Canlarım selammmmmm
dün bebeğimin herşeyini aldık sayılır. kayınvalidemlerle yalnızca fikir olsun die bebek mağazasına gittik, bir gittik pir gittikaldıklarımızı sayayım anlarsınız
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
park yatağının içi, yorganı,çarşaf takımı
boğulmayı engelleyen yastık
banyo küveti ve ayaklıkları, banyo tastı
battaniye
alt değiştirme örtüleri 2 tane
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
kraft sallanan beşik (mama sandalyesi aynı zamanda)
bebek için çantam
şapkası
çorabı
Eki Görüntüle 117696 Eki Görüntüle 117695 Eki Görüntüle 117694
Eki Görüntüle 117701 Eki Görüntüle 117700 anlayacağınız kayınvalidemler herşeyini aldılar
http://www.minidamla.com.tr/
bu markanın mağazasından aldık.
Kusura Bakma Ama Bunu Sana Yazan Kişi Kendi Vicdan Azabı Çektiğinden Yanına Yandaş Arııyor
Senin Doktorun Bile Hamileliğe Devam Et Derken O Arkadaş Neci Oluyormuşda Bu Kadar Kesin Konuşuyormuş Çok Biliyosa Doktorluk Yapsın Takma Kafana Bu İnsanları ve Mümkünse Böyle Polemiğe Girmemek için Biz Herşeyiyle Razıyız Bebeğimize Rabbimin Hediyesini Her Şekilde Kabül Ediyoruz Aldırma Konusu Kapandı Bizim İçin Lütfen Sizlerde Açmayın Deyip Kes Muhabbetini :95:
Ayrıca Bizler Seni Kınamıyoruz Ama Hepimizi Üzüyorsun Böyle Yaparak Sonuçta Bizlerde Hamileyiz İster İstemez Sen Üzülünce Çok Üzülüyoruz Ayrıca Bebişlerimizde Üzülüyor Dorti Teyzesi Lütfen Sende Bizleri Anla
DORTİ Kimsenin aklına seni kınamak ya da kızmak gelmez burada eminim. Çok zor günler geçiriyorsun kolay değil doktor bana sağlıklı dediği halde bebeğimi merak ediyorum her randevudan önce heyecanlanıyorum, merak ediyorum. Ben sadece tek bir doktorun teşhisiyle bu kadar büyük bir kararı vermemen gerektiğini düşünüyorum. Bence bu konu üzerine uzmanlaşmış iyi bir doktora daha gitmeli ve onun da fikrini aldıktan sonra karar vermelisin diye düşünüyorum yoksa konunun uzmanı olmayan çevrendeki insanlar seni yanıltacak belki de yanlış bir karar vermene sebep olacaklar. Dualarım seninle, umarım en doğru kararı verir ve sonunda da asla pişman olmazsın.
Canlarım selammmmmm
dün bebeğimin herşeyini aldık sayılır. kayınvalidemlerle yalnızca fikir olsun die bebek mağazasına gittik, bir gittik pir gittikaldıklarımızı sayayım anlarsınız
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
battaniye
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
bebek için çantam
şapkası
çorabı
Eki Görüntüle 117701 Eki Görüntüle 117700 anlayacağınız kayınvalidemler herşeyini aldılar
cnm sana nerden msj yazmış bu hamile kadın anlayamadım?
bahçeci doktorlarına soru sorulan bölüm var ... bizim forumda .. onlarad bi sorsan yeşim .. bu konuda çok iyiler ... tüb bebek yaptırmadan önce bizlere de kromozon tahlilleri önceden yaptırmışlardı ...işi biliyorlar .. mustafa bahçeciye -yada embiryolog var adını unuttum ona sorabilirsinay ne ıyı olur canım.ben sana tam sonucu yazayım 46,XX,t(2;9)(q22;q22) ınsallah ıyı seyler soyler doktorun canım.heyecanla senden cevap bekleyecegım
maşallah kocaman bebiş olmuş .oğluşun hayırlı olsun. kız için alışveriş yapmışmıydın peki .???Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir foruma giremedim uzun zamandır.
Ben haftasonu ayrıntılı ultrasona gittim kendi doktorum değil başka bir doktor baktı. Bebişim erkekmiş meğer çok şaşırdım12. haftada kız demişti doktorum o günden beri kızım kızım diye sevip duruyordum içerlemiş olacak ki ultrasonu karnıma koyar koymaz ilk önce pipisini gösterdi meleğim. Ayrıntılı ultrason sonucumda gayet iyi çıktı 300 gr mış miniğim, boyunu ölçmedi, boyu hiç önemli değil dedi ben de üstelemedim. Sadece kalpten çıkan damarları gözlemleyemedim 2 hafta sonra yine gel 22-23. haftada bakılıyor dedi. Yılbaşından sonra gideceğim. Renkli ultrason videosunu aldık onu izleyip duruyorum, hayaller kuruyorum
Canlarım selammmmmm
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
battaniye
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
bebek için çantam
şapkası
çorabı
cnm ne güzel de yapmışsınız. en güzeli zaten. bi giriceksin bebe mağazasına herşeyi alıp çıkacaksın. hayırlı uğurlu olsun. oğluşun güzel günlerde kullansın inş.
