2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşçakal rabia. ben yemek yapamıyorum kayınvalidem yapıo allahtan. yemeğim hazır:hulya:

canım bir de eşim içenleri eleştirir kızar. ay kendisi içio birde dioki "ne zaman içiyorum kırk yılın başında" napsam blemiyorum. akşam çatıcam valla.kötükedihüso
ee nerden çıktı içme işi madem?ilginç....bi derdi mi var adamın acaba?
istanbulda oturan var mı kızlarr? anadolu yakasında
ben ben beeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn.....pendikteyim...sen nerdesin?

gorusuruz Rabia cim, kolay gelsin sana. Bende daha yemek yapmadim ama canimda hic yapmak istemiyorsempatiksalakcinni

1 saat once esimle ekmek arasi bisiyler yaptik yedik, aksama acikirsak yine bisiler aliriz elimize napiim:))
Ben zaten ye ye doymak bilmiyorum, napicam ben yaaaaaa..bu gidisle ohooo ben sigmam kapilardan herhaldeeebilmiyorumkismile:1shok:

bostancıdayım canım. ailem kartalda :)

dr.a nereye gidiosun:ecrin_bebek:

bostancıdayım canım. ailem kartalda :)

dr.a nereye gidiosun:ecrin_bebek:

M.parka gidiyorum zonoxcum....şimdilik ....değiştirir miyim emin değilim...seviyorum çünkü burdaki doktoru...eli inanılmaz hafif..bu doktor beni muayene ettikten sonra vajinal muayeneden korkmaz oldum...öyle yumuşak kadıncağız....peki sen?

canım ben medipole gidiyorum. daha nce kızken ve evliykende dragos şifa mine ergüle gidiyodum. ama uzak kaldı bana

evim bostancıda olunca 2 şansım vardı 1 medikal park 2 medipol. medikal parkla ilgili çok kötü yorumlar okudum, çok acemi personel, normal doğum yapıcak olan kişilere bile sezeryana zorluolarmış vs gibi, bu nedenle medipol e başladım. perşembe ilk kez gidicem medipole. medipol çok köklü bi hastane esma hatun eski adı

selam kızlar mayıs 2010 annesiyim bende pendikte oturuyorum kartal umuta gidiyodum. sezeryanla doğum yaptım. 40.haftaya kadar bekledik suniyle bile doğuramayınca aldılar sezeryana:) size de kolay bir doğum ve rahat bir hamilelik dilerim..

walla bilmiyorum tatlım...ben tüp bebek yaptırdım orda...tüp bebek ekibi çok iyiydi...doktorları da öyle...aytuğ bey işlemi yaptı ama hem muayenesi çok pahalı hem de çok yoğun olduğu için dr.handan hanıma devam etmeye karar verdim ben...eşimle karar verdik aslında..ikimizde de güven hissi uyandırdı kadının davranışları...bir de M.park ta çok ilgililer hastayla.Tüm personel yani...İşlerimizi kolaylaştırmaya çalışıyorlar ellerinden geldiğince...şu ana kadar böyle izlenim uyandırdı bizde...inş böyledir...başka olumsuz ne duydun?

Allah bağışlasın bebeğini =)) Bir ömür boyuuuuu zemuszemus

Ya canım ne bilim yorumlar cidden çok kötüydü hele aytuğ beye reklam dr.u diolar. ekiple ilgili herkesin düşüncesi aynı çok ilgili ve güleryüzlü die ama bi yorumda şunu okudum anestezi uzmanı kötü epidural sakın yapmayın yapıcaksanız dışardan anestezi uzmanı götürün die:sinifsinif: yoksa içi fln süper medikal parkın ama güven vermiyor bana. eğer medipolde aynı çıkarsa dr arayışıma devam edicem mecbur. bir de muayene ne kadar? ssk geçio mubilmiyorumkismile

hımmm....doğumdan önce araştırmayı iyi yapmak gerek o zaman..ASM çok yakın bana ama o da çok pahalıymış öyle diyolar...Handan hanımın muayene ücreti 70 tl..ssk ile anlaşmaları var....bak içime kurt düştü şimdi yaweyvahedigeldismile

