2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne ıyı olur canım.ben sana tam sonucu yazayım 46,XX,t(2;9)(q22;q22) ınsallah ıyı seyler soyler doktorun canım.heyecanla senden cevap bekleyecegım

Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir foruma giremedim uzun zamandır.
Ben haftasonu ayrıntılı ultrasona gittim kendi doktorum değil başka bir doktor baktı. Bebişim erkekmiş meğer çok şaşırdım 12. haftada kız demişti doktorum o günden beri kızım kızım diye sevip duruyordum içerlemiş olacak ki ultrasonu karnıma koyar koymaz ilk önce pipisini gösterdi meleğim. Ayrıntılı ultrason sonucumda gayet iyi çıktı 300 gr mış miniğim, boyunu ölçmedi, boyu hiç önemli değil dedi ben de üstelemedim. Sadece kalpten çıkan damarları gözlemleyemedim 2 hafta sonra yine gel 22-23. haftada bakılıyor dedi. Yılbaşından sonra gideceğim. Renkli ultrason videosunu aldık onu izleyip duruyorum, hayaller kuruyorum

yaaaa demeyin böyle banada dr ne zaman gitsem kız diyo umarım bir değişiklik olmaz yoksa kız kıyafetleri elimde patlayacak

MERHABA hoşgeldiinnn
aaaaaaaaaaaaaaa
nasıl yaaa
yinemi yanlış tahminnnn ..hay allahım şimdi acaba dedim yanii neyse..
oğluşun hayırlı uğurlu olsunnn annesiii
sağlığıda yerindeymiş maşallah tosununa
daha güzel günlerinide görmek nasip olsun inş..

yaaaa demeyin böyle banada dr ne zaman gitsem kız diyo umarım bir değişiklik olmaz yoksa kız kıyafetleri elimde patlayacak

hemde ne patlama olacak
ben 2 parça bişey aldım hafta sonu alışverişe çıkacaktım
bana yine tırıs geldi:18:
27 aralıkta detaylı usg den önce bişey almıycammm

kızlar ben yıne karamsarlıga dustum.ya bebegım gercekten ozurlu olursa.ne yapacagım ben unutamıyorum bır turlu bunu.allahım bana yardım etsın.her kafadan bır ses cıkıyor.kımı aldır bu rıskı goze alma dıyor.kımı aldırma devam et bısey olmaz dıyor.ne yapacagım ben cok zor durumdayım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…