sen artık bunları aldığına göre sana iki sorum olacak cnm,
bebek arabasını hangi marka ve modelinden aldın, ben çok araştırdım ama karar veremiyorum bir türlü. belki senin aldığın bana fikir olabilir.
bir de çantayı nasıl bişi aldın. büyükmü küçükmü markası varsa onu da söylersen sevinirim cnm.
bu aralar bu ikisini araştırıyorum.
oh valla şanslısın..bizimki sadece incecik bir tulum(o kadar kalitesizki giydirmedim bile),bide saçma sapan pazen bir battaniye aldı
güle güle kullan çok güzeller gerçekten.
Güle güle kullanın canım gerçekten çok güzel görünüyorlar.Hepsinin toplamı yaklaşık ne kadar tuttu?
Kesinlikle Bende Sana Katılıyorum İlerde Bizim Çocuklarımızın Başına Veya Bizlerin Başına Neler Gelebileceğini Hiçbirimiz Bilmiyoruz Takdir İlahi Hiçbirimizin Garantisi Yokki
Eğer Kaderimizde Varsa Hastalık Mutlaka Yaşayacağız Kaçınılmaz Bir Durum
Bizlerin Elinden Gelen SADECE Dualarımızla Rabbimize Sığınmak Ve En Kolay Şekilde Atlatmaya Çalışmak Yaşadıklarımızı Yaşayacakalrımızı
Hepimiz Birbirimize Katılıyoruzda Bir Dortimize Anlatamıyoruz Artık Rahatlaması Gerektiğini
Afiyet Olsun
Maşallah Maşallah Arda Bebeğin Herşeyi Tamamlanmış Gibi Duruyor
Güzel Günlerde Kullansın İnşallah Annesi
deren sana yine % 2000 katılıyorum
ana sayfada uclu test ve amnıyosentez olanlar dıye bır baslık varya oraya bakın anlarsınız
hoşgeldinnnn
kzı hangi arada alışverişe çıktınız kayınvalide hastayken
ayy ne iyi yapmışsın nerdeyse bitirdin alışverişi hepsi çok şeker
güle güle kullan inş.
fiyatalrını bilahare bekliyorum senden
canım hepsi çoook güzel güle güle kullanın.. evet herşeyi alınmış bişey kalmamış kısmetse bende bu aydan sonra almaya başlıcam ama bunları görünce dayanamıyorum.. tekrar iyi mutlu ve sağlıklı günlerde kullansın kuzucuğunn...
hepsi çok güzel güle güle kullansın..
deren sana yine % 2000 katılıyorum
zonoxcum site açılmıyor .. mama sandalyesini kaça aldın .. çok işlevli kullanışlı
az once bana mesaj yazmıslar bebgın kesın ozurlu olur dıye.çok moralım bozuldu.yazan kısı doktor falan degıl.oda hamıle bır bayan.çok emın konusuyor.kendı bebegındede bısey sendromu cıkmıs hatırlayamadım sımdı.onunda mecburen almıslar.ultrasonda cıkmıyormus bu hastalıklar.kafamı bozdu.doktordanda bır haber gelmıyorkı.off ne olur benı kınamayın.bana kızmayın.çok zor durumdayım kızlar.
ana sayfada gebelık baslıklı bolum varya.orada hamılerden haberler soru ve sorunlar yazan yere gırde bak.oraya yazmıslar ıste
Kusura Bakma Ama Bunu Sana Yazan Kişi Kendi Vicdan Azabı Çektiğinden Yanına Yandaş Arııyor
Senin Doktorun Bile Hamileliğe Devam Et Derken O Arkadaş Neci Oluyormuşda Bu Kadar Kesin Konuşuyormuş Çok Biliyosa Doktorluk Yapsın Takma Kafana Bu İnsanları ve Mümkünse Böyle Polemiğe Girmemek için Biz Herşeyiyle Razıyız Bebeğimize Rabbimin Hediyesini Her Şekilde Kabül Ediyoruz Aldırma Konusu Kapandı Bizim İçin Lütfen Sizlerde Açmayın Deyip Kes Muhabbetini :95:
Ayrıca Bizler Seni Kınamıyoruz Ama Hepimizi Üzüyorsun Böyle Yaparak Sonuçta Bizlerde Hamileyiz İster İstemez Sen Üzülünce Çok Üzülüyoruz Ayrıca Bebişlerimizde Üzülüyor Dorti Teyzesi Lütfen Sende Bizleri Anla
BUNU SANA bu forumdan mı yazdılar hanı amnıo sentez yaptıranlar dıe bı forum var ordan mı geldı bu cvp sana merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?