kızlar kuzular canlar kapatalım bu konuyu artık dorti umarım benim yazdıklarımı okumuştur... sizlerde okudunuz umarım çok kırmadım kimseden ses çıkmayınca ???? benim düşüncem bu ..... eeee anlatın bakalım doğuma giderken çantaya neler koncak tek tek yazalım liste yapcam anacım gelince hepsini alıp yerşleştircem
iki çift gecelik ben birini pijama takımı olarak alıcam iç çamaşırı terlik kırmızı kurdelalı taçbebek içinde bi kaç tane bez ve hastane çıkışı yeterli diye düşünüyorum tabi ben çantaya bi kaçtane makyaj malzemesi atmayıdadüşünüyorum gelenler güzel görsünn bide tarak
kdilara
doğum şeklin belli olunca listen değişecek
kapattık bitti
ya çok iyi olurrr
ama ben asıl tam alınacakların listesini yapamıyorummm
iki çift gecelik ben birini pijama takımı olarak alıcam iç çamaşırı terlik kırmızı kurdelalı taçbebek içinde bi kaç tane bez ve hastane çıkışı yeterli diye düşünüyorum tabi ben çantaya bi kaçtane makyaj malzemesi atmayıdadüşünüyorum gelenler güzel görsünn bide tarak
nedenki ben yinede makyaj koyarım valla ablamlarada bigüzel süsletirim kendimi kız anası olmak kolay değil
dorti kafanı kemirip duran bu sorulardan kurtulsan artık
ortada kesin bir tanı yokken Rabbimin yarattığı bir cana kıymak çok acı
bütün arkadaşlarımın dediği gibi sonradan Allah korusun bizim bebeklerimizin başına neler geleceği hakkında bi bilgiye sahip değiliz
sen sana olumsuz yapılan yorumlara kulaklarını tıka ve tevekkül et
o kişinin başına gelen şey illede senin başına gelecek diye bişey yok
bebeğin ne güzel inatla anne ben burdayım diyerek hareket ederken
sen hala soru işaretleri peşindesin
sadece Rabbime teslim ol
zonox ne kadar güzel şeyler almışsınızben oğluma daha bir çorap bile almadım
tmm canım akşama göndereyim.burda işyerinde giremiyoruz da biz face e...
neye dayanamadım semacan?kusura bakma anlayamadım...pek kafam çalışmıyor da bu ara...hamilelikten sanırım..
dorticim canım haber alır almaz görüşlerini yazarım hocamın...
Zonox arkadaşım...hepsini güle güle kullanın inş...bizim kayınvalidelerde daha tık yok..olmayacak da zaten....ama böyle yardımcı olan düşünceli kayınvalideleri görünce valla seviniyorum....
saolun canlarım. daha güzelleri sizin minnoşlarınıza inşallahhh
evet bence mağazaya gidince hepsine net karar veririz. böyle olunca banada ayy ne alınır ne alınmaz diyip kalıyorum..hadi liste yapalımm...
tamam bi gecelik birde şık bir pjima takımı şöyle önü rahatça açılacak emzirebilmek için tercihim beyaz ya da krem dantellii falan
sonra bi emzirme sütyeni ve en az 4-5 tane iç çamaşırı diye düşünüyorum..
tabiki yanımızda bol miktarda ped...
çorap ve terlik
aklıma gelmeyen varsa ekleyin kuzular...
bebek için hastane çıkışı zaten set oluyor herşeyi var demi almadığım için bilmiyom:26::26::26:
priması penye bi battaniye normal battaniye eeeeee başkaaaaaaaaaa yazın benden bu kadar
tabi tabiii makyaj malzemesii
evet bence mağazaya gidince hepsine net karar veririz. böyle olunca banada ayy ne alınır ne alınmaz diyip kalıyorum..hadi liste yapalımm...
tamam bi gecelik birde şık bir pjima takımı şöyle önü rahatça açılacak emzirebilmek için tercihim beyaz ya da krem dantellii falan
sonra bi emzirme sütyeni ve en az 4-5 tane iç çamaşırı diye düşünüyorum..
tabiki yanımızda bol miktarda ped...
çorap ve terlik
aklıma gelmeyen varsa ekleyin kuzular...
bebek için hastane çıkışı zaten set oluyor herşeyi var demi almadığım için bilmiyom:26::26::26:
priması penye bi battaniye normal battaniye eeeeee başkaaaaaaaaaa yazın benden bu kadar
tabi tabiii makyaj malzemesii
arkadaşlar bu karar vermek dediğimiz şeyin ne kadar ince çizgiler olduğunu bilmiyoruz hiçbirimiz.dorti bu konuda kararsız kalmakta bu konuyu bu kadar uzatmakta ve hatta bu konuyu sürekli dile getirmekte çok haklıdır...başkasının durumuna dışardan bakmak farklı,o kişinin yerinde olmak farklı..şu an sağlıklı olduğunu bildiğiniz bebekleriniz için heyecan duyuyorsunuz o kadar...biran önce kavuşma hayalleri kuruyorsunuz.Dorti ve onun gibi diğer arkadaşların ne kadar karmaşık hisler beslediğini anlayabiliyor musunuz?ya size deselerdi çocuğunda problem olacak,zeka geriliği otizm olacak diye...siz bu durumu bu kadar çabuk kabullenip,tamam verdim kararımı kurtuldumihadi hamileliğimin tadını çıkarayım diyebilir miydiniz?ben derdim diyorsanız eğer siz henüz anneliğe hazır değilsiniz ya da anneliğin ne olduğu konusunda en ufak fikriniz yok demektir...ha siz diye konuşurken burada yanlış anlaşılmasın...ben de bu size dahilim....
arkadaşlar bu karar vermek dediğimiz şeyin ne kadar ince çizgiler olduğunu bilmiyoruz hiçbirimiz.dorti bu konuda kararsız kalmakta bu konuyu bu kadar uzatmakta ve hatta bu konuyu sürekli dile getirmekte çok haklıdır...başkasının durumuna dışardan bakmak farklı,o kişinin yerinde olmak farklı..şu an sağlıklı olduğunu bildiğiniz bebekleriniz için heyecan duyuyorsunuz o kadar...biran önce kavuşma hayalleri kuruyorsunuz.Dorti ve onun gibi diğer arkadaşların ne kadar karmaşık hisler beslediğini anlayabiliyor musunuz?ya size deselerdi çocuğunda problem olacak,zeka geriliği otizm olacak diye...siz bu durumu bu kadar çabuk kabullenip,tamam verdim kararımı kurtuldumihadi hamileliğimin tadını çıkarayım diyebilir miydiniz?ben derdim diyorsanız eğer siz henüz anneliğe hazır değilsiniz ya da anneliğin ne olduğu konusunda en ufak fikriniz yok demektir...ha siz diye konuşurken burada yanlış anlaşılmasın...ben de bu size dahilim....
.................blue caannn
canıımmm beniimmm
herkese selam beni anlayabilecek birilerinin olması ne güzel :) mayıs anneleri allah sağlıkla bebeklerimzi kucağımıza almayı nasip etsnnn
bebek için herşeyin 1 fazlasını yedek almamız lazımmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?