2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok burada degıl.ana sayfada gebelık yazan bolum varya.orada hamılelerden haberler soru ve sorunlar yazan bı yer var.oraya gırınce uclu test ve amnıyosentez bolumu var en basta cıkıyo.oradan yazmıslar

tamam cnm aynı yerden bahsedıoruz.orda oglak rumuzlu bı bayan vardı benım bebegımde 2 li test zaman ı ense olcumu bıraz kalın cıkmıstı 2,50 çıkmıstı kan testımı beklıoduk ve prof incelıcekdı onu beklıodum o sıra bende okuorum nedır ne deıldır dıe.bu bayanda ense kalınlıgı 2,50altında cıkmıs ama a.s. riskli cıktıgı ıcın aldırmıslar bebegını allah sabır versın neyse bende anlatıorum sonucumu beklıorum prof yapıcak dıorum testımı bana şöle dedı dırek hiç bekleme hemen aldır çok kalın kesın downlu bu fln sallıo... nasıl yıkıldım ogece...neyse benım testlerım cıktı 7binde 1 dendi yani herkesınkı kadar gayet normal bı oran ve sonrakı incelemelerımdede bebek güzel gelışıo dedı doktorum..hersey allahtan sakın sacma sapan cevaplara takılma canını sıkma

Baktım Ben Dorti o Arkadaşınki Alınmış Evet Ama o Arkadaş Sana Araştır Demiş Kesin Aldır Dememişki
Hem Sen Takılma Oraya Buraya Önüne Bak Artık Olurmu Canım Arkadaşım Sağlığıda Veren Hastalığıda Veren Yüce ALLAHTIR Bunların Bilincindesin Zaten Lütfen Bunları Unutmayarak Devam Et Yoluna

Yok canım hiçbirşey almamıştım 6. aydan önce almam diyordum hep, haftaya 5. ay bitiyor artık başlayacağım ben de almaya.. Doktorları ben de anlayamıyorum 20. haftada ayrıntılı ultrason yapılması lazım dedi gittik yaptırdık. Kalp 4 odacıklı ve düzgün bölünmüş, güzel dedi sonra biraz erken gelmişsin 22.-23. haftada gelseydin kalp damarlarını gözlemleyebilirdik dedi. Yine gideceğim 2 hafta sonra. Para için bir daha çağırdıklarından da şüphelenmiyor değilim ama yapacak birşey yok gideceğim mecbur.

bırısı pembe dana rumuzlu bır kadın.öburude evet oglak rumuzlu.ama benle hıc ılgısı yok zaten onların teshıslerının.ama ne kadar olumsuz yazmıslar ınsanı korkutuyolar degılmi.ozellıkle pembe dana rumuzlu arkadas bıraz yuregımı hoplattı benım

Öyle Girip Olumsuz Şeyleri Okursan Hoplar Tabi Yüreğin
Seninle Aynı Durumda Olsam Aldırmak İçin O Kadar Olumsuz Şeyler Bulurumki Şimdi
Asıl Mesele Senin Ne Yapacağına Hala Karar Verememiş Olman
Sen İyi Düşün İyi Şeyleri Oku Moral Depola Bol Bol :92:

evet dortı doktorun koydugu teşhislerı arastır ama işin ehli yerlerden arastır baska bı doktora sor başka hastanelere gıt başına kötü şeler gelmiş insanlar sana pekde yardımcı olamz bizler bile sana yardımcı olamayız sadece destek olunur kararını doktorlarla ver etkılenme kımsenın dedıklerınden:96:

canım cok sagol.sızlerıde uzuyorum bılıyorum ama benı anlayan dınleyen tek sızler varsınız.sızden baska konusacak dertlesecek kımsem yokkı

dortiiii
ben şimdi sana senin bebeğin kesin sorunlu olur aldır diyorummm
ne düşünüyosunn
bu kelime seni etkliyomu
etkiliyosa nasıl seni etkiler ben anlayamıyorum seni

dortiiii
ben şimdi sana senin bebeğin kesin sorunlu olur aldır diyorummm
ne düşünüyosunn
bu kelime seni etkliyomu
etkiliyosa nasıl seni etkiler ben anlayamıyorum seni

senıde uzdum bılıyorum kralıcem.ne olur kızma bana.bıran oyle cevaplar gorunce sok oldum.kadın bırde dıyokı arkadasıma sordum malesef bebegın ssakat olacak yazmıs bana.sen olsan ne yapardın.bıranda panıkledım ıste.kusura bakmayın kızlar ne olur.yazıyı okusan sende korkarsın ama benımle hıc alaksı yok allahtan onların teshıslerının

şaka gibiii yaaa.. ne kadara yaptırdın ....??? neresi bu hastane???
şimdi bir daha mı aynı parayı vereceksin...

canım cok sagol.sızlerıde uzuyorum bılıyorum ama benı anlayan dınleyen tek sızler varsınız.sızden baska konusacak dertlesecek kımsem yokkı

cnm o sana aldır diyen kadın doğurmuşmuda biliyormuş? anladığım kadarıyla riskli çıkmış aldırmış. nasıl bu kadar kesin konuşabilmiş, nasıl bilip bilmeden bi annenin moralini bozmaya hakkı varki.

sen hiç takılma bu laflara. dr una güven. Allaha sığın.

