2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr
bu konuyu ben başlattımm
ben kapatmak istiyorumm
lütfeen
kimse kimseye kızmasın kırılmasın
ben burda sizlerle güzel vakit geçirmek istiyorum
hepinizi çok seviyorum ve burda olmanızı istiyorum

hiçbişeyin % 100 garantisi yok üzme beni kendinide üzme

evet haklısın canım...biliyorum...ille de iyi ya da kötü olacak değil...Allah bilir herşeyi...benim burada üzüldüğüm şey bazılarının aynı durumda olduğunu düşündükleri diğerlerine sergiledikleri tavır...ben de öyleydim ben de şöyleydim..ben öyle yaptım ben yapmadım....sen yapmadıysan başkası yapıyor arkadaşım...onların da dertleştikleri bir burası var...bu ne bencillik...buraya sadece ben onu aldım bebğime,şu kadar kilo aldım ,ay nasıl ver cem bu kiloları muhabbetine mi geldiler?herkes birbirini çok seviyor ama nedense biraz naz çekmeye gelince herkes kaçışıyor...üstelik de yaptığı naz bile değil bu anne adayının...bebeğiyle ilgili endişesi....ben anlayamıyorum kusura bakmayın...bu kadar bananeci olmasını insanların anlayamıyorum...bu durumda olan biz de olabilirdik...içimiz içimizi yerken ,bir yandan bir cana kıyamamanın verdiği incelik diğer yandan ya sıkıntı olursa bebeğimde düşüncesinin verdiği huzursuzluk varken....belki siz haklısınız....ben sizi anlayamıyorum....bende bir problem var demek ki....neyse bu konuyla ilgili daha fazla birşey yazacak değilim....ergene avrat boşamak kolay geldiğinden herkes kendi hamileliğiyle alakadar olmalı sanırım...biz burda magazin gündemimize devam edelim...başkasının sıkıntısı mı var,varsın olsun banane....ben ve bebeğim iyiyiz yaaa.....

kızlarr
bu konuyu ben başlattımm
ben kapatmak istiyorumm
lütfeen

yok canım neden kırılalımki annelik hakkında iddialarda bulunulması beni rahatsız eden o kadar

Kızlar selam,
saatlerdir geçmişi okuyadım beynim döndü valla...

canım çok geçmiş olsun üzüldüm yaşadıklarına..inşallah bundan sonrası güzel geçer aman dikkat et kendine dualarım senle oğluşun hayırlı olsun...Hayırlısı ile sağlıkla kucağımız hepberaberce alalım bebeklerimizi hep bunu diliyorum Allahtan..

zonox maşallah canım herşeyi halletmişsiniz nerdeyse.. Güle güle kullanın iyi günlerde inşallah..
Bize de fikir oldu daha alışveriş yapmadım da ben..

dorticiğim gitmen neyi değiştirecek ki? Arkadaşların tüm yazdıklarını okudum. Herkes senin daha iyi olman için kararsız isen cevabını birkaç bu işin uzmanı dr.a daha sorup netleşmeni önermiş. Tereddütlerin seni nasıl yiyip bitirdiğini görüp sana öneride bulunmuşlar. Burada yazılan iyi kötü herşeyden etkileniyor herkes farklı boyutlarda.Durumun çok zor gel gitlerini her an yaşadıklarını anlayamıyoruz belki de..Ama ne olur kendin için bebeğin için eğer tereddütlerin hiç geçmiyorsa birkaç işinin ehli dr.a daha danış..Allah yardımcın olsun. İnşallah hakkında hayırlısı olur..Dualarım seninle ve bebeğinle..

herkese slm kizlar

az önce doktordan geldim AS yapildi ve ALLAHIMA sükür korktugum gibi gecmedi nerdeyse hic aci yoktu diyebilirim
yarin sonuclari alacagim INSALLAH hersey güzel cikar kizlar

sizler nasilsiniz ?
çok geçmiş olsun canım...iyi olmana sevindim. İnşallah güzel sonuçların için duacıyız.