Zonnetje gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla sonunu getiririz inşallah
ileri yaşın sıkıntıları oluyor çok şükür sende birşey çıkmamış
ben şimdiden tansiyon ölçümlerine başladım. Şekerde kontrol altında olması gerektiği için perşembe diyetisyenime gidicem canım

kızlar yemek yapanlar var aranızda maşallah ben yemek yapamıyorum mutfağa sadece kahvaltımı hazırlamak için giriyorum, akşam yemeklerini eşim yapıyor sağolsun beni anlıyor ara öğünleride kokusuz yağsız şeylerle geçiştiriyorum
bulantılar ve öğülemeler benide mahvediyor

hayatım canını sıkmak için söylemedim inan. ben de medikale gidicektim evimle arası 5 dk. ben bostancı köprüsündeyim ama yorumları okuyunca içime kurt düştü benimde. ben medipolde cevahir tekcana gidicem. bu perşembe yorumumu yazarım hastane ve dr hakkında. medipolün en ünlü dr.u leyla altuntaş. hastası olmak için hamile kalmadan önce randevu alanlar varkaydirigubbakcemile3 ben alamadım yoğundu.

bu arada senin bebeğin tüp bebek mi medikalde mi yaptırdın?

evet zonoxcum..tüp bebek benimki...yok canım sıkılmadı güzelim ama araştırma yapmadım ben bu konuda..ondan tereddüt ettim şimdi...sen bi git bak olmazsa medipole yorumlarını yaz....bakalım belki ben de oraya devam ederim...kaydirigubbakcemile

ultrason resmini eline al canim bebek kesenin sagindaysa kizmis solundaysa oglanmis

Sayfaları geriden takip ediyorum ya ilk kızımın usglerine bir bakayım dedim 8+1 iken çekilen usgde gayet sağda yer alıyor, bizde tuttu yani. Bu bebişimin de 6+6 usgsinde sağda görünüyor ya, hayırlısı olsun. Bu arada kızım için tuttuğum hamilelik günlüğüme baktım yorumcu.com cinsiyet belirleme doğru sonucu vermiş, çin takviminde ise doldurduğum yaşa değil de içinde bulunulan yıl- doğum yılın yapınca doğru çıkmış. yorumcu com üyelik istiyor bu arada, bilginize.

kızlar benim koyu ve kahvere dönük akıntım gene geldi bu defa baya fazla korkuyorum yaa normal degilmi acaba benim tahlil sonuçlarım

kızlar benim koyu ve kahvere dönük akıntım gene geldi bu defa baya fazla korkuyorum yaa normal degilmi acaba benim tahlil sonuçlarım

canım korkma bebegin yerleşiyor çogu gbede oluyormuşbendende 1 hafta geçti dr normal dedi geçti bebekyerleşince olurmuş öyle kan görürsen git doktora kahverengi normalmiş benimd ekızımda bir damla bile gelmemişti bunda gördüm bende geçiyor o

bende güzelleştim erkek mi yoksa
canım kırmızı gelirse ara doktorunu ama yerleşme kanamasıdır heralde
ya ne güzel hepinizin belirtileri var ya da görmüşsünüz bebişlerinizi bana günler geçmek bilmiyo 4+6 daha en erken 2 hafta sonra gel diyo doktorum bana günler geçmiyo bilmiyorumkismile
canım senle ben aynıyız senin belirtilerin ne 6+6 olunca çağırdı demek seni bana da günler geçmek bilmiyor valla

kızlarr gündüz karnımdaki minişin resmini koydum buda ablası teyzeleri kızım nasıl bana benzetiyor kimisi kimisi babaya bence ikimizin karışımı :))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…