2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iki çift gecelik ben birini pijama takımı olarak alıcam iç çamaşırı terlik kırmızı kurdelalı taç bebek içinde bi kaç tane bez ve hastane çıkışı yeterli diye düşünüyorum tabi ben çantaya bi kaçtane makyaj malzemesi atmayıdadüşünüyorum gelenler güzel görsünn bide tarak

kdilara
doğum şeklin belli olunca listen değişecek

ya gerçekten soruyorumm
tecrübeli anneler turkooo nerelerdesin
bebeğe alışveriş listesi yapmaya başlıycam gereksiz şeyler almak istemiyorum
haydi hep birlikte liste yapalımm

kapattık bitti
ya çok iyi olurrr
ama ben asıl tam alınacakların listesini yapamıyorummm

evet bence mağazaya gidince hepsine net karar veririz. böyle olunca banada ayy ne alınır ne alınmaz diyip kalıyorum..hadi liste yapalımm...

tamam bi gecelik birde şık bir pjima takımı şöyle önü rahatça açılacak emzirebilmek için tercihim beyaz ya da krem dantellii falan
sonra bi emzirme sütyeni ve en az 4-5 tane iç çamaşırı diye düşünüyorum..
tabiki yanımızda bol miktarda ped...
çorap ve terlik
aklıma gelmeyen varsa ekleyin kuzular...
bebek için hastane çıkışı zaten set oluyor herşeyi var demi almadığım için bilmiyom:26::26::26:
priması penye bi battaniye normal battaniye eeeeee başkaaaaaaaaaa yazın benden bu kadar

tabi tabiii makyaj malzemesii

evet takım oluyo setler ben pedi unuttum bak ama hastanede kocaman koyuyolar altına pamuklu bişey ped gibi ablamdan biliyorum sonrası için almak lazım tabi kızlar ben kırmızı taca uyacak renkte gecelik almayı düşünüyorum ona dikkat edin yoksa bazı renklerde çok absürt durabiliyo çokmu süslüyüm neyim

arkadaşlar bu karar vermek dediğimiz şeyin ne kadar ince çizgiler olduğunu bilmiyoruz hiçbirimiz.dorti bu konuda kararsız kalmakta bu konuyu bu kadar uzatmakta ve hatta bu konuyu sürekli dile getirmekte çok haklıdır...başkasının durumuna dışardan bakmak farklı,o kişinin yerinde olmak farklı..şu an sağlıklı olduğunu bildiğiniz bebekleriniz için heyecan duyuyorsunuz o kadar...biran önce kavuşma hayalleri kuruyorsunuz.Dorti ve onun gibi diğer arkadaşların ne kadar karmaşık hisler beslediğini anlayabiliyor musunuz?ya size deselerdi çocuğunda problem olacak,zeka geriliği otizm olacak diye...siz bu durumu bu kadar çabuk kabullenip,tamam verdim kararımı kurtuldumihadi hamileliğimin tadını çıkarayım diyebilir miydiniz?ben derdim diyorsanız eğer siz henüz anneliğe hazır değilsiniz ya da anneliğin ne olduğu konusunda en ufak fikriniz yok demektir...ha siz diye konuşurken burada yanlış anlaşılmasın...ben de bu size dahilim....

bebek için herşeyin 1 fazlasını yedek almamız lazımmışş

blue caannn
canıımmm beniimmm

oyy ortam biraz ısınmış ama bir kez daha takdir ettim sizleri herkesin farklı fikirleri var ve çok güzel seviyeli tartışıp anlaşmışsınız bu bence çok önemli..
ben dr gittim geldim annişler sonuçlarımı sizinlede paylaşıyım :
afp:37.92(0.93 mom)
uE3:0.52---0.47 mom
hcg:24.54---0.96mom
Inh-A:264.20---1.50 mom

risk spina bifida 1:16000
risk down sendromu 1:1450
risk trisomy 18 1:7505
aranızda yaptıran varsa yorum yapabilirmi lütfen..dr güzel dedi burun kemiği falan normalmiş çok şükür rahatladım..allah tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün..

burda yazan cümlelerin bazıları bana ait gibi bak canım bende aynı sorunları yaşadım benim bebeğimede sölediler beno kelimeleri yakıştırmak bile istemiyorum ve gerçekten dortiyi şuanda çok iyi anlıyorum ama şu var ben her seferinde iyiye odakladım kendimi ve hiç kötü düşünmemeye çalıştım sana dedilermi hiç bebeğinin özürlü olma ihtimali var diye bana dediler nasıl bir duygu bilirmisin Allahta yaşatmasın kimseye ama ben bir kere bile olumsuz şeyler yazmadım buraya herkesin farklı tabi yapısı onada saygı duyuyorum kendini yalnız hissediyor olabilir ama ben bunu yaşadığım için söylüyorum böle konuları sürekli duymak beni çok yıpratıyo şimdi söyle bakalım kim anneliğe hazır değil kimin annelik hakkında en ufak bir bilgisi yok ben bebeğim sayesinde nerdeyse uzman dr olucam burdaki herkes gibi okadar çok araştırıp okadar çok okuyorum ki ki sen prfesörle çalışmış birisin ve bu sonuçların yüzde yüz yanıt vermediğini iyi bilmelisin sadece ihtimaller üzerine konuşuluyo değilmi onun için dua etmekten başka çaremiz yok

herkese selam beni anlayabilecek birilerinin olması ne güzel :) mayıs anneleri allah sağlıkla bebeklerimzi kucağımıza almayı nasip etsnnn

gergin kuzularrrrrrrrrrr
hamilelik egoları, kaprisleri tavan tavan. yerim sizi ben

herkese slm kizlar

az önce doktordan geldim AS yapildi ve ALLAHIMA sükür korktugum gibi gecmedi nerdeyse hic aci yoktu diyebilirim
yarin sonuclari alacagim INSALLAH hersey güzel cikar kizlar

sizler nasilsiniz ?

eğer yazımı okuduysan blue mutlaka beni anlamışsındır bende yarın sonuç alıcam ama şimdiye kadar tadını çıkardım desem yalan olur yarından sonra kısmetse tabi eğer bende dortinin düştüğü duruma düşsem dorti gibi yapmazdım dorti bi genetik uzmanına gitti bi riskli gebekik uzmanına gitmedi yani gidipte hocam bu 2. ve 9. kromozom bozukluğu nedir doğduğunda %100 böyle olurmu demedi bize sordu kızlarda aldırmayacaksan tadını çıkar dediler ama içi onu sürekli kemirdiği için malum tekrarladı durdu .. bilmiyorum anlatabildimmi? çok zor hemde çook zor ben günlerdir kendimi yedim bitirdim hem şimdi yarın olsun diyorum hemde olmasın ama biliyorumki ben net karar verebilecem..

bebek için herşeyin 1 fazlasını yedek almamız lazımmışş

hımm 2 şer takım alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…