 300 gr mış miniğim, boyunu ölçmedi, boyu hiç önemli değil dedi ben de üstelemedim. Sadece kalpten çıkan damarları gözlemleyemedim 2 hafta sonra yine gel 22-23. haftada bakılıyor dedi. Yılbaşından sonra gideceğim. Renkli ultrason videosunu aldık onu izleyip duruyorum, hayaller kuruyorum
yaaaa demeyin böyle banada dr ne zaman gitsem kız diyo umarım bir değişiklik olmaz yoksa kız kıyafetleri elimde patlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?