yok burada degıl.ana sayfada gebelık yazan bolum varya.orada hamılelerden haberler soru ve sorunlar yazan bı yer var.oraya gırınce uclu test ve amnıyosentez bolumu var en basta cıkıyo.oradan yazmıslar
ana sayfaya gırersen orada gebelık bolumu varya.orada hamılelerden haberler soru ve sorunlar yazıyo oraya gır.uçlu test ve amnıyosentez olanlar yazan bolume bır bak.allah askına hıc benım durumumla bır alaksı varmı.sende bak anlarsın.
maşallah kocaman bebiş olmuş .oğluşun hayırlı olsun. kız için alışveriş yapmışmıydın peki .??? canım yaa erken diyemi kalp damarlarını göremedi .. bende 20-21. haftada girecektim yani 3-4 ocak gibi .. erken mi ki?
tamam cnm aynı yerden bahsedıoruz.orda oglak rumuzlu bı bayan vardı benım bebegımde 2 li test zaman ı ense olcumu bıraz kalın cıkmıstı 2,50 çıkmıstı kan testımı beklıoduk ve prof incelıcekdı onu beklıodum o sıra bende okuorum nedır ne deıldır dıe.bu bayanda ense kalınlıgı 2,50altında cıkmıs ama a.s. riskli cıktıgı ıcın aldırmıslar bebegını allah sabır versın neyse bende anlatıorum sonucumu beklıorum prof yapıcak dıorum testımı bana şöle dedı dırek hiç bekleme hemen aldır çok kalın kesın downlu bu fln sallıo... nasıl yıkıldım ogece...neyse benım testlerım cıktı 7binde 1 dendi yani herkesınkı kadar gayet normal bı oran ve sonrakı incelemelerımdede bebek güzel gelışıo dedı doktorum..hersey allahtan sakın sacma sapan cevaplara takılma canını sıkma
bırısı pembe dana rumuzlu bır kadın.öburude evet oglak rumuzlu.ama benle hıc ılgısı yok zaten onların teshıslerının.ama ne kadar olumsuz yazmıslar ınsanı korkutuyolar degılmi.ozellıkle pembe dana rumuzlu arkadas bıraz yuregımı hoplattı benım
bırısı pembe dana rumuzlu bır kadın.öburude evet oglak rumuzlu.ama benle hıc ılgısı yok zaten onların teshıslerının.ama ne kadar olumsuz yazmıslar ınsanı korkutuyolar degılmi.ozellıkle pembe dana rumuzlu arkadas bıraz yuregımı hoplattı benım
DORTİ Kimsenin aklına seni kınamak ya da kızmak gelmez burada eminim. Çok zor günler geçiriyorsun kolay değil doktor bana sağlıklı dediği halde bebeğimi merak ediyorum her randevudan önce heyecanlanıyorum, merak ediyorum. Ben sadece tek bir doktorun teşhisiyle bu kadar büyük bir kararı vermemen gerektiğini düşünüyorum. Bence bu konu üzerine uzmanlaşmış iyi bir doktora daha gitmeli ve onun da fikrini aldıktan sonra karar vermelisin diye düşünüyorum yoksa konunun uzmanı olmayan çevrendeki insanlar seni yanıltacak belki de yanlış bir karar vermene sebep olacaklar. Dualarım seninle, umarım en doğru kararı verir ve sonunda da asla pişman olmazsın.
dortiiii
ben şimdi sana senin bebeğin kesin sorunlu olur aldır diyorummm
ne düşünüyosunn
bu kelime seni etkliyomu
etkiliyosa nasıl seni etkiler ben anlayamıyorum seni
Yok canım hiçbirşey almamıştım 6. aydan önce almam diyordum hep, haftaya 5. ay bitiyor artık başlayacağım ben de almaya.. Doktorları ben de anlayamıyorum 20. haftada ayrıntılı ultrason yapılması lazım dedi gittik yaptırdık. Kalp 4 odacıklı ve düzgün bölünmüş, güzel dedi sonra biraz erken gelmişsin 22.-23. haftada gelseydin kalp damarlarını gözlemleyebilirdik dedi. Yine gideceğim 2 hafta sonra. Para için bir daha çağırdıklarından da şüphelenmiyor değilim ama yapacak birşey yok gideceğim mecbur.
canım cok sagol.sızlerıde uzuyorum bılıyorum ama benı anlayan dınleyen tek sızler varsınız.sızden baska konusacak dertlesecek kımsem yokkı
şaka gibiii yaaa.. ne kadara yaptırdın ....??? neresi bu hastane???
şimdi bir daha mı aynı parayı vereceksin...
senıde uzdum bılıyorum kralıcem.ne olur kızma bana.bıran oyle cevaplar gorunce sok oldum.kadın bırde dıyokı arkadasıma sordum malesef bebegın ssakat olacak yazmıs bana.sen olsan ne yapardın.bıranda panıkledım ıste.kusura bakmayın kızlar ne olur.yazıyı okusan sende korkarsın ama benımle hıc alaksı yok allahtan onların teshıslerının
Canım özelden atayım sana...kaybolma bir yere...merak ediyorum seni...
bekliyorumm
merak etme buralardayımmm
en sonunda dayanamadın değilmi
neye dayanamadım semacan?kusura bakma anlayamadım...pek kafam çalışmıyor da bu ara...hamilelikten sanırım..
ay ne ıyı olur canım.ben sana tam sonucu yazayım 46,XX,t(2;9)(q22;q22) ınsallah ıyı seyler soyler doktorun canım.heyecanla senden cevap bekleyecegım
dorticim canım haber alır almaz görüşlerini yazarım hocamın...
Canlarım selammmmmm
dün bebeğimin herşeyini aldık sayılır. kayınvalidemlerle yalnızca fikir olsun die bebek mağazasına gittik, bir gittik pir gittikaldıklarımızı sayayım anlarsınız
bebeğimizin park yatağı
ana kucağı
bebek arabası
emzirme yastıkları
park yatağının içi, yorganı,çarşaf takımı
boğulmayı engelleyen yastık
banyo küveti ve ayaklıkları, banyo tastı
battaniye
alt değiştirme örtüleri 2 tane
pike takımı
pijamalar
altlar
bodyleri
çıt çıtlı bodyler
kraft sallanan beşik (mama sandalyesi aynı zamanda)
bebek için çantam
şapkası
çorabı
Eki Görüntüle 117696 Eki Görüntüle 117695 Eki Görüntüle 117694
Eki Görüntüle 117701 Eki Görüntüle 117700 anlayacağınız kayınvalidemler herşeyini aldılar
http://www.minidamla.com.tr/
bu markanın mağazasından aldık.
Zonox arkadaşım...hepsini güle güle kullanın inş...bizim kayınvalidelerde daha tık yok..olmayacak da zaten....ama böyle yardımcı olan düşünceli kayınvalideleri görünce valla seviniyorum....
cnm o sana aldır diyen kadın doğurmuşmuda biliyormuş? anladığım kadarıyla riskli çıkmış aldırmış. nasıl bu kadar kesin konuşabilmiş, nasıl bilip bilmeden bi annenin moralini bozmaya hakkı varki.
sen hiç takılma bu laflara. dr una güven. Allaha sığın.
Bursa da özel bir hastane SGK ile gidiyorum 90 tl verdim. Aynı parayı yine alacak mı bilmiyorum randevu alırken soracağım. İlkinde 40 dk. inceledi bu sefer sadece kalp damarlarına bakacak 40 dk. sürmez bence almaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?