sızlerıde burada dertlerımle uzuyorum.galıba bır sure buraya gırmesem ıyı olur.kusura bakmayın sızlerı uzdugum ıcın ozur dılerım.gorusmek uzere arkadaslar.affedın benı sızı uzmek ıstemezdım.bıraz kafanızı dınleyın sızde.bana dualarınızı esırgemeyın yeter.sımdılık hoscakalın canlarım.sıkıntılarımla hepınızı etkıledım bılıyorum.bır sure bensız kalırsanız burada nesenız yerıne gelır.allaha emanet olun.dualarınızı eksık etmeyın benden.sızı bıraz rahat bıraksam ıyı olacak galıba.hoscakalın guzel arkadaslarım
hepınızı mutsuz ettım.kendımden utanıyorum artık.hoscakalın can dostlarım
sızlerıde burada dertlerımle uzuyorum.galıba bır sure buraya gırmesem ıyı olur.kusura bakmayın sızlerı uzdugum ıcın ozur dılerım.gorusmek uzere arkadaslar.affedın benı sızı uzmek ıstemezdım.bıraz kafanızı dınleyın sızde.bana dualarınızı esırgemeyın yeter.sımdılık hoscakalın canlarım.sıkıntılarımla hepınızı etkıledım bılıyorum.bır sure bensız kalırsanız burada nesenız yerıne gelır.allaha emanet olun.dualarınızı eksık etmeyın benden.sızı bıraz rahat bıraksam ıyı olacak galıba.hoscakalın guzel arkadaslarım
ya kendi kendime kızıp duruyorum burda. aslında okadar çok şey yazmak geçiyorki içimden.
ama kimseyi kırmak istemiyorum. seni üzmeyi heleki hiç istemiyorum.
burayı bırakmamalısın cnm. ben şuna inanıyorum. empati kurmak gerekiyor sanırım bazı şeyleri anlamak
için. lütfen bu lafımı bir düşünün derim.
bencede almamaları lazım ... şimdi bende hastaneyi aradım .. ayın 4 üne ayrıntılı için rand. aldım 150 tl hem 4 boyutlu hem fetal ultrason ...Duncan "ın doktoru ....
sordum ben 21. haftada gelicem bebeğin kalbi gözükürmü diye ....:)))))))))))
genelde gözüküyor ama bebek küçük gibiyse görünmez belki ... nadir olan bir durum dedi..
kısmetime bakalımm .. :26:
su periii aldım mesajını
sadece şunu sorucam sana
sen buraya ne zaman üye oldun ve günün kaç saatini forumda geçiriyosun merak ettim
mesajım sana değildi. üstüne alınmana gerek yoktu. ben ortaya söyledim bu lafı. bu soruyu çok merak ediyorsan eğer bana sormana gerek yok. sen kendin bakabilirsin ne kadardır burda olduğuma.
su perii
ortamı germek istemiyorumm
eğer sen az önceki mesajını yazmadan önce şööyle bir geçmişe bakmış olsaydın yada aramızda daha çok bulunmuş olsaydın dortiyle ilgili
kimler neler yazmış görmüş olurdun bu yorumuda yapmazdın
burda herkes herşeyi çok güzel açıklıyor dortiye. eminim oda bizlerden daha çok inanıyordur bebeğinin sağlıklı olduğuna. ama herkesin yapısı bir değil. burda yazılan herkesin yorumlarına katılıyorum. herkes çok mantıklı şeyler söylüyor (semaysem özellikle sana bu lafım dortiye bu zamana kadar yazdığın bir çok mesajından haberim var ve takdir ettim) fakat empati derken kişilik meselesi bu. dortinin kişiliğini az çok tahmin edebiliyorum ben. hani onun gözünden bakmaya çalışmak demek istedim.
lafımı kimse yanlış anlamasın. burda hepimiz tek yürek olduk. ve her birimiz tüm bebeklerimizin sağlıklı olması için dualar ediyoruz.
sert tepkilerin yeşimi biraz daha üzeceğini düşündüğüm için söylüyorum. söylemek istediğimi iyi anlayın arkadaşlar. hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız. ve herşeyin en güzeli hakediyorsunuz.
hayatımm
hepimiz onun gözünden baktık
onun gibi yaşadık onun kadar üzüldük
bütün bunları onunla yaşamasak onu nasıl anlayabilirdik ki
ben sürekli kararının arkasında durmasını istedim
ama bugün buraya kadar dayandım ne yapıyımmm
ben burda birçok şey öğrendim hamilelikle ilgili
dortidende çok çok derinden etkilendim
ben ortamı germeyi hiç istemiyorum. senin burda hergün onlarca msj yazıp burda bulunman benden daha çok konulara hakim olduğun anlamına gelmiyor. sana şöyle açıklayayım. hamile olduğumu öğrendiğimden beridir burdayım. konuya yeterince hakim olduğum için bu yorumu yaptım zaten. hergün yorum yapmıyo olmam burda az bulunmam anlamına gelmiyor.
lütfen söylediklerimi iyi anla.
OK.
hala gerilmiycem ve germiycem diyorummm
umarım sende beni anlamışsındır. sen beni önyargılı düşünerekten bana önyargılı davrandın. burda en aktif kişilerden birisi sensin. ama emin ol ben bütün gün evde bu sitedeyim. hatta gece yarılarına kadar 1-2 lere kadar burdayım. ve çoğu kişiyi tanıyorum. ama ben çok yazmadığımdan dolayı beni tanımıyorsunuz. önce bu konuda anlaşalım. ben herşeyi bilerekten bu konuya cvp yazdım. bilmesem lap diye konunun ortasına kendimi atmazdım.
bu zamana kadar söylediklerinde çok haklıydın. belkide dortiye en çok cvbı verende sendin. ama onun gözünden bakmaya çalışıyorum ben. herkes soğukkanlı olamıyor. keşke olabilsek. üzüntüsüne belkide biraz daha üzüntü katmış olduk yada tam tersi kendine getirmiş olduk. bilemiyorum
aramızda bi gerginlik olsun istemiyorum. hepimiz hamileyiz. hepimiz birbirimizin dertlerine ortak olmaya çalışıyoruz. ben güzel hatırlamak istiyorum kk yı. hemfikirmiyiz bu konuda semaysem?
kızlar kuzular canlar kapatalım bu konuyu artık dorti umarım benim yazdıklarımı okumuştur... sizlerde okudunuz umarım çok kırmadım kimseden ses çıkmayınca ???? benim düşüncem bu ..... eeee anlatın bakalım doğuma giderken çantaya neler koncak tek tek yazalım liste yapcam anacım gelince hepsini alıp yerşleştircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?