Cerenliyağmur, geçende de yazmıştım ama gözünden kaçmış olabilir merak etmiştim sonuçlarını yarın mı alacaksın? Hayırlısı ile iyi sonuçlar alacaksın inşallah.Dualarım seninle..

ewt yenigeldm hoşbuldukk

hoşgeldin aramıza...

kızlarr
bu konuyu ben başlattımm
ben kapatmak istiyorumm
lütfeen

yukarıda konuyla ilgili son cümlelerimi yazdım semacan...daha fazla konuşacak değilim....

bende sana katılıyorum, yeşimin bebeği yeterki iyi olsun cnmmm.

blue cannn
canıımmm beniimmm
sen cuma cumartesi burda yoktun
olay şurdan patlak verdi
dorti perşembe yada cuma günü saat 14:00de son kez dr gidecekti ve karar vericekti..
gidene kadar neler konuştuğumuzu tahmin edersin
gidiş o gidiş kızdan haber yok
biz tüm grup cuma ve c.tesi dortiden haber alamayınca koptuk ne senaryolar yazıldı burda acaba şöylemi böylemi
sonra pzt.yada salı öğrendikki herşey normal ve yola devam
bizde bi ohhh dedikk
kimse bananeci değil en azından çoğumuz değiliz
sende bi hışımla bize yazmışsın ama geçmişte ona yazdıklarımız hala duruyo blue-cannnnn

benimde sanırım sabrım yada tahammülüm buraya kadardı en sonunda patladım dortiye
bu konuyla ilgili bişey söylenince ilk ben üzerime alıyorum blue can:26:

nevra73 canımm bende yazmıştım sana hatırlıyorum kısmetse yarın 21. günü olacak büyük ihtimalle çıkacak bakalım hakkımıza hayırlısı neyse o olsun diyorum tekrar teşekkür ederim..

semacım boşver biz bananeciyiz öyle bilsinler bitek kendi bebeklerimizi düşünüyoruz ben sadece bu yorumlara gülüp geçiyorum sende öyle yap bence

sanırım 4lü kimse yaptırmadı
ben yaptırdım. temiz çıktı ama değerlerden hiç anlamıyorum
kızlarr
bu konuyu ben başlattımm
ben kapatmak istiyorumm
lütfeen

tatlım seninle aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz. herkesin sorunları var ve burda her anlatıldığında kendimiz yaşamış gibi üzülüyor ve teselli ediyoruz. ama bazen (biz de hamileyiz) bizde de hassaslık olabiliyor. ve anlatılanlardan etkilenebiliyoruz. açıkcası burda duyduklarımı hep kendi çocuğuma uyarlar oldum ve eşim çok rahatsız oldu bu nedenle çok sık girmeyi istemiyorum yalan yok. nasıl bu sorunları yaşayan arkadaşlarımız hamile hassaslığı yaşıyorlarsa biz de yaşayabiliyoruz. bu nedenle karşılıklı saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. hepimiz hamile ve kaprisliyiz

nevra73 canımm bende yazmıştım sana hatırlıyorum kısmetse yarın 21. günü olacak büyük ihtimalle çıkacak bakalım hakkımıza hayırlısı neyse o olsun diyorum tekrar teşekkür ederim..

ayyy canım öyle mi kusura bakma o zaman tekrar yazdırdım. saatlerdir sayfaları okuyorum arada kaçmış muhtemelen .Yarın ha hadi bakalım hayırlısı Allahtan..Buradan takip ederim artık seni...

ooooo bizim kizlarin hormonlari tavan yapmis :) hamilelikte hersey olabilir arkadaslar agresiflik kaprisler zonoxun dedigi gibi dogumdan sonra hepimizde rahatllicaz :)

simdilik cikiyorum kizlar gece korkudan pek uyumamsdim gidim biraz uyuyum hepiniz ALLAHA emanetsiniz

bence girmemekte haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…