.............................
amin....ben tanımıyorum ama seni..yeni mi geldin?hoşgeldin....
amin....ben tanımıyorum ama seni..yeni mi geldin?hoşgeldin....
eğer yazımı okuduysan blue mutlaka beni anlamışsındır bende yarın sonuç alıcam ama şimdiye kadar tadını çıkardım desem yalan olur yarından sonra kısmetse tabi eğer bende dortinin düştüğü duruma düşsem dorti gibi yapmazdım dorti bi genetik uzmanına gitti bi riskli gebekik uzmanına gitmedi yani gidipte hocam bu 2. ve 9. kromozom bozukluğu nedir doğduğunda %100 böyle olurmu demedi bize sordu kızlarda aldırmayacaksan tadını çıkar dediler ama içi onu sürekli kemirdiği için malum tekrarladı durdu .. bilmiyorum anlatabildimmi? çok zor hemde çook zor ben günlerdir kendimi yedim bitirdim hem şimdi yarın olsun diyorum hemde olmasın ama biliyorumki ben net karar verebilecem..
inşallh sonuçların güzel çıkacak canımmm üzme kendini
herkese slm kizlar
az önce doktordan geldim AS yapildi ve ALLAHIMA sükür korktugum gibi gecmedi nerdeyse hic aci yoktu diyebilirim
yarin sonuclari alacagim INSALLAH hersey güzel cikar kizlar
sizler nasilsiniz ?
benim yorumlarınıza dayalı yazdıklarımı bana geri yazmışsın..yeni birşey yok yazdıklarında arkadaşım....bu yüzden uzatmayacağım....burda yazan cümlelerin bazıları bana ait gibi bak canım bende aynı sorunları yaşadım benim bebeğimede sölediler beno kelimeleri yakıştırmak bile istemiyorum ve gerçekten dortiyi şuanda çok iyi anlıyorum ama şu var ben her seferinde iyiye odakladım kendimi ve hiç kötü düşünmemeye çalıştım sana dedilermi hiç bebeğinin özürlü olma ihtimali var diye bana dediler nasıl bir duygu bilirmisin Allahta yaşatmasın kimseye ama ben bir kere bile olumsuz şeyler yazmadım buraya herkesin farklı tabi yapısı onada saygı duyuyorum kendini yalnız hissediyor olabilir ama ben bunu yaşadığım için söylüyorum böle konuları sürekli duymak beni çok yıpratıyo şimdi söyle bakalım kim anneliğe hazır değil kimin annelik hakkında en ufak bir bilgisi yok ben bebeğim sayesinde nerdeyse uzman dr olucam burdaki herkes gibi okadar çok araştırıp okadar çok okuyorum ki ki sen prfesörle çalışmış birisin ve bu sonuçların yüzde yüz yanıt vermediğini iyi bilmelisin sadece ihtimaller üzerine konuşuluyo değilmi onun için dua etmekten başka çaremiz yok
eğer yazımı okuduysan blue mutlaka beni anlamışsındır bende yarın sonuç alıcam ama şimdiye kadar tadını çıkardım desem yalan olur yarından sonra kısmetse tabi eğer bende dortinin düştüğü duruma düşsem dorti gibi yapmazdım dorti bi genetik uzmanına gitti bi riskli gebekik uzmanına gitmedi yani gidipte hocam bu 2. ve 9. kromozom bozukluğu nedir doğduğunda %100 böyle olurmu demedi bize sordu kızlarda aldırmayacaksan tadını çıkar dediler ama içi onu sürekli kemirdiği için malum tekrarladı durdu .. bilmiyorum anlatabildimmi? çok zor hemde çook zor ben günlerdir kendimi yedim bitirdim hem şimdi yarın olsun diyorum hemde olmasın ama biliyorumki ben net karar verebilecem..
herkese slm kizlar
az önce doktordan geldim AS yapildi ve ALLAHIMA sükür korktugum gibi gecmedi nerdeyse hic aci yoktu diyebilirim
yarin sonuclari alacagim INSALLAH hersey güzel cikar kizlar
sizler nasilsiniz ?
cnm benim Allah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin. bak korktuğuna değmedi. çok şükür Rabbime kolay atlattın bak. bu kadar çabukmu çıkıyor sonuçlar cnm. yarın alacağım demişsin.
benim yorumlarınıza dayalı yazdıklarımı bana geri yazmışsın..yeni birşey yok yazdıklarında arkadaşım....bu yüzden uzatmayacağım....
rabiaaa burdamısın canımmm....
ben yazım ama sen gitmiştin dedim as çok kolay hissetmiyorsun bile inşallah sonuçlarında temiz çıkar güzelim bu arada yarın alıcaksın hemencecik öylemi ben 21 bekledi yarın alıcam en erken 3 diye biliyordum..
tekrar geçmiş olsun canım benim rabbim sana bağışlasın
cerencim inan hep aklımdasın. hep 23 aralık diye kalmış zaten aklımda. inş güzel sonuçlar alacaksın cnm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.
bencede uzatmaısın arkadaşım senin yorumlarına dayalı yazmadım şuanda bizimde içinde bulunduğumuz durumu üstü kapalı bir şekilde anlatmaya çaştım ama anlamamışsın sanırım o yüzden bencede uzatmaya gerek yok
cnm benim Allah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin. bak korktuğuna değmedi. çok şükür Rabbime kolay atlattın bak. bu kadar çabukmu çıkıyor sonuçlar cnm. yarın alacağım demişsin.
dilara teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı neyse o olsun .... yarın büyük ihtimal çıkıcak öğleden sonra giderim almaya
canımsın evet 23 aralık dualarınız eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim..
neyse kırmayalım birbirimizi bende yorum yaptım hepimiz düşüncelerimizi paylaşıyoruz kuzcuklar birbirimize uymasada fikirler anlayışla karşılamalıyız değilmi??
cok sagol canim yarin ALLAH ikimizinde yüzünü güldürür INSALLAH kafamizdaki soru isaretleri giderde bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz
canim burda heryer tatile girecek cumadan itibaren ondan doktor labortayla konusup aceleye getirdi senin randevun yarin kacta ?
ben yarın sabah arıcam eğer çıkmışsa sonuç izin alıp gidicem öğleden sonra 1 gibi giderim ama size ancak ondan sonraki gün hayırlısıyla yazarımm... rabbim emeklerimize acısın...
bukadar cabuk cikmiyor aslinda ama almanlarin bayrami var baya kapali olcak doktorlar heryer ondan doktorum acele istedi sonuclari cuma heryer tatile giriyor cünkü canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?