şaka gibiii yaaa.. ne kadara yaptırdın ....??? neresi bu hastane???
şimdi bir daha mı aynı parayı vereceksin...

Bursa da özel bir hastane SGK ile gidiyorum 90 tl verdim. Aynı parayı yine alacak mı bilmiyorum randevu alırken soracağım. İlkinde 40 dk. inceledi bu sefer sadece kalp damarlarına bakacak 40 dk. sürmez bence almaması lazım.

dorti kafanı kemirip duran bu sorulardan kurtulsan artık
ortada kesin bir tanı yokken Rabbimin yarattığı bir cana kıymak çok acı
bütün arkadaşlarımın dediği gibi sonradan Allah korusun bizim bebeklerimizin başına neler geleceği hakkında bi bilgiye sahip değiliz
sen sana olumsuz yapılan yorumlara kulaklarını tıka ve tevekkül et
o kişinin başına gelen şey illede senin başına gelecek diye bişey yok
bebeğin ne güzel inatla anne ben burdayım diyerek hareket ederken
sen hala soru işaretleri peşindesin
sadece Rabbime teslim ol
zonox ne kadar güzel şeyler almışsınız ben oğluma daha bir çorap bile almadım

hayatım o forumu okuyan sorunlarını yazan sensin ve insanlarda gayri ihtiyarı sana cvp vermişler
kimmiş bunlar doktormu, profesörmü haşa allahmı nerden biliyolar
benim sana asıl kızdığım konu hala aynı yerde sürekli sayıp duruyosun
bir karar verdin arkasında dur
duramıyosanda kafanda sürekli şüpheyle yaşıyacaksan ve eğer böyle bir bebeğe bakamam diyosan aldır bebeğini kurtul bu sıkıntıdan

beni son derece üzüyor bu durumun
ayrıca hepimizin türlü türlü sorunalrı varr
benimde kendimce sorunalrım var
stresten uzaklaşmak için
burda bu kadar iş yoğunluğumun arasında gizli gizli foruma girip arkadaşlarla bişeyler paylaşıyorum
moralim gayet güzel oluyo
pat diye senin msj geliyor
ve sürekli böyle oluyor
yazık ama bana bende hamileyim bende can taşıyorumm
bende bebeğimi üzmek istemiyorumm
lütfen sende beni anla
ister yanlış anla ister doğru anla ama bu böyle
diğer arkadaşlar lütfen sizde beni anlayın

blue_sky... sende istek gönder bana canım

Türkan Çıldır | Facebook

tmm canım akşama göndereyim.burda işyerinde giremiyoruz da biz face e...

evet geldimmmm ve hemen konuya girmek istiyorum
dortiiiiiii artık başkalarını dinlemeyi bırakmalısın bak canım benim ikili test sonucumda bebeğimin ense kalınlığı 4.5 çıktı ve kan testindede riskim 1:79 ve drum bana direk amniyosentez dedi banada bir çok kişi aldırmalısın dedi ama ben hiçbirini kale almadım bile onlar doktor değiller evet bene çok üzüldüm her gece ağladım eşim bana tek bi kelime söyledi bizim bebeğimiz sağlıklı olacak lütfen kendini üzme dedi. ve bende buna inanmak istedim her gece dua ettik ve içim içimi kemirsede biran olsun bebeğime öle bişeyi yakıştırmadım ve amniyosentezi yaptırdım sonuçlar temiz çıktı çok şükür ama ikili testimde drum bana şöle demişti..''ŞİMDİ RİSKLİ ÇIKTI DİYE OTURUP AĞLAMIYORUZ ÇÜNKÜ RİSKLİ ÇIKIPTA ÇOK SAĞLIKLI DOĞANLAR RİSKSİZ SONUÇ ÇIKIPTA SAKAT DOĞAN BEBEKLER GÖRDÜK''
bu cümle benim toparlanmamı sağladı hem sen demedinmi biz kararımızı verdik doğuracağım diye onun için artık bebeğine böyle yakıştırmalar yapıp kendinide bizide üzme lütfen

evet haklısın canım.bıran panıge kapıldım bende.aynı benım hastanedekı genetık doktoru ayse hanım gıbı moralımı bozdular.ınsallah kotu seyler olmayacak

bencede almamaları lazım ... şimdi bende hastaneyi aradım .. ayın 4 üne ayrıntılı için rand. aldım 150 tl hem 4 boyutlu hem fetal ultrason ...Duncan "ın doktoru ....
sordum ben 21. haftada gelicem bebeğin kalbi gözükürmü diye ....:)))))))))))
genelde gözüküyor ama bebek küçük gibiyse görünmez belki ... nadir olan bir durum dedi..
kısmetime bakalımm .. :26:

sızlerıde burada dertlerımle uzuyorum.galıba bır sure buraya gırmesem ıyı olur.kusura bakmayın sızlerı uzdugum ıcın ozur dılerım.gorusmek uzere arkadaslar.affedın benı sızı uzmek ıstemezdım.bıraz kafanızı dınleyın sızde.bana dualarınızı esırgemeyın yeter.sımdılık hoscakalın canlarım.sıkıntılarımla hepınızı etkıledım bılıyorum.bır sure bensız kalırsanız burada nesenız yerıne gelır.allaha emanet olun.dualarınızı eksık etmeyın benden.sızı bıraz rahat bıraksam ıyı olacak galıba.hoscakalın guzel arkadaslarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…