2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım öyle mi kusura bakma o zaman tekrar yazdırdım. saatlerdir sayfaları okuyorum arada kaçmış muhtemelen .Yarın ha hadi bakalım hayırlısı Allahtan..Buradan takip ederim artık seni...

aayy canım benim ne demek tekrar tekrar yazarım ne olacak ki .... sabah ola hayrola demeye başladım...

aynen tatlım ya şu sorunlu günlerimizi bir atlatalım bak o zaman herşey nasıl düzeleceksen git uyu zor bir gün geçirdin canım

sözlerimin sana olmadığını biliyor olman gerek semacan...o kadar genel konuştum ki ben...özeleştiri de yaptım ama farkeden olmamış demek ki...neyse ya....öpüyorum seni....

tatlım seninle aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz. herkesin sorunları var ve burda her anlatıldığında kendimiz yaşamış gibi üzülüyor ve teselli ediyoruz. ama bazen (biz de hamileyiz) bizde de hassaslık olabiliyor. ve anlatılanlardan etkilenebiliyoruz. açıkcası burda duyduklarımı hep kendi çocuğuma uyarlar oldum ve eşim çok rahatsız oldu bu nedenle çok sık girmeyi istemiyorum yalan yok. nasıl bu sorunları yaşayan arkadaşlarımız hamile hassaslığı yaşıyorlarsa biz de yaşayabiliyoruz. bu nedenle karşılıklı saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. hepimiz hamile ve kaprisliyiz[/QUOTE]

canım nasıl etkilenmem
ben bir kere rüyamda kendi bebeğimi özürlü gördüm
nasıl üzüldüm bilemezsiniz
kimseye bişey anlatmadım
buraya girmekten vazgeçmedim konuya duyarsız kalmadım
sürekli motive ettim dortiyi
zonoxxx
dün ay tutulması yaşanmıştı ya herhalde aranzıda ilk etkilenen yada en çok etkilenen ben olmuşum

canım nasıl etkilenmem
kimseye bişey anlatmadım
zonoxxx
dün ay tutulması yaşanmıştı ya herhalde aranzıda ilk etkilenen yada en çok etkilenen ben olmuşum[/QUOTE]

hhaha alemsin kızzz böle bir konuda kimse duyarsız kalamaz ki semacım ama şu ay tutlması herkesi etkiledi sanırım çünkü ben bugün kumandayla kavga etme rekorunu kırdım

canım nasıl etkilenmem
kimseye bişey anlatmadım
zonoxxx
dün ay tutulması yaşanmıştı ya herhalde aranzıda ilk etkilenen yada en çok etkilenen ben olmuşum[/QUOTE]

canım ben de diyorum ki bugün berbat rüyalar gördüm hayırdır. rüyamda geneleve düşüodum töbe töbe ben de etkilenmişim hamilelik, egolarımı yerle bir etti.

canlar, ne yesem midem yanıyor bulanıyor. gaviscon kullanıcam artık. dayanamıyorum! çok hafif şeyler yiyorum ama nafile

Arkadaşlar bişey soracağım bazen wc gittiğimde idrarımı yaparken sanki kasıklarımda bi baskı oluyor tedirgin oluyorum idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı sizdede oluyormu?

canlar, ne yesem midem yanıyor bulanıyor. gaviscon kullanıcam artık. dayanamıyorum! çok hafif şeyler yiyorum ama nafile

mide yanmaların başladımı cnm seninn, desene oğluşun saçlı olacak. yani ben öyle duydum. annenin midesi yanarsa saçlı olurmuş bebek

yaa arkadaşlar ne kadar gerilmişiz .. yapmayın ne olur .. herkesin hormonları hat safhada .. herkes 3lü 4lü testlere, Amn.senteze .
fetal ultrasonlara girip duruyor .. kiminde bebekte problem çıkıyor ..kiminde enfeksiyon .. kimi sonuç bekliyor endişeli ..herkes zaten gergin
. birbirimiz okuyoruz .. birbirimize üzülüyoruz ..ya benimde başıma gelirse diyoruz ...
o yüzden kimse kimseyi alttan alamıyor ..
lütfen üzmeyeleim birbirimizi de ..dortiyi de ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun

herkese slm kizlar

az önce doktordan geldim AS yapildi ve ALLAHIMA sükür korktugum gibi gecmedi nerdeyse hic aci yoktu diyebilirim
yarin sonuclari alacagim INSALLAH hersey güzel cikar kizlar

sizler nasilsiniz ?
inşallah sonuçları hayırlı çıkar .. çabuk çıkması bir bakıma da iyi olmuş .. stres yaşamazsın ...

ceren hayırlı haberlerini alırız inş ..

canım ben de diyorum ki bugün berbat rüyalar gördüm hayırdır. rüyamda geneleve düşüodum töbe töbe ben de etkilenmişim hamilelik, egolarımı yerle bir etti.[/QUOTE]

aaaa
hayır olsun diyesimm var ama diyemiyorum bundan nasıl hayır çıkacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…