2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hepsi çoook güzel güle güle kullanın.. evet herşeyi alınmış bişey kalmamış kısmetse bende bu aydan sonra almaya başlıcam ama bunları görünce dayanamıyorum.. tekrar iyi mutlu ve sağlıklı günlerde kullansın kuzucuğunn...

DORTİ Kimsenin aklına seni kınamak ya da kızmak gelmez burada eminim. Çok zor günler geçiriyorsun kolay değil doktor bana sağlıklı dediği halde bebeğimi merak ediyorum her randevudan önce heyecanlanıyorum, merak ediyorum. Ben sadece tek bir doktorun teşhisiyle bu kadar büyük bir kararı vermemen gerektiğini düşünüyorum. Bence bu konu üzerine uzmanlaşmış iyi bir doktora daha gitmeli ve onun da fikrini aldıktan sonra karar vermelisin diye düşünüyorum yoksa konunun uzmanı olmayan çevrendeki insanlar seni yanıltacak belki de yanlış bir karar vermene sebep olacaklar. Dualarım seninle, umarım en doğru kararı verir ve sonunda da asla pişman olmazsın.

deren sana yine % 2000 katılıyorum

sagol canım.ınsallah hersey ıyı olacakçben buna ınanıyorum

hoşgeldinnnn
kzı hangi arada alışverişe çıktınız kayınvalide hastayken
ayy ne iyi yapmışsın nerdeyse bitirdin alışverişi hepsi çok şeker
güle güle kullan inş.
fiyatalrını bilahare bekliyorum senden

ay ne ıyı olur canım.ben sana tam sonucu yazayım 46,XX,t(2;9)(q22;q22) ınsallah ıyı seyler soyler doktorun canım.heyecanla senden cevap bekleyecegım
bahçeci doktorlarına soru sorulan bölüm var ... bizim forumda .. onlarad bi sorsan yeşim .. bu konuda çok iyiler ... tüb bebek yaptırmadan önce bizlere de kromozon tahlilleri önceden yaptırmışlardı ...işi biliyorlar .. mustafa bahçeciye -yada embiryolog var adını unuttum ona sorabilirsin
maşallah kocaman bebiş olmuş .oğluşun hayırlı olsun. kız için alışveriş yapmışmıydın peki .???
canım yaa erken diyemi kalp damarlarını göremedi .. bende 20-21. haftada girecektim yani 3-4 ocak gibi .. erken mi ki?

hepsi çok güzel güle güle kullansın..

oh valla şanslısın..bizimki sadece incecik bir tulum(o kadar kalitesizki giydirmedim bile),bide saçma sapan pazen bir battaniye aldı

güle güle kullan çok güzeller gerçekten.

Güle güle kullanın canım gerçekten çok güzel görünüyorlar.Hepsinin toplamı yaklaşık ne kadar tuttu?

saolun canlarım.daha güzelleri sizin olsun inşallah.
araba markam: giraffe (mini damlanın malı)özelliği:
çift yönlü, katlanabilir,
bebekkende kullanabilir
tam yatma özelliği,
365 derece dönen arka ve ön tekerler,
13 kg hafif bir araba
tam kapanabilir güneşlik
güneşliğin üstünde bebek kontrol gözü
(çok güzel bir araba hiç kraft, kanz gibi arabalara bol paralar vermeyin kızlar, zaten max 3 yaşına kadar binicek, paranıza YAZIK!)
ana kucağı: sunnybaby 1 yaşına kadar kullanılabiliyor, güneşliği var, aynı zamanda oto koltuğu olabiliyor.
park yatak: babylife: 2 katlı yatak, oyun parkı ve ön kısmında minik eşya koyma aparatı ve bebek altını temizleme aparatı var
bebek çantam: ben sırt çantası aldım, kol çantaları boynumu ağrıtıyor. zaten en sağlıklısı sırt çantasıymış (motherbag) markası

ana sayfada uclu test ve amnıyosentez olanlar dıye bır baslık varya oraya bakın anlarsınız

ana sayfada gebelık yazan bolum var ya.orada hamılelerden soru ve sorunlar yazıyo.oraya gır uclu test ve amnıyosentez olanlar yazan yerde ıste

hepsi çok güzel güle güle kullansın..

çok saolun kızlar. en kısa zmanda sizden de bekliyorum
semaaysemkayınvalidem ilk kez dün çıktı dışarı. zaten bu mağaza evlerinin sokağında. kayınpederimin arabası ile gittik, kayınvalidemde geldi hem hava aldı hemde bebişimize kıyafetler beğendi. onun içinde iyi oldu

kızlar aldıklarımın fiyatlarıda çok uygun :)

deren sana yine % 2000 katılıyorum

ama onların teshıslerıyle benımkının hıc alaksı yokkı.onların gebelıklerı daha kotu oldugu ıcın sonlandırılmıs.allah korusun herkes aynı seyı yapardı oyle olsaydı.ama benle hıc alakaları yokkı.ama yınede benı bayagı korkuttular.gordunuzmu o yazıları sızde

zonoxcum site açılmıyor .. mama sandalyesini kaça aldın .. çok işlevli kullanışlı

canım kraft marka 350 milyona aldım 400 milyondu alışverişe indirim aldık.
hem mama sandalyedi hemde bebeğin uyuması için sallanan muzikli bir beşik. zaten görünce çok seversin çok konforlu. sabaha kadar onda yatsa bile olur

Son düzenleme:

BUNU SANA bu forumdan mı yazdılar hanı amnıo sentez yaptıranlar dıe bı forum var ordan mı geldı bu cvp sana merak ettım

ana sayfaya gırersen orada gebelık bolumu varya.orada hamılelerden haberler soru ve sorunlar yazıyo oraya gır.uçlu test ve amnıyosentez olanlar yazan bolume bır bak.allah askına hıc benım durumumla bır alaksı varmı.sende bak anlarsın.

BUNU SANA bu forumdan mı yazdılar hanı amnıo sentez yaptıranlar dıe bı forum var ordan mı geldı bu cvp sana merak ettım

yok burada degıl.ana sayfada gebelık yazan bolum varya.orada hamılelerden haberler soru ve sorunlar yazan bı yer var.oraya gırınce uclu test ve amnıyosentez bolumu var en basta cıkıyo.oradan yazmıslar

ceren bakıyor suanda.oraya.benımle hıc alakası yok onların.onların teshıslerı cok fena seylermıs zaten.allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…