2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

herkese slm kizlar

az önce doktordan geldim AS yapildi ve ALLAHIMA sükür korktugum gibi gecmedi nerdeyse hic aci yoktu diyebilirim
yarin sonuclari alacagim INSALLAH hersey güzel cikar kizlar

sizler nasilsiniz ?

cnm benim Allah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin. bak korktuğuna değmedi. çok şükür Rabbime kolay atlattın bak. bu kadar çabukmu çıkıyor sonuçlar cnm. yarın alacağım demişsin.

benim yorumlarınıza dayalı yazdıklarımı bana geri yazmışsın..yeni birşey yok yazdıklarında arkadaşım....bu yüzden uzatmayacağım....

cerencim inan hep aklımdasın. hep 23 aralık diye kalmış zaten aklımda. inş güzel sonuçlar alacaksın cnm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

herkese slm kizlar

az önce doktordan geldim AS yapildi ve ALLAHIMA sükür korktugum gibi gecmedi nerdeyse hic aci yoktu diyebilirim
yarin sonuclari alacagim INSALLAH hersey güzel cikar kizlar

sizler nasilsiniz ?

geçmiş olsun arkadaşım sonuca tertemiz çıkar umarım..sen 4lü test yaptırmışmıydın?

rabiaaa burdamısın canımmm....

ben yazım ama sen gitmiştin dedim as çok kolay hissetmiyorsun bile inşallah sonuçlarında temiz çıkar güzelim bu arada yarın alıcaksın hemencecik öylemi ben 21 bekledi yarın alıcam en erken 3 diye biliyordum..
tekrar geçmiş olsun canım benim rabbim sana bağışlasın

benim yorumlarınıza dayalı yazdıklarımı bana geri yazmışsın..yeni birşey yok yazdıklarında arkadaşım....bu yüzden uzatmayacağım....

bencede uzatmaısın arkadaşım senin yorumlarına dayalı yazmadım şuanda bizimde içinde bulunduğumuz durumu üstü kapalı bir şekilde anlatmaya çaştım ama anlamamışsın sanırım o yüzden bencede uzatmaya gerek yok

cok sagol canim yarin ALLAH ikimizinde yüzünü güldürür INSALLAH kafamizdaki soru isaretleri giderde bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz

canim burda heryer tatile girecek cumadan itibaren ondan doktor labortayla konusup aceleye getirdi senin randevun yarin kacta ?

dilara teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı neyse o olsun .... yarın büyük ihtimal çıkıcak öğleden sonra giderim almaya

cerencim inan hep aklımdasın. hep 23 aralık diye kalmış zaten aklımda. inş güzel sonuçlar alacaksın cnm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.

canımsın evet 23 aralık dualarınız eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim..

neyse kırmayalım birbirimizi bende yorum yaptım hepimiz düşüncelerimizi paylaşıyoruz kuzcuklar birbirimize uymasada fikirler anlayışla karşılamalıyız değilmi??

cnm benim Allah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin. bak korktuğuna değmedi. çok şükür Rabbime kolay atlattın bak. bu kadar çabukmu çıkıyor sonuçlar cnm. yarın alacağım demişsin.

bukadar cabuk cikmiyor aslinda ama almanlarin bayrami var baya kapali olcak doktorlar heryer ondan doktorum acele istedi sonuclari cuma heryer tatile giriyor cünkü canim

arkadaş annelik hakkında iddialarda bulunmuşta gerildim biraz okadar canım

ben yarın sabah arıcam eğer çıkmışsa sonuç izin alıp gidicem öğleden sonra 1 gibi giderim ama size ancak ondan sonraki gün hayırlısıyla yazarımm... rabbim emeklerimize acısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…