hemde ne patlama olacak
ben 2 parça bişey aldım hafta sonu alışverişe çıkacaktım
bana yine tırıs geldi:18:
27 aralıkta detaylı usg den önce bişey almıycammm
bende bu eminönğ olayını 4 ocaktan sonraya erteliyorum valla ne olur ne olmaz bari kapı süsü pembe olmasın hhaha eğer erkekse okadarda ayıp yapılmaz çocuğa
tabiii kapıdan direk girer girmez yıkma çoğcuğu
doğar doğmaz hayatın acı gerçekleriyle karşılaşmasın dimi ama:90:
neyse canımm ben kaçar çok yorgun hissediyorum kendimi biraz dinlensem iyi olacak sanırım sonrada yemek faslı görüşürz yine kendinize iyi bakınn
Semaysem iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. kdilara ben hiçbirşey almamıştım henüz ama kayınvalidem almış birşeyler pembeli, hediye götürecek artık ne yapalımBen 6. aya girmeden hiçbirşey almam diyordum haftaya 5.ay bitiyor, nasipse ondan sonra başlarım almaya mavişleri
Dorti Bizler Sana O Kadar Şeyler Yazdıkki Artık Yazacaklarımız Tükenmek Üzere
Topik Olarak Hepimizn Kararı Aldırmaman İmtihandan Geçiyorsun Bak Genetikçi Kadının Bile Ortaya Çıkmaması Bebeğin Doğması İçin Bence
Ben Senin Yerinde Olsa Kendimi Ve Bebeğimi ALLAHA Havale Eder Artık Bu Konuyu Kapatırdım
Farzet Aldırdın 3. Bebeğinin Herşeyi Sağlam Dediler Sende Gönül Rahatlılığı İle Doğum Yaptın
Ama Ya 3. Bebektete Yanıldılarsa Umduğundan Daha Problemli Bir Çocuk Çıkarsa Karşına O Zaman Ne Yapacaksın Arkadaşım Kaderinde Varsa Eğer Özel Bir Çocukla İlgilenmek Bundan Kaçamazsın Lütfen Artık Kendine Gel Ve RABBİME SIĞIN
Dorti Bizler Sana O Kadar Şeyler Yazdıkki Artık Yazacaklarımız Tükenmek Üzere
Topik Olarak Hepimizn Kararı Aldırmaman İmtihandan Geçiyorsun Bak Genetikçi Kadının Bile Ortaya Çıkmaması Bebeğin Doğması İçin Bence
Ben Senin Yerinde Olsa Kendimi Ve Bebeğimi ALLAHA Havale Eder Artık Bu Konuyu Kapatırdım
Farzet Aldırdın 3. Bebeğinin Herşeyi Sağlam Dediler Sende Gönül Rahatlılığı İle Doğum Yaptın
Ama Ya 3. Bebektete Yanıldılarsa Umduğundan Daha Problemli Bir Çocuk Çıkarsa Karşına O Zaman Ne Yapacaksın Arkadaşım Kaderinde Varsa Eğer Özel Bir Çocukla İlgilenmek Bundan Kaçamazsın Lütfen Artık Kendine Gel Ve RABBİME SIĞIN
Canlarım selammmmmm
dün bebeğimin herşeyini aldık sayılır. kayınvalidemlerle yalnızca fikir olsun die bebek mağazasına gittik, bir gittik pir gittikaldıklarımızı sayayım anlarsınız
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
park yatağının içi, yorganı,çarşaf takımı
boğulmayı engelleyen yastık
banyo küveti ve ayaklıkları, banyo tastı
battaniye
alt değiştirme örtüleri 2 tane
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
kraft sallanan beşik (mama sandalyesi aynı zamanda)
bebek için çantam
şapkası
çorabı
Eki Görüntüle 117696 Eki Görüntüle 117695 Eki Görüntüle 117694
Eki Görüntüle 117701 Eki Görüntüle 117700 anlayacağınız kayınvalidemler herşeyini aldılar
http://www.minidamla.com.tr/
bu markanın mağazasından aldık.
Canlarım selammmmmm
dün bebeğimin herşeyini aldık sayılır. kayınvalidemlerle yalnızca fikir olsun die bebek mağazasına gittik, bir gittik pir gittikaldıklarımızı sayayım anlarsınız
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
battaniye
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
bebek için çantam
şapkası
çorabı
Eki Görüntüle 117701 Eki Görüntüle 117700 anlayacağınız kayınvalidemler herşeyini aldılar
Canlarım selammmmmm
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
battaniye
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
bebek için çantam
şapkası
çorabı
az once bana mesaj yazmıslar bebgın kesın ozurlu olur dıye.çok moralım bozuldu.yazan kısı doktor falan degıl.oda hamıle bır bayan.çok emın konusuyor.kendı bebegındede bısey sendromu cıkmıs hatırlayamadım sımdı.onunda mecburen almıslar.ultrasonda cıkmıyormus bu hastalıklar.kafamı bozdu.doktordanda bır haber gelmıyorkı.off ne olur benı kınamayın.bana kızmayın.çok zor durumdayım kızlar.
rica ederim ne demek
kayınvalideye yazık bari bikaçını al giydirirsin evde
dorti derene sonuna kadar katılıyorum..belki sapasağlam çocuğun ne biliyorsun..veya aldırdın bir sonrakini doğurdun..hangimizin sağlam hayata devam edeceğimiz kesinki..
ne değişik hastalıklar var down sendromludan çok daha beter hale geliyorlar.
bizim veya çocuklarımın garantisi varmı???
deren
sana % 1000 katılıyorumm
seninle aynı fikirdeyimmm
ben yemeğe çıkıyorumm kızlarrr
görüşürüzz
Canlarım selammmmmm
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
battaniye
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
bebek için çantam
şapkası
çorabı
az once bana mesaj yazmıslar bebgın kesın ozurlu olur dıye.çok moralım bozuldu.yazan kısı doktor falan degıl.oda hamıle bır bayan.çok emın konusuyor.kendı bebegındede bısey sendromu cıkmıs hatırlayamadım sımdı.onunda mecburen almıslar.ultrasonda cıkmıyormus bu hastalıklar.kafamı bozdu.doktordanda bır haber gelmıyorkı.off ne olur benı kınamayın.bana kızmayın.çok zor durumdayım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?