ayyy canım öyle mi kusura bakma o zaman tekrar yazdırdım. saatlerdir sayfaları okuyorum arada kaçmış muhtemelen .Yarın ha hadi bakalım hayırlısı Allahtan..Buradan takip ederim artık seni...
semacım boşver biz bananeciyiz öyle bilsinler bitek kendi bebeklerimizi düşünüyoruz ben sadece bu yorumlara gülüp geçiyorum sende öyle yap bence
cerenli inşallah güzel çıkıcak A.S sonucun. Allah yardımcın olsun hayatım. bizi merakta koyma lütfen
yok canım benim yarın benim as sonucum çıkıyor da onu söyledim...
sen değilde ben yanlış anlaşılıyor olabilirim
ooooo bizim kizlarin hormonlari tavan yapmis :) hamilelikte hersey olabilir arkadaslar agresiflik kaprisler zonoxun dedigi gibi dogumdan sonra hepimizde rahatllicaz :)
simdilik cikiyorum kizlar gece korkudan pek uyumamsdim gidim biraz uyuyum hepiniz ALLAHA emanetsiniz
blue cannn
canıımmm beniimmm
sen cuma cumartesi burda yoktun
olay şurdan patlak verdi
dorti perşembe yada cuma günü saat 14:00de son kez dr gidecekti ve karar vericekti..
gidene kadar neler konuştuğumuzu tahmin edersin
gidiş o gidiş kızdan haber yok
biz tüm grup cuma ve c.tesi dortiden haber alamayınca koptuk ne senaryolar yazıldı burda acaba şöylemi böylemi
sonra pzt.yada salı öğrendikki herşey normal ve yola devam
bizde bi ohhh dedikk
kimse bananeci değil en azından çoğumuz değiliz
sende bi hışımla bize yazmışsın ama geçmişte ona yazdıklarımız hala duruyo blue-cannnnn
benimde sanırım sabrım yada tahammülüm buraya kadardı en sonunda patladım dortiye
bu konuyla ilgili bişey söylenince ilk ben üzerime alıyorum blue can:26:
sözlerimin sana olmadığını biliyor olman gerek semacan...o kadar genel konuştum ki ben...özeleştiri de yaptım ama farkeden olmamış demek ki...neyse ya....öpüyorum seni....
tatlım seninle aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz. herkesin sorunları var ve burda her anlatıldığında kendimiz yaşamış gibi üzülüyor ve teselli ediyoruz. ama bazen (biz de hamileyiz) bizde de hassaslık olabiliyor. ve anlatılanlardan etkilenebiliyoruz. açıkcası burda duyduklarımı hep kendi çocuğuma uyarlar oldum ve eşim çok rahatsız oldu bu nedenle çok sık girmeyi istemiyorum yalan yok. nasıl bu sorunları yaşayan arkadaşlarımız hamile hassaslığı yaşıyorlarsa biz de yaşayabiliyoruz. bu nedenle karşılıklı saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. hepimiz hamile ve kaprisliyiz
tatlım seninle aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz. herkesin sorunları var ve burda her anlatıldığında kendimiz yaşamış gibi üzülüyor ve teselli ediyoruz. ama bazen (biz de hamileyiz) bizde de hassaslık olabiliyor. ve anlatılanlardan etkilenebiliyoruz. açıkcası burda duyduklarımı hep kendi çocuğuma uyarlar oldum ve eşim çok rahatsız oldu bu nedenle çok sık girmeyi istemiyorum yalan yok. nasıl bu sorunları yaşayan arkadaşlarımız hamile hassaslığı yaşıyorlarsa biz de yaşayabiliyoruz. bu nedenle karşılıklı saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum. hepimiz hamile ve kaprisliyiz
tamam bende seni öpüyorumm
kızım da arkadaşını öpüyomuş
canlar, ne yesem midem yanıyor bulanıyor. gaviscon kullanıcam artık. dayanamıyorum! çok hafif şeyler yiyorum ama nafile
inşallah sonuçları hayırlı çıkar .. çabuk çıkması bir bakıma da iyi olmuş .. stres yaşamazsın ...herkese slm kizlar
az önce doktordan geldim AS yapildi ve ALLAHIMA sükür korktugum gibi gecmedi nerdeyse hic aci yoktu diyebilirim
yarin sonuclari alacagim INSALLAH hersey güzel cikar kizlar
sizler nasilsiniz ?
Arkadaşlar bişey soracağım bazen wc gittiğimde idrarımı yaparken sanki kasıklarımda bi baskı oluyor tedirgin oluyorum idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı sizdede oluyormu?
canım nasıl etkilenmem
ben bir kere rüyamda kendi bebeğimi özürlü gördüm
nasıl üzüldüm bilemezsiniz
kimseye bişey anlatmadım
buraya girmekten vazgeçmedim konuya duyarsız kalmadım
sürekli motive ettim dortiyi
zonoxxx
dün ay tutulması yaşanmıştı ya herhalde aranzıda ilk etkilenen yada en çok etkilenen ben olmuşum
Arkadaşlar bişey soracağım bazen wc gittiğimde idrarımı yaparken sanki kasıklarımda bi baskı oluyor tedirgin oluyorum idrar tahlili yaptırdım bişey çıkmadı sizdede oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?